-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Francia91
veterán
válasz
Francia91 #68896 üzenetére
De ha mar ott van nalad, akkor ranyomsz egy GPU-Z-t, es rogton ossze tudod hasonlitani a kettot
(#68898) bitpork
Te dolgoztal/dolgozol az informatika vilagaban, en csak egy CNC programozo vagyok
Amugy Google a baratod, most telefonrol nem kezdem el Neked taglalni a kulonbseget... Roviden, a GDDR direkt grafikus RAM, teljesitmenyben megmutatkozik az elonye -
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #68892 üzenetére
Hallottam róla
de ez már egy éve megy, eddig úgy tapasztaltam ha elején kijön hiba utána már sokkal kisebb az esélye. Felhősödést még nem láttam ilyen panelnél, az inkább a korától függhet. Ez 1 év körül van. Én is vettem már negyed áron dolgokat, de azzal te nem vagy kisegítve ahogy én se a tieddel
-
katalin888
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo Thinkpad S vagy E szerias notebookot szeretnek venni max 200ezer forintig?
Mi ajanlhato? Allitloag nincs nagy kulonbseg a ket szeria kozott vagy megis?
Varom a velemenyeteket, elore is koszi! -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #68889 üzenetére
Nekem is érzékeny rá a szemem, de ez csak mint egy kis porszem
mivel van valódi porszem is így mindegy
szerk: fél áron volt mintha bayről megveszem, és ott is lehet gond, még több is, ez már legalább be van járatva, jó eséllyel már nem lesz rajta több, amíg még él a gép 1-2-3 évig jó ez, lehet szerzek tartalékba egy lapot, ez a gép 5 évig kiszolgálna
rendeltem bele akkut is kíváncsi vagyok...
-
btudos
nagyúr
válasz
eestipoika #68887 üzenetére
Ha beírtad volna a fórum keresőjébe, hogy ideapad, már megtaláltad volna a topikot.
-
eestipoika
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi hogy itt kérdezek, de a Ideapad Z-s modelleknek nincs topikja(az enyém Z50-70) és talán tudtok segíteni: hogyan kell bekapcsolni a bluetooth-t a notbookon ?
Mert nem találtam semmilyen menüt erre
Előre is köszönet -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #68882 üzenetére
Legalább TP-ben legyen mákom
Én eddig se bontogattam tabletet, eztán se fogom, jó az egyben
Az én panelemmel mákom volt, x200-ban volt, nem vitték el a sráctól, én megvettem a panelt, gépet meg eladta olcsóbban. Egy fekete pixelhiba van rajta, ilyet még nem is láttam eddig. De egyáltalán nem vészes, pedig az ilyenre ugrok. Napokig észre se vettem
Rá kellett kérdeznem hol van
-
Wolfskin
őstag
válasz
havri1 #68863 üzenetére
igen... valószínűleg dimenziószivárgás lehet, de ilyen szintű anomáliákra nincs képesítésem...
•szóval adott a magnézium keret, ami bepattan a helyére, minden csavar stimmel.
•az ominózus csavarok is, mert ha kis csavarhúzót átdugom, akkor nem tudom elvenni sem a keretet. tehát "lyukon van".
•föl is fekszik az alaplapra, szemmel látható
•a menete jó, a csavar jó és bőven átér a lyukonmégis, amikor csavarhúzóval próbálom tekerni, légüres térben kalimpál...
próbálom elfelejteni az egészet, 2 csavar nélkül is ugyanolyan stabil a gép
-
Akos1994
aktív tag
válasz
Tikakukac #68879 üzenetére
Köszönöm a kifejtő választ, akkor marad a TN panel és esetleg egy SSHD.. bár ha már SSD-vel lenne alapból valakinél eladó akkor egye fene maradhat..
T4xx illetve X2xx széria billentyűzete között van annyi különbség,hogy csak ezért megérje cipelni azt a +1 kilót?
Jelenleg az x60-nak csak egy picit keskeny számomra a bill.-je, gondolom akkor a 2-3 centivel szélesebb x201 pont jó lenne,ugye? -
Tikakukac
titán
válasz
Akos1994 #68878 üzenetére
Erre tudok válaszolni:
Bontott AFFS panelt mennyi eséllyel találok itthon?
Tehát kell egy CCFL-es tablet x200, amiben nincs romra járatva a panel, nincs rajta 2 tonna fehér folt/telisárga az egész. És ép a kijelző, plusz ezt valaki eladja belőle.
Na ebből olyan 2 év alatt volt talán 1, de személyesen nem láttam csak gagyi fényképen. Tippelhetsz akkor az esélyekre, eleve CCFL-es tablet szerintem hihetetlen kevés volt. Most meg a nulla felé tendál.
Az olcsóbb lenne-e kiváló kérdés, ha jó a portéka akkor melyik hülye adja olcsóbban, nyilván ugye...
Esetedben a kaszás akkor ad mattot amikor kiderül: x201-be tuti kell egy inverter meg egy szalagkábel csere is, aminek arányai a piacon elég khm rosszak, ebayről meg vagy kapsz jót vagy nem, de inkább nem.
Nekem van 1 db, ha 2 hónap után hajlandó lesz elvinni az elviekben vásárló végre akkor kész, van egy maroknyi cuccom és befejeztem, elég volt a futott körökből.
Láttam,hogy lehet x201-hez DVD drive-ot kapni.
Lehet hát. USB-be bedugod és lesz egy külső DVD-d, vagy dokkba rakva dettó. Belülre mSata megoldás, x220-tól. Valami mást olvastál te.
Továbbá X220 tapasztalatok: palmrestet végre megcsinálták, oldalt nem fog repedni. Cserébe középen van elvékonyítva a tapipad alatt, törik szinte mindenkinek, jó a buli. 1 lépés előre 2 hátra.
Amúgy minden általában kicsit szopósan idegesítő alkatrészt: wifikari, msata, elem, BT a palmrest alá tettek, áldja érte nevüket a Jóisten. -
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Egyetemre szeretnék jegyzetelésre+egyebekre venni egy X sorozatú Thinkpadet amit napi szinten hurcolásznék magammal.
Most egy X60s-em van, ezzel szerettem bele a thinkpadekbe, de már nem szeretnék rá költeni.
50 ezrem (nagyon max 60) lenne az új notira, így az X201-et néztem ki.
A 4:3-as képarányt hiányolni fogom nagyon de valamit valamiért.
A billentyűzet milyen az x60-hoz képest? jobban használható, esetleg nagyobb?
Bontott AFFS panelt mennyi eséllyel találok itthon? olcsóbb lenne mint egy új panel ebayről?
Láttam,hogy lehet x201-hez DVD drive-ot kapni. Ez azt jelenti,hogy elméletileg lenne a gyári HDD mellett egy SSD-nek is hely? -
Goblin12
őstag
válasz
FoxiestFox #68872 üzenetére
És azt honnan tudom meg, hogy milyen vastagságú gap pad kell a memória chipre? ( w510 ) hiába keresek leírást a hűtésről nem találok sehol erre szolgáló infót.
Én csinálnék notebookot, minden egyes miniatűr akármit feljegyeznék. Hogy ez miért olyan nehéz megtalálni nem tudom.
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #68874 üzenetére
Köszi szépen!
-
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #68872 üzenetére
De pl egy T500 eseten mar nincs ilyen ugye? Ahol gap pad van oda az is kell hogy menjen? A vastgsagot kicsit a hezagmeret fole kell beloni?
-
-
eddie1978
senior tag
Tényleg ennyire mellément az X240 mint amennyire lehúzzátok? Lenovonál is 2.3/5-öt kapott. Alternatíva lehet egy Dell E7240 vagy egy Toshiba Z30? Az X200s lassan 6 éves lesz (2008 végén jelent meg ha jól rémlik). Hamarosan cserélnem kell.
-
Goblin12
őstag
Üdv,
szerintem rendesen felfekszik szépen átlósan lettek fixre csavarva a csavarok. . . de mihelyst szerzek kis fejű csavarhúzókat, ízeire szedem az egészet és akkor ténylegesen meglátom mi a gond, mert ez nem normális a noti bal alsó sarka baromi forró.
CPU alapjáraton 54-62°C
PCH DIóda 50-65°C <-- mi ez a PCH? :S
GPU 55°CAlaplap is baromi forró, mondjuk kézzel még fogható de a cpura ráég a kezem. . . Meg maga a RAM-Slot is bazi forró tud lenni. Nem tudom ezek normális hőfokok-e a gép megvan emelve az aksi alá tettem egy szemüvegtokot, de ez se sokat használ, a szobában annyi fok van általában amennyi kint.
De szerintem veszek egy valami jó minőségű pasztát is és azzal is újra kenem az egészet.
Rézpad micsoda? Tutira nem, ram chipre mindig is gappad kellett, csak úgy mint asztali VGA-nál.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Pszihonaranc #68822 üzenetére
Ugyanezt a kérdést szeretném feltenni a password managerrel kapcsolatban. Tehát mennyire megbízható ott tárolni minden jelszót.
-
havri1
félisten
válasz
tothjozsi96 #68866 üzenetére
Na de hogy jutsz el eddig az ablakig?megvan, de nekem sincs ez az opció
-
Peet91
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #68847 üzenetére
-
tothjozsi96
addikt
Valaki tudna arról mondani valamit hogy a P8600 és a P9700 között mekkora különbség van?
Érdemes cserélni egyáltalán?Lenovo T400-ba lenne, de nem tudom hogy ad-e akkora pluszt.
Igaz, amire én használom a P8600-at arra sem kevés! -
Tikakukac
titán
Jóslásba ennyire nem bonyolódnék. Ki kell csapni a céges gépeket és lesz piac is. A kérdés a milyen nyilván.
Az értéktartás más kérdés, az fix, hogy egy tényleg szép gép extrákkal főleg IPS-el (rohadt nehéz tényleg hozatni azt ami abból is jó) bizony kemény forint lesz később is.
-
csubuka
addikt
Gyári BIOS (korai példány, nem a tpfc vezérel), dedikált GPU T500, WIN8.1x64, 65 fok fölé nem megy semmi aida stress test esetén. Az jó szerintem... nincs alulfeszelve semmi. (Integrálttal korábban 55 volt a cpu...)
-
-
-
tothjozsi96
addikt
Megnéztem, a gép és eszközök-ön belül van a sarkok és szélek.
Én itt kikapcsoltam mindent, de még mindig bejön.Te hogy kapcsoltad ki???
-
barnam_
nagyúr
válasz
A gépházban ki lehet kapcsolni.
-
havri1
félisten
válasz
tothjozsi96 #68852 üzenetére
Én se találtam erre megoldást, baromi idegörlő
Hőfok: nekem asztalon van fixen
-
Francia91
veterán
válasz
Nálam is így viselkedett T60p-nél és T500-nál is, nem tudtam kikapcsolni.
-
csubuka
addikt
válasz
havri1 #68844 üzenetére
Nekem semmi alulfesz nem volt, teljesen gyárilag produkálta ezen értékeket... megnézem majd dedikált gpu-val, arra kíváncsi vagyok...
Amúgy az mitől lehet hogy rádugott pendrive nem hagyja leállítani, plusz, mintha most bezavarta volna az ultrabay hdd is. Épp updatelne a win8.1x64, de nem halad semerre...
-
tothjozsi96
addikt
Valaki tud erre megoldást?
Roppant zavaró, az egér pad jobb szélén húzom az ujjamat és az az a scroll rész és a windows 8-nál bejön erre ez a charms bar.
Ezt valahogy ki lehet kapcsolni? -
Francia91
veterán
Más:
Bekapcsoláskor a BT ikon világít 4-5 másodpercig, aztán kialszik, és nem ad semmi jelet Windows alatt. Kommunikáció BT-n keresztül tökéletes, nyomtatok, telefonokkal minden jó, más notikkal is, de nem világít az ikon. driver lehet, vagy vmi Winfos gebasz? Annyira nem zavar, de előző telepítésnél visszajelzett a BT LED, most meg nem. -
Francia91
veterán
válasz
Goblin12 #68823 üzenetére
Ha leveszed a Gap Pad-et, akkor ne is tegyel vissza masikat. En mindig rezre cserelem, 8-12 fokot jelent GPU eseten. Mondjuk en konnyebb helyzetben vagyok, rezzel dolgozok, de ha felpolirozol egy 1 Ft-ost megfelelo vastagsagura (hogy ne feszitse a chipet), az is jo megoldas, en is igy kezdtem.
-
havri1
félisten
válasz
tothjozsi96 #68842 üzenetére
Most sterssz alatt 48 fok körül ingázik, igaz nekem 1V-ra van a cpu visszafeszelve, és az se megy 55 fölé, így lehet összességében hűvösebb az egész. 2770 rpm a venti fordulat.
Sztem ez a pár fok nem oszt nem szoroz. -
csubuka
addikt
válasz
tothjozsi96 #68840 üzenetére
55 lett, de nem csavartam maxra a ventit... integrált gpuval néztem. Alig lett vége de már hűvös...
-
-
havri1
félisten
válasz
tothjozsi96 #68840 üzenetére
Én csak HD youtobe alatt néztem, de mindjárt lestresszelem.
-
csubuka
addikt
válasz
tothjozsi96 #68836 üzenetére
Csavarjam manuálisan maxra a ventit stress test alatt? Külön csináljak integrált grafikásat és dedikáltasat nem?
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #68836 üzenetére
Felmehet az tovább is, teljesen jó.
-
Wolfskin
őstag
válasz
havri1 #68835 üzenetére
nem hinném... 3 féle csavar van (illetve 1-1 helyen saját), de a házhoz vannak a rövid csavarok, a hosszú csavarok, meg a vastag csavarok, (méretet fejből nem tudok. )
ide vastag nem megy be, a menete a sima hosszú, vékony csavaré. bele is próbáltam. a keret felfekszik az alaplapon, a csavar pedig jó 3 mm-t átjön rajta. csavarhúzóval néztem, pont lyukon van. tehát elméletileg egy egyszerű becsavarozás művelettel megoldhatónak kellene lennie... nekem ez misztikus... -
PNP
őstag
válasz
Tikakukac #68437 üzenetére
"x220. Csak ugye alig van."
Szerinted mikor lesz belőle választék, tehát egyúttal olcsóság is? Mondjuk egy éve nézem az árakat, amikor is az X200-at vettem. Úgy látom, most az X201-ek estek nagyot, az X200 pedig tényleg van fillérekért is. Tehát az X220-nak is kell egy év (ekkorra nagyjából kifutnak a 3 év garis gépek)? Vagy azt majd úgyis felülértékeli a használtpiac, mint az "utolsó használható X Thinkpad"-et (vagy aki így gondolja, az egy marginális csoport, és ez nem befolyásolja az árakat)?
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, egy elég furmányos kérdésem lenne:
újra pasztáztam a laptopom, (T410s) és összerakás közben az alábbi misztikus jelenséget figyeltem meg.
•az alaplap a helyén van,
•a ház csavarok helyei is mind lyukon vannak, ha bedugom a csavart kb. 3-4 mm-re kilóg, nem feszül
•a felső keret tizedmilliméter pontosan passzol, szinte bepattan a helyére, nincs holtjátéka
•a kábelek mind megvezetve a helyükön.
•a felső keretben minden menet jó, kézzel be tudok tekerni minden csavart.ha elkezdem összefogatni a házat, minden csavar rendben a helyén, kivéve 2 db:
KÉT CSAVART NEM LEHET BETEKERNI!!!
ha szemből nézem (mint munka közben) akkor a bal hátsó sarokban, a Lenovo felirat mellett, a zsanér két oldalán lévő csavarok szinte csak beesnek a lyukba tövig, nem találnak menetet, csak forognak aztán kiesnek. már vagy 50x újra szétszedtem, összeraktam, semmi.
a felső keretet nem tudom igazítani, annak nincs mozgástere, passzent
ha kicsi csavarhúzóval benyúlok, akkor ott a lyuk, még a menetet is érzem benne.
a keret felfekszik az alaplapon, nem lehet jobban közelebb nyomni.olyan, mint egy zen koan, egyszerűen blokkolja a racionális gondolkodásom...
csak állok és nem értem. a fizika és a logika törvényei szerint ez nem lehetséges...
de hát a lenovo mérnökei...
van valaki, aki jártas az okkult tudományokban...?
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #68831 üzenetére
Nem kell figyelni, teljesen jó. Eressz rá egy aida stresszt úgy nézd meg terhelésen mit csinál.
-
havri1
félisten
válasz
tothjozsi96 #68829 üzenetére
Nálam 39-41 fok között van.
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #68826 üzenetére
Ugyan mi lehet az egy forrósodó alkatrész és egy rézlemez között?
olyan alkatrészekre teszik amik érzékenyek fizikai sérülésre, mint a ram chipek, gpu-k, északi- déli hidak, amiken nincs védőkupak. Szépen felveszi az alakjukat, ráilleszkedik.
szerk: Egyik ismerős srác mesélte múltkor aki szervizel, vittek hozzá egy gépet, másik szervizben járt, kiszedték belőle a gap padokat
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #68826 üzenetére
Hőt vesz el és továbbít egy bizonyos alkatrésztől, amihez illeszkedik a hűtőrendszer felé.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Van nekem egy lenovo W510 4389 W1B-m és a noti bal alsó sarka mi a frásztól majdnem 2x olyan meleg mint a CPU rész? Nagyon gáz és nem tudom mi van ott, mitől tudna az a kis rész ennyire melegedni.
Az USB rész olyan marha forró, hogy melegebb a stick mint a hűtés maga.
Esetleg azt tudjátok, hogy hol tudnék venni, a GPU memória chipjeire új gap padet valami jót, mert ami rajta van az egy kalap szar. Azt tudja még valaki, hogy melyik típusra pontosan idepasszoló komplett hűtőegység?
A billentyűzetet már kiemeltem a helyéről, így tűrhető a hőmérséklet, de van oylan, hogy a sima windows asztalon való boklászás közben felmegy az egész hőmérséklet 99 fokra és kikapcsol a gép, hogy ez mitől van, a venti forog mint az őrült. Por nincs a hűtőben, pasztázva is volt rendesen.
Köszi a segítséget.
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok
A fingerprint reader program által elmentett ujjlenyomatok mennyire vannak biztonságban a gépen?
Most nem az a kérdés, hogy mennyire biztonságos az ujjlenyomatot használni az egyéb adatok/ rendszer titkosítására, hanem, hogy maguk a beolvasott ujjlenyomatok kihalászhatóak-e valami vírus vagy rosszindulatú szoftver által a gépről.Köszi
-
Tim82
félisten
válasz
tothjozsi96 #68809 üzenetére
Chrome-ot nem használok, Opera viszont nem szokott beakadni. (T500 / T9400 / 8 GB RAM / 240 GB SSD)
Szinte biztosra veszem, hogy a vinyó lesz a hunyó.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
A Firefox nem akad be, T400 P8600 SSD
-
-
csubuka
addikt
válasz
Tikakukac #68813 üzenetére
Nálam tuti, hogy RAM, mivel eddig tökéletes volt, most meg ment bele vissza a kevesebb RAM és megmakkant, de eladás előtt áll... így majd aki akar tesz bele többet, nincs 4G-s ből kósza modulom én is úgy vettem a gépet, hogy saját ram és vinyó megy bele majd...
Érdekes volt nézni a sebesség hanyatlását W7Prox64 esetében, először a ram aztán SSDről vissza 7200-es hdd-ra, kegyetlen idegőrlő lett...
(#68812) tothjozsi96 Persze azt hozzá se tettem, hogy most épp IGP-s módban van. Chrome-al akad. 4G RAM azért kell, gondolom IGP-vel méginkább... persze lapmegnyitó fanatikusoknak lehet semmi sem elég.
*Nem is lassú lett hanem új lapot megnyitni elég halál, amikor már sok meg van nyitva. Nekem ez a hanyatlás a 4ről 2G ramra visszaváltáskor következett be, a vinyó már régebb óta üzemel ssd helyett.
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #68812 üzenetére
3GB nem sok mindenre elég már, főleg chromenál. 8GB/250GB SSD van a gépben, és tud néha meglepiket okozni így is sok nyitott oldalnál, sok nálam 15-20 vagy felette.
-
válasz
tothjozsi96 #68812 üzenetére
HDD nem reszel? A win 8(.1) alatt nekem sokszor teszi...
-
csubuka
addikt
válasz
Nem lehet hogy kevés a memó, most egy T400-ba "downgradeltem" 4GBről 2-re és kegyetlen lassú lett pont a böngészés több lappal...
-
válasz
tekoteko #68806 üzenetére
Ha nem kell feltétlen xcode akkor nem ajámlom kivéve, ha megszállott buherátor vagy. Régen én is csináltam, de ezer más hasznosabb dolog van
Nem azt mondom, hogy mindent alapon kellene hagyni, pl.: én általában linuxot használok, de ez az OSX dolog akkor is szopás, ha nagyon jól ismered a *unix terminált, pl.: vi hasznos lehet.
(#68809) tothjozsi96: Nekem egyik sincs de csekkold le a ram és a proci használatot feladat kezelőben, ha sok akkor ott a baj, ha nem akkor hdd, de azt nem hiszem. De mennie kellene ezeken a gépeken, lehet kifogtál valami miner vírust.
-
tothjozsi96
addikt
Egy kérdés azoktól akiknek T400 / T500 vagy X200-as notijuk van.
Nálatok nem szokott néha beakadni a Chrome vagy a böngésző ha több lap van megnyitva egyszerre és mondjuk mellette még fut 1-2 kisebb program? (p2p, total commander, képnézegető)Köszi!
Nem tudom hogy a HDD miatt ilyen, vagy a CPU miatt.
De nem tudom hogy megoldás lenne egy P9700 vagy T9600.
Most P8600-as processzor van benne. -
hxd2ODR
csendes tag
válasz
hxd2ODR #68791 üzenetére
Megint itt volnék, eddig szenvedtem vele...
De valamiért nem sikerül, odáig jutottam, hogy az elem kivétele után a biosban tudom állítgatni a dolgokat, de miután valami változtatást elmentek nem történik semmi, fekete lesz a képernyő de a windows nem indul el.
Kettő vinyóval is próbáltam,de nem megy.
Ugyan ezt megpróbáltam egy másik r60-asban is csak abban T5500-as proci van. Azzal rendesen működik, csak ez a T7400 nem akarja az igazat.
Biztosan buta a kérdés,de ha a gép bekapcsol és a Biosban tudok állítgatni akkor az azt jelenti, hogy megy a proci?
Valami ötlet még esetleg? -
tekoteko
tag
T400-ra nem telepített valaki OSX-et véletlen ?
Ha igen, és lenne pár perce, rám-írna privátot?
THX! -
tothjozsi96
addikt
válasz
csubuka #68799 üzenetére
Értem, én is a háttérvilágításra gondoltam, de gondoltam hogy egyértelmű lesz, de hát ezek szerint nem.
A kérdésemre tud valaki választ adni?
Ugyan az a csatlakozása?
És van különbség az 1280x800-as és az 1440x900-as felbontású kijelző között különbség?
Itt is csatlakozóra gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged