Aktív témák
-
Tim82
félisten
Felvetettem a modkerben, hogy hátha jobb volna két Thinkpad-topik helyett egy. [link] Ez csak ötlet, nem tudom, egyetértenek-e vele a topik gyakori látogatói?
-
ALI_G
veterán
üdv
R51-be tudok gyorsabb vinyót rakni? -
adik
őstag
Hali,
legközelebb nyugodtan használhatsz úgy kb-szal kevesebb kérdőjelet, még akkor is tiszta kör, hogy kérdezel.
Egyébként ha megnézed, zömmel azok a felhasználók elégedetlenek az SL szériával, akik a komolyabb ThinkPadokhoz hasonlítják a gépet. Szerintem, az én igényeimnek egy korrekt ár/thinkpadság kompromisszum, nem bántam meg - persze Dellem még nem volt, pláne az általad említett típus, nem tudom, hogy azzal jobban jártam-e volna. A típus hátrányai/gyengéi ugye ismertek. Nekem is volt pár gondom eredetileg - pl az állandó kékhalálok, amiket végük sikerült kiküszöbölnöm (a tűzfalamra volt allergiás), meg a viszonylag hangos és állandó hűtés (cserébe nem melegíti a kezemet - a zaj annyira nem zavar). A billentyűzete kiváló és a monitor, aksi is nagyszerűen teszik a dolgaikat. Jól beállítva az oprendszert pedig a sokak által kifogásolt sebesség-problémák is megszűnnek. Dióhélyban. -
cira
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik jobb notebook:
Dell xps 1330 vagy Lenovo sl300 ?????????????????????
Hasonló konfigurációval lenne, igaz újonnan a Dell drágább, de használtan kb hasonló lenne. Ezért nem tudok dönteni. Mindkettőről olvastam a hozzájuk tartozó fórumon jót is rosszat is.
Az sl az Usanotebook.hu-n van elég jó áron, csak elég sok negatív véleményt olvastam itt.
Köszi! -
jFox
addikt
válasz
Intelligencs #4004 üzenetére
Jó ez a Lenovo levonó!
-
Vegha
senior tag
válasz
Intelligencs #4003 üzenetére
tényleg nagyon profi ! Ez ilyen 3M-féle, UV szűrős fólia ? Hol lehet ilyet szerezni ?
-
adik
őstag
válasz
Ez nagyon állatul néz ki!
-
válasz
-
Egy barátom csinálta meg nekem, aki profi grafikus. Beszkenneltem neki a fedlapomat és elküldtem mailben. Ő pedig kiszerkesztette, és tizedmilliméter pontossággal körbevágta a fóliát egy speckó vágógéppel, majd ráapplikálta. Elvileg ez 5-10 évig úgy marad, mivel ez olyan fólia, amit autók dekorálásához használnak.
Sajnos nem tudom távolról normálisan lefényképezni, mert nem látszik semmi sem belőle. Azért, hogy valamennyire lásd a hatást, lefényképeztem Neked makro módban a Lenovo logot, hogy látszódjon a különbség. A Lenovo logo körül lévő rész fényes, mivel ez a gyári rész, a többi meg mindenhol matt. Egyébként nagyon-nagyon jól néz ki, a logok abszolút kiugranak amiatt az 1 mm-es fényes keret miatt. Eddig még senki sem vette észre, hogy nem gyárilag matt, sőt, sokan akkor sem, mikor mondtam, hogy ez matrica.
-
Napfénysüti
nagyúr
Biztos igazad lehet abban hogy ha nem használom akkor tovább bírja. Csak én úgy vagyok vele ha már kifizettem egy vagyont a gépért had ne kelljen ilyenekkel foglalkoznom. Tegnap mellesleg jól is jött hogy bent volt mert elszállt az áram. Minden sötétbe borult én meg vígan dolgoztam tovább. Ha 2-3 évet kibír az akksi akkor már bőven jó mert vagy cserélek addigra gépet vagy veszek max egy új akksit. Ennyi időnként kibírom azt az összeget amennyibe kerül.
-
Vegha
senior tag
válasz
Napfénysüti #3998 üzenetére
pedig jobban jársz, ha kiveszed az akkut, ha nem használod. Tapasztalatból mondom! Az egyik vállalati Toshibánk (5 éves) ilyen használat mellett még mindig a gyári, 4-4,5 órákkal muzsikál.
(egyébként úgy emlékszem az én R60-am powermanager-ében fel is hívják rá a figyelmet, hogy ha huzamosabb ideig nincs szükségem az akkura, akkor inkább vegyem ki) -
zsosz
csendes tag
Üdvözlet,
napokba vettem sl400 -at, ez az első notim. Eddig minden teccik, csak 1 dolgot találok furcsának, mégpedig hogy aksiról üzemelve, ha nem dolgozom rajta, kb. 2,5 perc után egy pillanatra (1-2 másodperc) elsötétül a képernyő. Ha hozzányúlok, akkor megismétlődik az elsötétedés. Kicsit idegesít, ki lehetne kapcsolni ezt valahol? Egyáltalán noormális ez? Az energiagazdaság most úgy van beállítva hogy sose kapcsolja ki a monitor. Akkor meg mire véljem ezt a jelenséget?
-
Reverting
őstag
SL szeriara az uj biost tesztelte valaki? 1.24
-
adik
őstag
válasz
Napfénysüti #3996 üzenetére
Általában hétközben tápról megy, olyankor aksi kint, feltöltve. Hétvégeken szoktam aksizni csak.
-
adik
őstag
válasz
Napfénysüti #3994 üzenetére
Eddig én is így csináltam (mármint, kikapcs, lehúz, csatlak, bekapcs), de akkor legalább nem is akarom majd megpróbálni gyilkolni. Köszi.
-
adik
őstag
Ha nincs csatlakoztatva az aksi, simán csak konektorról megy, akkor bekapcsolt állapotban csatlakoztathatom az aksit? (SL 300)
-
hoviktor
csendes tag
Szerviz témában kinek hol voltak pozitív tapasztalatai? A központi márkaszervizről jókat olvastam, de egy ideje válaszra sem méltatnak.
-
BobMaster
senior tag
Reklám vagy sem, de gondoltam szólok még a 25% ÁFA előtt.
-
BobMaster
senior tag
Másik topicban vetődött fel, de itt is aktuális. Mondd el Te is a véleményed!
-
tomi.tomi
tag
válasz
hoviktor #3980 üzenetére
Én is vettem olcsóbb verziós kiterjesztést a barátnőm gépére, a regisztráció gond nélkül sikerült (neki Lenovo 3000 N200-asa van).
Mostanában válik aktuálissá számomra is a kiterjesztés megvásárlása, de sajnos két dolog is bizonytalan ezzel kapcsolatban, hátha tudtok segíteni:
- biztos, hogy az aktiválás országában lesz érvényes a kiterjesztett garancia? (Angliában vettem a gépemet, nem akarom megszívni, hogy esetleg ott lesz érvényes)
- az interneten rendeltem a gépet a morecomputers.com oldalról, ami azóta mintha megszűnt volna... Számlát csak e-mailben küldtek, ami sajnos nem számít érvényesnek a vásárlás idejének igazolására (ezt az IBM szervizben mondták az Infoparkban). A kiterjesztés aktiválása így is menni fog? Aktiválás során azt hiszem, be kell írni a vásárlás idejét...Csak azért aggodalmaskodom, mert nem akarok tizenegykétezer forintot feleslegesen kidobni.
Előre is köszönöm a segítséget! -
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
hoviktor #3978 üzenetére
Szia!
Ezzen én is így jártam anno, hogy a februárban megvásárolt gép a neten októberig volt garos. Elvileg a bolt ad neked egy garanciapapírt, és ha bármi van a géppel, akkor az alapján nézik a garanciát, nem pedig a neten beírt dátum alapján (valami olyasmit mondtak a boltban, hogy amikor a Lenovo beszállító eladja a gépet, akkortól regisztrálják be a hivatalos oldalon, nem pedig akkor, amikor te megveszed az üzletben...).
Amúgy én vettem hozzá kiegészítő garanciát, és utána a vásárlási időpontom alapján módosították a neten az 1 év garancia határidejét is, tehát ha ezzel szeretnél élni, akkor nem vesztesz vele semmit. 1 dologra kell csak figyelni, hogy a garanciakiterjesztés csak addig működik, amíg a neten le nem telik az 1 év.
-
hoviktor
csendes tag
Sziasztok!
A Lenovo honlapján csekkoltam a tavasszal vett Thinkpad-em szériaszámát, és ott azt írják, hogy a garancia idén októberig érvényes. Pedig elméletileg 1 éves garancia jár a gép mellé. Ez vajon hogy van?
-
P1eTr0
aktív tag
-
tomi.tomi
tag
Köszönöm szépen, nálam is megoldotta a problémát egy csapásra. Már csak azt kéne tudni, hogy mire jó ez a bizonyos ATKGFNEX szolgáltatás azon kívül, hogy megnehezíti a trackpoint használatát...
A többi billentyűparancs, hangerőszabályzó, stb működik, ahogy kell. A probléma megszűnésén kívül eddig nem vettem észre változást. -
P1eTr0
aktív tag
válasz
dobiStrike #3974 üzenetére
Ezen az oldalon a 4. hozzászólás alapján tiltottam le a progit. És hozzá kell tenni, hogy a hangerőgombok ettől függetlenül mennek.
Próba szerencse. Mondjuk van még több lehetőség is, amit ki lehet próbálni.
Én ezt tudom javasolni. Esetleg más is próbálja ki.
Ja és a UltraNav drivert is felraktam.
-
dobiStrike
csendes tag
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
dobiStrike #3968 üzenetére
Én most raktam újra a gépet. Minden drviert a lenovo oldaláról tettem fel, és persze akadgt az egér. Aztán olvasgattam a fórumon, és többek által használt módszerrel (egy db service letiltása a windowsban), sikerült megoldanom a problémát (legalábbis úgy néz ki).
De mindenesetre Lenovoék csak csinálnak majd valamit ezzel a dologgal, mert az UltraNav drivere 2008-as, tehát ráférne némi frissítés...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dobiStrike #3971 üzenetére
Hú sorry elsiklottam afelett. Valóban nincs benne hdmi.
Akkor marad az SL. Bár mintha úgy rémlene hogy a T500-akban van. Vagy lehet az csak displayport.
-
dobiStrike
csendes tag
válasz
Napfénysüti #3970 üzenetére
ezt már egyszer kérdezted picit előrébb
de ahogy néztem t400 ban nincs hdmi
nem jó ez így -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dobiStrike #3969 üzenetére
Mennyiért akarsz gépet venni?
-
dobiStrike
csendes tag
nézegettem angol nyelvű fórumokat... hát hát...
elég általános problémának tűnik sajnos ez az egér..
van jó pár leírás mit lehet tenni... sokaknak az ultranav driver kavar be..ráadásul a google egyből adja sl300 touchpad problem LOL....
lehet T400 lesz ebből.. -
dobiStrike
csendes tag
Hali!
Többeknek is jelentkezik ez a egérprobléma?
Mert ha igen lemondok erről a gépről, fenébe is semmi kedvem újra keresgélni egy jó gépet.
Anno 4-5 éve az első laptopom egy siemens ugyan ezt csinálta.... mondhatom gyűlöltem...
Többé látni nem akarok ilyen gépet, mivel totálisan használhatatlan lesz tőle.
Szervizt nem próbáltatok? -
smkb
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az SL300 Intel grafikus csipes (GMA X4500HD) a hdmi kimeneten átviszi e a hangot. A Geforce 9300-as csipes igen, de az intelesről nem találtam semmiféle tesztet ahol ez szóba jönne.
Előre is köszi.
-
P1eTr0
aktív tag
A Win7-el tényleg semmi baja, de volt korábban is már rajta XP, és akkor tökéletesen ment. Azért nem értem, most mi lehet vele. Talán valamelyik Think* program bekavar neki, és azért nem megy rendesen.
Ja és Win7 alatt nekem ment a webcam is, meg az ujjlenyomat olvasó is. Kicsit szórakozni kell vele, de megy.
Esetleg majd újrarakom a gépet, megnézem mit csinál akkor, és nem rakok fel semmi más kiegészítő progit hozzá. A tapasztalatokat persze megírom
hzcs:
A venti nekem is megy (talán alapjáraton). Volt egy korábbi bios frissítés (1.21), ami megoldotta, hogy fölöslegesen nem pörög 100%-on, de én újabb dologról nem tudok. Mondjuk az igaz, hogy néha feleslegesen pörög... -
tomi.tomi
tag
Nekem a legújabb BIOS van fent, nem segít, és Vistát használok, Xp-n nem próbáltam. Win7-et feltettem egy napra kipróbálni, ott nem jelentkezett a hiba, és Ubuntu-n sem.
-
hzcs
senior tag
válasz
Napfénysüti #3960 üzenetére
kamerát igaz nem próbáltam, de nem láttam a sajátgépben, viszont tényleg működik msn alatt.
Ujjlenyomatolvasó: igazából eszközkezelőben ott van, nem is ír hibát, de ha akarok ujjlenyomatot hozzáadni, kiírja nincs ilyen eszköz.szerk: fene se érti, de most tudtam hozzáadni ujjlenyomatot, mégis működik. Szóval minden működik win7 alatt is.
-
-
hzcs
senior tag
hali
sl300hoz van már valami okosság, amivel a ventit lehet leállítani, vagy a bekapcsolási hőmérsékletet átírni?
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy Thinkpad SL300-as notim van, és következőt csinálja:
amikor a touchpad-et, vagy a trackpoint-ot használom, az egér bizonyos időközönként "akad". Próbáltam usb-s egérrel, de azzal nem volt semmi feltűnő, ment minden, mint bármelyik másik gépen.
Az rendszert pontosan 2 napja telepítettem újra, egy SP3-as XP van rajta, illetve a legfrissebb Lenovo driverek (bios, firmware, illesztőprogramok).Esetleg valakinek hasonló esete? Ha nagyon nics tipp, akkor úgyis reinstall, mert nem fogom tudni kisakkozni, pontosan mi a felelős a dologért (lehet a windows hülyült egyet, és nem sikerült úgy telepednie, ahogy kéne
)
Mindenesetre minden választ előre is köszönök!
-
BobMaster
senior tag
válasz
dobiStrike #3952 üzenetére
viszont kettejüknél kétségtelenül könyebben hordozható
-
BobMaster
senior tag
Nem doboz, inkább CD méretű kis füzet nájloncsomagolásban. Minden le van benne írva és igen, egyedi azonosító alapján aktiválod.
Viszont fontos megjegyezni, hogy a kiterjesztés csak arra az országra érvényes, ahol beaktiválták. Tehát lesz 1 év világgaranciád + 2 év magyarországi.
-
yanna
addikt
Hi!
A garancia kiterjesztés érvényesítéséről tud nekem valaki tájékoztatást adni? A megvásárlás az ok., de mit veszek, mi az hogy dobozos? Valami kaparós kódot, mint a telefonkártyán és ezt kell a Lenovo oldalán valahová beírni? (Bocsi, ha hülye a kérdés!)
-
BobMaster
senior tag
válasz
dobiStrike #3947 üzenetére
Érkezik. Ha piszok nagy mázlid van, akkor a jövő hét elején és beleférsz a 20% ÁFÁ-ba.
Ha marad az árfolyam, akkor kb. 210 + ÁFA (ezért írom így, mert sanszos, hogy már csak 25%-kal lehet elhozni)
-
BobMaster
senior tag
Most látom csak, érkezőben van egy ilyen cucc:
Lenovo ThinkPad SL300 notebook
Intel Core2Duo T6570 (2.1GHz/800MHz/2MB L2) processzor; 1x2 GB PC2-5300 DDR2 667MHz memória (max. 4GB); 13.3" WXGA (1280x800) VibrantView LED háttérvilágítású kijelző; 250GB 5400rpm HDD; DVD-RW DL meghajtó; nVidia GeForce 9300M 128MB; Gigabit Ethernet, Intel 5100 AGN WIFI, Bluetooth, 3G/HSDPA modem; 3xUSB2.0, VGA, HDMI, RJ-45, Firewire, ExpressCard csatlakoztatás; 2.0MP webkamera, UltraNav (TouchPad és TouchStick), Fingerprint reader; ThinkPad Black Glossy Top Cover, EPEAT Gold; 6 cellás Li-Ion akkumulátor, 2.1kg; Windows XP Professional + Vista Business Recovery DVD; 1 év szerviz garanciaHogy eddig hányan kerestek rajtam diszkrét grafikás SL300-at
-
vizimi
tag
Sziasztok!
Két kérdéssel zaklatnálak benneteket: ( SL400 )
1.) Mac OS X Leopard progit tettetek már fel a gépetekre és, ha igen mik a tapasztalatok?
Hogy fut ez az op. rendszer, driverek ...... stb ?2.) Windows 7 hogy muzsikál?
Köszi
-
TromF
tag
Sziasztok!
Milyen táskát ajánlotok az SL300-hoz? Nekem egy Samsonite Pillow2 rendszerű tetszene, de még nem volt lehetőségem próbálgatni, melyikbe fér el rendesen a noti+töltő+egér+apróságok (kulcs, bérlet, pénztárca).
Sajna a neten sem találtam olyan oldalt, ahol méret szerint lehetne keresni a tatyók között.Ha valakinek van már tapasztalata ezzel kapcsolatban, ossza már meg.
-
adik
őstag
jól látom, hogy SL300-ban az ODD nem cserélhető 2. HDD-re?
-
adik
őstag
válasz
Intelligencs #3939 üzenetére
Ja, és a fedelét is lefóliáztattam az SL300-asnak
mesélj, muti! hogy? hol? hogyér? képet tudsz linkelni? köszi
-
Sajnos itthon nem találtam hozzá tokot. Kipróbáltam mindkét tokot, amit linkeltél az Extreme Digitalból, egyik sem jó hozzá. Végül eBay-en megvettem ezt:
13.3" laptop notebook sleeve bag for IBM ThinkPad SL300
Ezzel meg vagyok elégedve.
Ja, és a fedelét is lefóliáztattam az SL300-asnak, most már a karcolástól sem kell tartani, és az ujjlenyomat is kevésbé látszik meg rajta.
-
Szemjuel
tag
következő gépem tuti egy X szériás TP lesz
azon már nem spórolok, nem elégszek meg az SL szériával
bár ez is átlagon felüli érzést áraszt külsőleg, belsőleg
én vásárlás előtt sokat gondolkodtam, hogy mire kell a gép. van egy lcd-tv-m és tudtam hogy filmezni akarok rajta. sokfelé érdeklődtem, rengeteg tesztet olvastam, és mindenki modnta hogy a fullhd-t is viszi az integrált vga-is
üzemidőre is remek, ha kell 4 órát megy, bár minimumon
a billentyűzetre azt mondanám hogy átlagon felüli, de azt nem, hogy a legjobb. a célnak maximálisan megfelel! kényelmes, és ez a lényeg!
a pöcökegér is remek használatot tesz, és furcsállva nézek a tapipadra, hogy mi a francnak tették rá? felesleges! szinte annyira pici, hogy használhatatlan!én személy szerint nem hiányolom a külön blokkot a del ins stb gomboknak, simán megszokható, megtanulható így is a kezelése!
egy dolog viszont zavar, hogy egy 180ezer forintos laptopban nincs multifunkciós kártyaolvasó! + nem lehet dokkolóra csatlakoztatni! az én változatomnak ledes kijelzője van, de sajnos tükröződő felületű(bár ez a színeknek jót tesz). és a rollcage se lenne rosszbár akkor már nem lenne ebben az árban
mindent összevetve nagyon örülök hogy egy ilyen finom kis gépezet került a kezeim közé
-
BobMaster
senior tag
válasz
Napfénysüti #3935 üzenetére
Vakarcsot ismerem személyesen, ma délután jön be hozzám, majd szólok neki, hogy nézzen rá a topikjára
Megbízható fószer, a gép 100%-ig tiszta forrás.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dobiStrike #3933 üzenetére
[link]
Esetleg vele próbálj egyezkedni ha érdekel a gépe. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dobiStrike #3933 üzenetére
Aprón nézz körül hátha van X300 vagy X301 használtan annyiért. Ezek kicsit más kategóriát képviselnek mint egy SL300-as.
-
dobiStrike
csendes tag
válasz
Napfénysüti #3926 üzenetére
max 230.. többet nem nagyon adok bármilyen laptop is.... led kijelző legyen és megbízható
köszi a válaszokat a vga val kapcsolatban -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dobiStrike #3923 üzenetére
Múltkor volt a Prohardveren vagy a Logouton egy cikk hogy mi kell a FullHD kihajtásához. Érdemes megkeresni. De amúgy ha jól tudom amennyiben van egy normálisabb procid az önmagában elég hozzá.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Mennyi a max kereted rá?
-
Otisz
őstag
válasz
Ami nálam van T400, az 4500HD-s, és viszi a full HD filmeket.
Én a helyedben a T szériában keresgélnék. -
dobiStrike
csendes tag
Hali!
No, szóval kinéztem magamnak ezt az SL300-at.
Viszont láttam szerelik Nvidia VGA-val is.
pl: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4582
Kérdésem lenne Hol lehet ilyen VGA val kapni hazánkban? Bárhol kerestem mindenhol csak 4500HD val van szerelve.... a gép nem játékra kell de viszont FULL HD filmeket akarok nézni...Nem tudjátok ami ezekben van az 1.3 HDMI?
ill. elég full hd ra ez a 4500hd kari? tapasztalat?
köszi
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3921 üzenetére
Gondolom nem tőle vetted: [link] ?
Ennyiért nagyon megéri, azért kipróbálnék 1 hétre egy 6930p-t és egy T400-at, kíváncsi lennék mire képesek úgy istenigazából.
Amúgy ez a HD3470 a COD4-et, h viszi (felbontás, grafika, fps)? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
spyduck #3920 üzenetére
Hát az hogy a HP olcsóbb elég relatív. 2-3 hete volt két lehetséges gép amit néztem hogy megvegyem: Thinkpad T400 és HP 6930p. Ha jól tudom ezek kb kategória versenytársak.
Nos a TP 250-től indult a HP meg olyan 340-től hasonló kiszerelésben. Még renew kiadásban is 240 volt a legolcsóbb. Aztán döntöttem és vettem egy használt hibrid videos T400-at.
Nem bántam meg. -
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3919 üzenetére
Szeretni szeretnék de nincs pééééééééz
Elvagyok én az olcsóbb HP-val is, amúgy meg néha benézek mit ügyködtök. Még az MSI fórumban is szoktam járni de ott nincs kedvem hozzászólni -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
spyduck #3918 üzenetére
Aki két ország között ingázik mondjuk fél évente annak lehet jó lenne egy hosszabb világgari. De legalább most már tudják akik ilyen gépeken gondolkodnak. Engem speciel nem érint T400-am van amira ugye 3 év világgarancia van.
Szeretnék én Hollandiában élni.
Amúgy csak nem akarsz venni egy Thinkpadet hogy benéztél ide?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3917 üzenetére
Tán ha elromlik ki akarod vinni Hollandiába szervizeltetni?
-
BobMaster
senior tag
válasz
neverine #3867 üzenetére
Simán megéri a T400 az árát. Nem csak az ultrabay, de a RollCage és miatt is. Az erősebb prociról és a DDR3-mas memóriáról nem is beszélve.
Amúgy tudtátok, hogy a garanciakiterjesztés csak arra az országra érvényes, ahol azt beaktiválták? SL400 esetében 1 év a világgari, a megvásárolható +2 év viszont csak Mo-ra vonatkozik.
-
Vegha
senior tag
Nekem azt mondták a Professzionálnál, hogy Lenovot a Lenovo szervizbe, IBMet az IBM szervizbe. Persze lehetnek átfedések, nem tudom, hogy ezt szabályozzák-e egymás között. Az tuti fix, hogy a Lenovonak szervizelnie kell az IBM gépeket, de hogy fordítva is működik-e.... Nekem R60as van és a szaki szerint a Lenovonál érezhetően keményebben bánnak a kétes esetekkel. Mint írtam az én kijelző problémám eléggé neccesen fért volna bele a garanciába, ettől függetlenül az IBMnél szó nélkül kicserélték, jóllehet Lenovonál meg sem próbálkoztam.
A Tiéd egyértelműen garanciális eset.
Egyébként IBM attól még van továbbra is, hogy a személyi számítógép üzletágát eladta a Lenovonak. Az is ismert tény, hogy az eladás előtt is már egy jó ideje a Lenovo gyártotta az IBM gépeit. -
S.Feri
őstag
-
popp
aktív tag
Sőt, talán IBM már nincs is, mivel a Lenovo felvásárolta (vagy megvette a jogokat a thinkpad-ekre, de ebbe ne menjünk most bele). A kérdés azért merült fel bennem, mert Vegha kolléga ezt írta a #3881 postjában: "kiszedtem a kollégából az IBM szerviz elérhetőségét (nem volt nagy titok, az Infoparkban vannak), azt mondta próbáljam meg náluk, ők valamivel jótékonyabbak a Lenovo szervizhez képest."
-
popp
aktív tag
Az A4 Team-nél vettük a gépet. Elvileg nekik kéne intézni a garanciális dolgokat, szóval elsőkörben mindenképp hozzájuk kell menni nem? Az IBM szervíz (amiről írtál) úgy működik, hogy csak simán besétálok hozzájuk és elmondom a bajom? IBM meg Lenovo szervíz nem is ugyanaz?
-
Vegha
senior tag
válasz
all6atos #3837 üzenetére
Hali,
nemtom van-e azóta új infó a system update-ről. nekem be van rss-elve a gépemhez elérhető friss driverek, software-ek oldala, épp most láttam, hogy elérhető a System Update 3.14. Használjátok egészséggel : )
-
popp
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettük észre, hogy egy R61i laptopj burokolata az egyik usb csatlakozó átlója mentén megrepedt, ami még a gép alsó burolatán is fut 2-3 centit (a képen a piros nyíllal próbáltam valmennyire szemléltetni). Tesóm mindig laptoptáskában hordja és nem tud róla hogy valaminek hozzaverte volna. Külsérelmi nyom sem látszik a repedésen kívűl. Annyira nem is vészes (egyenlőre), de szerintetek érdemes garanciában próbálkozni vele? Vagy elhajtanak vele valamilyen kifogással? (Egyáltalán mit tunak csinálni vele?) A gép 2008. augusztusi, még kb. 2-3 hónap gari van rá.
A véleményeket, tapasztalatokat előre is köszönöm.
-
Reverting
őstag
Linkeltem videot... es mar az elso hsz.-re is ezzel kapcsolatban irtam h azonnal vidd vissza...
mas mar nincs... vidd be a lenovo kozponti szervizebe, lerendelik a ventit... de lehet h van is nekik... es kicserelik gariba... egy percig sem szabadott volna gondolkodni rajta...
Senkitol sem lehet elvarni h ilyen hibat turjon... siman kicserelik... az enyem alig hallhato... nem h egy vonaton, meg a szobaban fulelni kell h....
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest