Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Tankblock #61224 üzenetére
A helyzet az, hogy idáig kísérleteztem és fogalmam sincs mi miért történik.
Végső soron úgy néz ki képes szint illesztés nélkül is vezérelni a ledeket a lap, a szoftver is tud működni ha akar. Többféle library-t néztem hozzá, viszont az amivel tegnap szoptunk az néha nem adott ki magából csak egyféle jelet. Kipróbáltam a szalagot 3.3V-os tápról is, hogy ne kelljen szintet illeszteni és miközben rajta volt a szkóp a szalagon, egyszer csak megjött az animáció.
Utána átraktam 5V-ra és még mindig működött. Vagyis szintillesztés nélkül is mennie kellene.
Ha leveszem a szkópot, akkor anomáliákat kapok, mintha a zajt szedné össze az adatbusz.
Visszarakom, megint jó.
Egyszer volt egy pont, amikor már levett szkóp mellett is jó volt.
Egyszerűen nem értem az okát.
Amikor mérem, akkor nincs rajta zaj, csak némi ringing figyelhető meg az éleken, amit csillapít valamennyire a 220-as ellenállás a GPIO porton.
Próbáltam bypass kondikat rakni a szalag elé, úgy tűnik nincs hatással semmire.A lap viszont szerintem hibás. Ha nincs usb-re dugva, egész egyszerűen nem hajlandó működni.
DC/DC konverterrel hajtanám az 5V porton. A feszültség nem zuhan be, rámértem.
Amikor lehúzom az usb-t, azonnal megfagy. Visszadugom, akkor reset után ezt a hibát adja:rst:0x10 (RTCWDT_RTC_RESET),boot:0x33 (SPI_FAST_FLASH_BOOT)
flash read err, 1000
Falling back to built-in command interpreter.
OKEzt egészen addig adja, amíg le nem húzok mindent az 5V portról, akkor is ha current sink vagy current source van éppen (bocs, magyarul nem találom a frappáns kifejezést) attól függően, hogy a külső táp üzemel-e.
Amint lehúzom reset nélkül beboot-ol és megy a program.
Amint visszadugom és bár a ledek nem mehetnek, mert pwm vezérlés nélkül inaktívak (táp lehúzva) de mégis azonnal kifagy és megint ezt a hibát dobja.
Ha megint lehúzom, akkor megint boot-ol magától.Néha ha olyanja van, akkor vmi Guru Meditation Error-t kapok és megjelöli azt a sort, ahol a hiba volt.
Pedig a szoftver hibátlan.Nekem eléggé úgy tűnik hardver hibával van dolgom. Vmiért elszáll a flash chip, ha vmi változás áll be a tápnál. Arra is ki szokott akadni, mikor közösítem a földet a külső táppal, miközben usb-ről megy.
Van amikor nem csinál belőle gondot és fut tovább.
USB nélkül meg abszolút nem tudtam működésre bírni. Csak villog a rajta a piros led.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Google pixel Watch 2 , WIFI / Bluetooth verzió
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest