- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Bluetooth hangszórók
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tikakukac
titán
válasz Dio111 #68693 üzenetére
Lehet benne egy-két grammocska arany is vagy egyéb dolog attól függ. 2 hete volt nálam nagyfelbontásos x200s, a baja az, hogy a felbontás csúcs, a panel minősége nudli. IPS-ből instant get lenne, így meg csak szopó, mert alkatrészed gyk. semennyi sem lesu hozzá ha gáz van.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Francia91
veterán
-
csubuka
addikt
Végkifejlet a WIN8.1Pro vs. T500 csatában:
Ha lemondunk a switchable graphicsról, akkor a legújabb power managerrel megy a töltésszabályozás... Nagyon úgy néz ki, hogy vagy a pm driver vagy a pm szoft nem szereti ha be van kapcsolva a switchable graphics.... (a detection menü nem érdekli, de ha be van nyomva, akkor vissza akarja erőltetni a rendszer minden újraindításkor switchable-re a beállítást, így azt célszerű kinyomni).
Nem BIOS gond ahogy néztem az ok-okozatokat. Nekem nagyon "korai" BIOS-om van, nincs vele gond, főleg nem cserélem le ha a későbbieknél hangosabb lesz a venti és nincs nyeremény se cserébe.
Ez a kompromisszum nekem belefér. Kézzel is át lehet azt az egy menüt kb 10 másodperc alatt nyomni, főleg SSD-vel (V300 rev, a korai szériából, a gyorsból...) nem mértem a boot-időt, de nagyon serény a gép, így nem gond ritkán ezért belenyúlni a BIOS-ba, számomra legalábbis.
Ha WIN8-ban még megoldható mind a töltésszabályozás, mind a szoftveres vga váltás, akkor esetleg megfontolom azt. Ha ott is ugyanúgy dönteni kell, akkor maradok itt. Mondjuk itt döntésem nem volt, mivel switchable graphics bios beaállítás mellett a pm több verzióját próbálva mind BSOD eredményt produkált (mellettük a W8.1es driverrel, az újjal végig - ezt lehet érdemes lenne még másikkal nézni, de nem tudom milyen elvek mentén kéne másikat nézni, mitől lenne jobb másik pl). Az összeset nem néztem csak párat... legújabbal van töltés-szabályozás, a matrixosat nem néztem, de van azzal is - nagyon "hátrébb" nem érdemes menni mert ez a funkció megdöglik. Így itt nincs mozgástér. A power manager driver legújabbját használtam, nem tudom hogy annak a változtatása megjavíthatná-e a switchable graphics-ot... az elvileg win8.1-hez való, ki tudja...
Egy random régebbit ki lehetne próbálni, letiltott driver signature check mellett, mivel a koraiakból az hiányzott, hátha - de most legem lett a szutyok kékhalálokból, az estémet elszúrtam ezzel, csak mert a tesómnak W8 kell. Nem hiszem ,hogy nagy eredményre jutna, tán a power manager szoft a nem megfelelő ide. A vga driverekkel sincs nagy mozgástér, de kétlem, hogy az lenne a ludas...
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Dio111 #68693 üzenetére
Ledes, láttam már olyat, nagyon hitvány volt. Lehet csak egyedi, de alja-teteje durván sárga volt, jobban mint x200-aknál a "szokásos". x200-akba ips kell. PS-ben igaz nagyítgatni kell, de hát valamit valamiért. x201-re lecserélném, de abba se lehet 16GB ramot rakni, i5 meg nekem nem ér annyit magában.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Dio111
tag
Ezt találtam a hirdetések között:
Lenovo X200 subnotebook
Főbb tulajdonságok:
-12,1" kijelző 1440x900 felbontással (elég ritka)
-CPU: Intel Core2 Duo L9400- 1,8 GHzEz milyen kijelző lehet???
-
csubuka
addikt
válasz csubuka #68686 üzenetére
Ejj, bármilyen sorrendben rakom mindig BSOD és kernel_security_check_failure...
WIN8.1... eszerint lehet a múltkor 8 Pro volt a gépemen csak elfelejtettem. Pedig a 6.65.2 pwr managerrel és a fenn levő matrixos driverrel ment... mondjuk mivel t400-ból jött az ssd ezért a vga driverek kicsit megmakkantak azt hiszem.
*Nem lehet, hogy az egész legelején már a manager drivernek is kell a net 3.0? És azért majrézik? Vagy 8 után el kell felejteni tényleg? Kicsit gáz, hogy nem tudom, hogy pár órával ezelőttig milyen oprendszerrel nyomtam ezen az ssd-n, de a 8 meg 8.1 tök ugyanolyan...
-
Chaser
legenda
válasz Biluxzsolt #68682 üzenetére
Már csak ips panel kell bele meg egy ssd és úgy jársz mint én, ha kell ha nem be lesz kapcsolva
-
félisten
válasz Biluxzsolt #68682 üzenetére
Szeretni fogod
-
félisten
-
csubuka
addikt
válasz solaris7 #68681 üzenetére
Értem! De akkor az úgy teljesen járható, hogy felteszek egy sima nem switchable intel és ati drivert? Mármint aktívra rakom az ati-t, felteszem a catalystot, majd intel aktív, intel felrak...
MEGOLDÁS TÁN???:
https://forums.lenovo.com/t5/Windows-8-and-8-1/T400-Switchable-Graphics-and-Windows-8/td-p/840491/page/2
Update 7 September 2014 of - Sharing my experience with all T400 Windows 8 user dated 11-14-2013 10:28 AM
I had to do a clean install of my window 8.1 and spend 2 days solving various issues, finally success and figured out why previously windows 8.1 crash with power manager. Because power manager requires .NET 3.5 AND windows 8 and 8.1 starts with .NET 4.5 by default and disable .NET 3.5, if you do the above, the system will refuse to boot. The solution I found was to install windows 8, then go to control-panel->programs->Turn Windows features on or off->Tick the .NET 3.5 and let it install (you can google this and there are lots of guide how to).
After that, update windows 8 with ALL The updates (about 102 of them) and when success, upgrade to windows 8.1. With that, you can follow the steps to get all the switcahble graphics working, with power manager 6.32 active
Nem tudom, hogy valaki igazolni tudja-e ezt.
Valamint lehet, hogy akkor az újabb power managerrel már menne? 6.66.1 tán? Vagy a driver matrixos 6.65?
[ Szerkesztve ]
-
Biluxzsolt
aktív tag
Na megszületett a döntés
X200/P8600/4gb/WD7500BPKT.
Ez lesz az első TP-m,remélem beválik."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
-
csubuka
addikt
válasz solaris7 #68669 üzenetére
Esetleg BIOS update nem segíthet ezen? Nekem pl nem ment a switchable graphics W7-en, amíg nem frissítettem a BIOS-t. Ez ott köztudott hiba volt, mint később kiderült, hátha itt is ez van, kivéve, ha már frissítetétek
*Olyat nem lehet, hogy letiltom az os switchable detection-t biosból, majd amikor kell váltok a karik között biosból? Mindkettőt külön külön feldriverezeném.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
8.1 kicsit másképpen kalkulál, ezt vedd figyelembe.
Vedd le a fényerőt, és feszeld alul.
Hagyd úgy, és lesd meg 5 perc múlva a jelenlegi időt.
Változik, össze vissza, nem úgy, mint w7-en!
Nekem van, hogy 2 órát ír, rá pár percre meg már 5.5h-t.
Tedd fel fel a batterybar-t, az látványosan írja.[ Szerkesztve ]
havri
-
csubuka
addikt
T400 es T500 akkuk egy arban mozognak ugye? Van popec 95%-os T400 9 cellas Panam, de gepcsere kiatt hasonlo kene T500ban...
-
peterr85
tag
mindenképp kéne a power manager az akksi miatt. meg ha nem teszem fel, hogy tudok váltani az intel / radeon között?
-
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #68673 üzenetére
Ha visszarakás után akkuról indítod először, akkor is megmarad a beállítás.
-
solaris7
tag
válasz FoxiestFox #68673 üzenetére
De nem veszem ki sosem így nem változik, csak SSD-t cserélek és linux alatt is 85%-ig tölt
-
félisten
-
solaris7
tag
válasz FoxiestFox #68671 üzenetére
ezt hogy érted?
Win 7-alatt beállítottam 35-85 között legyen a töltöttség, és ez nem változott a másik rendszer telepítése után sem.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
csubuka
addikt
válasz solaris7 #68669 üzenetére
Nekem most tökéletes a T500 pwr managerrel, szabályozza a töltést. Lehet, hogy a switchable graphics öli meg? Nekem az nincs fenn, simán a dedikálttal megy... ott is valami windowsos driverrel... nem tudok váltani a karik között. 6.65.2 van fenn. Lehet hogy ha nem a driver matrixosat rakjátok hanem ténylegesen a legújabbat akkor van vele galiba.
*Valaki tudja, hogy a w8-as pwr managerben az akkukímélő üzemmód mit csinál?
[ Szerkesztve ]
-
solaris7
tag
válasz peterr85 #68667 üzenetére
A powermanager miatt omlik össze a rendszer,érdekes nem mindenkinek napokban feltetttem a 8.1-et ati kártya letiltva ,power manager -minek? ha nem teszed fel nincs gond így nem is volt olyan szönyű.Talán régebbi drivert próbálj meg 6.32 Úgy emlékszem a T400-és az T-500-on isment valamelyik régebbi driver kék halál nélkül
[ Szerkesztve ]
-
peterr85
tag
sziasztok,
próbáltam visszakeresgélni, de sajnos nem találtam megoldást, így inkább felteszem a kérdést amit biztosan utáltok már...
van 1 t500-as gépem, és a hétvégén szerettem volna win 8.1-et telepíteni rá. pár driver persze hiányzott hozzá, ezt még hellyel-közzel meg tudtam oldani. ami viszont nem ment az a power manager / switchable graphics telepítése. az itt, korábban leírt kompatibilitás beállítása, majd rendszergazdaként futtatással felment ugyan a power manager, de újraindítás után összeomlott a rendszer, és nem is indult el míg alaphelyzetbe nem állítottam. gondolom ez amiatt lehet hogy 8.1-re próbáltam ráerőszakolni tudom hogy nem az igazi a mókolt rendszer és elég lenne 1 win 7 is, de valahogy nem hagy nyugodni a gondolat. van valakinek tapasztalata, esetleg minden driverrel telepített win 8.1-es t500-asa? hogyan tudnám működésre bírni?előre is köszi!
-
lacus83
senior tag
válasz Dio111 #68652 üzenetére
Gondwana
(őstag)
WX5-ös panelre ràerőszakolod a szalagkàbelt, első bekapcsolàsnàl kinyìrja a panelt, màs a pinout, àtforrasztani egy matiné.Ezt tehát WX5ös panellel inkább ne próbálkozzunk.
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Peet91
aktív tag
Arra gondoltam még esetleg, hogy rendszertelepítés mellé nem eszközöltél-e bios frissítést, mert ott még lehet hogy át lett állítva teljesítmény centrikusra, bár nem ismerem az edge-ek biosának lehetőségeit. A lényeg, hogy csupán diagnosztikai céllal, de csekkold le aida-val, az érzékelő szekcióban, hogy hány wattot eszik a gép, mert ha az irreálisan nagy, akkor biztosra veheted, hogy mondjuk nem az akksi van elkalibrálva, hanem tényleg zabál a gép.
Én az x220-amat msata ssd+hdd kombóval használom, és tény, hogy szépen falatozik a hdd, de ha régen is volt a gépben, akkor a bővítés valóban nem kéne hogy ekkora fogyasztásnövekedést eredményezzen.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
Peet91
aktív tag
Feladatkezelőben megnézném, hogy a proci milyen sebességen megy, mennyire veszi vissza, ha nincs igénybe véve. Emellett kompatibilitási módban még mindig felteheted a power managert, ha semmi más megoldás nincs, akkor azzal is pöcörgetheted a beállításokat.
-
Peet91
aktív tag
válasz Peter_ #68660 üzenetére
Nagy általánosságban a minőség: ideapad < thinkpad edge < thinkpad. Ebből következően, ha a két fenti modell közül kell választani, akkor az e531, de ha nem feltétel az új modell, akkor vegyél egy rendes T szériás thinkpadet használtan. példa Ég és föld lesz ez és az edge. Ráadásul sokkal minőségibb kijelzőt is kapsz, 15,6"-en gyász az 1366x768.
@i400: Nézd meg a sima windows-os energiasémák speciális beállításait. Szerintem ott lesz a gond, hogy teljesítmény-centrikuson járatod.
[ Szerkesztve ]
-
Peter_
tag
Sziasztok!
Nincs közös Lenovo fórum ezért megkérdezném, hogy a kettő közül melyiket ajánlanátok?
Irodai munkához kellene csak (word, excel, stb), munkanapokon kb 8 órában lenne használva.http://www.notebook.hu/lenovo-thinkpad-e531-n4idshv-ts
http://www.aqua.hu/lenovo-ideapad-b590-notebook-fekete-59-422111-291613.html -
félisten
-
i400
senior tag
E530-ba raktam egy ADATA SSD-t + win 8.1 és az üzemidő az gyalázat lett... eddig elment 4,5-5 órát most 2,5 a max. Sajnálatos módon Lenovo win 7ig támogatta a power managert. Valakinek valami ötlete hogy hogyan tornászhatnám vissza?!
-
addikt
válasz Leonard #68656 üzenetére
Rakj rá Ubuntut és futhat a Windows 7 virtuális gépben
Driver szempontból majd más válaszol, hogy van-e rendes driver 32bites Win7-hez
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Leonard
tag
Sziasztok,
Új gépet kell vásárolnom X200S előd. X240 vagy T440S lenne a kiszemelt, viszont céges progi miatt fontos, hogy fusson rajta a Win7 32 bites verziója. Szerintetek megvehetem, nem lesz az új eszközöknek problémája a régi szoftverrel? Sebesség meg RAM kihasználtság nem érdekel, a lényeg az, hogy stabil legyen.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Leonard
-
Aethelstone
addikt
Tegnap megtisztult és újrapasztázódott a T410-em.
32-35 C üresjáratban. Terhelve 60 C max. Jó dolog a takarítás
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Dio111
tag
Bár nem tinkpad de hátha.
Szakmai tanácsra lenne szügségem mert márt mindent kipróbáltam ami csak ezsembe jutott de nem jutok előrébb.
A főnököm G575ös laptopja rettenetessen belassult és eldobálja a wifit is. A vincsi 100/100 a wifi kártya jó memtest hibátlan 24 óra alatt is.
Ötlet esetleg valakinek?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerintetek a T431s-be lehet rakni FHD ips panelt ami a T440s-be való?
képen elég egyformának tűnnek
T431s panel
T440s panel -
-
Chaser
legenda
válasz lacus83 #68645 üzenetére
A pva nem szép, egyébként papíron jobbnak kellene lennie. Csak hogy bérosáljon'
-
Tim82
félisten
válasz lacus83 #68645 üzenetére
A köztes megoldás a LTN121AP01 panel,de ez PVA.Tehát TN és IPS közötti,de nem érdemes már ezen spórólni,főleg ha cserére szánja magát az ember akkor lúd legyen kövér alapon AFFS a jó döntés.
Ha tévedek, Tikakukac kiigazít majd, mert nála láttam, de az a PVA panel nem volt rosszabb az IPS/AFFS paneleknél. (Elvileg a jobb szélső a fotókon.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
lacus83
senior tag
válasz Gondwana #68646 üzenetére
Ennyivel okosabb lettem.
Szerkeszteni már nem tudok,de Dio111 fórum társ ezt a hozzá szólásod vegye figyelembe.Lehet érdemes lenne már összeszedni ezeket az X200 panel csere tudásokat,akkor legalább nem kellene visszakeresgetni,na meg egy helyen lenne.
Az én saját tapasztalatom csak a CCFL fronton van meg,köszi a ledes kiigazítást.Tim82: De ebben tényleg Tikakukac a mester
Egyben még nem láttam őket,köszi a linket.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
lacus83
senior tag
válasz Dio111 #68633 üzenetére
Én amennyire lehetett körbe jártam panel csere témát X200 al.
Amint már leírták lehet ccfl és led.
A gyári panelok elég f@sok,de relatíve ki mennyire szemfüles
Én rókázni tudtam volna tőlle,pedig az enyémben még a jobb Auo B121EW3 V6 panel volt.Ez ccfl.
Ennek IPS ( AFFS mi hívjuk így) csere verziói egy az egyben a BOE Hydis HV121WX4-110 (fényes)
HV121WX4-120 (matt).Mind kettő ára már az említett 25-30 k között mozog.
Ha véletlen ledes a gép akkor sincs gond,mert BOEból is van ledes verzió ez a HV121WX5-100.
Ez sem olcsó,de így a ledes esetben nem kell inverter + szalag kábel kombó.A köztes megoldás a LTN121AP01 panel,de ez PVA.Tehát TN és IPS közötti,de nem érdemes már ezen spórólni,főleg ha cserére szánja magát az ember akkor lúd legyen kövér alapon AFFS a jó döntés.
Megéri az árát,főleg ha X200 tulaj és még a gyári paneljával "szenved".Az enyémet bárki látta "nem tudott szóhoz jutni"
Telt színek,kiváló betekintési szögek,jó fényerő.A fényes panel meg egyáltalán nem zavaró
Ha érdekel komolyabban a dolog de még gondolkozol,addig olvasgass.
Rövid leírás szereléssel (német)
Panel technológiákról hogy nagyából tudd miről is szól a muzsika (angol)
Kb magyarul
Ha bármi hülyeséget írtam ,majd kijavítanak
Linkelhetnék képeket egymás mellé rakott X200akról,TN vs AFFS szinten,de "berosálni" akkor fogsz ha élőben látsz egyet.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
Peet91
aktív tag
válasz hunFaNaTiC #68637 üzenetére
Én ilyen 45-50-re saccolom. Isten igazából az ssd ami dob rajta. Kibelezve van egy amit kalandor kolléga árul, 37-ért, én spec azt egy picit sokallom. Azt nézd meg, hogy az akksi milyen állapotban van, mert az még drágább tétel lehet.
-
Ilidzser
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Thinkpad Yoga-m. Német nyelvű billentyűzete van és szeretném magyarra kicseréltetni. Tudtok esetleg valakit, aki ezt meg tudná csinálni, mert a szervizek nem foglalkoznak ezzel?
Előre is köszönöm a választ! -
hunFaNaTiC
csendes tag
Sziasztok, mennyit érhet ma egy ilyen X301-es?
X301 2776-3JG
Intel Core 2 Duo U9400 @ 1.4 GHz
2 GB RAM
Samsung mmcre28g8mxp-0vbl1 120GB SSD vinyó
2,4-5GHz WiFi
HUN billentyűzetElég jó állapotban van, hetente pár órát ment átlagban, nem cicereg a táp.
Köszönöm! -
Tikakukac
titán
válasz csubuka #68634 üzenetére
Nincs, mert nincs. Nem tudod vagy bedugózni vagy működésre bírni. Nyilván, persze, ha átmoddolod a fedlapot meg megírsz mindent mindenben akkor menni fog, kérdés, kinek van annyira jó foglalkozása és annyira rossz órabére, hogy ezt hajlandó betolni.
Ilyen ez a popszakma, x200-ak is az x200t és ügyes időpontok miatt lettek megmentve, x220 érdekel most nagyon IPS oldalról, majd kiderül.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tim82
félisten
válasz csubuka #68634 üzenetére
Nem igazán, 15,4"-ben sincs IPS. Német Thinkpad-fórumokon emlegettek valami Sharp panelt (ha minden igaz, valami Dell Inspiron modellt szereltek vele), ami a legjobb, szerintük veri az LG-Philips paneleket, de az kb. beszerezhetetlen és persze az is TN azért.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Francia91
veterán
válasz FoxiestFox #68630 üzenetére
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
félisten
-
Dio111
tag
Nagyon rákattantam én is erre a kijelzőre T400ba létezik ilyen?
-
Tikakukac
titán
válasz Biluxzsolt #68625 üzenetére
Mivel a másik panelt eladod 15k-ért is (lett volna is rá vevőm), így 10k a befektetés.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz csubuka #68626 üzenetére
Nem is a tapipad miatt fáj a fejem,mert az tuti nem igen lenne használva.Sőt,a x200-ban nincs,a x201-ben meg nem mindben van tapipad.(remélem jól értelmeztem)
Azaz van olyan x201 amiben nincs. Nekem ilyen is megfelelne."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
csubuka
addikt
válasz Biluxzsolt #68625 üzenetére
Gyakorlatilag én a T400 vonulaton sem használom a tapipadot, csak scrollozásra max... jó a trackpoint is mindenre.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz csubuka #68623 üzenetére
Köszi a linket,is. Most már kezd tisztulni a dolog. De +25-30e nem hiszem hogy rászánnék a cserére,kivéve ha baleset nem történne,mert akkor már érdemes lenne az IPS.
(#68622) Tikakukac- Köszi neked is,de még mindig nem tudom melyiket.Mert ha nagyon nagy lenne a árkülönbség tuti nem variálnék,de a x201 "csak"kb 12-13e-rel drágább,annyit meg még rászánnék,ha ér annyival többet.
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #68610 üzenetére
Egyszer én is vettem 6-7k-ért, asszem 100%-os volt. Nekem soha nem tűnt el semmim amit küldtem, az viszont igen Még a postáról ahol feladta a srác. x200-ba meg nincs hely neki, szóval mindegy
szerk:
Van különbség, egyik rosszabb mint a másik. 7-8 TN panel volt bennük. Járt nálam elviselhető is, de ennyiben kimerül. IPS panel bőven megéri az árát, még ha 25k is. Teljesen más világ színben és fényerőben is ha újat vesz az ember. A webshopom design munkáját 90%-ban ezen csináltam, kép retusálásokat is, szóval na[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz Biluxzsolt #68621 üzenetére
Elvileg a sima X200-ban is volt LED-es panel, ámde az "s"-ben nekem is az van. Sokak panaszkodnak a PWM miatti vibráló, szemfárasztó milyenségére. Nem egy jó érzetet keltő panel, ettől függetlenül nekem amire kell arra jó. Gondolom lehet itt is volt több gyártó-beszállító, hiába TN panelek, lehet azért minőségbeli különbség... erről egy fórum-beli szakit kellene megkérdezni.
Ha rákeresel már nagyon ki van vesézve a CCFL-LED háború itt. Érvek vannak itt-ott is, de ha valaha jobb panelt akarsz akkor CCFL-es kell, mert az azzal jár, hogy tudsz bele rakni ips panelt később... mert az is ccfl-es, így ki van építve a ccfl "infrastruktúrája": olyan a szalagkábel, inverter....
Javítson ki valaki ha nem így van.
-
Tikakukac
titán
válasz Biluxzsolt #68621 üzenetére
Majdnem ugyanaz, x201 sztereó hangszórós és csak ledes volt kijelző fronton. Ja meg abban lehet touchpad.
Ezek a főbbek a többi ugyanaz. De nem minden x200 ledes.
[ Szerkesztve ]
-
-
vétó
aktív tag
Koszonom a gyors valaszokat!
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
vétó
aktív tag
Sziasztok, TP T400 laptop (4Gb, dualcore P8400) melyik windows operacios rendszerrel fut a legjobban?
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
Francia91
veterán
válasz barnam_ #68608 üzenetére
T400/T500/W500 nem kezeli a 4 magos procikat, csak a W700-as
T9900 a maximum, amit bele tudsz tenni, de árban a T9600 éri meg a legjobban, esetleg T9400-as
Az én T500-asomban P9700-as duruzsol[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
csubuka
addikt
válasz Biluxzsolt #68599 üzenetére
Az lehet higy az az X200sbol viszont tuti van ledes. Sot tobbsege az tan...
-
félisten
-
barnam_
nagyúr
T400-ban menne egy Q9100 proci?
-
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #68604 üzenetére
Gondolom ez volt az.
-
MrSealRD
veterán
válasz havri1 #68602 üzenetére
Nem vagy ember... Te egy dzsin vagy... Ha tényleg ennyiért szereztél ilyen akkut.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
félisten
-
havri1
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Garis Lenovo Legion 5 Ryzen 5 Rtx 3050Ti laptop notebook 15ARH7
- EXP GDC Egpu express card csatlakozóval
- Eladó Acer Nitro 5 AN515-58 Obsidian Black Gaming Laptop
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Dell Precision 7740 17" Xeon E-2286M cpu, 64GB RAM, 2x1TB SSD, Nvidia Quatro RTX 5000 16GB GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest