-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vicze
félisten
válasz
Chaser #108337 üzenetére
Én leírtam az érveim és tapasztalataim, nyilván másnak mások a szempontjai.
Most ebből nem egyértelmű, hogy tudod-e, hogy Mobile 4000-es sorozat = Desktop 3000-es azaz Zen 2, Mobile 3000-es = Desktop 2000 azaz Zen1,5. Ez a nevezéktan sajnos elég szőrnyű.
Illetve mobil SoC-okról van szó, így teljesen más a fogyasztás és a teljesítmény is, 15/25W-ről beszélgetünk. -
vicze
félisten
válasz
Chaser #108330 üzenetére
Nincs WQHD privacy filterrel, többnyire fényesek, de van modell ahol matt, de én 0 különbséget látok értelmes fóliával.
A beépített ePrivacy filteres FHD esetében, 0 különbség van egy normál kijelzőhöz képest, a privacy filter elektronikusan kapcsolható ki/be nyilván nem kötelező használni. De a gép árát jócskán megdobja, cserébe megkapod a fényerőt, kontrasztot, így színteret is ghosting nélkül.Ha csak 6magos AMD-kell az még (ebben a pillanatban) elérhető, mert mindenki a Ryzen 7-re ugrott, amit eléggé megértek. A Ryzen 5-ös gépekből nincs még 1 szem teszt se... Talán jövő héten kapok egyet.
-
vicze
félisten
válasz
Chaser #108326 üzenetére
Nem BOE, AOU pont ugyanez mint ezekben. 5-10% difik a mérésekben. A kontrasztja rohadt jó, színek is, na meg full PWM mentes, de mikor weblapot váltok és pár másodperc kell mire a színek full átállnak az gáz.
WQHD nem PPI miatt mondom, hanem mert annak a legjobbak a színei és különösebb hátrányok nélkül. (ár)
AMD az tényleg legalább 4 hónap lesz úgy néz ki.
-
vicze
félisten
válasz
Chaser #108315 üzenetére
SRGB-ben csak 45%, 72% és 100%-os panellek vannak elég régóta Lenovo-nál.
"pwm mentes"
Ez teljesen random és kizárólag attól függ épp melyik beszállító paneljét fogod ki, csak 1-2 panel van, ami PWM mentes. Minden típusból 3-4 beszállító van."akku cserélhető legyen"
Nincs olyan TP aminben nem cserélhető, 9. generációról nincs olyan, amiben csavar nélkül cserélhető."480-nál úgy láttam csak srgb 60-as kijelző van"
A QWHD kijelző 72% a többi 45%."jól látom csak egy db m2 nvme slot van?"
1db 2280 van, és a WWAN számára 1db 2242, ami nem biztos, hogy használható tárolónak, vagy csak nagyon specifikus SSD-vel.De amúgy meg: https://psref.lenovo.com/
Az amit te szeretnél, és ami elérhető aprón nem feltétlen fog metszetet alkotni.
-
Fifi
őstag
válasz
Chaser #101898 üzenetére
Uh, mindig megfeledkezem, hogy EU-n kívül összeghatártól függően ÁFA és/vagy VÁM is terheli a vásárlást
Gondolom akkor ezt a CSXD3SO1600-2R8-8GB típust rendelted. Ezek milyen RAM-ok? Életemben nem hallottam erről a márkáról, de ahogy nézem minden magyar webshop tele van vele ...
-
Penguin95
senior tag
válasz
Chaser #101835 üzenetére
Sajnos nem kompatibilisek egymással, de ha nem hiányzik a festékből, akkor a felső réteget le lehet csiszolni kicsit vizes dörzsi-szivaccsal. Rám is vár majd egy épp ilyen kör a saját példányomon.
Amúgy én is csak azt tudom mondani, amit a többiek is. A T500 egy kiváló gép, évekig használtam (kínoztam), és még ma is hibátlanul teszi a dolgát, bár már nem én használom elsődlegesen. Akárhogy hurcoltam, akármit raktam bele, akárhogy húztam a GPU-t, mindent kibírt. Pedig volt egy időszak, mikor asztali gép helyett is használtam, és a VGA órajeleit 850/770-re emeltem (a gyári azt hiszem 680/700), hogy jobban fusson a Crysis 2. Folyamatosan 90 fok körül volt, vagy még felette is, ennek ellenére nem süvített a ventilátora, és nem ment tropára a GPU. Aztán mikor megláttam Francia91 szörnyetegét, arra jutottam, hogy nekem is kell egy olyan, mint az övé. Így került bele egy P9700-as processzor, 2*4 GB Elpida RAM, az SSD mellé egy HDD, új akku, egy plusz fém alkatrész, meg tavaly egy Ericsson modem. Mostanra már csak egy fedlap helyrehozatal kell neki, meg egy új műanyag keret a billentyűzet köré, és kész is. Akartam bele másik kijelzőt is, mert a mostani borzasztó (1680*1050-es, fakó és halvány), de nincs szívem megbontani a felső részét, főleg hogy sosem volt hozzányúlva. Na meg lassan megint kéne bele egy akku, csak most már eredeti újat nem igazán lehet bele vadászni szerintem.
És mire ennek a monológnak a végére értem, megint el akart kapni a gépszíj, hogy vegyek egy másodikat is, és azzal is játsszam el ezt. Csak aztán rá kellett jönnöm, hogy nem Csányi a vezetéknevem, és nem bankár a foglalkozásom. Na meg még az X230T sincs kész.
-
darvinya
titán
válasz
Chaser #101812 üzenetére
Még nem volt tiszta telepítés.
Mint látszik, második BIOS kép már tiszta.
Sok választásom nem volt, mert 20eFt nem adok ki már fél működőképesért.
Ennyit még bevállaltam, hogy hátha valami lesz.
Max. erről a defektesről leforrasztom a jó alkatrészeket, és ázotra rakom, hátha azon jól működőképes.
De előbb csinálok még 1 tiszta Win telepítést. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Chaser #101714 üzenetére
Ha a levono kitalálna egy új techet, azt minimum egy intergalaktikus konferencián kampányolná, majd jövőre kiadna egy gépet vele, törtrészére butítva benne a tech-et, hogy a következő X évben is kiadhassa ugyanazt, de évről-évre az előzőhöz képest csak egy hajszállal hatékonyabb verzióban.
Btw egy új megoldásnak általában sokkal nagyobb marketinghíre van, mint valós haszna, egy valóban hasznos technológia feltalálásának meg hatalma.
-
HSM
félisten
válasz
Chaser #101662 üzenetére
A kijelző most nekem is kulcsfontosságú volt.
Ugyanakkor FHD-n elég sokféle van, de a legtöbb csak ezt a 60% sRGB környékét tudja. WQHD-t meg nem akartam ilyen pici méretben, hiába majdnem 100% sRGB, de a FHD még éppen jó, azt tudom még 100% méretezéssel használni anélkül, hogy azonnal kifolyna a szemem, és ez PWM mentes.
A WQHD 220Hz-e nem volt valami bizalomgerjesztő, csak hogy az se lehessen tökéletes... [link]
Dolgozni így is végülis nekem tökéletes, szép éles, kontrasztos, nem túl erős az AG réteg, szóval végülis amire vettem arra tökéletes lesz, a cél úgyis ez volt, ne fárassza annyira a szemem.
Amúgy építési minőségre nekem nagyon pozitív élmény a kis T460s, elég masszívnak tűnik, még a hajszálvékony kijelzős rész is. Remélem sokáig kiszolgál majd, és nem fog kifogyni alóla a kis kétmagos Skylake U. -
HSM
félisten
válasz
Chaser #101659 üzenetére
Bizony, jobb TN-ek simán hozzák az sRBG tartomány bő 90%-át.
Nálam a T420 - T460s váltásnál két dolog játszott, a méret/súly és a jobb kijelző a 900P TN után.
Hát, a kijelző terén azért nem vagyok 100%-ig elégedett, bár szép a képe, jó használni, szuper a betekintési szög is, de azért azon meglepődtem, hogy a színlefedettsége még talán annál is gyengébb bizonyos tartományokban.Azért manapság egy 2000 eurós gépnél talán nem kéne túlzó elvárásnak lennie egy legalább 90%-os sRGB lefedettségnek, de úgy látszik mégis az....
Persze, láttam előre a teszteken, mire lehet számítani, de azért élőben csak sikerült meglepődnöm rajta. -
HSM
félisten
válasz
Chaser #101655 üzenetére
Bizony. És ezekből a régi, főleg 16:10 TN-ekből bőven akadt, ami alaposan elpüföli a mai akár IPS noti kijelzőket is. Nyilván, betekintési szögeken kívül.
Azért a 60% körüli sRGB lefedettség elég gyenge, ami jópár mai IPS notikijelző képessége, pl. [link]. Konkrétan simán látszik az asztali kutya közönséges sRGB IPS-hez képest, hogy azért jócskán hiányoznak árnyalatok a notimról, pedig erről az LG panelről írják még a legjobbakat... Persze, még így is ezerszer inkább ez, mint bármi TN, de már itt is azért egyre több a kompromisszum.
-
MineFox54
őstag
-
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser #101238 üzenetére
1 darab memóriafoglalata van, az a limitáló tényező. DDR3L modulokat eszik, sima 1,5 V-os DDR3-akat már nem, ez lehet a "kompatibilitási gondok" hátterében.
A billentyűzete nem lenne rossz, egyszerűen a Thinkpad-szériában nem az igazi. Szerintem a gyári "klikkpad" a botrányos, a billentyűzet használható teljesen - csak épp sokkal jobb volt az elődöké, az X230-at is beleértve.
A komplett alját kell leemelni, de azért ez is pár csavar kérdése, nem nehéz és hozzáférhetetlen.
-
btudos
nagyúr
válasz
Chaser #101238 üzenetére
Botrányos touchpad, X220/X230-hoz képest gyér összeszerelés és anyaghasználat, nyomorított ékezetes karakterek amik gépelésnél megszokást igényelnek.
Ez a csomag önmagában elég ahhoz, hogy lebeszéljelek róla, és akkor a 40-es szériára jellemző általános halálozási rátáról még nem volt szó.
-
-
Frawly
veterán
válasz
Chaser #99068 üzenetére
Ebből melyiket ajánlanád konkrét típusra? Most akarok én is Wi-Fi kártyát cserélni az X220-ban. A mostani szerintem haldoklik, mert Win és Linux alatt is eldobálja a kapcsolatot, mindegy milyen driver vagy megoldás van fent Wi-Fi-hoz.
Csak azt nem tudom, hogy M.2-es Wi-Fi-ból melyiket érdemes venni, illetve ha jobb ez a nano USB-s megoldás, akkor abból melyiket. Egy plusz kritérium van nálam, Linux alatt támogatottnak kell lennie, de annak utána tudok nézni én, ha ajánlotok konkrét modelleket.
-
-
-
nemethbalazs
tag
válasz
Chaser #99045 üzenetére
A turbót a biosban kilőttem, nem is megy 2.8-nál feljebb soha. Egyébként így nem vészes a melegedés, böngészésnél, filmél teljesen halk. AutoCad-nél néha felmegy 78-80 fokra, de az sem jellemző. Igazából csak azért írtam, mert ez az egy dolog van benne amin lehetne javítani, amúgy szuper kis masina. Lehet befixálom 2.5-re és meglesem mennyi a különbség.
És megmondom őszintén, ha már váltanék gagyibbat nem akarok. De nagyobbat sem. Lehet nem fogok váltani soha? -
válasz
Chaser #99007 üzenetére
Jóhogy, a Thinkpad T széria a Tank szó rövidítése
Ezekkel lehet autóablakot betörni, medvét ölni, léket vágni a jégbe, stb. stb. Viszont a súlyuk is megvan, ha a hordtáskában sokat kell cipelni, akkor tuti gerincferdülése lesz az embernek
Meg tudom érteni, hogy másnak mások a preferenciái, ha valakinek nem kell a golyóálló kivitel, akkor miért ne venné meg az X1 Extreme gépet
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Chaser #99007 üzenetére
Jól van, elhiszem hogy kibírja a világvégét is, de engem ez nem nagyon vigasztal ha gépet akarok venni pár hónapon belül... Azt hittem egy Carbon vagy egy Extreme jó választás lenne, mert mindenhol azt olvastam a neten külföldön is idehaza is hogy ezek aztán jól össze vannak rakva, minőségi a cucc és strapabírók is.(egyedül a minőségbiztosításuk szar gyárilag, de ha jót fogsz ki akkor el leszel vele) Most akkor wtf van?! Már ez is xar?
hcl: Nekem Hp Compaq Nx8220-am volt, az a mai napig megy.
-
válasz
Chaser #99007 üzenetére
De ez még a 420-430-ra is igaz... T30 volt az első TP-m, de 2000 körül még a HP is tudott tartós gépet gyártani... Meg többen mások is. Előző munkahelyen Dell volt, ott a 6410-6420-6430, D620 -ak állták a hülye usereket, becsülettel. Viszont ott kevésbé vettem észre, hogy a 7xxx széria hullott volna, ami utánuk jött.
A mostani melóhelyen levő T440+... 780-ig gépek, szintén jól bírják, inkább az anyagminőségen és a megoldásokon fogom a fejem.Konzumer vonalon csak a fejem fogom, mi megy... .
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Chaser #99002 üzenetére
Jó elhiszem hogy régen minden szép meg jó volt, de most mit lehet tenni? Még így is ez tűnik a legjobbnak a wines merítésből. (Macbook pro-t hajtok 10 éve maximális megelégedettséggel, csak tudom hogy a mostaniak már nem mennek el ennyit, 900k-ért meg kapják be a lábamat!)
Nem csak a Lenovo de az apple is elqrvult már nem is kicsit.
Dell xps még ami jó lenne de 15-ösben nincs hun bill. Ennyi pénzért már járjon szépen! -
-
-
válasz
Chaser #98941 üzenetére
Na, hát ezt nem akarja kifizetni a csóka
@Darvinya : BGA=Ball Grid Array. A szép nagy négyzet alakú IC-k, amiknek maguk alatt vannak a kivezetései. A melegedéstől (ahogy fentebb írták, a melegedés-lehűlás ciklusoktól) könnyen elenged, de azt sem szereti, ha hajlik a NYÁK, mert nincs olyan rugalmasság, mint a lábas IC-knek. A Nvidia GPU meg azért tud melegedni.
Ez az R61 laza 10 éves
-
-
Wolfskin
őstag
válasz
Chaser #98903 üzenetére
igen, ez a kérdés, ha meg tudom fogni, és erőből kihúzom, nem töri le a mechanika részét? mert elég erősen fogja. körömmel alá tudok nyúlni, de annál erősebben kéne húzni.
ha szétszedem, leszedem a palmrestet, akkor hozzá lehet férni? vagy ez zárt házban van?
betolni már be lehet, de nem ad ki kattanó hangot, és nem adja ki (régen ilyenkor kitolta fél centire)köszi mindenkinek a segítséget!
-
Wolfskin
őstag
válasz
Chaser #98886 üzenetére
pedig próbáltam betűcserével is, de nem jöttem volna rá...
alaplap cserére gondolsz? megcsinálni meg tudom, de hol kapok ilyen fullos lapot...?cseréltem már palmrestet, bluotooth vevőt, meg zsanért is benne. ezért nem értem, ezt a hozzáállást...
de lehet szétkapom még egyszer és forrasztásokra ráerősítek. mi más lehet még? nem egyértelműen mozgatásra indul, csak hol megy, hol nem megy. lehet, hogy a hűtő hője kilazította? -
Wolfskin
őstag
válasz
Chaser #98884 üzenetére
"vserevel" - az mit jelent?
köszi a tippet, bár olyan usb 3.0 kártyám van valahol, van dupla is, meg egyes, amibe egy másik usb-ról lehet tápot adni (különben nem hajt meg egy külső hdd-t), de akkor is, a a hiba az hiba. úgyhogy jöhet a vserevet, akármi is legyen az@darvinya : köszi, ez biztató. amikor a palmresetet cseréltem, nem láttam semmi mechanikai sérülést. tudsz esetleg konkrét helyet, ahol megnézik/javítják?
@donjohnson: köszönet érte, a legnagyobb segítség
--> így a jövőben jobban ki tudom fejezni az érzelmeimet, ergo több segítséget kapok
-
p5quser
tag
válasz
Chaser #98863 üzenetére
Köszönöm a választ. Ezek szerint 2 év lenne a szavatossága? Frankó. Azért gyanakodtam volna valami komolyabbra, mert az akku ugyanúgy kiszolgálja azt a 3-4 órát amit az elejétől fogva produkál. Csak beiktat egy sztrájkot, mikor úgy tartja kedve. Van hogy 30%-nál, van hogy 70-nél. Még csak menteni sincs lehetőségem. Bár inkább médiás notinak van használva. Akkor indítom a filmet és meglátjuk.
Mégegyszer köszönöm! -
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #92001 üzenetére
Hát nem tudom ebben mi a fura, az elmúlt x db nagy procis noti mind szépen sormintázott minimum. Jó, mondjuk nekem ezek nem fura dolgok, mert rengeteg új gép is van nálam, de megnyugtatlak, rohadt nehéz rendes akksi időt kihozni a 4 magosokból. Ha nagyon szeretnéd előtúrom az Excel táblákat, 4 féle méréssel tudok szolgálni.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #91989 üzenetére
Hát ha alma-körte akkor tényleg felesleges az egész
Azonos gen. mellett egy U procis gép duplázza az üzemidődet úgy, hogy 2-3 generáció óta kraft is van, ha kéred. Ha maximális teljesítmény kell akkor el kell fogadni, hogy az alapjárati fogyi is sokkal több lesz.
Akksi gépfüggő, nálam retesz el, akksi pöcök kiold, akksi ki, be és alsó vissza. Megoldva
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Chaser #91964 üzenetére
Ja igen, ahogy Chaser-betegtárs is okkal sóhajtott fel a kórterem másik végéből, amikor az anamnézis odáig eljut, hogy már a palmrest-et is lecseréltük (mert a régi picit ki volt fényesedve), akkor érkeztünk el ahhoz a sorsdöntő lélektani pillanathoz, hogy jó lenne egy másik laptop "hétköznapi használatra"...
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #91958 üzenetére
Nem mindegy, hogy a számegyenesed hol kezdődik. Jó dolog a 3,5GHz-es proci. Meg az 5GHz is. Csak mindez nem érdekel a laptopban, engem az érdekel, hogy bőven turbo nélkül is megoldok mindent, cserébe míg egy Q procis gépbe a 3. akksit rakod bele, itt elég egy. Ez a nem mindegy.
Nyugodtan vissza lehet osztani az órajeleket is, húsvétkor is azt csináltam -
Francia91
veterán
-
havri1
félisten
válasz
Chaser #91833 üzenetére
800-1400Mhz között ingázik.
És hiába állítom az energiagazdálkodásnál, telepről minimum 50-vagy 100, ugyanaz, 800-1400mhz
Amint bedugom a tápot, felmegy 2800Mhz-rre a cpu, és megtáltosodik a gép, még win alatt is.W520 igen.
Pont most tettem fel a CPUZ-t, mindjárt tesztelem.
-
Pubszon
veterán
válasz
Chaser #91664 üzenetére
Mindenkinek más a felfogása. Én így gondolom, ahogy korábban leírtam.
Melegedni meg nem melegszik annyira. De mint már háromszor leírtam, nem a kisebb fesz miatt melegszik kevésbé, hanem mert:
"Ki lett takarítva a hűtő, újra lett pasztázva normális pasztával és kevesebb feszültséget kér."
Nálam 4.4GHz-en megy a 3770K, de igazán észre veszem 0.015V-ot a hőmérsékleten egy intenzív játék alatt (BF1).
Ha két évig meg lesz, akkor nekem meg ér ennyi pénzt az, hogy i7 van benne. Ha nem is növeli a majdani értékét, akkor is könnyebben eladható. Most fel lenne rakva egy annyiért amennyiért az i5-ösök mennek, tuti hamarabb rácsapnának. -
Pubszon
veterán
válasz
Chaser #91645 üzenetére
Még 2-3 évig meg szeretném tartani, 2-3 ezer Ft elmegy egy este sörre is akár, nem vág földhöz. De a tudat, meg a többi korábban leírt előny simán megért ennyit.
Tikakukac ha arra érted, hogy valamiért hűvösebb az i7 mint az i5 akkor azt is leírtam, hogy miért.
Ki lett takarítva a hűtő, újra lett pasztázva normális pasztával és kevesebb feszültséget kér. Egy ilyen kis hűtővel simán számít pár fokot az a 0.015V. Tudom az asztali gépről, pedig ott nagy hűtő van rajta.
Így netezés közben 40-41 fokos a CPU. Az i5 38-40 fok volt. De csináltam Aida64 reportot az i5-el, csinálok ezzel is összevetésként.Tehát akkor azt mondod, hogy hazudok? Miért tenném?
HSM: Így van.
-
Pubszon
veterán
válasz
Chaser #91641 üzenetére
Örülök, 10k-ba volt, az i5 majdcsak elmegy ennyiért és már csak az meg ér 2-3 ezer Ft-ot, hogy eladásnál i7-et tudok mondani.
Magasabb órajel, nagyobb és gyorsabb cache méret.
Most futtattam Prime95-öt és 2.8GHz alá nem ment, ellenben az i5 már visszaállt alapórajelre (2.5GHz) és mindezt úgy, hogy 80 foknál megállt! Az i5 90 fokig is felment. Nekem megérte azt a 2-3 ezer Ft-ot, még akkor is ha te úgy látod hogy nem.
De eladáskor tuti fog dobni az áron többet mint 2-3k, addig is gyorsabb. -
Pubszon
veterán
válasz
Chaser #91632 üzenetére
Igen, csak a kínai sem a régi (sz@r) már. Azért egy Meizu, Xiaomi, Huawei, Lenovo (
) és még a több tucat felveszi a versenyt a nem kínai gyártókkal. De még mindig meg van az a nagyon legalja kínai hamisítvány, azokra gondolok. Bár nem hiszem, hogy egy ventilátort hamisítani kéne nekik. De vettem 800Ft-os kínai ebay-es ventit, nem egy Noctua, de teszi a dolgát ahogy kell.
Holnap szedem szét az én T420-am a CPU csere miatt, emiatt csak holnap tudom megmondani, hogy ez jó e bele. -
MrDerekas
addikt
válasz
Chaser #90659 üzenetére
Shadowman-nál nem lehet. Mivel régi játék, ezért mélyen bele kell túrni, hogy jó legyen. Piros és zöld vga-val egyaránt.
NFS MW tesztelve, Thinkpad T410-esen.Amit hagy a videó beállításoknál azt mindent maxra húztam. Sajna a kijelző felbontását nem támogatja, ezért 1024x768 felbontás mellett lehet vele nyomulni. Viszont leszedtem a resizer-t hozzá, és natív felbontáson, az ezzel a hardverrel elérhető opciók maxolásával is zökkenőmentesen fut a játék. Perfect
-
MrDerekas
addikt
válasz
Chaser #90656 üzenetére
1024x768, azaz nem a natív felbontáson. Szép kis kétoldali fekete csík
Resizerrel még teszek próbát ha időmbe belefér. Már ha a MW a kérdés tárgya. Shadowman natívon szépen megy, csak épp win8 és 10 esetén ablakban. Marhára nem teszi ki teljes képernyőre
Egy .bat trükközéssel megoldható ugyan, csak kinek van vele kedve piszmogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged