Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
satmen
tag
mindkettőtöknek, hogy próbáltok segíteni! Ahogy már írtam, a BIOS-ban nem szeretnék változtatni. (esetleg, ha kipróbált, és ártalmatlan a következmény) Van reset gomb, nevezzük annak. Legalább is az SD kártyahely mellettt van egy SM alkatrész méretű "gomb". Mivel furat a házon nincs, le kellett venni a készülék alsó lemezét. Így egy vastag tűvel elérhető, és működtethető. (hallhatóan kattan benyomáskor ill.elengedéskor) A jó hír eddig tartott.. Sajnos semmi nem változott!
Először: reset nyomva tartása mellett power gombot megnyomva, indul a ... Pipo logo, majd egyből a Windows. Különböző idejű nyomva tartásokat is próbáltam, de semmi nem változott, ugyanaz a folyamat játszódott. Bármilyen variációban, amíg a reset gombot "el nem engedtem", -akár 20 s is volt- addig nem indult a folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Asrock B75M-DGS/G2030/4gb DDR3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest