Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
Alex91
üzenetére
Namost én se látom nagyon értelmét ennek a mindenkinek saját iPad-et a családban cimü dolgot... egyszerüen fölösleges. Szerintem 2 max 3 ember (kisebb kompromiszumokkal akár több is) gond nélkül kényelmesen tud használni egy iPad-et most is, hiába nincs többfiókos rendszer. Mert az emberek inkább megoldják 'okosba', mintsem, hogy egy olyan eszközt, ami nem állandóan a zsebében van hanem jellemzöen többnyire vmi asztalon hever, csak úgy halmozzanak a családban...
És hát technikailag pedig ha az iPad OS végeredményben finoman, de elvált az iOS-töl (persze egyazon alapokon maradva), szerintem nem lenne gond megoldani ezt a többfiókos dolgot (maximalizálni így is tudják, hogy ne lehessen túl sok, pl 100 felhasználót felrakni). Amivel ráadásul még kivánatosabb lenne családoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Assetto Corsa EVO
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2027
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest