Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asike
csendes tag
válasz
five05 #38046 üzenetére
Nekem egy Baseus smooth writing van. Jól működik. Könnyebb vele kezelni a minin az apró ikonokat meg gombokat mint az ujjammal. Mobilon is folyton félre nyomok gépelés közben az apró gombok miatt. Így könnyebb nekem kezelni a tabletet. Ja és kompatibilis az Apple pencil hegyével, szóval utángyártott hegyet is kapsz hozzá gombokért.
-
Asike
csendes tag
Még a pálcika emberem is csúnya ha rajzolok egyet szóval nem rajzolni vettem. Mindent vele csinálok mert sokkal vékonyabb a hegye mint az ujjam. Egyedül a lentről felfelé suhintást kell ujjal csinálni ha egy appot be akarok zárni mert azt valamiért nem lehet vele. De lehet csak én nem jöttem rá hogyan kéne csinálni.
-
Asike
csendes tag
https://www.alza.hu/baseus-smooth-writing-capacitive-stylus-active-d6436290.htm?kampan=arukereso_hu_prislusenstvi-pro-it-tv_stylusy-pera-prezentery_univerzalni_base203b2&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_prislusenstvi-pro-it-tv_stylusy-pera-pre Nekem amire kell arra tökéletes mégse 50k.
-
Asike
csendes tag
válasz
Hanibata #37870 üzenetére
Nekem nem tűnik fel ez a jelly scrolling. Ha nem görcsölsz rá akkor alig észre vehető. Az, hogy a képernyő egyik fele kicsit el van csúszva miközben görgeted kb nem érdekel. Ez egyébként is a technológia sajátossága. Az Ifixit csapata meg is mutatta miért van ez. Van róla videó is. A mindennapi használat során engem nem korlátoz vagy zavar. Nem is nagyon tűnt fel, hogy van ez a "hiba"
-
-
Asike
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy mini 6-hoz ceruzát? Néztem alin több félét de nem tudom melyiket érdemes venni. Akár itthon is elérhető jó lenne ha van ajánlott márka. Max 16.000 Ft amit szánnék rá. Ami talán fontos hogy hegyet később is kapjak hozzá. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest