Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Sziasztok
Gondolkozom, hogy lecserélném az asus zenbookom mert már elegem van a windows hülyeségeiből.
Alapvetően egy macbook m1 air modell volt kinézve de elkezdtem nézegetni az ipadeket is. Leginkább napi szinten böngészés,email,messenger, stream/video nézés (twitch-youtube), zenehallgatásra szoktam haszálni a mostani gépet. Sokszor amikor mondjuk olvasok mellete megy egy videó vagy stream háttérzajnak stb.
Ha jól láttam akkor ipad-n lehetőség van arra, hogy az egyik oldal megy egy video vagy bármi és mellete mondjuk olvasok stb. Arra is van esetleg lehetőség, hogy 3 részre legyen osztva ilyenkor a képernyő? (Mondjuk megy egyik részbe youtube-n zene mellete twitch stream és még ez mellet tudok böngészni?)
A másik kérdésem, hogy van netflix meg apple tv előfizetésem de vannak olyan tartalmak amiket nem tudok megnézni mert olyan streaming szolgáltatónál van ami nem elérhető és így szoktam a "virágboltból kölcsönözni" Erre itt ipad-n van lehetőség? Akár gépre akár egy külső meghajtóra mentve? (macbooknál láttam, hogy ez megoldható illetve ha megveszi az ember az adott programot akkor ntfs meghajtóra is fel lehet másolni).
Még annyit kell tudni, hogy rengeteget utazom melóból kifolyólag és szálloda/hotelból megyek a másikba folyamat. (Lényegében ott élek). Sokszor nem is szoktam vinni a gépet mert nincs kedvem este/utazás közben bohóckodni és így jött az ötlet, hogy talán egy ipad lenne a jó megoldás számomra.
A fentebb lévő felsorolások véget arra jutottam, hogy számomra a modellek közül az ipad pro 12.9 méretű tabletje lehetne a megfelelő. Viszont azt nem tudom, hogy elég-e nekem egy 2020-s 4th generációs modell vagy inkább M1 felé nézelődjek.
Mit javasolnátok nekem? Bocsi előre is a hülye kérdésekért de nagyon nem vagyok képbe ipad fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Autós kamera eladó
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Alapvetően egy macbook m1 air modell volt kinézve de elkezdtem nézegetni az ipadeket is.