Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
more
tag
sziasztok,
kezd megérni a cserére a t520-am, az x1-el szemezgetek, de nem nagyon jutok dülőre.
nagy teljesítményre egyáltalán nincs szükségem, viszont szükségem van egy a mostaninál fényesebb\kontrasztosabb kijelzőre és egy könnyebb gépre.
az x1-et viszont magyar boltokban, csak vagy a gyengébb kijelzővel találom vagy feleslegesen erős hardverrel.
tudtok esetleg olyan helyet ahol tudnék kijelzőt választani? vagy ami még jobb lenne megnézni őket?az is kicsit fura,h pl itt egy olyan kijelzővel árulják amit a lenovo hivatalos oldalán nem találtam meg.
-
pippin12
tag
Az mitöl lehet hogy lefagy a windows ha lehuzom a gépet (t500) menet közben az áramról , (akku bent van persze). Max performancen van rmclockal, battery /ac értékek ugyanazok.Régi win telepitésnél ment, ujrarakás után jött elö.
-
-
Tim82
félisten
válasz
buvartacsko
üzenetére
Ilyen határidővel necces.
Ha nincsen más, fel tudok ajánlani egy 1920*1200-as, de besárgult kijelzőt. Kölcsön, amíg nem találtok jobbat. A jelenlegi szalagkábeletekkel működik T500-ban.
Ez az egészen pontosan, de ez tényleg csak szükségmegoldás.
Természetesen Chaseré jobb megoldás.

-
donjohnson
addikt
válasz
buvartacsko
üzenetére
Chaser-nek van eladó Kecskeméten.
szerk: lekéstem

-
Chaser
legenda
válasz
buvartacsko
üzenetére
Privát.
-
Dhampir
félisten
válasz
buvartacsko
üzenetére
Valóban, sajnálom.
Szerintem keress meg egy szervizt, hátha akad elfekvőben.
(#67390) bitpork
Csak az hibázik, aki dolgozik.

-
-
Dhampir
félisten
válasz
buvartacsko
üzenetére
-
buvartacsko
addikt
Segítség!
T500BA KERESEK 1680X1050 LCD KIJELZŐT!
A sajátunkban eltört, nagyon gyorsan kellene egy új. Az országban kb. bárhol. Nagyon fontos lenne, valaki 1 hónapig gép nélkül marad, ...
(holnapi átvétellel) -
Dio111
tag
Sziasztok ismét segítséget kérnék

Sl300 asba a T400ba levő T8600at bele lehet rakni? -
Mészike
aktív tag
Ericsson f3507G-t bele lehet tenni X230-ba?
-
Sanya
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
nekem acer notebookom van, amiben vagy egy 24 gigás ssd, ami meghajtóként látszik. Mivel 24gb, semmire nem elég. Ha raidbe rakod a biosban a meghajtókat és felrakod az intel rapid storage technology drivert, akkor lehet be tudod állítani ssd-cache-nek.
De ezt ne vedd készpénznek, nézz még utána -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem volt szép, de jogos

-
-
válasz
TomMusic
üzenetére
Most egy E540 előtt ülök, szerintem egyáltalán nem gáz a touchpad, csak meg kell szokni, ha nem használod nem szokod meg. Nekem T420-am van annál kényelmesebb, mert több hely van a multitouch gesztusoknak, viszont nem olyan kis pontos ami hátrány, illetve a pöcök egér használhatatlan, de én úgyis touchpad párti vagyok.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ja, ez ThinkPad T, W, R es X szerias notik topikja, csak ugyebar kotelezo volt atnevezni, mert nem volt jo ahogy volt

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
TomMusic
üzenetére
Üdv a klubban!
Ugyanezzel a szarral szívok én is, ugyanilyen notin. Én úgy oldottam meg, hogy arra állítottam,hogy a touchpad csak gomb és a pöcökegér irányítja a kurzor-t és így élhető a dolog. Igazából nem okoz már semmiféle bosszúságot.
Mondjuk én se értem, hogy egy k.b@szott Fn+ gombot miért nem tudtak erre is kalibrálni.

-
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Van egy ThinkPad E531-em, aminek borzasztóan rossz a touchpad-je, ami szerencsére azért nem annyira baj, mert rendes egeret használok. De néha gépelés, stb közben belenyúlok, és van, hogy elkattint a manóba.
Azt megtaláltam, hogy lehet kikapcsolni a kattintást a touch-on, de ez így elég gány megoldás ("Tap to Click"-ből kiszedni a pipát, csak ha meg az egér nélkül akarom használni, mindig vissza kell kapcsolni..).
Végigolvastam a fél netet, de gyakorlatilag nem találtam megoldást. Az a poén, hogy a régi 8 éves laptopomnál is van olyan funkció, hogy automatikusa kapcsoljon ki a touch, ha külső egeret használok. Itt ilyen nincs, viszont mindenféle felesleges idegölő funkció, az van.
64 bites Win7 van a gépen. -
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt,
-
az Thinkpad L440-T440 között mi a különbség? Mert ahogy nézem hasonló kijelzőkkel, billel kapható... gondolom a ház is hasonló ...
-
válasz
beloadjoker
üzenetére
Egészen biztos h csak a CTRL gombbal van baj?

-
válasz
beloadjoker
üzenetére
Az aksi annyira nem gázos, még bőven jó ettől a géptől. Ha van gari akkor lehet érdemes elvinni a billentyűzettel de nem hiszem, hogy cserélik. Ha nem akkor szedd ki egy késsel és jó alaposan mosd ki alkohollal.
-
beloadjoker
őstag
Csao srácok :-)
Végre nekem illetve anyámnak lett véve egy x200 p8700 es 4 rgb rám van benne minden jo viszont az akksi gondolom le van harcolva 92%nal 1 óra 50 percet ír lwmerulesig illetve a bal ctrl gombnak szar a nyomaspontja es nem is jo nem erzekwl :-/ de van ra gari 3 hónap szerwncserw. Mit tudtok meg mondani mit probaljak ki hogy kideruljenek a hibák?
Amúgy nagyon tetszik a gép linuxozni meg c#zni lehet majd veszek egyet a későbbiekben :-)
-
BoC1ka
senior tag
Valakinek van egy jó t60 ips e eladó?

-
Tim82
félisten
válasz
Andrewhouse
üzenetére
Nem, az R52-vel még nem kompatibilis, R60/R61/R400/R500 az, amivel működik.
-
soldi3r
veterán
Tudom, hogy vannak itt kijelzo fanatikusok
Hova sorolja be az AHVA tipust? -
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne hogy ThinkPad Advanced Dock (Model # 250310U) az működik az R52-essemmel??
Ez az a dokkoló amiben van pci expressz slot.......Előre is köszönöm a választ vagy segítséget akinek esetleg működne
-
Sanya
nagyúr
Lenovo t410-be az Intel WIFI link 1000 BGN az FRU és windows 8 kompatibilis?
-
-
kistewe
tag
válasz
Gondwana
üzenetére
Köszi.
Ez is egy opció, bár ez esetben a keyboard csak HUB szerepét töltené be... a két 1.1-es port kb 15 centire lehet a COM porttól és nem igazán szerencsés toldani a zaj miatt... most még jön egy teszt egy asztali lappal ai már megvan és ha müxik akkor egy A31-es tökéletes lesz a célra , csak ahogy most körbenéztem eléggé ritka és ami van az a géphez képest magas ár szerintem...bár itt ez utóbbi nem számít inkább az , hogy tuti jó legyen és működjön megbízhatóan...soldi3r: sokan mondják 2D-nek a 2,5D-t ...
uff stewe
-
Dio111
tag
Nehéz kérdésem van, 2503as dockba ha berakok videókártyát az működik a laptop monitorján is mint az egpu?
Vagy csak kizárólag külső monitoron? -
soldi3r
veterán
CentOS es FX880 update.
Valamilyen indittatasbol raprobaltam a 6.5-os verziora, ez elsore, hibatlanul felment. Eleg kellemes rendszer is lehetne. A holnapi programom a Debian+MATE telepites lesz, remelem a fonokom nem talal ki mast
Valoszinuleg az en hianyossagom, de az alap tarolokbol egy ficerafox sem frissitheto, megallt a 24-es verzional. Az osszeguglizott tarolokbol 26-ig eljutok. A netrol letoltott tar fajlt pedig kb 40 perce csomagolja kifele. NTFS-t alapbol nem ismer. Tudom, aprosagok, de szerintem nem ez a normalis. -
Tim82
félisten
válasz
csubuka
üzenetére
CCFL háttérvilágítás és AFFS panel.
Mondjuk erre a szalagkábelre így refund lesz, a ThinkLight egyértelműen a szalagkábel gondja, a BT led-ben nem vagyok biztos (de mellette meg működik a wifi led).
Közben már rákérdeztem máshol a sim slot cseréjére, ehhez kellene egy donor alaplap jó sim slottal, amiről át lehet tenni/forrasztani a cuccot.
Ha valakinek van rossz X200 alaplapja néhány ezresért (nem jó alaplap-árban, azt már látok 8k-tól), akkor ne tartsa magában.
kistewe: nem, nem gyári új, viszont eredeti és hibátlannak volt hirdetve eBay-en. Azért írtam "új"-nak, mert ez már a második szalagkábel, amit rendeltem, az első utángyártott volt, azzal a kamera nem ment, sem pedig a BT/wifi led-ek, a ThinkLight meg igen.
A saját, eredeti szalagkábelemmel meg csak a kamera nem megy.
-
Tim82
félisten
No, hát akkor legszívesebben itt vágnám ki az ablakon az X200-at.
Az "új" szalagkábellel nem működik a bluetooth LED, illetve a ThinkLight. A kamera megy...
Hirtelen a sim slot is megszűnt működni, valószínűleg még régebben (talán nem is nálam) elgörbült egy érintkező, amit eddig a helyén tartott a mobilnetes kártyám. Most kivettem (még a szerelés előtt), betettem, nem működik, természetesen ez forrasztva van az alaplapra...
-
kistewe
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha még lehet találni 1.1-es USB-t akkor ez egy jó opció...( ma már minden 2.0 vagy 3.0...)
köszi -
-
kistewe
tag
válasz
vikcsi
üzenetére
Erre gondoltam én is de akkor az is valami nagyon régi HUB kell legyen...amúgy egy USB 1.1 -en kommunikáló I/O kártyát kell kezelnie ami WIN XP alá van driverezve. azért kell mindenképp BIOS-ból butítás mert XP alól 10-ből 2-szer látta de végül nem kommunikált ...
stewe
-
kistewe
tag
Köszi!
Az a gond , hogy mióta felmerült az igény azóta nem sok régi lapos fordul meg a kezemben..
sajna az automata butulás 2.0-ról 1.1-re nem müxik, asztali alaplappal már próbáltam, asztali alaplapnál létezett olyan P4-es amin volt ilyen opció BIOS-ban... laposnál sosem néztem ilyet mert nem volt rá igény...soldi3r: D630 -as kolléga szabin van, ha van esetleg egy neked kéznél megnéznéd nekem a BIOS-t?
stewe
-
kistewe
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A dokk az plusz hely.. ennek egy szekrényben kellene majd elférni , az újabb gépek meg nem tudják a BIOS-os butítást USB1.1 -re vagy csak én nem találom a menüben...
stewe
-
Tim82
félisten
válasz
kistewe
üzenetére
T30, A31, R32, esetleg a nem Pentium M-es, hanem Pentium 4-M-es R40.
Persze, lerohadt USB-s T40, T41 is jó lehet, azoknál szériahiba (ill. az Intel chipseté) az 1.1-re romlás az USB portoknál.
Szerintem nincs olyan feature BIOS-ban, hogy lekorlátozni az USB 2.0-s portokat 1.1-re.
-
-
kistewe
tag
Helo
meddig kellene visszanyúlnom ha egy olyan TP-t szeretnék amin van COM port és az USB 1.1-es vagy 2.0 de BIOS-ból butítható 1.1 -re ? "A" széria vagy még régebbre? WIN XP kellene fusson rajta...uff stewe
-
vikcsi
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az nem jó. De gondolom az Ati-s verziónak nagyobb, annyival, h a vga-t is érintse, inteles meg annyival kisebb... szóval ha Ati-s hűtésem van, akkor nem kell cserélni

-
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Világos, de ha nem érte valaki a megjavításához, fejlesztéséhez akkor már jóval többe fog kerülni. Nem mindenki ért a barkácsoláshoz.
(#67317) lakkusjj
Sokan teszik ugyanezt.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Nem nyerte el a tetszésemet a 30-as szériával bevezetett új billentyűzet, plusz a trackpoint kinyírása a 40-estől, nem is tudnám megfizetni az újabb szériára váltást, de szerencsére nincs is a nagyobb teljesítményre szükségem.
Ezzel az új irányvonallal engem nem arra ösztönöznek, hogy vegyem meg az új gépüket, hanem, hogy nézzek szét HP és Dell-éknél. -
-
tomiii.
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy melóhelyen nagyon megtetszettek a Lenovók és arra gondoltam, hogy suliba kolis gépnek én is beruháznék egyre, de az árat 50K-nál nem tudom kintebb tolni.
Szóval a T61 és a T400 került a kiszemeltek közé. Főként a T400 tetszik.
Az lenne a kérdésem, hogy mindennapokban mennyire használhatók még ezek? (2,26Ghzproci,4GB ram, 4500M ) később egy SSD lehet kerülne bele.
Jelenleg itthon egy Dell N5010-et használok (2,53Ghz I3, 2 GB ram,Ati 5650)
Ehhez hasonlítva mennyivel lenne kb lassabb? (office,pdf, internetezés sok ablakban, youtube, FULL HD filmek plusz Autocad-es 3D tervezés)Mikre kell figyelni vásárláskor? Gondolok itt ajánlott konfigokra, bajos alkatrészekre,kijelzőkre stbstb
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Tömören, szerintem annyit nem ér az meg. Majd ha például egy használt cuccokat is árusító boltba bekerül és lesz rá minimum 6 hónap garis szervizháttér, akkor inkább bevállalható lenne, de túlzás az összeg.

(#67310) lakkusjj
Vélhetően váltásra akarnak ösztönözni, terelgetnek az új termékeik felé.
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jól mutatna az x200 mellett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Még "csak" 5 éve működik és garancia rá nuku.

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Sajnálom h most nincs zsém, mert ez pont nekem való lenne

-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Megeszik 4 GB-ot, de csak ~ 3,2 GB-ot használ belőle, szóval 3 GB-ot érdemes valóban beletenni.
-
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Volt belőle 1440*900-as felbontású változat, illetve a kijelző csereszabatos a 14,1" T61, ill. CCFL-es T400 kijelzőkkel.
Ha hiszünk a Thinkwiki-nek, akkor ez a kettő fajta nagyobb felbontású kijelző volt benne:
- LP141WP1-TLB8 (ez LG-Philips)
- LTN141WD-L05 (ez Samsung) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)