Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asike
csendes tag
válasz five05 #38046 üzenetére
Nekem egy Baseus smooth writing van. Jól működik. Könnyebb vele kezelni a minin az apró ikonokat meg gombokat mint az ujjammal. Mobilon is folyton félre nyomok gépelés közben az apró gombok miatt. Így könnyebb nekem kezelni a tabletet. Ja és kompatibilis az Apple pencil hegyével, szóval utángyártott hegyet is kapsz hozzá gombokért.
[ Szerkesztve ]
-
Asike
csendes tag
Még a pálcika emberem is csúnya ha rajzolok egyet szóval nem rajzolni vettem. Mindent vele csinálok mert sokkal vékonyabb a hegye mint az ujjam. Egyedül a lentről felfelé suhintást kell ujjal csinálni ha egy appot be akarok zárni mert azt valamiért nem lehet vele. De lehet csak én nem jöttem rá hogyan kéne csinálni.
-
Asike
csendes tag
https://www.alza.hu/baseus-smooth-writing-capacitive-stylus-active-d6436290.htm?kampan=arukereso_hu_prislusenstvi-pro-it-tv_stylusy-pera-prezentery_univerzalni_base203b2&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_prislusenstvi-pro-it-tv_stylusy-pera-pre Nekem amire kell arra tökéletes mégse 50k.
-
Asike
csendes tag
válasz Hanibata #37870 üzenetére
Nekem nem tűnik fel ez a jelly scrolling. Ha nem görcsölsz rá akkor alig észre vehető. Az, hogy a képernyő egyik fele kicsit el van csúszva miközben görgeted kb nem érdekel. Ez egyébként is a technológia sajátossága. Az Ifixit csapata meg is mutatta miért van ez. Van róla videó is. A mindennapi használat során engem nem korlátoz vagy zavar. Nem is nagyon tűnt fel, hogy van ez a "hiba"
-
-
Asike
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy mini 6-hoz ceruzát? Néztem alin több félét de nem tudom melyiket érdemes venni. Akár itthon is elérhető jó lenne ha van ajánlott márka. Max 16.000 Ft amit szánnék rá. Ami talán fontos hogy hegyet később is kapjak hozzá. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest