- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Billentyűzet gondom van
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Lenne egy kérdésem van egy t61-em inverter és kijelző nélkül így jutottam hozzá szalagkábel van.
Szeretném lowcost-osan megúszni a dolgot hol tudnék bele kijelzőt jó áron szerezni ? (14,1 wide-os való bele ahogy néztem, valamint szeretnék webkamerát is a gépbe ennek mi a módja hogy megcsináljam esetleg még bill lámpát is ?)MOD: szallagkábel végén van a kis lámpa megtaláltam közben, webcam-hoz ahoz látom az előlapot cserélni kellene, ebay és minden beszerzés játszik amúgy.
Látom előlap van ebay-en amin van webcam hely: [link]
[ Szerkesztve ]
-
katalin888
aktív tag
válasz FoxiestFox #68996 üzenetére
Ertem, de attol a kedesemre is valaszolhatsz/valaszolhattok?
-
maláj
addikt
válasz FoxiestFox #68996 üzenetére
jh
-
félisten
válasz katalin888 #68995 üzenetére
Nem is újonnan kő venni.
-
katalin888
aktív tag
válasz FoxiestFox #68994 üzenetére
Az mar nagyon draga nekem!
-
félisten
válasz katalin888 #68993 üzenetére
T, W, X
-
katalin888
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo IdeaPad S510P
Intel CoreTM i5-4200U 1.60GHz, Haswell, 6GB, 1TB + 8GB SSD, nVidia GeForce 720M 2GB, FreeDOSvagy inkabb Thinkpad E szeria?
Esteleg valami jo bevalt modellt ezekkel a parameterekkel?
Ha jol tudom az E-nek rossz a wifije? -
félisten
-
vétó
aktív tag
Sziasztok,
már kétszer voltam itt kérdéssel, de azon kívül nem szóltam még érdemben hozzá a témához. Így most ez lesz, akár érdekel, akár nem...
Múlt hétfőn rendeltem online egy használt TP T400-as gépet, szerdán megérkezett. Sokat nem tudtam aztán foglalkozni vele, de láttam, hogy a gép alapvető funkciói működnek, viszont vannak driver hiányosságok. Így aztán hétfőn nekiestem, és feltettem a drivereket, frissítéseket, megcsináltam a beállításokat, majd mindezek végeztével ThinkVantage SU felajánlotta, hogy van ám még frissebb BIOS is, én meg mondom, ha lúd, legyen kövér... Le is futott, rendesen, majd jött az újraindítás. Itt az újraboot elején sötét képernyőnél lemorzézott valami SOS-t, aztán elhallgatott.
Türelmes ember vagyok, vártam másfél órát, semmi változás. Megnyomkodtam pár szimpatikusnak tűnő billentyűt, úgy se. Ok, türelmes vagyok tényleg, vártam másnap reggelig (na jó, azért aludtam közben). Helyzet változatlan. Közben olvasgattam a témában itt-ott, és hát nem voltak túl megnyugtatóak a látottak... Így már tervezgettem, hogy BIOS chip flashelést mikor, hol, kivel, mennyiért. Mígnem eluntam a várást; kihúztam a tápot a gépből, kivettem az akkut. Aztán visszatettem, megnyomtam a bekapcs gombot. És bekapcsolt. Mintha mi sem történt volna.
Szóval ennyi az eddig élettörténetem az új géppel. Köszönöm, hogy meghallgattatok[ Szerkesztve ]
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
félisten
-
scarbantia
aktív tag
-
Poo
senior tag
válasz FoxiestFox #68975 üzenetére
Ha még úgy gondolod hogy vírusos vagy akkor ajánlom ezt a progit(ComboFix) bár csak akkor használom ha semmi nem segít mert eléggé gyilkol és nem kérdez :-) csökkentett módban hálózattal futtasd.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
YumeD
tag
válasz scarbantia #68963 üzenetére
-
Peet91
aktív tag
válasz Jarod1 #68983 üzenetére
Ha rákötöd a tv-t, akkor az is egy kijelzőként fog megjelenni a windows megjelenítési beállításai között. windows + P kombinációval kiválaszthatod, hogy milyen módon szeretnéd használni a második képernyőt. Elég beszédes nevük van. További beállítások az asztalon jobb klikk megjelenítési beállítások között.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
félisten
-
Jarod1
veterán
válasz FoxiestFox #68982 üzenetére
és hogy tudom beállítani hogy menjen?
-
félisten
-
MrSealRD
veterán
440p illetve 540p felhasználókat kérdezném, hogy mennyire környezetbarát a burkolat? (Lebomlik magától vagy azért tart egy ideig?)
Meg úgy a szoftveres környezet...?még az is lehet, hogy ilyen lesz a munkagépem...aztán ki tudja. De ha nagyon borzasztó akkor nem szeretném erőltetni, hogy utána megbánjam...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Jarod1
veterán
létezik olyan program amivel a Videót át tudom dobni a tvre lejátszáshoz a gépen pedig tudok dolgozni?
-
aktív tag
-
Gondwana
addikt
válasz FrozenThrone #68976 üzenetére
... és Fn+F7-tel kapcsolgattad, ennyire nem triviális megoldást keresel, akkor pedig csak sérült benne még valami.
Szerk.: ha HDMI van, akkor az vagy nem ThinkPad, vagy belefért a HDMI kábel a DisplayPort aljaztba.
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy Lenovo gép amit leejtettek és betört a kijelzője. A gond az az hogy hiába dugom rá a TV -re HDMI -vel, úgy se kapok képet. A gép megy, viszont kép nincs. Valakinek valami ötlet?
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
félisten
-
havri1
félisten
-
félisten
-
Gondwana
addikt
válasz FoxiestFox #68969 üzenetére
(Pont így kapott egy szegedi ismerősöm Crypto vírust a W500-ára. Jött mailben egy XLS... A gép azóta nálam van, ő áttért X230-ra, még a 305T-t is sikerült rá beröffinteni.)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
félisten
-
Francia91
veterán
válasz FoxiestFox #68969 üzenetére
Ezzel én is így voltam, egy évig használtam az MSE-t, aztán egyszer csak kakukk lett a rendszerem... Bekapott pár víruskát, pedig nem látogatok vírustartalmú honlapokat. Mióta az ESS-t használom, nem volt semmilyen problémám (3 éve)
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
félisten
válasz Francia91 #68955 üzenetére
Ja, az.
Tudom, hogy nem egy nem egy top cucc, de ingyenes, az készíti, aki az oprendszert, és nem fogja vissza a gépet.
Mivel nem telepítek kétes forrásból, és a programjaim többsége is eredeti, játszani pedig csak Steamen szoktam, nincs szükségem valami fancy vírusirtóra, ami majd jól beleokádik a rendszerbe.
Eddig ugyanis az összessel ilyen tapasztalataim voltak, az ESET pedig egy különleges undorító egy valami.
Mellette van s Spybot S&D, amibe szintén bele lehet kötni, gondolom, de igazából azt sem kell megdolgoztatnom, szóval az én felhasználói szokásaim mellé rendben lévőnek érzem ezt a kettőt. -
bijesz
aktív tag
Sziasztok,
Volt régen egy oldal ahol model és part számok alapján le lehetett kérni a gyári konfigurációt. Nem találtam sehol. Van ez még?
-
Francia91
veterán
-
Gondwana
addikt
válasz Peet91 #68962 üzenetére
Comodo IS jòfèle HIPS analizàlgatàssal - mindent kérdez, de ingyenes...
Màs: hasznàl valaki oem HP ssd-t 1gen i5/i7 mellett? Azt hiszem, talàltam valamit a rendszeres lefagyàsok ellen. (Nàlam a minta 2db X201 és 3db ssd)
-
scarbantia
aktív tag
Tudom, hogy nem egészen idetartozik, de nincs valakinek egy 135W-os Thinkpad tápja eladó? W510-hez kellene... 90W-os táppal gyötrelmesen akad a gép. Ami vicces, hogy ha kihúzom, akkor akkuról megy rendesen.
-
Peet91
aktív tag
válasz Francia91 #68961 üzenetére
Kivéve, amikor próbálod a fájlmegosztást két gép között. Konkrétan 5 éve létező probléma, hogy az ESS összeveszik a windowsos fájlmegosztással, és egyéb házirendekkel, aminek következtében tökmindegy, hogy van-e otthoni csoport vagy nincs, az eset miatt azt fogod kapni amikor meg akarod nyitni a távoli gép megosztott cuccait, hogy a megadott elérési út nem létezik. <- konkrétan a gépre amikor kattyintassz.
A poén az, hogy az irány is mindegy, mert nem csak a bejövőt nem engedi be, hanem már kimenni sem enged, kivételt nem tudsz rá generálni, mert tanuló módban nem dobja fel a windowsos "próbálkozást" mint kommunikálni akaró entitást, rgo nem tudod elkapni a dolgot. Az egyetlen megoldás, ha amíg "bekonnektálok" addig mindkét gépen agyonlövöm az eset tűzfalát, majd vissza. Szörnyű, ennek ellenére ezt a víruskergetőt/tűzfalat használom, mert nincs jobb alternatíva, a megosztás kiváltására pedig inkább használok egy pendrive-ot. DE ATTÓL MÉG AGYF@SZ...
[ Szerkesztve ]
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
Francia91
veterán
válasz atomanti19 #68958 üzenetére
ESET Smart Security 7-est hasznalok, nekem bevalt
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
scream
veterán
Én asztalin is meg W500-on is Bitdefender 2015IS-t használok, mindkettőben SSD van.
-
Tikakukac
titán
Az én vírusírtóm: OSX x220 meg porfogás közben nem kap vírust
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
atomanti19
aktív tag
Milyen vírusirtót használtok? Érdemes valamelyiket megvenni?
SSD-t is jó lenne ha kímélné. Nem akarom sokáig ezt az avastot...
Kellene valami, eddig NOD volt.Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
Francia91
veterán
válasz FoxiestFox #68954 üzenetére
MSE = Microsoft Security Essentials?
-
félisten
-
bitpork
nagyúr
válasz FoxiestFox #68951 üzenetére
Mennyire?! Nekem már 1.075nél megfikkan a prockó és lehal a rendszer.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #68951 üzenetére
Én gyári drivert használok, nem volt még egyik gépnél se BSOD, cpu fesz lesz az.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
félisten
-
bitpork
nagyúr
válasz FoxiestFox #68949 üzenetére
STOP 0x0000007F: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP
Usual causes: Memory corruption, Hardware (memory in particular), Installing a faulty or mismatched hardware (especially memory) or a failure after installing it, 3rd party firewall, Device drivers, SCSI/network/BIOS updates needed, Improperly seated cards, Incompatible storage devices, Overclocking, Virus scanner, Backup tool, Bad motherboard, Missing Service Pack
Hol a DUMP.téiksztéd?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Az előbb volt egy ilyen bluescreenem. Szerintetek mi a szar ez?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
bitpork
nagyúr
válasz FoxiestFox #68941 üzenetére
Ez most komoly? Mert akkor hajítom ki a faxba ...
-
félisten
-
félisten
-
Poo
senior tag
Nekem egy hasonlóra fáj már egy ideje a fogam
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
félisten
-
bitpork
nagyúr
Nah a W500 csak korrektebbül mén mint a T500. A prockó meg a memó meg a sösödö át lett menekítve. Ez az Intel Turbo miazmás mifenére jó?
-
Tikakukac
titán
válasz Chaser #68935 üzenetére
Pedig megy az, nekem van Win7 USB-n és 40GB-os vinyón is A kis x200 szerver arról fut mert a rendes satára 3.5"-os HDD van drótozva
De ez nem normális emberi szint, tehát akinek nem céliránya a nettó hülyéskedés annak nem ajánlom.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Francia91
veterán
válasz barnam_ #68930 üzenetére
Szerintem tudsz ra telepiteni OS-t, de az irasi es olvasasi sebesseget nezve rosszabb lenne egy HDD-nel (szerintem). En dokumentumokat, CAD rajzokat es szoftver/driver telepitoket tarolok rajta. Igy mindig keznel vannak, benne fixen a gepben.
(#68933) tothjozsi96
Whitelist mentes BIOS-szal biztosan, eredetivel nem vagyok biztos, nemreg irtak, hogy az ujabb generacio cucca volt a 6300.
-
ivana
Ármester
válasz Peet91 #68931 üzenetére
A mini pcie -> sd adapter usb-s vagyis gyakorlatilag pendriveként kezeli az sd-t, arról bármi bebootol, de live linux persistent storage-al jobb a helytakarékosság érdekében. Ha a laptop sd olvasójába menne akkor nem biztos, hogy így menne a dolog bár újabbaknál már igen, régebbi laptopoknál nem feltétlen usb-s az sd.
-
Francia91
veterán
válasz WestBam #68927 üzenetére
Olyan nagy publikacio nem kell
Kiveszem az 5100 AGN-t, egy kerettel beteszem a helyere a 6300-at (mivel az felmagas kartya) az 5100 helyere, majd rakotom a 3 antennat es csokolom. Mint irtam, nekem mar Whitelist mentes BIOS-om van. A T500-as cikkembe be is tettem ennek a BIOS-nak a letoltesi linkjet. Nezd meg, ha a BIOS-od verzioszama (tipusa) egyezik a feltoltott Whitelist mentes BIOS-éval, akkor felnyomhatod a gepedre, aztan barmilyen WLAN kartyat beletehetsz. A BIOS csomagban benne van minden segitseg (angolul)."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Az imént találtam neten bóklászva Expresscard slotba illeszthető SSD-ket. A 8 gb-os verzió szállítással együtt 8k körül lenne. Mennyire érdemes még egy T40-es TYPE 2373-4AG thinkpadet ilyesmivel "tuningolni"?
Érhető el szignifikáns gyorsulás, vagy nem érdemes más ilyesmire költeni? Arra gondoltam,hogy az XP-t erre költöztetném. Annyira szerethető kis masina, ennyi év távlatából is még mindig bírja a strapát. A ház, zsanérok annyira össze vannak rakva,hogy sehol nincs kilazulva, nem nyekereg,csavarodik, stb. Egyedül a sebességével van gondom, nagyon lassul a kicsike.Mivel lehetne ezen változtatni, ha az express card ssd nem megoldás? Főleg a boot idő és a programok betöltése bajos.
Előre is köszi a választ!
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Tim82
félisten
válasz Francia91 #68918 üzenetére
6300-hoz pont kéne whitelist-mentes BIOS elvileg, mert gyárilag a T500 utáni generáció kártyája.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Barátom Thinkpad E531 notesze pofára esett és megrepedt a kijelzőpanel. Hol találok bele a legolcsóbban? Az se baj ha pixelhibás.
-
Francia91
veterán
válasz WestBam #68917 üzenetére
Csak ha Lenovo és T500 kompatibilis FRU-val rendelkezik az adott WLAN kártya. Vagy nyomsz rá egy Whitelist mentes BIOS-t
De lehet találni Intel 6300-át, ami Lenovo FRU-s (mondjuk úgy, hogy van Lenovo FRU-s is), az elméletileg elég jó kártya, és BIOS-t sem kell hozzá mókolni"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
WestBam
senior tag
Sziasztok!
T500 kérdésem lenne.
Van benne egy intel nemtommi agn wifi kártya de szeretnék egy izmosabb dual band kártyát bele. Ez megoldható egyszerű módon simán kártya cserével?⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
rgeorge
addikt
14"-es T61-es 1440x900-as panelje (N141C3-L05) beletehető egy eredetileg 1280x800-as T400-asba? Ha igen, mekkora feladat?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
lakkusjj
aktív tag
válasz venember83 #68913 üzenetére
Teljesen
-
venember83
nagyúr
T430 plusz msata slotba Samsung 840 Evo rendszervinyónak mennyire jó ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Gondolom újra kell flashelni a bios-t. Van itt fórumon aki foglalkozik vele, házilag az nem fog menni. Esetleg megpróbálhatsz egy elem kivételt, hátha.
Sanya Kamerás keret kell hozzá, kamera, meg olyan szalagkábel amin van neki csatlakozó. Bár lehet mindnél van ezt nem tudom.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Sanya
nagyúr
adott egy lenovo t410 laptop, melyben nincs webkamera. Lehet bele szerelni egyet?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Tim82
félisten
válasz Biluxzsolt #68908 üzenetére
Előbbit áttettem (amúgy is átmatricázott olasz, azt hiszem), utóbbi lesz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
vétó
aktív tag
válasz Chaser #68906 üzenetére
Úgy tűnik elhalálozott. Legalábbis erre a nem túl bonyolult következtetésre jutottam abból kiindulva, hogy ezidáig semmi változás nem állt be az állapotában.
Szóval a kérdésem: BIOS-ban elhalt T400 feléleszthető-e poraiból (általam)?
-
Tim82
félisten
Be is jött a terv, upgradeltem X201-re (Core i5-520m -> áttettem bele mindent az X200-ból, aminek volt értelme, kijelző, szalagkábel, billentyűzet, akku, SSD, RAM). BIOS-jelszót kellett kiüttetni a roncs X201-ből, ennyi plusz költség még felmerült.
Egy napig volt rajta Windows 8.1, azzal nem ment a webcam, de aztán felkerült CentOS 7, azzal meg megy, szóval szerencsére a szalagkábel tényleg okés.
Egyébként látszik, hogy Lenovóék kb. az utolsó generációs Core 2 Duo-s gépek után húzták meg a support határait: X201-re nem volt nagy etvasz drivereket feltenni, igaz, az SU ott is csapnivalóan működik. AC, PM meg kompatibilitási módban felmegy, a Gobi 2000 beaktiválása meg okozott pár ősz hajszálat, de végül az is ment (nem tudom, hogy pontosan hogyan sikerült, mert a Lenovo Mobile Broadband Activator pl. nem megy 8.1 alatt).
Ami maradt az X200-ból, az hamarosan felmegy apróra.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz FoxiestFox #68904 üzenetére
A csavokanak 2007-es CAD + Inventorhoz es 2006-os EdgeCAM-hez volt legalis licensze, amik Vista es Windows 7 alatt bugosan mukodnek. Raadasul az XP-je is eredeti. Egy fejlesztomernok nem teheti meg, hogy tobb oras munkaja elveszik, mert egyszer csak varatlanul megfagy a program, raadasul ha ellenorzest kap, akkor odab@sznak neki egy szep osszegu birsagot abbqn az esetben, ha illegalis szoftverrel dolgozik. Evente belefut 1-2 ellenorzesbe.
Roviden ennyi, hogy miert XP-t hasznal. Asszondta, hogy ezen marad XP, a kovetkezo gepere meg vesz 8-ast, meg uj licencet az uj CAD+ Inventorhoz.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
vétó
aktív tag
Ajajj... Lenovo Thinkpad T400-on elinditottam egy BIOS frissitest. Mar masfel oraja sotet kepernyo, es latszolag semmi sem tortenik. Van valakinek otlete, hogy mit tegyek? Varjak meg, vagy meghalt?
-
Francia91
veterán
válasz FoxiestFox #68901 üzenetére
Legutobb XP-vel telepitett W500 volt nalam (1,5 eve kb), ott gyonyoruen kiirt mindent a GPU-rol a GPU-Z es az Aida64 is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX GL553V
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Lenovo 15 G2 ITL 15,6" FULL HD/i5-1135G7/DDR4 16Gb/256GB M2 SSD/HDMI/CAM/BT/Wifi/Win 11/1 Év Gari!
- HP probook 6460b i5 16GB RAM 500GB HDD WIN10pro hu
- Lenovo ThinkBook 15 IIL 15,6" 1080P/i5-10 Gen/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/CAM/Wifi/Win 11/1 Év Gari!
- ASUS Tuf Gaming F17
- HP 250 G9 - 15.6" FHD / Core i5-1235U / 8-16Gb / 512Gb NVME / Type-C / HUN / Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest