Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pew
tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Szinte bármihez
Az alap iOs alkalmazások is támogatják, és a legnépszerűbb jegyzetelős alkalmazásokkal is teljesen jól műkodik. (Plusz képernyőképre, fotóra is simán, rajzos appok, foto/video szerkesztő appok... minden támogatja kb) Nekem pl jegyzeteléshez a Notability van, nagyon nagyon jó(igaz ez fizetős). Eddig nem találkoztam olyan alkalmazással ami ne támogatná rendesen legyen az ingyenes vagy fizetős 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- Dell 7210 2in1 tablet laptop i5-10310U/16GB/512GB
- iPad Pro 12.9" 2TB/16GB M1 Space Grey 2027.11-ig garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az alap iOs alkalmazások is támogatják, és a legnépszerűbb jegyzetelős alkalmazásokkal is teljesen jól műkodik. (Plusz képernyőképre, fotóra is simán, rajzos appok, foto/video szerkesztő appok... minden támogatja kb) Nekem pl jegyzeteléshez a Notability van, nagyon nagyon jó(igaz ez fizetős). Eddig nem találkoztam olyan alkalmazással ami ne támogatná rendesen legyen az ingyenes vagy fizetős