Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmk
tag
válasz
Kernel #59838 üzenetére
Köszönöm, akkor kipróbálom.
Másik kérdésem, újra az univerzális mérőpanellel kapcsolatos.
Típusa: DSN-VC288
Amit az előzőekben linkeltél rajzot, az nem pont ehhez való, azzal nem működik.
Rákerestem, hogy hogyan kéne bekötni úgy, hogy 1 tápről menjen.
Mindenhol (képeken és videókban is) ugyan azt a bekötést mutatták:Sajnos nekem így nem működik "normálisan" a panel. Ha a fenti rajz szerint van bekötve, akkor nem mér áramerősséget.
Amiben biztos vagyok, az az, hogy a három vékonykábelből kettőn kapja a tápot (piros/fekete), a sárgával pedig méri a feszültséget.
Ha az alábbi kép alapján kötöm be, és a fekete vastag kábelt használom, a pirosat pedig szabadon hagyom, akkor 0.02A-t mér (multiméterrel ellenőrízve ez jó), ha fordítva, tehát a piroshoz kötöm be a terhelés negatívját és a fekete vastag kábel szabadon marad, akkor 0,04A-t mér.Nem értem. Tudnál ebben segíteni, hogy ez normális-e és melyik a megfelelő bekötés?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest