Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Sziasztok
Gondolkozom, hogy lecserélném az asus zenbookom mert már elegem van a windows hülyeségeiből.
Alapvetően egy macbook m1 air modell volt kinézve de elkezdtem nézegetni az ipadeket is. Leginkább napi szinten böngészés,email,messenger, stream/video nézés (twitch-youtube), zenehallgatásra szoktam haszálni a mostani gépet. Sokszor amikor mondjuk olvasok mellete megy egy videó vagy stream háttérzajnak stb.
Ha jól láttam akkor ipad-n lehetőség van arra, hogy az egyik oldal megy egy video vagy bármi és mellete mondjuk olvasok stb. Arra is van esetleg lehetőség, hogy 3 részre legyen osztva ilyenkor a képernyő? (Mondjuk megy egyik részbe youtube-n zene mellete twitch stream és még ez mellet tudok böngészni?)
A másik kérdésem, hogy van netflix meg apple tv előfizetésem de vannak olyan tartalmak amiket nem tudok megnézni mert olyan streaming szolgáltatónál van ami nem elérhető és így szoktam a "virágboltból kölcsönözni" Erre itt ipad-n van lehetőség? Akár gépre akár egy külső meghajtóra mentve? (macbooknál láttam, hogy ez megoldható illetve ha megveszi az ember az adott programot akkor ntfs meghajtóra is fel lehet másolni).
Még annyit kell tudni, hogy rengeteget utazom melóból kifolyólag és szálloda/hotelból megyek a másikba folyamat. (Lényegében ott élek). Sokszor nem is szoktam vinni a gépet mert nincs kedvem este/utazás közben bohóckodni és így jött az ötlet, hogy talán egy ipad lenne a jó megoldás számomra.
A fentebb lévő felsorolások véget arra jutottam, hogy számomra a modellek közül az ipad pro 12.9 méretű tabletje lehetne a megfelelő. Viszont azt nem tudom, hogy elég-e nekem egy 2020-s 4th generációs modell vagy inkább M1 felé nézelődjek.
Mit javasolnátok nekem? Bocsi előre is a hülye kérdésekért de nagyon nem vagyok képbe ipad fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Mini PC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 2TB/16GB M1 Space Grey 2027.11-ig garancia
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- iPad Air 11 Wi-fi + Cellular M2 2024 128GB , Space Grey
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Alapvetően egy macbook m1 air modell volt kinézve de elkezdtem nézegetni az ipadeket is.