Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz
aram01
üzenetére
Nincs igazából konkrét kérdésem, csak hogy van-e esetleg valami "felhasználói szokás" vagy valami ilyesmi. Nekem egyelőre egy Yamaha van az étkezőben, amit a hálószobába szánnék, de lehet, hogy kellene a konyhába is egy. A nappaliban egy házimozi van, ami AirPlay képes, nyilván az odavágja a kis Yamahát, de nem mindig van kedvem több száz wattot mozgatni, meg pl ha a család tvzik a nappaliban, én elférek attól a hálóban.
-
Jaded
őstag
válasz
aram01
üzenetére
Multiroomozol te is vagy csak egy hangszóród van? Csak érdeklődésképpen, én most fogtam bele (igaz Yamahával), de még egyenlőre nem látom pontosan hogy merte és hogyan induljak tovább. Tudnál írni tapasztalatokat (akár pü-ben) vagy használati szokásokat? Ezért nem kezdtem el még Hue-t sem építeni, mert még nem tudom merre induljak el

-
Noxy
veterán
válasz
aram01
üzenetére
1-2 app miatt sztm felesleges ide oda regelni Apple ID-t. (Mondjuk nem éppen baj a több is van.)
Elég ha van ott elő ismerős (kolléga), akinek az ID-l fel lehet rakni az adott App-t, ezután már csak a frissítéskor kéri újra a psw.
Pld én három hete UK élő 2 barátom iPhone-ra raktam fel a HorizonGo App-t, mert az nem elérhető az UK AppStoreba. Frissítést majd megoldjuk, ha újra hazajönnek. -
univerzita
addikt
válasz
aram01
üzenetére
A lényeget nem közöltet a első hozzászolásodban. Mégpedig hogy Németországban vásároltad a kártyát. Szerintem nemtudod hozzáadni a holland stórba csak a németbe. De ahhoz,ahogy (Noxy) írta kell regisztrálni a németbe. Jobb megoldás a bankártyyát megadni a holland stórba.
-
univerzita
addikt
válasz
aram01
üzenetére
Én két stórt használok ( szlovák és magyar) de amikor átváltok másikra akkor annak a email címmel kell beléptem,és amikor vissza állítom akkor pedig a másikkal. Amikor aktiváltad a iPadet milyen stórba és régióba lett állítva? Vagy próbáld meg így -Beállítások -baloldalt iTunes és App Store -jobra legfelül kékkel Apple ID- kis kockába Apple ID megtekintése -itt a Country /Region ( it tedd Hollandia) majd a Country /Region fölött a Payment Information- itt bankártyyát lehet hozzá adni,nekem az van de lehet hogy iTunes kártyát is lehet.Ha nem lehet akkor a régió marad holland és újra próbálni a holland stórba a kódot.
-
univerzita
addikt
válasz
aram01
üzenetére
Ahogy a üzenet írja a holland stórba lehet csak aplikálni a kódot. A utalványokat csak annak a országnak a stórba lehet felhasználni ahol vásároltad. Angliában vásárlot kártyát csak a angol stórba lehet használni.A másik kérdésedre, a Sonosnak gondolom van aplikáció hozzá a stórba.
-
univerzita
addikt
válasz
aram01
üzenetére
Én régebben adtam hozzá kártyát de már nem emlékszem hogy eszt iPaden vagy iTunes -al csináltam. Ha a kártyát üzletben vetted akkor ott is meg lehet szerintem oldani,ha viszed a iPadet és a kártyát magaddal. Most próbáltam hogy iPaden a Beállítások -ITunes és App Store -majd kékkel Apple ID - megnyitod és Apple ID megtekintése - itt belépsz a saját ID -val és jelszóval majd küldenek hat számú kódot és belépsz a adataihoz(olyan mintha iTunes -ban lépnél be számítógépen)Nekem itt megjelenik pl.bankártyám. Úgy emlékszem hogy talán ha van olyan lehetőséget hogy -Redeem akkor azzal lehetne.
-
domerator
veterán
válasz
aram01
üzenetére
"Sziasztok tegnap sikeresen be repedt az üveg az air 2-ön. A kijelző nem sérült. Tud valaki infót hogy és mennyi a javítás? Koszonom."
"Akkor elméletileg lehet csak üveget csereltetni? Csak kérdés hogy itt Amszterdamban hol találok jó szervizt"
Ha Amszterdamban élsz, akkor tőlünk milyen választ vársz hogy mennyi a javítás?

Új hozzászólás Aktív témák
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular akku 90+
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

keress bátran PÜben