-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Van egy LS21-es Logitech hangfalam. Nézegettem itt az erősítőjét. A régebbi verzióban a netes képek alapján van egy hagyományos erősítő IC a két szetelit hangfalnak és egy hasonló erősítő IC hűtőborda alatt a mélysugárzónak. Az enyémben viszont van egy 3. IC is a hátoldalon, ahol a nyák szigetek vannak, nagyító alapján HT66F13, ami egy AD flash MCU, ha jól értem egy AD átalakító és mikrovezérlő. [link]
Ezt minek rakhatták bele? Van körülötte egy halom SMD alkatrész, gondolom a tápfesz miatt is meg még ki tudja mi kell ennek. Kimérve a Vdd-t a földhöz, kap is 3.3V-t.Annyi még a különbség a régebbi verziókhoz képest, hogy ennek kapcsolóüzemű tápja van a trafó helyén, külön dobozolva, ezért nincs diódahíd a főpanelen és két nagy pufferkondi helyett csak egy kisebb meg egy nagyobb 1000uF-es kondi van bejövő tápnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest