- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargas0502
tag
válasz
Tikakukac #126582 üzenetére
Sajnos ebben van igazság amit írsz.(Nem adnak már a gyártók nagyon arra, hogy a user jól érezze magát a gépelés közben vagy akár szeressen is gépelni egy adott gép billentyűzetén. Csak elkérik a nagy lovékat és kész.) Tegnap kaptam elő az egyik Thinkpad 770Z gépemet, egy kicsit játszottam rajta meg pötyögtem is egy kicsit..., hát ez a billentyűzet szerintem egy álom a laptop billentyűk között. Nekem nagyon adja pl. az a pozi amikor ki van nyitva a gép kettő hátsó lába. Iszonyatosan jó rajta gépelni.
-
-
-
barnam_
nagyúr
-
válasz
Tikakukac #126400 üzenetére
Emag és Digiprime rendszeresen fut bele olyanba, hogy a gyártó által 2 év garanciával értékesített gépeket ők 3 évvel adják, aztán amikor gariztatni kell a gépet a harmadik évben jön a húha meg a hátööö, mert a Lenovo az értékesítőtől várja el, hogy regisztrálja náluk a harmadik évet - fingom nincs hogy kell, nekünk nem árulta el senki. Így irányítottunk már 2 ügyfelet is az eladó felé, hogy velük bokszolja le, ezt nekünk egy Lenovo régiós menedzser mondja, szóval nem tudunk tenni semmit...
-
vargas0502
tag
válasz
Tikakukac #126016 üzenetére
Én ezt annyival megfejelném, hogy még csak képen láttam 14"-ost T60-ban.
Monjuk az is igaz, hogy jóval magasabb volt anno szerintem a piactereken az eladó használt T60-as 15"-os modelleknek a száma mint a 14"-osnak. Én legalábbis nem sok 14"-ost láttam anno. Azt nem tudom, hogy azért mert nem nagyon vették vagy azért mert annyira szerette akinek olyan volt, hogy nem nagyon akart megválni tőle... -
vargas0502
tag
válasz
Tikakukac #126014 üzenetére
Lehet, hogy nem ártana,de sajnos ez rám is elmondható. A minap összeraktam magamnak egy fullos W500-at. Abba most ne menjünk bele, higy miből és miért. Mire végeztem ezzel a folyamattal elkezdtem pakolgatni a dolgokat itthon és még volt egy másik W500-is ami j lett volna donornak és akkor nem kellett volna szétkapni kettő gépet, hogy legyen belőle egy. Na mind1.
Lassan nekem is el kell adni egy párat mert a 7db W500-ból mert kezdek besokalni.
Mindig tudnak itthon. meglepetést okozni ezek a 75 literes műanyag dobozok... -
válasz
Tikakukac #126014 üzenetére
14" T60-am amúgy sose volt.
Ugyanakkor volt nálam, és nagyon szerethető tárgy, jó érzés a fedlapjához érni, ellentétben a 15" model esetén.
Csak hát nincs IPS=kuka.
De ha lett volna, kétség sem fér hozzá hogy azt napiztam volna, nagyon szupi form factor, illetve a játszós gépem is az lenne, nem a 15". -
vargas0502
tag
válasz
Tikakukac #125955 üzenetére
Mondjuk az tény, hogy a W70x széria nem egy csöppség. Ha lehetne ideális laptopot választani kinézetre / méretre a régebbi T szériából akkor nekem tuti, hogy a T61p-ből a 15,4-es lenne az ami...., egy modern hardverrel atom jó lenne még a mai napig. Jó azt aláírom, hogy a kijelző nem az eddigi legjobb benne amit anno régebbi thinkpadokba pakoltak.
-
vargas0502
tag
válasz
Tikakukac #125945 üzenetére
Pedig nagyon franko a W széria. Nekem volt / van is egy pár darab belőle. Sajnos még a W701ds-hez nem jutottam hozzá. Itthon kb. fehér holló, ami meg a kinti piacot illeti inkább ne is menjünk bele. W701-en veretem a "retrobb" játékokat, hát mit is mondjak...nekem pl. itt már nem kell külső monitor. Egy szörnyeteg az a gép a teljesítményét és méreteit illetően is.
-
-
totron
addikt
válasz
Tikakukac #125941 üzenetére
Szinte mindig vannak ilyenkor hangok, amik emberekből jönnek, azt mondják elég egy laptop is, minden továbbit ők nem értenek. Ti hogy veritek vissza ezeket az értő véleményeket, letörő szándékú megmozdulásokat?
Mindig van olyan tulajdonság, amiről nem szólt senki! Így hát kell a tapasztalás. Senki nem vétózhassa. -
válasz
Tikakukac #123193 üzenetére
Akksinál ugye teljesen biztos, hogy 6-7év múlva a lehető legkímélőbb "használat" (=laposból kivéve, hűvös spájzban 60%ra töltve) mellett is megrohad mondjuk 20-30% teljesítménybuktával. Azaz relatíve óccó alkatrészként teljesen értelmes dolog lenne pl 6-7éves korában venni egy újat. De ezt hóttziher nem fogok már tudni...
-
válasz
Tikakukac #123188 üzenetére
Van arról infó, hogy miután befejezik egy gép gyártását, meddig csinálnak akksit hozzá? Most ugye még árulnak csak az eredeti akksim 100%-os, a kövi 5évben full felesleges bármit is venni hozzá.
#123191: a töltőkhöz hasonlóan akksi téren is nagyonis rá kéne lépni a kib.ott gyártók nyakára: SEMMI az égvilágon nem indokolja, hogy egy idei modell 14"-os laposba 3mm-el rövidebb és 2mm-el szélesebb akku kelljen + "természetesen" az okos kis chipje ne kommunikáljon az amúgy pöccre ugyanannyit fogyasztó lapossal. Oké, legyen cégspecifikus, de ne variáljanak már évente, amikor szó nincs arról, hogy lítiumról áttérnénk uránpasztillákra. Saját gépemnél most nézem: x13: pöccre uolyan gép a 4 generáció, de persze véletlen se írja, hogy a 2.genesbe belerakhatnám a 4.gen akksiját, amit értelemszerűen 2évvel tovább fognak majd gyártani.
-
flintnovik
csendes tag
válasz
Tikakukac #123179 üzenetére
Ha már márkátlan ("generic") akku, én biztos a legolcsóbbat venném. Lehetetlen megmondani köztük a különbséget.
Tikakukac:
Kicsit jobban szétválaszthattam volna a használt eredetiket az új hamisítvány lenovóktól, ez igaz.Halott töltőelektronikáról én sem hallottam eredeti lenovo akkunál, utángyártottból meg szerintem akkora lehet a szórás (még adott márkán, sőt típuson belül is), hogy nem releváns mennyi pozitív tapasztalatom van velük (sokkal több kellene, hogy reprezentálják magukat).
Ha talál az eredetiből jó állapotút, megérhet egy próbát. A kérdés itt talán az, hogy akar-e annyit szánni egy régi gépre, amennyibe egy jó állapotú régi akku kerül.
Az egyik X230 eredeti 6 cellás akkuját gondolatban már bevallom, én is újracelláztam (Samsung 35E-vel, szigorúan), ehhez már csak a ponthegesztő, a BMS programozó, a cellák és a szakértelem hiányzik nekem
Neked esetleg van tapasztalatod BMS felélesztéssel, visszaállítással, akku pakk újracellázással?
Vajon kell hozzá ilyen speckó műszer, vagy egy rpi/arduino/ch341a-val olvasható/írható? -
-
fatpingvin
addikt
válasz
Tikakukac #122807 üzenetére
teljesen felesleges belém állnod, kéretlenül idedobtad hogy cseréljek gépet, ami nem is volt felvetett opció, ennek ellenére én nyitottan álltam a kérdéshez, felsorolva hogy minek kéne teljesülnie hogy lecseréljem egy sz*ros videokimenet miatt az egész cuccost. tök nyugodtan írhattad volna azt is hogy nem tudsz ilyen modellt javasolni.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Tikakukac #122600 üzenetére
Utánanéztem ennek a Tiptop Laptop (most Flow It a nevük) cégnek, leírások alapján tudom hogy hol vannak - semmi közük nincs ahhoz a céghez akiktől én vettem az X260-as notit. Fizikailag is teljesen más helyen vannak.
Ez a Tiptop szószerint mindennek a legalja cég...
-
Bogyi007
veterán
válasz
Tikakukac #122600 üzenetére
Nem azonos tudomásom szerint és nem is akarok senkinek sem ingyen reklámot.
Amikor megvettem a notit, korrektül tájékoztatva voltam arról hogy mi a szitu a géppel S még én kértem bele az SSD helyett HDD-t is.
Egyrészt hobbinak is tekintek erre a gépre mivel szoftveres oldalról azért van informatikai vénám, a bütykölést az itt taglalt boltosra hagytam (mint írtam 6 hónap gari volt/van a gépre) ami több blomba által hitelesített is a gép burkolatán) valamint kissógim rendszergazdai képzéssel bír.
A boltos amikor vettem bővítést mindig korrektül segített nekem, hol ingyen, hol én adtam neki juttatást.
Átverve itt senki nem lett, mostanra meg a gép is közel 100%-ig arra a szintre van hozva amit vártam tőle, még egy külső akkumulátort tervezek hozzá, dokkolóra pl nem lesz szükségem.
Ennyi lenne a történet.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Tikakukac #122594 üzenetére
A géphez 6 hónap garancia is járt egyébként és az összegbe beleszámoltam azt a 6000 forintot is amikor az eszközök ki és be lettek szerelve - a billentyűzet cserébe egyedül nem vágtam volna bele és többek között került hozzá még numerikus billentyűzet is és a BT billentyűzetet is tudom máshoz (tablet) használni...
arcsin - én Szegeden csináltattam.meg ezen munkálatokat a Laptopok Olcsón üzletnél.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Tikakukac #122589 üzenetére
Idéznék a korábbi #122557 hozzászólásomból:
"Korábban már írtam kicsit részletesebben hogy miként került hozzám és hogy mit bővítettem benne, most összeszámoltam hogy minden kiadást figyelembe véve, mennyiből sikerült ezt a notit összehozni.
61465 forintból - viszont így vadonatúj a billentyűzete (ami francia kiosztás, de már átmatricáztam
) a hozzá kapott HDD egy külső USB házban mellé van csatolva, frissen vásárolt 256 GB-os SSD és 8 GB DDR4-es RAM is van benne."
Te még mindig látsz kivetnivalót benne? Technikailag a megvétele idején csak a billentyűzete volt kikapcsolva, esztétikailag már akkor sem volt semmi baja, sem ütésnyom vagy karcolások nem voltak rajta. Igaz 4 GB Ram volt hozzá és a személyes kérésemre HDD.
Utána vettem bele az SSD-t és a nagyobb méretű Ramot (a 4 GB-osat eladtam a HDD külső házba került) és most vettem hozzá a billentyűzetet ami számomra lényegtelen hogy angol, magyar vagy éppen francia mivel mindenképpen magyar kiosztásra és nyelvre van állítva mind a Win10 és a Lubuntu Linux is - egy kis átmatricázásba meg senki sem halt még bele.
Így most van egy kvázi felújított gépem, zsír új háttértárral, Rammal, billentyűzettel és korához képest jó állapotú készülékborítással. a belső akkumlátor elhasználtsága is 32% ami korához képest szerintem megintcsak jónak mondható.
-
vargas0502
tag
válasz
Tikakukac #122525 üzenetére
Nálam a W701 aksi van ugyanígy. (Szinte családtag.) Itt jelentkezek original W700 és W500 aksira is.
De a viccet félretéve én is eléggé pörögtem régebben ezen az aksi témán. Amikor nagyon vérszemet kaptam volt olyan hónapom, hogy nem egy hanem egyszerre 3db original bontatlan aksit is rendeltem T61p-hez ebayről nagyon f@sza, sok értékeléssel rendelkező megbízható eladóktól nem kis pénzekért,de kuka volt mindegyik. Gyaníthatóan nem megfelelően tárolták,stb.... (sajnos kellett egy jó pár kört futni az ebay-el mire visszakerült a pénzem hozzám.)
Az utángyártott aksik nekem elég jól bejöttek napi használat mellett. (Egy kis gaming 1-2 óra, netezgetés, adatmásolás, biztonsági mentések készítése,stb.)
Viszont azt vettem észre, de tuti baromság, hogy a Patona aksik a W500-as gépekben nagyon jól bírják a GreenCell-el szemben. Nem egy olyan van nekem ami több mint két éves és legnagyobb fényerő mellett plusz a fentebb felsorolt folyamatok közben is bírja 1,5-2 órát.
Nem a reklám helye ez, így most linket nem tennék ide be, de két teljesítményűt szoktam favorizálni az egyik a 95Wh / 8800mAh, igaz, hogy ez böhöm nagy (külön "lába" is van, de nem is 1,5 órát tud több mint egy év után sem. A másik pedig a 6600 mAh-s.
Amelyek viszont nagyon nem jöttek be nekem azok a Greencell aksik, itt sokkal több a rossz tapasztalat mint a jó.
Ezeket általában T42p-be vagy T61p-be ill. T60-akba vettem.
A rossz tapasztalatot úgy kell érteni, hogy napi használatos gépeknél elkezdtek közel egy év után púposodni, stb.Annyit még tudni kell, hogy a gyári aksibeállásokat nem szoktam nagyon pöcögtetni csak egy maximális töltési értéket és egy minimumot szoktam beállítani.
-
-
válasz
Tikakukac #122454 üzenetére
Miért költenék rá ilyen összegeket?
Én már lejöttem a szerről, ha veszek egy romot, azt más, jobb állapotú romokból újítom fel, nem pénzből. Évek alatt, ahogy találok hozzá dolgokat.Tényleg nem tudom miért indultál be így, ez a példány kellene ennyire a meglévő tudomisén mennyi mellé, vagy csak unatkozol, de légyszi inkább valaki máson töltsd ki, én abszolút nem igénylem, de tényleg.
-
-
-
-
-
-
ricsip
addikt
válasz
Tikakukac #122014 üzenetére
Csak ez olyan dolog, mint hekkelni az xboxot. Ha észreveszi a mikroszoft, bassza ki a konzolt lifetime az xbox networkből, oszt azt se fogják megmondani miért. A kocsinál meg lehet izgulni mikor veszi észre a Tesla h. nemjóváhagyott barmolást végeztek rajta. Onnantól ugrik az összes online fícsör. Egy kocsin, amin talán még az ajtónyitás is online kapcsolattal működik.
-
ricsip
addikt
válasz
Tikakukac #122003 üzenetére
Eladás előtt te nem kérdeztél rá erre, aki eladta jobb esetben teljesen fogalmatlan volt vagy csak nem érdekelte.
Na ezt te meg honnan tudod. Ott álltál mögöttem?
Svédektől behozott gép volt mint utána kiderítettem, a belvárosi bótos pont nem tudott semmit az előéletéről.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
Tikakukac #121965 üzenetére
Ehh... akkor feladom.
Kozben rajottem, hogy ez a Dell D6000 nem is Thunderbolt, hanem DisplayLink. Meg a rosszabbnal is van rosszabbPersze lehet a Displaylinkes USB-C es TB IC-n at van csatornazva. Na mindegy. Valahol van egy rendes TB dokkolom, eloasom, csak azert hogy megnyugvast nyerjen a lelkem
-
fatpingvin
addikt
válasz
Tikakukac #121728 üzenetére
igen, ezt én is felfedeztem hogy van ilyen, pont erre vonatkozott a kérdés hogy melyiket érdemes, mert ezekhez nagyon nem értek és nem vagyok képben ezekkel.
illetve az is hogy van-e a WXGA és a FHD között még bármi (1440x900 mondjuk?) ami ofisöl vagy legalábbis nem kell hozzá modolni, max adapter panelt beépíteni. -
Laca0
addikt
válasz
Tikakukac #121679 üzenetére
Garancia biztos nincs arra, hogy akár egy cserélt, új alaplap biztosan jó lesz...
Azért már elég sok Lenovo, Dell, Asus gép volt a kezeim között, de még egyiknél sem tapasztaltam ilyet. Van most egy Yoga-m, egy Thinkpad X230 és egy B70-80, valamint a családtagoknál még egy Thinkpad és 2db Ideapad, de egyikkel sem volt és most sincs ilyen probléma.Viszont, ha már itt tartunk: Lányom 1,5 éves Ideapad 3 gépe a Debreceni Egyetem Ökológiai épületében nem indul el, csak repülőgép üzemmódban. Ha úgy megy be, hogy be van kapcsolva a wifi, akkor nem bootol be a windows! Helyreállítási konzol jön be, nem tud betölteni a rendszer. Na ilyennel sem találkoztam még a pályafutásom alatt!
Mert még ha csak a wifi nem működne, akkor azt mondanám, hogy az antennáit zavarja valamilyen rendellenes rádiós sugárzás. De az SSD-t is? És csak akkor, ha a rádiós egységek ki vannak kapcsolva?!? Egyáltalán nem logikus.... -
válasz
Tikakukac #121664 üzenetére
Van valami különbség garanciában a Lenovo ThinkPad laptopoknál, ha nem kérek operációs rendszert, de véletlenül mondjuk tönkremegy valami a laptopban?
Amúgy ma rátaláltam az USAnotebooknál, hogy elvileg a sima laptopokra is rárakja a Lenovo a helyszíni garanciát. Ez a nem üzleti gépekre adott helyszíni garancia olyan, mintha üzleti gépet venne valaki és tönkremegy és házhoz mennek egy Lenovo IdeaPad 1 laptopot megjavítani?
Forrás: Lenovo Premium Care - 3 év helyszíni garancia új Lenovo laptopodhoz! -
válasz
Tikakukac #121648 üzenetére
A prémium szegmens a konzumer része, szóval a konzumer így lett jobb.
A billentyűzetben tényleg vannak furcsaság, főleg a Dellnél az összenyomott kurzoroktól kapok hülyét. Habár a P16-ban szigetes viszonylatban meglepően jó, a T480s-nél jobb. Alapvetően a szigetességgel van baj.
Viszont pl kijelzőket nézve meg nagyon komoly változás történt, mert jóideig gyakorlatilag csak üzletiben kaptál nagyfelbontást, azóta ez lekúszott a konzumer területre is.
-
válasz
Tikakukac #121628 üzenetére
A teljes integráltság az nem teljesen jó dolog a javíthatóság miatt, de amikor a laptop javíthatóság a mobil mellé fog menni az nekem olyan lesz, mint most és régen a mobilok javíthatósága. A mobiltelefonok alaplapján van (ha jól tudom) a CPU, GPU, tárhely és egyéb dolog, ha tönkremegy a memória, akkor vehetek új mobilt, vagy garanciában megjavítják (esetleg adnak újat). Ha jól értelek, bekerülnek az üzleti laptopok minőségben oda, ahol a mobilok és a MacBook laptopok vannak. Elvileg az AMD verziós Lenovo ThinkPad T14 is integrált memóriás, mellé az SSD beintegrálása már csak annyit jelent, hogy egyedi laptopot kell majd venni annak, akinek az alap laptop nem jó (mint ahogy most nekem sem jó az alap Lenovo ThinkPad T14 a 16 GB memóriával és 512 GB SSD-vel).
-
válasz
Tikakukac #121622 üzenetére
Ha jól értelmezem azt, amit írtál, akkor nem lesz majd többet laptop. Ez jelenleg olyan információ, ami hihetetlen, de elhiszem, csak furcsa, mert eddig mindig tudtam venni, amit akartam, csak pénzt kellett érte fizetnem.
Miért nem akarnak a laptopgyártó cégek laptopot gyártani?
Kivonul a Lenovo is az európai piacról úgy, mint a Fujitsu? -
válasz
Tikakukac #121616 üzenetére
Ha meghalnak majd a laptopjaim 5 éven keresztül minden hónapban, akkor arra ott van a garancia; nekem az lenne a gond, ha nem javítják meg garanciában sem a laptopot, akkor annak nagyon nem örülnék, de eddig még nem vittem laptopot szervizbe és házhoz sem kellett még őket hívnom.
A memória berakásnál csak annyit kellett fizetnem, mint amennyibe került volna egy 32 GB-os memória, nem raktak rá mondjuk 65.000 forint költséget pluszban.
A rendelésnél ez szerepel 2022.11.13. 3 óra 1 perckor rendelésnél: 32 GB DDR4 - 3200 MHz [59 990,- Ft]
Ezért gondolom, hogy nincs pluszban rárakva szerelési díj (akkor elvileg ennyibe kerültek a memóriák). -
válasz
Tikakukac #121609 üzenetére
Miért fog gyorsan változni? Jelenleg is gondolkozok az 1 éves laptopom lecserélésén, az előzőt is 1 évet használtam; most a Fujitsu kivonulása miatt akarok laptopot cserélni és 5 évből lement 1 év. A terv az, hogy Lenovo ThinkPad T14 (AMD verzió) laptopot akarok venni, csak sajnos nincs belőle 5G modemes verzió; remélem 2025-ben már lesz 5G-s, mert akkor már 3 éves lesz a laptopom. Az előző pedig azért lett lecserélve, mert nem volt benne modem (4G vagy 5G).
- Jelenleg ez a laptopom: Fujitsu LifeBook U7411 (VFY:U7411MF7BRHU)
- Előző laptopom: Fujitsu LifeBook U7411 (VFY:U7411MP5ERHU)
A laptopomba az USAnotebook-osok beleraktak még 32 GB memóriát és csak a memória árát kellett kifizetni, a beszerelés ingyen volt. Szóval még a másik gondom a Lenovo ThinkPad T14 laptopokkal, hogy nincsen benne 64 GB memória kérési lehetőség. A tervem az, hogy 2025-ben egyedi laptopot kell rendelnem és az USAnotebookosok lesznek majd a rendelés leadásánál, ahol beszerzem, ami majd akkor fog kelleni. Ha nem lesz 5G-s Lenovo ThinkPad T14 laptop, akkor megtartom a jelenlegi laptopot és majd 5 évesen lesz a lecserélése; remélem addigra lesz már 64 GB memóriás gép is, de ha nem lesz, akkor marad a 32 GB memóriás választása, de 5G nélkül nem akarok majd laptopot cserélni. -
-
-
válasz
Tikakukac #121494 üzenetére
Oké, én meg azért jöttem segítségért, mert ez most nem jutott eszembe.
Tudom jól, hogy Te szeretsz pikírten fogalmazni ,de én a segítségednek jobban tudok örülni.
Akkor, hogy szakmailag fejlődjek, tehát 65W-os töltővel leveszi az órajelet erre a fix értékre a cucc.
Akkor beszerzek egy 90W-ost, mert az úgy nézem itthon már nem terem a polcon.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Tikakukac #121478 üzenetére
A Touchpad tökéletesen működik ahogy a kis piros "pöcökegér" is. Most annyi van hogy a BT billentyűzet előtte van a notinak vagy rá van téve. Vezetéknélküli egeret meg egyébként is használok mivel a Touchpad nem a kedvenceim közé tartozik.
De ha esetleg kicserélném később a gyári billentyűzetet akkor is még árában leszek a gépnek. Az SSD és a Ram kijött 15000 forintból (a 4 GB Ramra van vevő - a GDD meg ment külső házba adattárolónak).
-
Bogyi007
veterán
válasz
Tikakukac #121452 üzenetére
Nekem az X260-as notiban a gyári billentyúzet meg volt bolondulva - az eladó inkább lehúzta a szalagkábelét és adott a gép mellé egy USB-s billentyűzetet - valamint 400 GB-os vinyó és 4 GB Ramot a géphez. ez került így 29990 forintba.
Eleinte gondolkodtam azon hogy kicserélem a billentyűzetet benne de végül megvettem ezt a BT-os billentyűzetet elvileg 4200 forintért, gyakorlatilag 1300-ért mivel volt ingyenes szálljtási kuponom és a napi bejelentkezésekből összejött 2900 forintnyi levásárolható összeg. Ehhez vettem egy fehér felragasztható KOLINK magyar billentyűzet matricacsomagot és a kérdés meg is lett oldva.
Tegnap megérkezett a 256GB-os SSD is (Verbatim) és a 8 GB DDR4 Kingston Fury memória is és a gép brutálisan sokat és nagyot gyorsult. Mind a Lubuntu Linux és a win 10 Pro is megtáltosodott és mostanra nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal. Egy akksit akarok még venni a gép 2hátsójába a belső mellé és részemről készen s vagyok a gép fejlesztésével.
Amire nekem kellett azt így tökéletesen hozza a kis masina.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged