- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz
aram01 #22844 üzenetére
Nincs igazából konkrét kérdésem, csak hogy van-e esetleg valami "felhasználói szokás" vagy valami ilyesmi. Nekem egyelőre egy Yamaha van az étkezőben, amit a hálószobába szánnék, de lehet, hogy kellene a konyhába is egy. A nappaliban egy házimozi van, ami AirPlay képes, nyilván az odavágja a kis Yamahát, de nem mindig van kedvem több száz wattot mozgatni, meg pl ha a család tvzik a nappaliban, én elférek attól a hálóban.
-
Jaded
őstag
válasz
aram01 #22836 üzenetére
Multiroomozol te is vagy csak egy hangszóród van? Csak érdeklődésképpen, én most fogtam bele (igaz Yamahával), de még egyenlőre nem látom pontosan hogy merte és hogyan induljak tovább. Tudnál írni tapasztalatokat (akár pü-ben) vagy használati szokásokat? Ezért nem kezdtem el még Hue-t sem építeni, mert még nem tudom merre induljak el
-
Noxy
veterán
válasz
aram01 #20876 üzenetére
1-2 app miatt sztm felesleges ide oda regelni Apple ID-t. (Mondjuk nem éppen baj a több is van.)
Elég ha van ott elő ismerős (kolléga), akinek az ID-l fel lehet rakni az adott App-t, ezután már csak a frissítéskor kéri újra a psw.
Pld én három hete UK élő 2 barátom iPhone-ra raktam fel a HorizonGo App-t, mert az nem elérhető az UK AppStoreba. Frissítést majd megoldjuk, ha újra hazajönnek. -
univerzita
addikt
válasz
aram01 #20878 üzenetére
A lényeget nem közöltet a első hozzászolásodban. Mégpedig hogy Németországban vásároltad a kártyát. Szerintem nemtudod hozzáadni a holland stórba csak a németbe. De ahhoz,ahogy (Noxy) írta kell regisztrálni a németbe. Jobb megoldás a bankártyyát megadni a holland stórba.
-
univerzita
addikt
válasz
aram01 #20873 üzenetére
Én két stórt használok ( szlovák és magyar) de amikor átváltok másikra akkor annak a email címmel kell beléptem,és amikor vissza állítom akkor pedig a másikkal. Amikor aktiváltad a iPadet milyen stórba és régióba lett állítva? Vagy próbáld meg így -Beállítások -baloldalt iTunes és App Store -jobra legfelül kékkel Apple ID- kis kockába Apple ID megtekintése -itt a Country /Region ( it tedd Hollandia) majd a Country /Region fölött a Payment Information- itt bankártyyát lehet hozzá adni,nekem az van de lehet hogy iTunes kártyát is lehet.Ha nem lehet akkor a régió marad holland és újra próbálni a holland stórba a kódot.
-
univerzita
addikt
válasz
aram01 #20869 üzenetére
Ahogy a üzenet írja a holland stórba lehet csak aplikálni a kódot. A utalványokat csak annak a országnak a stórba lehet felhasználni ahol vásároltad. Angliában vásárlot kártyát csak a angol stórba lehet használni.A másik kérdésedre, a Sonosnak gondolom van aplikáció hozzá a stórba.
-
univerzita
addikt
válasz
aram01 #20860 üzenetére
Én régebben adtam hozzá kártyát de már nem emlékszem hogy eszt iPaden vagy iTunes -al csináltam. Ha a kártyát üzletben vetted akkor ott is meg lehet szerintem oldani,ha viszed a iPadet és a kártyát magaddal. Most próbáltam hogy iPaden a Beállítások -ITunes és App Store -majd kékkel Apple ID - megnyitod és Apple ID megtekintése - itt belépsz a saját ID -val és jelszóval majd küldenek hat számú kódot és belépsz a adataihoz(olyan mintha iTunes -ban lépnél be számítógépen)Nekem itt megjelenik pl.bankártyám. Úgy emlékszem hogy talán ha van olyan lehetőséget hogy -Redeem akkor azzal lehetne.
-
domerator
veterán
válasz
aram01 #20581 üzenetére
"Sziasztok tegnap sikeresen be repedt az üveg az air 2-ön. A kijelző nem sérült. Tud valaki infót hogy és mennyi a javítás? Koszonom."
"Akkor elméletileg lehet csak üveget csereltetni? Csak kérdés hogy itt Amszterdamban hol találok jó szervizt"
Ha Amszterdamban élsz, akkor tőlünk milyen választ vársz hogy mennyi a javítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest