- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
#Morcosmedve #4799 üzenetére
Így van. Bele kell csak zoomolni, és látszik a pin-eken.
-
drsanya
aktív tag
válasz
jones965 #4796 üzenetére
Lejárt a szerk. idő, így új hsz-t kell írnom. Gyanítom én is, hogy az, de inkább megkérdeztem a Tisztelt Fórumtársakat. Meg ahogy fentebb írtam, a Techpowerup is ezt állítja. De hogy te ebből a képből hogy látod, az rejtély nekem
Sebaj, hiszek nektek, Ti vagytok a szakértők.
Kitalálom akkor ma még hogy ez, avagy várjak e az A-IIre. Ha esetleg másnak is van konkrét infója, megköszönném.
Egyébként nem szempont most nekem az OC, ismerkedni fogunk az Intel platformmal, 20 éve volt utoljára, azóta AMD-zek. De a lehetőség legyen ott, és ez az Asrock deszka úgy látom kellőképpen időtálló az igényeimhez is.
-
drsanya
aktív tag
válasz
Reggie0 #4794 üzenetére
Többek közt nekem a mostanin ha csak a billentyűzet van oda illesztve, nem tudok DEL-el biosba lépni. Át kellett tennem...
Valamint a DSP-m se szereti. Egyszer halk, egyszer hangos. Az Xbox kontrollert meg se próbáltam. De így is akárhogy nézem: Bill, egér, DSP. El is fogyott. Arról nem beszélve, hogy a Fanatec egyenesen gyűlöli a 3.0-át, de az meg előre megy úgy is, és olyan házat választottam, ahol van 2db 2.0 úgyhogy az nem gond. De nem offolok tovább!
OC socket lenni, vagy OC socket nem lenni a Taichin? Ez itt a kérdés!
-
drsanya
aktív tag
A Strix együtt jött a "Broadwell-E tiszteletére"
az A II-vel, úgyhogy nem butább, csak kevesebbet tud picivel. Egész pontosan nem narancssárga RoG dizájn meg nincs benne wifi, ami nekem nem lételem. De azt hiszem más különbség nincs.
Bármilyen furcsa, de nekem szükség van hátul a 4 USB 2.0 portra, egyszerűen azt vettem észre, hogy a 2.0 eszközeim valamiért nem szeretik a 3.0 csatlakozót, kompatibilitás ide vagy oda.Ebben az árkategóriában pedig a Taichin 3 van hátul, azzal is kibékülök. És pluszba van wifi is ami később jól jöhet. Nem mintha nem pihenne egy kártya a szekrényben végszükség esetére... Itt a fő kérdés még mindig az, hogy van ez a Taichin OC socket?
-
JasL
őstag
válasz
drsanya #4791 üzenetére
Maradj az ASUS-nál, egyébként 1 hete vettem 96e-ért ASUS Strix X99-et, állati király deszka, még sosem volt ilyen jó lapom! Kicsit a kereted fölé nyúlik, de nem sokkal, és k*rva jó! Nézz utána, tényleg atomra odab*szó! Itt most 99k, annyira nem is rossz így a hajrában (és máshol jóval drágább ez a lap is), év végén, amikor minden sokkal drágább.
Taichi-t én is nézegettem, nem tűnik rossznak, de aztán amikor komolyabban belemélyedtem, elriadtam tőle, már nem emlékszem pontosan mit találtam vele kapcsolatban. Megéri azt a pici felárat a Strix X99 és más kategória a kettő teljesen.
Egyébként nem is értem, miért rendeltél eredetileg X99-A II-t, régebbi és butább, mint a STRIX.
Találtam még itt is Strix X99-et, 97e-ért. Viszonylag be van zuhanva az ára itt is és máshol is, én a helyedben gyorsan lecsapnék az árvölgyre. 92e-nél olcsóbban szinte sosem volt.
-
drsanya
aktív tag
Örömöm eddig tartott, kérdésem a következő:
Visszamondtam az Asus deszkát, mert mára már "csak" 100ért hozták volna. 83 helyett, amennyiért megrendeltem... No comment.
Körbenézve mindenhol valóban ennyi. Ez nekem nem fér bele, ennyit nem adok érte és kész.
Néztem ezt az Asrock Taichi-t, van ezen OC socket? A Techpowerup szerint igen, méghozzá Asrock X series OC socket néven emlegeti, viszont a hivatalos weboldalon semmilyen infót nem találok erről. Tapasztalat valakinek esetleg?Esetleg várjak az egésszel? És inkább Asus? Hátha lejjebb megy?
-
drsanya
aktív tag
Nagy örömmel és boldogsággal jelentem, hogy ma végre beálltam hozzátok a sorba egyelőre egy MB és egy CPU formájában, még ha csak rendelésileg is, de majd egy év gyűjtögetés és várakozás után elindultam az X99 útján. Örömöm leírhatatlan pillanatnyilag. Egy Athlon X4 760K-t fog váltani egy 6800K és egy Asus X99-A II. A többi alkatrész valószínűleg átcsúszik januárra, de 1 év távlatában egy hónap már nem oszt és nem szoroz
A rengeteg infót és tapasztalatot köszönöm a tisztelt fórumtársaknak.
-
JasL
őstag
Na ilyen lett első X99-es gépem:
-
dime27
őstag
Jelentem siker! Újraéledt!
DE!
Leírom a megoldást mert az elemkivét önmagában nem oldott meg semmit!
Még jó hogy idehaza több billentyűzet is van és egy ősrégi PS2-es portos adta a megoldást!
Szóval lépésekben:
1.táp áramtalanítása
2 .elemkivét
3.várjunk 5-10 percet ezen most ne vesszünk össze!
4.elem visszarak és tápkábel visszadug!
5.gép bekapcs és nálam az eddigi D7 hibakod után most 99-es hibakodnál megáll
6.gép lekapcs régi ps2es portos bill előkap
7.gép bekapcs és mikor a 99es hibakodot kiirja akkor a Delete gombra egyet ráütünk és láss csodát a hibakod eltűnik és a gép ujra betölti nekünk szépen a win-t!Nekem így működött de ha vezetékes usb-s billentyűzetet kötöttem rá azt nem ismerte fel ott aztán ütögethettem volna a 99-es hibakodnál a delete gombot!
Szóval jó, ha vannak odahaza megtartott régi cuccok!
-
dime27
őstag
válasz
subaruwrc #4776 üzenetére
Holnap szétszedem a rendszert és megpróbálom majd elinditani a gépházon kivül és ha jobb fényviszonyok lesznek délelőtt megnézem a pci-e slotokat is de nem hiszem h deformálva lenne nagy óvatossággal kezeltem mindig is a konfigjaimat!A lapon van biosváltó gomb azt áttettem B állásra de ugyanugy D7-nél megállt...
-
dime27
őstag
Sziasztok!
D7 hibakódot kaptam az aláírásomban szereplő rendszeren!Mindent alapon használtam rajta ezidáig!
Volt már vga csere mindegyiknél ez a kód jött ki!
Próbáltam egy rammal is elindítani akkor is!
Átállítottam a lapon a bioskapcsológombot B-be akkor is ez van...
Ezelőtt win10-el használtam Plextor m2sata ssd-vel!
Kifogytam az ötletekből vkinek vmi h még mit próbáljak?!
Jah az IO cooleren bilincsein is lazítottam ill leszedtem meg ujra visszatettem a socketra de semmi...
Én ugy gondolom h vmi BIOS problem lehet annyi volt még h pár hete a kegujabbról visszaálltam arra amivel a lap jött de semmi probléméba nem ütköztem akkor!
A ventik a házban ill a kipróbált videókarikon pörögnek a d7-es jelenség alatt képet viszont nem ad a monitor!
Am tegnap még A2-es hibát írt ki nem értem h most miért D7-et dobál!
Előre is köszi a segítséget! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Reggie0 #4767 üzenetére
Egyébként annyira nem éri meg az a 1660. 68K-ért mert 55-ért megkapod ugyan azt ebay-en. (SR0KN) És az nem is a legolcsóbb mert ki lehet fogni 90Euroért is. Az eladó se tudja mit árul mert 83K-ról indított és mikor hsz-t írtam és prime stabil screenshot kértem, inkább archiválta a hirdetést és újat nyitott. Nyilván megy az övé is 1.3v körül 4.6GHz magasságában de ő is abban a tévhitben él, hogy valami ritka különlegességet árul.
A másik véglet jobb!Mikor úgy árulják, hogy nem tudják, hogy lockmentes és 20K-ért odaadják a 1650-eket. Ami legutóbb itt ennyiért ment el az ugyan az spec volt mint az enyém (SR0KZ). Márpedig az enyém 1.288v-al elvan 4.5GHz-en.
-
proci985
MODERÁTOR
ugyanannyiba kerul, mint az uj platform (kiv 3930)
regi procit nem lehet eladni, egy 3930/4930/1650 ala meg nem kapnek meg egy lapot. sweclockerst kb egy eve periodikusan vizslatom, de semmi.
JasL: az erdekes lesz. tavaly nyaron amikor neztem mondjuk android studional is a gradle lepcsoje volt ami lassu volt mert egy szalon futott.
-
JasL
őstag
válasz
subaruwrc #4765 üzenetére
Én most váltok 4790k-ról 6800k-ra, kicsit megtépem a CPU órajelét, aztán bízom benne, hogy volt értelme kidobni 200k-t a fejlesztésre
(alaplap+cpu+ram+ssd upgrade) Visual Stúdio-ban az MSBuild már tud többszálon fordítani, erre leszek rohadt kíváncsi, mert néha nagyon sokat kell várnom a kódforgatás miatt.
-
proci985
MODERÁTOR
jelenleg a DDR3-2133 quad channelben megy (2400as a ram, de ott mar kicsit sok feszt adna a vezerlonek ezert jar a nevlegesnel alacsonyabb orajelen), szoval azon biztosan semmit nem nyernek. ha nagyon kell meg 32GB ddr3 ramot kb 200 euroert be tudok tolni ebbe a lapba is, bar abban kb biztos vagyok, hogy elobb fogy ki a 3820 / hal meg a lap mint kifutok a 32GB memoriabol.
a lap es a proci szinten tud pciE3.0 2x16ot a gyakorlatban (ezt a featuret nem teljesen hivatalosan megkapta az SB-E is az IB-Es alaplap updatenel). 6xSata3 / 6x USB3 portom is van, USB3.1 es M2 egyelore nem kritikus.
tuning itt kb kiesik (azon kivul, hogy mondjuk fixalom az osszes magot a legmagasabb turbora, hutes nem problema), munkara szamoltatas miatt nem nagyon fer bele az esetleges instabilitas.
akkor nem nagyon. koszi a valaszt.
AMDnek mondjuk evek ota nem volt felsokategoriaban is versenykepes procija, szoval ha felrazodik picit az alloviz (ertsd egy huzott 3930k nem fogja be a hasonloan pozicionalt negy generacioval kesobbi 6850Kt) az nekem oromteli lenne. gyarto nem erdekel, teljesitmeny annal inkabb.
-
gyiku
nagyúr
válasz
proci985 #4751 üzenetére
ez a dd3rol ddr4-re valtas also hangon 700eur. mennyi jon vissza a hasznalt configbol? mert szvsz ennyit nem er a tobbletteljesitmeny. sokkal elorebb nem leszel, hacsak a quad channel nem nyom annyit, azokban amit hasznalsz.5930 sem egy tuningbajnok.
CES-ig már ülnek a seggemen, es megneznem a Zen-t. -
proci985
MODERÁTOR
valaki cserelt SB(-E) / IB(-E) kornyekerol 5820/6800 ill 5930/6850 kornyekere? volt valami erezheto javulas napi hasznalatban? (szintetikusok nem erdekelnek, WinRAR sem, viszont pl napi hasznalat hardcore multitaskerkent annal inkabb).
azon agyalok 5930 lehet megallna 400 euro korul, lap 250 euro (+mosfet blokk 60 de ezt lehet kihagyom, pontosabban lap 180-280 euro), memoria kb 100euro 16GBnkent (32 elejen lehet eleg lenne).
jelenleg az alaporajelen jaro i7-3820al elegedett vagyok. par jatek threadlimites, de azok jellemzoen azert azok mert 5760x1080ra kene a multiGPU azt meg elfelejtettek tamogatni (khm Just Cause 3 khm), 1080pn meg szalnehezek.
egyebkent android studio (gradle, JVM / android VM), Ubuntu / Win7 virtualis gepen futo Java VM, model checker, meg hardcore szamoltatos munkak szoktak rajta menni. fejlesztoi kornyezetben olyan 40-80%os cpu load es 16GB foglalt memoria a host OSben normalisnak szamit es a szokasos kb havonta egyszer ujrainditas / csak altatas ciklusaim mellett se lassul.
ahogy nezem intelnel kinullazodott a fejlodes, coffee lake meg nem tudom fog e valamennyivel gyorsabb (vagy olcsobb) lenni.
csak felkonfigot neztem, minden mas (290X OC CF, 3xSSD + 2xHDD, custom vizhutes) marad.
-
#Morcosmedve
veterán
Nade azért lett kivéve a proci, mert újra akarta pasztáztatni, csak az előző a széle fele kacsintgatott, így nem akartam a socketben "barmolni". Szóval van egy lelke...tegyük hozzá, szerintem inkább az OC socket plusz érinkezőinek számlájára írható (meg ugye eleve sok az érintkező).
(#4748) gyiku: Ha a hardver és szoftver oldalon, plusz BIOS-ban minden oké, akkor szarakodhatsz a proci mozgatással - BIOS resettel.
-
gyiku
nagyúr
es a legfelso pcie-ben ugyan miert x8-ban megy a vga x16 helyett?
-
ffodi
veterán
válasz
#Morcosmedve #4746 üzenetére
Az x99 memory training már csak ilyen. Ha kicsit is instabilnak, hibásnak, inkompatibilisnek látja valamelyik modult a lap, vagy valamelyik releváns feszültség túl sok vagy épp kevés, máris tiltogatja a RAM-okat induláskor....
-
JasL
őstag
válasz
#Morcosmedve #4740 üzenetére
-
JasL
őstag
6800k-m lesz. Ha emellé beteszek egy 16x-os VGA-t, akkor az mellé még gond nélkül befér egy M.2 PCIe/NVMe SSD mindenféle teljesítményprobléma nélkül, ugye?
-
Vigilante
őstag
válasz
subaruwrc #4737 üzenetére
De egy erősebb GPU-val minek váltanék 5820k-nál feljebb!?
SLI-nél lett volna igazán értelme, hogy menjen a 2x x16.
De, ha teszem azt kivárom az 1080 Ti érkeztét, akkor fölöslegessé válik a CPU upgrade. 1 GPU mellé a 28 szálas kezelés untig elég nem? Van még egy Nvme-s M.2-es SSD-m. Az az ami még zabálhat elv ezekből a szálakból.
-
Vigilante
őstag
válasz
subaruwrc #4734 üzenetére
Igen ezt akartam kérdezni, hogy a videók szerint romlik a minőség (igaz ott x16-x16 -ról butítják x8 x8 -ra).
Csak engem full HD-ban érdekel a butulás, nem 1440p-ben, mint a vidin. BTW: nálam akkor x16 és x8-al menne? Nem x8 x8-on!?Ha lenne értelme mostanság az SLI-nek, mert én azért játszom régebbi gamekkel is, akkor egy 5930k-ra átruháznék.
Gyiku: Quantum Break, Deus Ex Mankind Divided, Rise of the Tomb Raider. Hidd el, már spec ezek is igényelnék az SLI-t. Illetve a Mafia III, főleg, ha lenne SLI profil hozzá.
Illetve már nem tudom mire elb@szni a pénzem. Nem verhetem el az egészet 7végente a csajokra meg a bulikra azért. Egészségügyileg sem a legkifizetődőbb az a mentalistás.
-
Vigilante
őstag
válasz
jones965 #4731 üzenetére
Ebben az esetben, ha én birtokolom ezt a Rampgae V lapot, de csak 5820k-val rendelkezem, akkor egy 2. 980 Ti esetén, 3.0 x8 -al menne még az 1-es és a 3-as SLOT-ban is mi?
Nagy dilemma ez nekem a 2. 980 Ti beszerzése előtt, hogy mennyi FPS-t bukhatok full HD-ban egy x8 x8 limitációval. 1440p-ben már találtam vidit róla: [link] és még1-et [link]. Jó kérdés, hogy 1080p-ben mennyivel kisebb lehet a limitáló tényezője az x8-x8-nak az x16-x16-al szemben.
Ahogy láttam a videókban, főleg a Project Cars átlagán és a The Witcher 3 min és átlagán dobott nagyot az x16-os SLI felállás.
-
jones965
Modder
Ez már nagyon off, de leírom és ezt a témát itt zárjuk is le!
Minek készítenének olyan alaplapot, aminek nem lenne értelme? A Z97-es alaplapba kerülő prociknak max 16 pcie sávja van. Minden gyártó az első pcie slotra helyezi a pioritást, érthető okokból. Ezért van az elsőre is ráírva, hogy CF/SLI esetén már csak x8 a sebesség. Nincs itt semmiféle átverés.
De hogy részben ON is legyen, az X99-es lapoknál a max támogatott pcie line:40. Ezért van, hogy az 1-3 slot x16, a 2-4 pedig x8. Ez ugye mind a négy használata esetében 16-8-8-8-ra módosul. -
JasL
őstag
válasz
#Morcosmedve #4719 üzenetére
Rengeteg Hyper-X van a listában, de pont ez a típus nincs. Ennek a konkrét típusa:
HX426C13PB2K4/16
A listában pedig ezek vannak a támogatott 2666-osok között:
De feljebb és lejjebb levő órajeleknél is rengeteg Kingston van, úgyhogy jó reményeket fűzök hozzá, a következők miatt:
Fontos megemlíteni, hogy ez egy májusi DRAM kompatibilitási lista amit nem frissítettek, valamint 2 hete jött ki új BIOS.
Van egy Kingston HyperX DRAM model szám dekóder, ez szerint ez jött ki az én típusomra:
HX426C13PB2K4/16
HX- HyperX
4 - DDR4
26 - 2666 Mhz
C - UDIMM (unregsitered)
13 - CAS Latency 13
P - Predator sorozat
B - Black heat spreader
2 - 2. revision
K4 - 4-es KIT
/16 - 16GB kapacitásA listában teljesen egy ugyanilyen kiépítésű típus is szerepel (HX426C13SB2K4/16), csak az SAVAGE sorozatból való és nem PREDATOR, úgyhogy kb 99.99%, hogy jó lesz bele.
Esetleg valaki mást gondol?
-
JasL
őstag
válasz
#Morcosmedve #4705 üzenetére
Kicseréltettem erre a 2x8GB-os 3000-es RAM-ot:
Kingston DDR4 2666 16GB HyperX Predator CL13 KIT (4x4GB)
Ez már jónak tűnik?
-
JasL
őstag
válasz
Siszibatya #4712 üzenetére
-
Siszibatya
tag
Szia !
Látom sikerült választanod lapot és procit is.
Memóriából ahogy írtam és javasolva lett 4x8Gigás kit-et vegyél a támogatási listából , a 2db 4x4Gigás kit-re nincs garancia , hogy menni fog az általad elérni kívánt 3000 sebességen. Amennyiben 8db memóriafoglalatot telepakolod az jobban terhelheti a memóriavezérlőt elvileg, és a rendszer stabilitására is rámehet. Én nem vennék 3000-es ramokat gond lehet vele és ugyonígy kisebb sebességet erre a sebességre felhúzni. Összes többi alatta lévő sebességű jobb választás lehet vagy akkor már a 3200-as.
Ahogy néztem régebben a kiteket minél magasabb a sebesség úgy nől CL értéke. Talán a 2666os sebességű az arany középút.Az árakat ilyenkor ünnepek előtt nagyon felnyomják az 5820k normális ára ha jól emlékszem kb 115-125k körül van újonnan , használt garisba meg 80-90k.
A 6800k -nak 128-136k kb a normál ára.
A 6800k igaz újabb gyártástechnológia , vékonyabb a felépítése ,de talán utasításkészletben tér el egy kicsit. A turbo boost 3 a 2essel szemben nem tudom mekkor előny és hol mutatkozik meg.
Tuningba nem biztos , hogy jobb az 5820k-nál.5820knál és gondolom 6800k-nál sem érdemes 1,3 fölé menni feszben inkább alatta kimaxolni az elérhető sebességet. A 4.2GHz szerintem menni fog de nincs rá garancia . Számításigényes feledatokhoz mi a legjobb beállítás abba sajnos én nem tudok neked segíteni.
Uncore értéket nem tudom mennyire érdemes feljebbhúzni az alaptól és hol adja ki a plussz teljesítményt. Minél magasabb az uncore értéke annál inkább lehetnek a rendszerbe stabilitási gondok , kifagyások - melyik programba jön ki ennek az előnye nem tudom benchmark , renderelés, netán játék. Alapon is megfelelő teljesítményt nyújthat.
Jól szellőző és szerelhető ház is kell hozzá amibe elfér a rendszer , hacsak nem külső radis megoldást választasz a vízhűtéshez.
Épített vízzel le tudod hűteni a procit és a videókártyát is ha jól van méretezve a radiátor(ok) mérete és a hozzávaló ventik hűtési teljesítménye is rendben van és a blokkok is jól lettek kiválasztva. -
Awil
tag
VGA az 980TI a ramom az egy 2400mhz corsair 16gb
Képet tettem fel, a gépről, mire vagy pontosan kíváncsi? Nem, nem kellett frissíteni a BIOS-t.
4.3 GHZen a max hőmérsékletem 76 fok volt a 6. magon az alaplapi senzor viszont 84 fokot mutatott, ha jól emelkészem. A víz 29-30 fok kozött ment 2db 480radival úgy, hogy az 1ik push-pull a másik csak simán push.A
Üdv
ps: én csak játszom rajta.
-
JasL
őstag
Sajnos a CPU amit ajánlasz, az 5820k, lényegesen többe kerül, mint a 6800k, konkrétan 16e HUF-fal, tehát 10%-al. Ez ha jól számolom, közel 15%-os extra tuningpotenciált rejt magában, viszont most be kell érnem a 6800k-val.
-
JasL
őstag
válasz
#Morcosmedve #4705 üzenetére
Aha, értem. Hát akkor megpróbálok 2 héten belül bővíteni, gondolom akkor még ugyanaz a szállítmány lesz raktáron, ha meg nem, 14 napossal elállok az első 16GB-tól meg a második 16GB-tól is, és visszaküldöm egy 32GB-osért.
A legrosszabb az, hogy sehol nem találtam feketében 4x4-es kit-et, mindenhol csak 2x8-as van. Illetve pirosban van, de a pirostól már szabadulni akarok, nem illik bele az elképzelésembe, 3 éve minden piros-fekete a gépben és ráuntam.
Oh, most nézem, van fekete 4x4, de 56e HUF a 2x8-as 35e-s árával szemben. Marad a 2 részletes tervem, sok lenne egyszerre a pénztárcámnak sajnos most.
-
#Morcosmedve
veterán
-
JasL
őstag
válasz
#Morcosmedve #4702 üzenetére
Ha ugyanazt a márkát és kit-et veszem, akkor sem?
-
#Morcosmedve
veterán
Kizárt dolog, hogy ugyan olyat kap...ha nem akarod magad megszivatni, 4x4-et vagy 4x8-at vegyél élből (add lejjebb alaplapban, mert túlzás a Strix). Prociban, pedig 4,2-nél többet vélhetően nehezen is fogsz kihozni, ezért ajànlották az 5820k-t, azzal elérhetőbb 4,5-4,6 (jól is jönne egy 1070-hez).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest