Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
Friczy #30416 üzenetére
Szerintem ilyen szempontbol ketfajta ember van. Van aki amit hasznal, annak minden csinjat, binjat tudja, meg az utolso billentyuzet kombinaciot is. Barmi a kezebe kerul elvarja, hogy az alkalmazkodjon hozza, es ne o alkalmazkodjon. A masik tipus meg a feladatra koncentral, es nem az eszkoz rabja. De nem is fogja tudni az utolso elrejtett menut barmely programban.
Egyik se jobb a masiknal, csak mas.
-
BaLee
addikt
válasz
Friczy #21170 üzenetére
Nem is írtam, hogy köze van, de arról beszéltünk, hogy a kártyát ellopják. Onnantól kezdve neten azt rendel amit akar és nincs 5000-es limithez sem kötve.
(#21169) umfrider: pontosan. Rengeteget lehet spórolni ésszerű hitelkártya használat mellett. Egy titka van, hogy havonta visszafizesd és ne feledkezz el róla, aki erre nem képes annak nem való, pontosabban igazából belőlük élnek a bankok.
Én szerencsére nem tartozom közéjük. SMS értesítéseket én nem kértem, csak ahol ingyenes volt. Most már sehol sem az így nem élek vele. Bár ad plusz biztonságot az tény. -
Noxy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest