Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
Az volt,hogy amikor elmentem az új alaplapért!(Gamming 5P) bevittem a procim és elmondtam,hogy van egy bugg és,ha az vitte el a lapom,akkor a procim is hibás és amelyik alaplapba beleteszem annak vége!utána ugyanígy fordítva is!(ha utána abba a lapba teszel procit "megöli"!
szóval mondtam a hölgynek (akit imádok)nagyon jó arc és ha vásárolsz rákérdez mindenre profin
szóval mondtam neki,hogy hallottam erről a "balhéról" és inkább itthagynám a procimat,h teszteljétek le,mert nem akarom ,hogy para legyen a garival!
hátrament megkérdezni,majd 1-2 perc múlva visszajött ,hogy nyugodtan próbáljam ki,mert legfeljebb nem indul el!hazahoztam őket és másnap visszavittem őket,de akkor már ragaszkodtam,h maradjon ott a lap(Gamming 5P),mert nem akarom a 3 munkanapot megszívni!
most jön új proci-lap!
kap egy H110 hűtést úgy,hogy fini lesz,csak sajnálom a Gamming 5P,mert az is piros-fekete,a vga.m is(MSI)elkezdhettem volna gyúrni a dizájnra is
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest