-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Szia,
Nekem most ilyenem van 9,7 Pro-ra és egyáltalán nem bumszli szerintem. Azért vettem mert én nem szeretem a flip tokokat (becsukod, kinyitod) viszont jó hogy ezt ki lehet támasztani és van egy pencil tartó is rajta. Ráadásul bírja az igénybevételt.
A "borzalmas" kinézetet számomra ellensúlyozza hogy valóban védi a készüléket a mechanikai behatásoktól. Amikor cserélem majd 10.5-ösre az iPad-et arra is veszek hasonlót. Egy fél millás készüléket amit rendszeresen hordok magammal nem fogom csupaszon, vagy a mostanság menő "Smart Cover" (értsd: semmit se véd) tokokba tenni hogy az első kis koccanás után vehessek még egyet...
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi