Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birki
tag
Sziasztok!
De jó, hogy feljött ez a HUB téma! Én is már egy ideje keresgélem a tökéleteset.
Az lenne a célom, hogy hazaérve egy valamilyen állványra téve az iPad Air 4-et, bedugva a HUB-ot, "asztali gépként" szeretnék tovább dolgozni monitoron. (Bluetooth egér, - klaviatúra van)
Ehhez kellene egy állvány és olyan HUB, amin van HDMI kimenet (4K 60 Hz), 1-2 USB-A 3.0 kimenet és USB-C bemenet, hogy töltse is az iPad-et.
Eddig nem találtam meg a megfizethető, egyszerű és kielégítő megoldást. Mindegyik elvérzett valamiben.
Az fentebb említett Baseus például azért nem jó nekem, mert nem akarom állandóan levenni a Apple Smart Keyboard-ot. (bár ha nem lesz másképpen megoldás, ezt el tudom engedni.
)
Ami 7 vagy több az egyben HUB, annál az árban is megmutatkozik a többlet funkcionalitás, és ki sem használnám. (kártyaolvasó pl.)Az említett oldalon nézelődve ez nem tűnik rossznak, de nem tudja a 4K 60 Hz-et.

Van ötletetek mi legyen?
-
-
Birki
tag
válasz
Whynot?
üzenetére
Lassan kikristályosodik mire lesz szükségem.
Kellene egy kis hordozható állvány hozzá. Ezt egyszerű kiválasztanom.
Egy laza tok, ami védi a kijelzőt, erre esetleg van ötlete valakinek?
Egy bluetooth-os klaviatúra (háttérvilágítással), ami nem nagyobb az iPad Air szélességénél és használható az iMAC-el is. Na ezt nem lesz egyszerű megtalálni. A Logitech K780 szuper lenne, de nincsen magyar billengyűkiosztással.
Mindezt belerakni egy kis táskába az egérrel együtt. Egér megvan, táskát varr a feleségem.
Így ha kell elő tudom venni és gyorsan megoldom amit kell a tokot a tablet alá hajtva, szükség szerint egérrel. Ha írni kell és táblázatot kell kezelnem, akkor előveszem az állványt és a klaviatúrát. Ha hazaérek akkor a MAC-en tudom folytatni a táblázatot és csak egy billentyűzetet kell vennem.
Nem egyszerű, de megoldható.
Már egy ideje nézegetem az ajánlásokat a kiegészítőkről, de a klaviatúra megtalálása lesz a legnehezebb. Esetleg van valakinek ötlete erre/ezekre? -
Birki
tag
-
Birki
tag
Sziasztok!
Egy iPad Air 4-et (2020) szeretnék venni, hozzá pedig egy klaviatúrát. Megvenném én a hozzá való Magic Keyboard-ot, de kíváncsi lennék mennyivel ez tud többet, mint a jóval olcsóbb Smart Keyboard Folio?
Van valakinek ez irányú tapasztalata?Üdv
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)