-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
nagyúr
Nektek megy a dock jobb oldala? A recent apps szekció? iOS 13 alatt az appok nem indulnak, nem történik semmi ha megérintem õket. Haptic toucra, pedig mindegyiknél ott van egy share (null) érték. Próbáltam mindent, de nem segített..
-
markknight
nagyúr
Most vettem észre, hogy kis badgetben a facebook ikonnál ott van az iPhone X ikonja, ha közben meg van nyitva a facebook a telefonon. Ez volt eddig is?
-
-
markknight
nagyúr
Van egy újabb problem, ami visszatér. Ha safarin lenyitom az elõzmények sidebart, akkor ha valamelyik elõzményre nyomok, akkor nem az jön be amire nyomtam, hanem más. Tapasztalt vki ilyet?
-
markknight
nagyúr
válasz
Atlantis
üzenetére
Akkor kifejtem. Ha egyszerre több appot akarsz bezárni, tehát 2-3 ujjaddal zársz még be appot, akkor az utolsó mindig bugzik és beakad, megtörik a layout. iPhoneon ez a funkió mûködik, amióta behozták ezt a kártyás multitaskot. Van 100 app nyitva, hadd ne egyesével zárogassam be õket. Ez idegesítõ. Próbáld ki te is, látni fogod. Az epilepszia ikon meg az, amikor a homescreenre érkezve, random egy ikon megjelenik egy pillanatban a bal felsõ sarokban majd eltûnik. Ez speciel az iOS 12 elsõ bétájától ott van, kétszer jeleztem az Applenek, de nem akarják kijavítani. Ez meg csak inkább zavaró. Szóval ezek alapján 0%-ban beszélhetünk user errorról. Van Apple tv, airpods, mac és macbook évek óta, iPhone meg lassan 10 éve. Hadd tudjam mirõl beszélek és ne fogd rám a flame keltést
Az utolsó gondolatod meg nem kommentálom. -
markknight
nagyúr
Sikerült egy iPad Pro-t vásárolnom magamnak és meglepődve tapasztaltam, hogy az iOS olyan bugos alatta mint állat. Videókat nem rak teljes képernyőre az appok bezárása rosszul működik, az utolsó tab mindig beragad. A random epilepszia ikon a bal felső sarokban itt is megvan mint iPhone-on.. Báhh.. Gondolkodtam, hogy visszaviszem, mert ez elég gyászos 300 ezerért.
-
markknight
nagyúr
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Kellett neki a nézettség. Mindegy, mert úgyis megveszi, meg bemutatja az újakat stb.
-
markknight
nagyúr
Nézem ezt az iOS 12-t és ahogy elhelyezkedik, meg ahogy kinéz, szerintem 100%, hogy lesz ott is notch.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- reMarkable 2
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az utolsó gondolatod meg nem kommentálom.