- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuki00
tag
válasz TomiLi #28694 üzenetére
Szerintem azért mert, csúnya. Nehéz takarítani, és nem tudom mennyire jó az a megoldás, hogy ha a gépbe akarsz nyúlni le kell szerelni a procihűtőt(ami az oldallap is) elég körülményes módon.
Ha meg csak rányomod és nincs az alaplaphoz rogzítve nem hiszem, hogy túl hatékony.Valószínüleg drága is.
-
csuki00
tag
Én nem vagyok oda a pink-ért, de nekem tetszik az MDPC-s gép amit belinkeltetek. A 24pines tápkábel elrendezést nem értem, de ez egy kifejezett minimal moddingos gép. Nem tudom, hogy miért nincs benne fantázia... ebbe nem is kell más
-
csuki00
tag
válasz stikyo #24398 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom a HX 450-est! Nekem is az van és nagyon csendes játék alatt is. (persze nincs több kártyával "terhelve")
Szerintem nincs sok értelme a venti forgását figyelembe venni. Mindegyik más. Két 1000RPM-es között is nagy különbség lehet a hangot illetően. Szerintem a HX 450-essel nem foghatsz mellé. -
csuki00
tag
válasz varsam #23795 üzenetére
Én valami egész hasonlót csinálgatok, csak elfogyott a pénz Egy fehér antec mini p180-as ból. Amúgy nekem is kellene majd fehér harisnya, ha gondolod megdumálhatjuk és lehet olcsóbban kijövünk.
aero.: Hú ez nagyon jól néz ki! Erősen elgondolkodtat
mrbig25: Milyen minőségűek ezek a harisnyák? Van olyan mint az mdpc-s ?
-
csuki00
tag
Létezik olyan sata kábel aminek mind a két vége pipa?
-
csuki00
tag
válasz tatabánya #23062 üzenetére
Ha van porszűrő a gépbe nem kell port törölgetni. Amúgy meg 50fok elmegy, de egy nagyobb teljesítményű vagy egy régebbi procit nem bír el passzívan egy hyper tx3
A másik meg ha ő jobban alszik , hogy ha a szoba teljes levegője 10perc alatt áramlik át a gépén akkor úgy csináljaDe én is így vagyok vele, hogy minél jobb szellőzés csak ne menjen a hang rovására.
[ Szerkesztve ]
-
csuki00
tag
válasz glspeter1 #22607 üzenetére
Persze mert az előző rendszertől már igen kemény halláskárosodást szenvedtél, így a mostani már fel sem tűnik.
Mindenkinek más jelenti a zajt. Én nagyon érzékeny vagyok rá... amit így kitapasztaltam az az persze ha hihetünk a dobozon írottaknak az olyan 12-14 decibel amit már nem tartok zavarónak. (a gép 50 centire van a fejemtől és a fejemen van a fülem)
És a 14 es 3600 as venti biztos van vagy 30 decibel, de 25 biztos. Én megőrülnék.
-
csuki00
tag
válasz jones965 #22526 üzenetére
Nekem tetszik, hogy itthon is van egy oldal és egy közösség akik elismerik ezt a minimal moddingot és nekem is sokkal jobban tetszenek az ilyen gépek. Sajnos az a baj, hogy mivel prohardvernek ez a legfelkapottabb topicja ami a gép kinézetével foglalkozik ezért az emberek ide szeretnének felkerülni. Még akkor is ha az általuk elkészített gép nem oda illik. És köze sincs a minimal moddinghoz.
Szerintem a megoldás az lenne, ha valaki lenne olyan vállalkozó kedvű és csinálna egy vagy több oldalt a más fajta stílus kedvelőinek is.
Amit nem értek az az, hogy kerültek fel olyan gépek is az oldalra amik már annyira minimál gépek, hogy nem változtattak rajta semmit sem. Értem arra, hogy van egy jó gépházuk és ennyi. Ezek miért? Nem irigyelem tőlük szó se róla, csak nem értem... ezzel az erővel bárki felkerülhetne.
-
csuki00
tag
válasz gepetto86 #22423 üzenetére
Az előlapi venti kivágás csúnya, 3,5 ös helyen nincs takarólemez belátni a gépházba. A plexi felfogatása fura azokkal a csavarokkal. A plexis oldallapot raktál, hogy belehessen látni a gépházba, de a házba "rumli" van.
A festéssel nincs baj bár a képek nem a legjobbak, de én se látok a festésen hibát.
-
csuki00
tag
válasz AXisBOLD #22323 üzenetére
a procihűtő noctua párost beszéltük meg. De nem a toast nál. Most már emlékszem a kettő között volt egy átmenet nagy sp házam. Még emlékszem kérdezted, is hogy a noctua rezgéselnyelő gumicsavarját , hogy raktam fel mert neked nem sikerült.
egy x3 720 BE-m van alap órajelen cpu 34 magonként 22fok ( nem igazán tudom melyik lehet a valós adat túl nagy az eltérés ráadásul a magok nem lehetnének hűvösebbek mint maga a proci, de ez amd "hiba" )
Játékoknál talán egy 15-20fok plusz. noctua 1000 rpm-en forog.
Amúgy ez a hűtő rohadt jó az árához képest sőt a hyper tx3-as még olcsóbb is.
Ezt a szigetelőszalagos megoldást lehet kipróbálom. Csak az a bajom vele, hogy a front audio kábel épp hogy csak eléri a dugajt. Szívem szerint kicserélném.
-
csuki00
tag
válasz AXisBOLD #22320 üzenetére
Nem tudok velük mit csinálni... sajna elég hülyén csinálták meg gyárilag.
Igen tudom már egyszer már mondtad, amikor a régi gépemet mutattam. Az egy fehér gmc toast r-2 es volt.
Van még pár ötletem a házzal, hogy lehetne szebben megcsinálni, de most nincs rá keret... majd talán egyszer.
-
csuki00
tag
válasz Erdei88 #21829 üzenetére
Nagyon jó lett... és a kábelek is jónak tűnnek... én is nagyon gondolkozom a harisnyázáson... mert az oldalon amit mutattál mdpc minőségű (ránézésre) harisnyákat adnak és olcsóbb főleg a szállítási költség.
Csak az a bajom, hogy mivel zárt gépházba lesz így kb soha látom majd a belsejét. És nem tudom, hogy ez így megér-e nekem 5-8 rugót.
De tényleg jól néz ki ez a kék nekem is nagyon tetszik. Ez a dark blue ügye?
TESCO-Zsömle: Szerintem ha a lap is sokszínű meg a ház is kicsit színesebb akkor jól mutatna.
Szerintem a harisnyázás esztétikai plusz. Még csak nem is a színe a lényeg... csak egyszerűen csúnyák a vezetékek.
[ Szerkesztve ]
-
csuki00
tag
válasz Prosector #20748 üzenetére
Simán ráfeszül, nincs ilyen hogy ovális.... (tudtommal)
D1Rect: régebben nekem is kellett volna, de sehol nem találtam, amit meg belinkeltek ronda. Valahogy nincs sata érzésem ha ránézek Külföldi oldalakon találni, sőt még találtam olyan oldalt is ahol méretre gyártanak.... Nem drága csak mire elpostázzák na az a horror
-
csuki00
tag
válasz tatabánya #20713 üzenetére
Hehe...
Nekem is volt egy ilyen házam 1-2 hónapja adtam el.Nem kifejezetten az a tuning ház!
Cthulhu Dawn: Nem kicsi, lényegében csak a 5,25 ös helyeket spórolták le róla hosszban. Elforgatták az Odd, meg a Hdd helyet így nyerve olyan 10-15 centit...
(nagyon jó kis házakat lehetne csinálni ezekből ha átgondoltan tervezték volna meg és minőségibb anyagokból kivitelezik....
Amúgy én szerettem
[ Szerkesztve ]
-
csuki00
tag
válasz ADAM1337 #20432 üzenetére
Csak ennyit tudok.... ha megnézed urbanjozsi képeit most csinált egy ventiszabályzó keretet és ezt a feketét használta ha jól tudom.
Pirosról nem tudok..... valószínűleg ebből van piros is.... de nem tudom. Valaki mintha festett volna pirossal, de az csillámos piros volt.
-
csuki00
tag
válasz Dark KillerX #20430 üzenetére
Nem az én világom, de nem néz ki rosszúl. Ránézésre megér 12őt, de neked kell tudnod. Ha neked megéri látsz benne fantáziát. Gondolom van egy elképzelésed mit szeretnél a magadénak tudnod.
Ami pozitívumként szól mellette, hogy teljesen fekete(gondolom ezért választottad, és nem akarod átfesteni)...leszámítva a narancs lefogatókat amik bántják a szemem, de ez magánügy
amit nem tudok, hogy az alaplapi tálca mögött mekkora a hely, mert az jól tud jönni a kábelelvezetésnél, és nekem nem tűnt túl nagynak ott a hely.
A táp felül van ami persze kinek mi tetszik jobban....
én úgy gondolom, hogy jobb ha alul van, mivel az nem szól bele olyankor a gép levegő áramlásába.
.... most durván ennyi jutott eszembe
Mindenképpen gondold át milyen legyen a végső összkép és úgy válasz hozzá házat.
-
csuki00
tag
Képeket! Képeket!
-
csuki00
tag
Cthulhu Dawn írta, hogy este dob fel pár képet róla.
W.: Na igen, de nem szívesen bontanám meg a gyárit. Ha meg már harisnyázik az ember akkor tök mindegy, hogy a hosszabbítót vagy az eredetit csinálja meg mivel a kábelek nagy részét úgyis mindenki elrejti.
-
csuki00
tag
-
csuki00
tag
válasz Cthulhu Dawn #20410 üzenetére
Engem érdekel, bár ha egyszer eljutok odáig, hogy harisnyázom akkor magamnak szeretném megcsinálni, meg amilyet elképzeltem, olyat nem árulnak készen
Amúgy gondoltam, hogy nem egy csúcsminőség.. túl olcsónak tűnt.
-
csuki00
tag
válasz urbanjozsi #20379 üzenetére
egész jó
Most kedvet kaptam az alakítgatáshoz, lehet nem is adom el
-
csuki00
tag
válasz gooool #20266 üzenetére
Nekem se tetszik.
Persze ha ár érték arányát vesszük talán a legjobb ami most kapható.Nem értem amúgy miért kellett elrontaniuk így az elejét. Biztos egy csomóan pont ezért nem veszik meg.
Megint csak szerény véleményem, hogy noctua egy fekete házban csúúnya.
(azt se fogom megérteni soha, hogy miért pont barna.... oké ránézel és az egy noctua.....
egy fekete házban kilométerekről is kiszúrod, persze ha nincs fenn az oldallap )
-
csuki00
tag
válasz urbanjozsi #20249 üzenetére
Hú ez a kábelrejtő nagyon király lett.... honnan szereztél hozzá olyan szilikon ööö mi a pontos neve?!
Az obsidian-on láttam hasonlót.
-
csuki00
tag
plejik: GMC r2 toast
Stirbi: GA ep43-ds3, 4x 1giga kingston hyper-x 1066, E8300, Asus 4770,
Samsung F3 1T
hyper tx 2 noctua 92-es ventivel
Corsair hx 450FID Nem tervezek semmit, mert ez a ház buli, de nem az igazi.
és nem melegszik annyira a vinyó 40fok max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest