Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
Az volt,hogy amikor elmentem az új alaplapért!(Gamming 5P) bevittem a procim és elmondtam,hogy van egy bugg és,ha az vitte el a lapom,akkor a procim is hibás és amelyik alaplapba beleteszem annak vége!utána ugyanígy fordítva is!(ha utána abba a lapba teszel procit "megöli"!
szóval mondtam a hölgynek (akit imádok)nagyon jó arc és ha vásárolsz rákérdez mindenre profin

szóval mondtam neki,hogy hallottam erről a "balhéról" és inkább itthagynám a procimat,h teszteljétek le,mert nem akarom ,hogy para legyen a garival!
hátrament megkérdezni,majd 1-2 perc múlva visszajött ,hogy nyugodtan próbáljam ki,mert legfeljebb nem indul el!hazahoztam őket és másnap visszavittem őket,de akkor már ragaszkodtam,h maradjon ott a lap(Gamming 5P),mert nem akarom a 3 munkanapot megszívni!
most jön új proci-lap!

kap egy H110 hűtést úgy,hogy fini lesz,csak sajnálom a Gamming 5P,mert az is piros-fekete,a vga.m is(MSI)elkezdhettem volna gyúrni a dizájnra is
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest