- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz donjohnson #66599 üzenetére
Mostanság sok ilyet bugot látni. Érdekes.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
donjohnson
addikt
sanyo akksi, ez azz!
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
-
Chaser
legenda
válasz Tikakukac #66596 üzenetére
Volt régen, már kiöregedtek szegények nagyítóval lehet már csak találni olyat aminél még a fehér valóban fehér, vagy valamennyire közelíti. És persze foltos se legyen, erre hajlamosak az LG kijelzők. De a maga idejében és utána még sok évig vert kb mindent az biztos
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Tikakukac #66593 üzenetére
Azért látszik miben ütközik ki a T500 LG gyengéje, van pár db. De átlag kijelzőhöz képest, akár lehet 1680-nál is nagyobb, perfekt. Eddig muszájból kapcsoltam be az x200-at, most már lassan átáll 24/7-re itt ki is szállok a 12-13"-nál nagyobb gépekből.
-
Tikakukac
titán
válasz Chaser #66591 üzenetére
T60-ról néztem a nem IPS-eket és borzalmas. Tehát ha gyönyörű a nem IPS is akkor mindegy mi van az akármiben jó lesz falura.
donjohnson: Nekem külső billzetem van a 20-as szériából. Én majd bepisálok olyan király, masszív stb. pedig sima notibillzet. X220 héten hazaér, kíváncsi leszek rá.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
donjohnson
addikt
képzeljétek lecseréltem a t410-est egy t420-asra.
első benyomásom az, hogy kellemes kis gép. jóval kevesebb hőt termel, mint az elődje, viszont a billentyűzete például rosszabb lett. már nem az a finoman járós halk, hanem zörgős, kínai hatású billentyűi vannak.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Chaser
legenda
válasz Tikakukac #66590 üzenetére
x200 AFFS vs T500 LG-P rev1..hát pofám leszakad, nagyon IPS közeli az LG panel. Persze élethűbb az AFFS, és pl zöldben sokkal élethűbb, de grat az LG-nek, jó panelt hoztak össze.
Gyárihoz képest az x200 kijelző egy csoda... és nekem nem is a legsz@rabb volt benne, a 7-8 változat közül kifejezetten jó példány volt benne. De az ég és föld enyhe kifejezés az AFFS javára.
Tükrös az AFFS, de majd egy matt fólia megoldja...szerencsére nem olyan szörnyen tükröződik._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz scarbantia #66589 üzenetére
Ha nem IPS akkor meg mindegy mi lesz a másikban, mert azokra a gyönyörű szót ha vallatnának sem mondanám.
-
scarbantia
aktív tag
A T60-as 15"-os? Csak mert akkor az valószínű 1400x1050, és egy IPS paneles gép. Az tényleg nagyon szép.
Viszont könnyen csalódhatsz, a 14"-os gépek sajnos elég gyatra panellel vannak szerelve, felbontástól függetlenül. Nyilván egy 1600x900-as azért sokkal szebb, de csodát ne várj. 14"-osból jelenleg a T440/T440p a legújabb, ott már van IPS panel FHD felbontással, de állítólag abból is kétféle van, és az egyik nagyon gyenge, de abban már van jó panel is. Na és persze a Tx40-es széria is olyan amilyen. 15,6"-on jobb a helyzet kijelző terén. -
madle
őstag
sziasztok, én akartam venni nemrégiben egy T430u-t, arra a döntésre jutottam, hogy nem azt veszem meg, illetve nem is keresek akármilyen csicsa notebookot vagy macbookot.
Fontosabbnak találom a funkcionalitást, ezért kérdezlek titeket, hogy 14"-os Thinkpad kategóriában melyik gépet ajánlanátok? A T430 a legújabb 14"-os? Mert Ausztriában talált egyet ismerősöm 2016ig garanciális illetve i5/8GB RAM/ 180SSD / a VGA-t nem írta. 600EUR-ért, szerintetek?Illetve ha ajánlanátok mást akkor meghallgatom szívesen, mert tudom neki is mondani, hogy melyiket keresse.
-
-
félisten
-
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #66574 üzenetére
Fogalmam nincs, de azért írj pm-et hátha...
-
soldi3r
veterán
válasz FoxiestFox #66574 üzenetére
E30 (oo=[][]=oo)
-
félisten
Honnan lehet manapság 70% feletti kondiban lévő Pana akkut szerezni W500-ba?
Igazából csak szünetekben használom a gépet munka közben, sok kedvem nincs töltővel szaladgálni, a Sony-m pedig már 5 perces
-
Francia91
veterán
válasz #49553920 #66568 üzenetére
A bal oldalon lévők biztosan 3.0-sok. Ott van az SS felirat (Super Speed)
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
félisten
-
törölt tag
Sziasztok!
Lenovo e531-es laptopomba van usb3.0-as port, de mindegyik fekete színű. Hogyan tudom kideríteni melyik az? -
Barcsik
aktív tag
Lenovo oldaláról tettem fel a Switchable Graphics Drivert, majd az AMD oldalán rákerestem a HD3650-re és onnan a 13.valahanyassal frissítettem. Így megy a váltás. A lenovosat Win7 kompatibilitási módban telepítettem, a frissítést nem kellett kompatibilitási mód telepítésnél. Bocsi, de most nem vagyok a gép közelében, hogy megnézzem pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
Thoty
senior tag
válasz Barcsik #66565 üzenetére
Nem szedted véletlenül össze a drivereket vagy azok linkjeit? Én pl. az Ati vezérlőt nem tudtam felrakni, bár nem is nagyon küzdöttem vele
Win7-hez képest én is tapasztaltam "akadozást, lassabb működést", bár nekem jópár driver nem volt feltéve (köztük az Ati sem, így az intel VGA volt használatban) így ennek tulajdonítottam az akadozást.[ Szerkesztve ]
-
Barcsik
aktív tag
válasz aclandiae #66554 üzenetére
Üdv!
Nekem is Windows 8.1 van a T500-on és az eszközkezelőben szintén nem ismert fel valamilyen alapvető rendszereszközt. Minden más sikerült telepíteni fórumosok segítségévek, amit ezúton is köszönöm nekik még egyszer. Úgy tapasztalom, hogy a Windows 7 lassabban működik a gépen. Ez csak érzéki csalódás lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
Tikakukac
titán
válasz aclandiae #66559 üzenetére
Akkor win8 driver és kompatibilitás vagy win7 és kompatibilitás. Bármennyire is hihetetlenül hangzik, a HP és a Dell sem ad totális supportot a nagyon régi vasakra. Mert legtöbbre pár dolog megoldhatatlan kb.
-
félisten
-
aclandiae
senior tag
válasz Tikakukac #66555 üzenetére
A System Update nem talál semmit.
A Lenovo oldalán a W8.1-hez 3 azaz három driver van fent, a többi a TV-hoz kell.
A Power Managert is felteszem, de el nem érem sehol (biztos én nem látok).Chaser: szerintem nagyon sokan használják ezt a típust, és nyilván vannak akik váltanának W8-ra. Elvárható lenne hogy készüljön hozzá driver is. Szerintem.
-
Francia91
veterán
Ezen ne lepodj meg, en is probaltam a W8-at a T500-ason, de visszatertem W7-re
Ha mindent feltelpitesz, egyesevel, Win7 kompatibilitasi modban futtatva a telepitot, akkor jo lesz. Mas modon nem. Ennyi."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
erick_b
tag
A T500 és az R500 között mi a különbség? Használhatóságbeli különbségek érdekelnének inkább. (pl. összeszerelési minőség, tartósság meg ilyesmik)
"Ha a világ fejlődését az én technikai érdeklődésem mozgatná, még nem találták volna fel a kereket. – mondta egy ismerősöm, majd hozzátette – és azt hiszed, akkor valamivel is rosszabb lenne a helyzet?"
-
Tikakukac
titán
Itt inkább user errorok lesznek ahogy nézem.
Első körben system update.
Aztán maradék manuálisan leszed, az a progi honnan jön nem tudom nekem nem kellett soha ilyen 1-200 gép után sem.
Hűtésnek inkább örülni kéne, ha nem fő le a gép és nem veri a 90 fokot akkor ez ilyen, halk gépre sem hallottam még panaszt
Kijelzőt használd ahogy neked jó. Más a szemünk és máshol vagyunk. Én most tető alatt maxra veretem, mert így látom. Ennyi.
Power managert fel kell tenni, az is ott van amit linkeltél.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
A mai napon örömmel értesítem a T. Fórumtársakat: sikerült váltanom T500-asra! Ő lesz a harmadik Lenovo gépem.
Sajnos az ismerkedés nehezen indul:
Windows 8.1 X64-et kapott, viszont nem talál hozzá a WU drivereket.
(nem tervezem 7-esre cserélni)2. Egy halom program fut egymás mellett párhuzamosan, látom a CPU 100%-on terhelt. A hűtés mégis teljesen csendben van. Aggódjak, vagy így kell(ene) a gyártóknak hűtést tervezni-kivitelezni?
3. A monitor elég vakító, milyen fényerősségen a megfelelő?
4. 2014-ben ennyiből elintézni drivereket... Nálam ezt töltötte le a hivatalos Lenovo oldalról!
5. A Power Man programot hol lehet előcsalogatni?
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
Köszi!
Gyári dvd i megvannak, akkor azokat felpakolom.....valamiért bizom benne, hogy megoldodik ez a lampa kerdes is....ha minden szepen frissen ropogosan ujra lesz telepitve, friss driverek stb es vilagit, akkor szerintem megint irok a szerviznek es megirom, konkretan a lampa a gond es oldjak meg.
Viszont felmerül most bennem a kerdes, ha bele eszkabalok egy msata ssd d az nem erinti a garanciat?
-
MODERÁTOR
válasz Declare #66550 üzenetére
Szia!
Nem kell semmit csinálnod szinte. Egy sima mezei Win7 (vagy Win8) telepítővel formázd az SSD-t majd telepítés után szükséged lesz egy LAN és egy ThinkVantage Update szoftverre. Az Updater a neked megfelelő drivereket automatikusan fel fogja telepíteni.
Nagyon az SSD-n sem kell már mit állítani, egyedül ami számít az a partició alignálása, ami szintén kiküszöbölhető azzal ha a particionálást a Win telepítővel végzed.
A lámpának nem kéne világítania.
Szerk.: ha nem torrentezel rá, írsz napi szinten több 10 gigát akkor sokáig jó lesz.
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Multkor voltam itt olyan kerdessel, hogy a T530 asom idönkent kek halalt dobal es nagyon nagyon halvanyan de allandoan vilagit a thinklite. Elvittem Hamburgba egy Lenovo szervizbe, ahol nagyon kedvesen es segitökeszen megfrissitettek a gep driver-eit es mondtak, h semmi hibat nem tudtak kimutatni. Lehet ebbe a vilagito thinklite ba bele kell nyugodnom? Pedig nagyon zavar,hogy nem tudom miert van....
A masik dolog, hogy driver frissites ota mondjuk kekhalal az nincs, viszont olyan szinten massziv virusos lett a gep, hogy en el sem tudom kepzelni ezt, hogy csinaltak, de valami "minimumprice" vagy milyen hirdetes van mindenhol a chrome ban es sehogy nem tudom leszedni, pedig kb 5 antispyware t telepitettem mar....
Szoval arra jutottam, hogy ugyis regota tervezem mar, veszek bele egy msata ssd t es arra ujra telepitem a rendszert. Hatha ez megold mindent
Megvan a kb 5 DVD telepitö lemezcsomag, de azt nem tudom, hogy a winyon ami van a C: meghajto mellett valami rendszer meghajto vagy mi azzal mi van? Ha formazom a winyot es ujratelepitem a rendszert az ssd re azok a lenovos dolgai ugyan ugy szepen feltelepülnek?
A tervem, hogy beteszem az msata ssd t kiszedem addig a winyot, feltelepitem, hagyomanyos modon a wint, regi winyo vissza, formazas es örülök a fejemnek ez igy müködökepes ugye? Kell valamire külön esetleg figyelnem?
Azt tudom, hogy az ssd miatt majd el kell olvasnom kb 80 ezer oldalt, hogy kell beallitani a windowst ssd vel, hogy az ne menjen tönkre fel ev alatt.....nagyon izgi idötöltes lesz, de ez van
-
Tim82
félisten
válasz Chaser #66546 üzenetére
Nem ígérem, hogy ma/holnap, de legkésőbb holnapután megnézem. (Ma késő van, holnap szerelős este lesz.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Chaser
legenda
válasz Francia91 #66543 üzenetére
Chrome az tényleg zabál, de amennyi extrát nyújt nálam belefér. Úgyis kb az az egyik legfontosabb munka sw-em, extrának még free is
Tim82: Ő az áldozat, van demo persze, különben nem venném meg ha nem lettem volna elégedett vele. Ha megnézed köszi Eredménytől függetlenül azért nem hiszem hogy átállok linre, egy gépem lesz, van egy licenszem, pont jó.
Hogy on is legyen. Ha valakinek van vagy találna T60-ról legalább 2xxx - de lehetőség szerint minél nagyobb - felbontású képet privátba küldje már el Olyasmi kép érdekel ahol nyitva van, de stock foto szerű, nem kopott, nem koszos, nem poros stb, mint az új.
-
Gondwana
addikt
válasz Tikakukac #66540 üzenetére
Ja, az előzőből nem volt egyértelmű, hogy nem az X200 kell, hogy bekapcsoljon egy PS3-at, hanem a PS3 fizikai gombja az X200-at, mert ebben az esetben dokkolón S53-as lábára beküldesz +3.3V-ot, vagy a billentyűzet konnektorán a 19-es láb, ha jól sikerült értelmeznem, GND-re kell lekötni, bár egy rámérés előtte nem feltétlenül árt meg.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Tim82
félisten
válasz Chaser #66542 üzenetére
Jó pár Windows-only program fut a Wine segítségével Linuxon... (Jellemzően a DirectX 10+-t igénylő játékprogramok a neccesek, ilyenek, mint egy számlázóprogram, nem hiszem, hogy gondot okoznának.)
Sőt, ha van valami hozzáférhető demóverzió vagy hasonló a számlázóprogramból (tehát semmi illegális), akár én is szívesen megnézem, hogy fut-e Wine alatt.
Megint csak: nem téríteni akarok, ha van legális Windows-od, nyilván azt van értelme használni, csak az azért nem állja meg egészen a helyét, hogy nincs alternatíva/nem lehet megoldani Linux alatt, mondom ezt így kezdőként is.
Ennyi off meg belefér.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Francia91
veterán
válasz Gondwana #66536 üzenetére
Amig engem nem zavar azzal a szintu hasznalattal, ahogy jelenleg hasznalom, marad. Firefox, Chrome zabalja a hardvert feleslegesen, na meg azzal nem tudom megcsinalni, hogy a telefonos bongeszommel szinkronizalva legyen (foleg, hogy Symbian-ra ez a legertelmesebb webbongeszo is egyben)
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Chaser
legenda
A program által támogatott operációs rendszerek:
- Microsoft Windows XP,
- Microsoft Windows Vista (32 / 64 bit),
- Microsoft Windows 7 (32 / 64 bit),
- Microsoft Windows 8 (32 / 64 bit),
- valamint az ezeknek megfelelő Microsoft kiszolgálótermékek (pl. Windows Server 2003, Windows Server 2008, stb.)Számlázó sw-rel nem szórakozunk Meg régebbi gépem nincs, ha lenne egy T60 IPS pl csak úgy alapon filmezni azon elférne linux is.
De no more off, lassan megfejelnek érte a modik jogosan_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tim82
félisten
válasz Chaser #66538 üzenetére
Ha a Windows-os iTunes tud gond nélkül futni Linux, illetve azon belül a Wine nevű alkalmazás alatt, akkor valószínűleg egy számlázóprogram is, de nem akarlak rábeszélni, csak jelezni akartam, hogy pont a Q3 nem kifogás.
Ha lenne jelenleg elegendő Windows (7 vagy 8)-licenszem minden gépemre, lehet, hogy én sem kezdtem volna el Linuxozni, de nincs, költeni jelenleg nem akarok rá és semmi olyan dolgot nem csinálok pl. az R61-en vagy az X200-on, ami miatt a Windows-hoz lennék kötve. Dropbox, LibreOffice, Evernote, Opera, Mozilla Thunderbird mindkét OS-en van (ha más nem, akkor teljes értékű kliens -> NixNote az Evernote-hoz pl.), nekem meg kb. ezek kellenek. Ezek tök praktikus okok, nem arról van szó, hogy szaravindózdealinuksz.
Na jó, OneDrive-ot hiányolom néha, de azt igazából csak fotókra tartom, megoldom böngészőből. (Van valami 3rd party kliens, de erősen béta, nálam baxik működni.)
No meg kicsit kiléptem vele a komfortzónámból, bár be kell, hogy valljam, hogy eddig jóval kevesebbet kellett hegesztenem, mint vártam. Tanulni meg sosem árt.
T500-on marad a Windows 7 persze.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Gondwana #66539 üzenetére
A problémának ez az egyik fele, a másik fele fizikai oldalon van inkább. De 2-3 éven belül talán nyitok logoutot is és leírom mekkora szívás nyomtalanul PS3-ba építeni x200-at asztali vinyóval és sima vinyóval egyben
-
Gondwana
addikt
-
Chaser
legenda
válasz Francia91 #66534 üzenetére
Akkor ez opreában is jó
Tim82 Számlázó progi miatt akkor is kilőve a linux. Valahogy soha nem is jött be úh. mindegy. Licenszem is van, mi kell még? droidos telóm is csak úgy lesz hogy xiaomi MIUI-s lesz, azt már el tudom viselni.
Nagyon cool ez a chrome plugin, egész új életet kapott tőle a youtube. Tele van effektekkel meg beállításokkal.
-
Tikakukac
titán
válasz Gondwana #66536 üzenetére
Mindig ezek a furaságok meg mindenségek Ennél sokkal nagyobb gond a PS3 bekapcs gombjának beiktatása az x200 alaplapjával. Már 1 ötletem van, de az elég favágós, kéne valami amiről drótozni lehetne külön is. Probléma hegyek, kérem szépen...
-
Gondwana
addikt
válasz Francia91 #66534 üzenetére
Tudtok valami tippet adni, hova forduljak és ne föl azzal, hogy az Opera percenként 3x-4x sír, hogy nem tudta elmenteni a bookmarks.adrt, a notes.adrt, contacts... Kb. 1999 óta vagyok Opera-fan (3.61, Win3.11, Compaq Contura 410 még a Hadriánuszból a vároldalból), a normál használat az nálam 15 és 60 közötti számú nyitott tab, meg jelenleg kb. 11.000 mail van a gépen az összes bedrótozott accounton (imap, tehát max. 40% van tényleg letöltve, de ennek biztosan nincs rá hatása, friss Win7 installra rátolt Opera az első sync óta ilyen, ráadásul a másik 3 gépen is már egy ideje). Google barátom ugyanennek a hibának a többféle leírását találja csak, meg olyan melegborogatás-szintű tanácsokat, hogy töröljem a bookmarkjaimat.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Tim82
félisten
válasz Chaser #66533 üzenetére
Játékból Q3 ami hozzáköt sztem az nem megy lin alatt.
Francia91: kb. ez az, ami miatt még mindig Operát használok. Telefon, tablet (nyilván a droidosak), Windows-os noti, Linuxos noti között tök jól szinkronizál.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Chaser #66533 üzenetére
Ja, Opera is tudja, akarhonnan belepsz, beallitasok ugyanazok, meg minden
T500-asomon Opera, Nokia N8-asomon (Symbian) szinten Opera (Mobile). Szinkronizalva a ketto, konyvjelzok, kedvencek kozosek"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Chaser
legenda
válasz soldi3r #66532 üzenetére
Jó, számlázó programmal nem hülyülünk. Amúgy is szeretem a wint, a 7-est. Játékból Q3 ami hozzáköt sztem az nem megy lin alatt. Chrome+gmail nekem mindent amit kel, sőt egyre többet..üzleti levelezést is onnan tolom már, tökéletesen beimportálja a külső fiókokból a leveleket és az üzleti címmel tudok válaszolni rajta keresztül. Sokkal jobban testreszabhatóbb benne minden, felülettől kezdve beállításig, aláírásig. És sokkal jobban átlátható + vannak névjegyek, lassan több ficsör' lesz mint a f@szbookban, bár olyanom még nincs, de egy céges lesz. Chrome megjegyzi a kedvenceket meg kb minden beállítást, akármelyik gépről nézek fel, csak be kell lépni, bár ezt lehet már tudja a többi böngészde is. Gmailen akár chat is megy, vagy videohívás..nálam kb kiváltja a skypeot, vibert. Szóval nekem mindenre jó. Első időkben idegenkedtem tőle, de hamar megszoktam, már nehezen lennék meg ezek nélkül.
-
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #66525 üzenetére
Jaja
soldi3r Nekem muszáj a win könyvelő progi miatt, ha eddig nem is volt az. Chrome meg a gmailes és saját szolgáltatások miatt, nehezen élnék már nélküle.
-
félisten
-
Chaser
legenda
válasz tothjozsi96 #66522 üzenetére
Ezt, és force playernél flasht. Eddig html5 ment az biztos. Épp csinálgatjuk a weblapomat. srác azt mondja nem lesz reszponzív ha rakunk be vidit mert flash nem követi le a méretezést. de nálam követte, meg YT vidi is követte mindig. Akkor néztem html5-ben fut. de most flashnél is követi
szerk: most két vidi is megy és nincs akadás..b+
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Chaser #66515 üzenetére
En Opera-t hasznalok, ott sosem akadt be a YouTube, még 1080p alatt sem, mikozben index.hu-t, meg hardveraprot bongeszek. Sok hulyesege van a Chrome-nak, ezert nem is nagyon vonzott, Opera nekem minden teren jobban bejon
-
Chaser
legenda
válasz soldi3r #66514 üzenetére
Megy a YT vidi, közben böngészgetsz máshol, pl ph, de egyéb oldalnál is előfordul, és egy micro akadás YT-ban, pillanatra megakad a hang..gondolom kép is, de azt ugye nem látom. Nem sávszél kérdése, ha már ramban van a video akkor is csinálja. SSD-vel is. i5-ös géppel HDD-vel sem. Állítólag csak chromenál, de b@szhatom..én csak azt használok.
-
Chaser
legenda
válasz bitpork #66512 üzenetére
Nekem 70-et se éri el stressz alatt... fordulat meg nagyon nem mindegy hogy 2k rpm vagy 4.5-5 vagy közte valahol. No mind1, úgy néz ki átnyergelek 12"-ra, 500-ból mindent kihoztam amit ésszerűen lehet, a csúcson kell kiszállni. Bosszant ez a YT dolog, akkor ennyi erővel pattogjon be a P8600-on az x200-ban, valakinek meg lesz fullos gépe
-
bitpork
nagyúr
Nah kicsit nézegettem a t9900-t. TPFancontrol-lal a prodi valahol 68-75°C van terhelésfüggetlenül. Amikor nincs terhelés nem megy a venti. A CIV 5 is jóval gyorsabban töltődik
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
simonjoe
őstag
T430u-ban SSD+HDD???????????
Joe
-
Peet91
aktív tag
válasz btudos #66497 üzenetére
Azért nem gondolom hogy nagyon alálőttem volna, mert kijelzőben pont buta a t430u, szemben a konkurenciával, (elitebook9470m vagy latitude e6430u). Ami azt illeti, hogy somasz kolléga árul pl. e6430u-t kifullozva, i7-el 8 giga rammal 256-os ssd-vel és 1600x900-as panellel 235-ért. Én azt mondom, hogy az a konfig rendben van árban, és ha úgy nézzük, akkor az "kereskedői" ár. Így én azt mondom hogy 180 a plafon.
Ja igen, még annyi kiegészítés, hogy akkoriban azért ment el 150-ért, mert eléggé pangott a piac, ezt nem írtam le egyértelműen.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
soldi3r
veterán
válasz scarbantia #66500 üzenetére
Kossz. CAD/CAM megy rajta, nagyreszt. Ugyhogy a szinter nekem nem erteknovelo tenyezo, de persze nem hatrany. Meglatjuk mennyiert szamoljak be az M4500-at, nagyon sokat nem vagyok hajlando rafizetni. £750-re tarja az elado.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- Facebook és Messenger
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Dell Precision 7740 17" Xeon E-2286M cpu, 64GB RAM, 2x1TB SSD, Nvidia Quatro RTX 5000 16GB GPU
- Lenovo T410 laptop i5-560/2,6GHz/8GB RAM/120GB SSD/jó akku
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 7 5850U, 16GB RAM, 512GB SSD
- Adapter/töltő csomag, egyben, 17 darab összesen! 15V-tól 24V-ig
- LENOVO THINKPAD E15 GEN 3 - AMD RYZEN 5 5500U/16GB/256GB/FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest