- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
interstate76 #1266 üzenetére
Ja, nincs túlzottan hype-olva ez a box, lehet azért kerülte el a figyelmed, de emlékeim szerint kb. egy hónapja botlottam bele, s már akkor nyomott volt az ára, persze még mindig azt mondom, amit végső soron te is, hogy kb. 70 dollárba kellene kerülnie egy ilyen boxnak. További érdekesség egyébként a boxal kapcsolatban, hogy ezen kivannak vezetve a lábak akkuhoz (csatlakozós), a fentebb említett témához érintve hozzátartozhat, itt könnyen megoldható a szünetmentes működés. Ugyebár egy power bankkal valahogy figyeltetni kellene a hálózati táp-ot, s csak akkor átkapcsoltatni a power bankra, amikor szükséges. Persze lehet mondani, hogy akkor erre ott az Ainol, én nem vagyok mérnök, de szerintem nem egészséges egy akkuval összepréselni egy 90 fokra is felfűtő procit, továbbá ott a Voyo, csak abban meg egy lityi-lötyi 1000mAh-s akku van, plusz nincs hűtés.
Ja a windows valóban nem aktivált rajta, ezzel egy magyar nem hinném, hogy meglenne lőve. Az az akció meg bevezető ár volt, nem mindegy, s már jó rég volt.Geek is szokott néha akciózni pár napra, pár órára, de ilyesmi a bevezető ár óta nem történt a Pipo-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Windows 10
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX6700XT 12GB!
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3080 Ti , 32GB RAM , 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest