Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pew
tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Szinte bármihez
Az alap iOs alkalmazások is támogatják, és a legnépszerűbb jegyzetelős alkalmazásokkal is teljesen jól műkodik. (Plusz képernyőképre, fotóra is simán, rajzos appok, foto/video szerkesztő appok... minden támogatja kb) Nekem pl jegyzeteléshez a Notability van, nagyon nagyon jó(igaz ez fizetős). Eddig nem találkoztam olyan alkalmazással ami ne támogatná rendesen legyen az ingyenes vagy fizetős 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- ipad 9 64gb wifi+sim makulátlan
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az alap iOs alkalmazások is támogatják, és a legnépszerűbb jegyzetelős alkalmazásokkal is teljesen jól műkodik. (Plusz képernyőképre, fotóra is simán, rajzos appok, foto/video szerkesztő appok... minden támogatja kb) Nekem pl jegyzeteléshez a Notability van, nagyon nagyon jó(igaz ez fizetős). Eddig nem találkoztam olyan alkalmazással ami ne támogatná rendesen legyen az ingyenes vagy fizetős