- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Redcaster #84923 üzenetére
nemsokára jön a classic mód, amiben csak a régi classic szett lesz, talán azzal jársz a legjobban, mert oda valszeg meglesznek a régi kártyáid. a contructed nagyon nagy mértékben épít az új lapokra jelenleg az utóbbi pár év power creepje miatt, azt F2P nagyon szenvedés lesz behozni.
én csak BG-t tolok, mióta visszajöttem, ide kell egy BG Perks évi 2-3 alaklommal, de a napi questekből ezt simán össze lehet szedni. -
Bazsi1987
őstag
válasz
Redcaster #68654 üzenetére
Msog az csak szerintem jövő decemberbe fog onnan bármit lehet gyártani , de szerintem akinek ami kell most a paklijaitokba nyugodtan csináljátok meg mert elveszni nem fog főleg a wild-ot is egyre jobban nyomják😊 meg a jövő év is nagyon messze van egy jó lap simán vissza hozza az árát ha sokat nyersz 😉
-
JNashville
senior tag
-
pachito
őstag
válasz
Redcaster #47883 üzenetére
3 manáért borzalmas...egy ilyen jellegű spellnek nem szabadna 1 mana fölé mennie szvsz.
Sebaj, majd csatlakozik a többi szeméthez, amit épeszű ember nemhogy constructedbe, de még a leggyengébb arena deckbe se pickel...fantasztikus Ancient Healing, Forked Lightning, Windfury, Frost Shock és társaik... -
gbela
senior tag
válasz
Redcaster #46608 üzenetére
Miért baj ez? Amíg a játéknak mélysége is van? Elcsépelt, de általában tényleg easy to learn hard to master játékokat csinálnak, még HS-ben is benne van a faktor, még ha itt sokan nem is látják, és sosem csinálnának olyan lépéseket mint pl chessdude nyomott hétvégén USA regionalon.
Az meg h a küldiket el se kell olvasni és nyíl mutatja. Hidd el nem akarták ők ezt, de mindenki így csinálta végül, addonnal. A mindenki persze nem mindenki, de emberek nagyrésze. Én sem olvastam el küldiket, 1% ha elolvassa, ment a thottbot, meg később wowhead, meg aztán küldi addonok. Meg klelett csinálniuk, így egyszerűbb a usernek, nem kell addont keresni, updatelni. Aki pedig el akarja olvasni és nem akar nyilacskát mert annyira HC és nemhülye az kikapcsolhatja...mégsem teszi.
Nem akarom én védeni őket, de ezek olyan buta átgondolatlan kritikák h nem értem.
Biztos vagyok benne h ha megkérdeznék wow fejlesztőket, hogy hogyan szeretnék ha az emberek játszanák a játékot akkor ők sokkal jobban szeretnék úgy ahogy vanillában volt. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Redcaster #46414 üzenetére
Ez az alex nem lenne kicsit broken? Jó, tudom sok mana, de lassabb deckek ellen betegnek tűnik. Ha csa egy random halott miniont summolna(mint a resurrect) mondjuk 8 manáért, akkor még oké lenne, csak akkor meg rng faktor bejön ami megint nem jó.
A BGH nerf ebben a formában nagyon nem tetszik. Az agro nerfek tetszenének.
A secret destroyeres cucc, meg szerintem gyengébb mint a kezan. Secret paladin ellen egyértelműen erősebb az új lap, de a standardban nem hinném hogy lesz még secretpala (avenge kiesik, meg az olcsó tempo lapok).
h3lios: Ez egy kártyajáték.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Redcaster #46414 üzenetére
Nah csekkoltam. Háát.
bagoly nerf még mindig nem tetszik.
Ha pisztollyal fenyegetnének, hogy nerfeljem, akkor elvenném a beast szinergiáját inkább.
Giant-okat sem nagyon értem, régen volt már, hogy uralták a metát, gondolom bgh miatt, azokat is kéne, kár. Főleg tudva, hogy most jó pár nagy dög jön.
Leprás gnómos és zsügler viszont tetszik, ilyesmit tudnék elképzelni a bgh-nak is, alex is erős maradna így, okosan játszva.Szerk: sőt az "új" alex bgh nerf is lehetne egy személyben, bgh leszedi, alex visszahozza, persze tudom, biztos a pakli alján lesz...
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Redcaster #44663 üzenetére
Úgy lenne logikus, ha a jobb eredmény után. Persze, ha mind2-ben legend vagy akkor sorry. Apropó legend, mi lesz vele ? Új hátlap ?
ígyvanferi hogy lennénk már értelmileg kihívásokkal küzdők, megcsináljuk még a pókos brawlt is, meg a portalosat elsőre !
Kiálltuk a próbát...
-
F-ECT$
titán
-
bepe79
addikt
válasz
Redcaster #44600 üzenetére
De még úgy is lehet rohadt jó paklid, hogyha 0 pénzt raksz bele a játékba (mint én), és van ugyan pár legendary-d, de nem használod őket (face hunter). Nekem is ez van, és aranyból csináltam meg a naxx és loe szárnyait (naxx még nincs teljesen kész), így amik kellettek ezekből a face hunterhez, azok meglettek (mad scientist, vagy pl. LOE utolsó szárnyából a teve, etc.)
Ami meg nem lett meg, és kellett, azokat más lap szétszedése után és egy kis dust gyűjtése után lecraftoltam (leper gnome, owl, unleash the hounds, etc.)P.S.: mondjuk a tevét pont ki fogom szedni ebből a pakliból, mert az inkább a beast hunter-es pakliba jó, face hunternél már párszor megszívatott, beteszek helyette még egy leper gnome-ot vagy egy pókot vagy loot hoardert vagy a charge-os wolf raider-t (asszem' ez utóbbi van Koleno-éban is)
-
tretyak
aktív tag
válasz
Redcaster #44015 üzenetére
Szintén szenvedős volt, kétszer is benéztem a 7-es limitet és buktam a boardomat, a másik oldalon anyázhattak is miattam - a pack cserébe kárpótolt, első dupla legendes (Cairne, Tirion), csak ez így 800 dust, Jara meg még mindig hiányzik. Mondjuk az átlag 40 dusthoz képest kuss a nevem
-
h3lios
addikt
válasz
Redcaster #43956 üzenetére
Az tudható volt, hogy Reno az új szetek kiadásával egyre jobb lesz. Minnél több van 1 mana slotra annál kevésbé kell lemondani a Value-ról, ami a lapokat illeti. Ettől függetlenül ugyan úgy inkonzisztens paklik lesznek, mert nem lehet várni, hogy az adott lapból 2 van, hamarosan úgyis behúzod valamelyiket. Kb. coin flip az egész, hogy vagy bejön szükséges lap vagy nem.
Arról már nem is beszélve, hogy fel is kell húzni Reno-t időben. Ezért jobb valamivel a Warlock verzió (én kevésbé szeretem, mint a mage-et). Viszont nem tudom elképzelni a nerfet, mert azzal Blizzard féle lap megölés lenne megint. Statokban hova nerfelni ? 6 manáért pont jó Body ami nem 1 Healbot, tehát ha fent is marad akkor is képes károkat okozni. Egy 3/3-at sok pakli körberöhög annyira nem jelent fenyegetést.
Arról pedig, hogy túlságosan belassította a metát ? WTF ?!?!?!
Abban a metában ahol az aggro shaman és a face hunter Turn 6 lethalt ad mi a f.szom a lassú ?
Nevetséges. Ezt a cikket is 1 olyan ember írta aki SMOrc- ot játszik 0-24-ben, mert a mostani meta nem, hogy nem lassú de éppen az elfogadható szinten van.Eleve arról kellene szólni a játéknak, hogy 10+ kör alatt ki tud felülkerekedni a másikon. Ez ami most megy ez igazából brute force. Fossunk ki mindent, dobáljunk mindent arcba / pakoljuk tele a boardot és üssük agyon a másikat. Az előző a face paklikra jellemző, utóbbival nem lenne gond, mert a boarcontrol -ról kellene szólni a játéknak. Az már más kérdés, hogy a paladinnak minden manaslotra 2x jobb lapjai vannak, mint a többi kasztnak együtt véve.
Szóval én fölöslegesnek tartok bármi féle nerfet. Ezzel kaptak 1 kis levegőt a control paklik. A legenyhébb változásra megint 0-24 facehunter / aggro druid / shaman / zoo meta lenne Turn 5-6-7 Lethallal....
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
Redcaster #43659 üzenetére
Szerinted mikor nézek egy állitólag "profi" HS-est streamen akkor nem látom hogy mi megy? Annyi a különbség hogy ők azonos value-ú paklis ellen játszanak míg én mondjuk egy Kolento deckjét lemásolt ellen játszom mondhatni alap deckel
Akkor is azt állitanám hogy béna vagyok és csak RNG miatt nyerek mert sorba jöttek a kártyáim az enemy meg csak 10manas lapot húzott egészen 10.mana körig. De ezért nem sírok ezt ÁLLÍTOM hogy ez full RNG game. A különbség az volna hogy nem azért vesztek mert nálam erősebb paklival rendelkezővel dob össze 24/7
Lehet túl nagy az állitolagos MMR-em mert anno a hasonlo paklik ellen mindig nyertem... Ezért szoktam inkább Brawl-ozni ott 70% a win arányom
(Ha brawl által adott pakli van akkor 90% is van)
-
-
DaveNo1
veterán
válasz
Redcaster #36868 üzenetére
Amiről nem lehet eldönteni, hogy jó lesz-e vagy sem, az körülbeül 20-30 lap, tegnapi hozzászólásomban írtam, hogy maximum ennyi kerülhet be a metába (szerintem)
A profi játékosok körülbelül 10-15öt találnak jónak, de eltérő a véleményük, hogy ezek közül mi lesz a jó.
Ha nagyon optimisták akarunk lenni, akkor valahol 20-25 lap kerülhet be a metába, ami elég szegényes egy 132 lapot tartalmazó kiegészítőből. Ennél még GvG-ben is jobb volt az arány, köszönhetően annak, hogy a mech szinergia néhány classnál működik
Az inspire ez vicc kategória, lassabb, mint a hagyományos control paklik. Még ha lassul is a meta, annyira lassú nem tud lenni, hogy ez az egész működjön. Tehát több mint 100 lap tré.
Arénába viszont sok jó lap lesz a statok miatt.
-
HuMarc
veterán
válasz
Redcaster #36461 üzenetére
Annak, hogy konkrétan Cho-t kapsz, pont ugyanakkora az esélye, mint bármelyik legendary-nak. Viszont annak, hogy egy rossz legendary-t kapsz már egész nagy (Cho, Nat Pagle, Majordomo, Bolvar, Baron Rivendare, Edvin, vagy bármelyik 7+-attackos test, aminek battlecry-ja van, mert BGH-nak nem nagyon van papban targetje, csak amit ellopsz Mind Controllal)
MikE008
Természetesen nem olyan rossz lap ez, mint pl. a Majordomo, és még az is belefér néhány deckbe, csak arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy azért ez nem olyan nagy szám, mint amilyennek elsőre tűnik (vannak ennél jobb commonok).
-
DaveNo1
veterán
válasz
Redcaster #36466 üzenetére
Több a rossz, mint a jó szerintem, minden rossz aminek erős a battlecry effektje, millhouse meg ezek semmit nem érnek.
Ha egy nagy dög lesz belőle azt leszedi egy bgh, az 5/4 meg vicc 9. körben
Varian + Aviana + az új lock legendhez kell hasonlítani, azok sokkal konzisztensebbek a saját deckjükben.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Redcaster #34486 üzenetére
Ez viszont igaz, de ez szerintem nem egy pár napos dolog lesz, (ha a Blizzard rá nem jön erre, és be nem vezet valami nagyon speciális "telefonellenőrző" systemet) tehát aki most nem tudja rootolni most indokok sorai miatt, az még ráér.
A másik, hogy a rootolást egy középfokú angoltudással egy teljesen átlag júzer el tudja végezni, ha a tutoriálokat figyelmesen végigolvassa/végignézi.
(Most a "1-click-root" appok nem játszanak, bár ha biztos a siker, akkor az még egyszerűbb) -
h3lios
addikt
válasz
Redcaster #33465 üzenetére
Én 1 darabig nagyon szerettem a temo maget, viszont két opció jött be nálam.
Az első amikor nagyon jól jöttek a lapok, tehát mehetett a 4. körös waker + coin + spell páros.
Azonban mostanában szinte mindenkinek van rá megoldása és ezért könnyű az elején belassulni és kikapni vele.
Jelenleg Freeze mage ami nagyon tetszik, bár itt a late game-ben nagyon sok esetben 2 - 3 körrel előre kell gondolkozni, hogy nehogy kevés legyen a hp a shieldblock mellé. Ha meg az ellenfél Misztikus Kazánt játszik mehet az instant feladás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest