- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
azt én is bemákoltam, a harmadik legendem volt (az első kettő Gruul és Greenskin, azóta ment a levesbe mindkettő), de azóta már alig játszom valamiben, utoljára handlockban volt, de az meg mostanában túl szenvedős. rugóba mondjuk cold blooddal a legjobb finisher.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
salaam
senior tag
Tegnap este bontottam ugye egy Illidant, erre mai 1-3 aréna után nyitom a paklit és ez történt
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #19792 üzenetére
Nem erről van szó, nem érdekel a rang, többnyire csak casualban játszogatok troll deckekkel, de meglehetősen frusztráló, hogy állandóan idióta topdeck királyok jönnek szembe. Tegnap például olyan idióta Mage-tól kaptam ki, aki coin-pyroblastot tolt a Sylvansomba, pár körrel később mikor ice blockot pukkasztottam sorba jó lapjárása volt nekem meg semmi...és meccsek legalább 70%-a ilyen.
You are not prepared.
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #19787 üzenetére
Omg, rank 18-on így felhúzod magad? Mire? Vesztesz 1-2 csillagot, na és? Hátlap így is meglesz.
Ha rank 1-5 között lebegnél, és ilyen topdeckek miatt nem lenne meg a legend, akkor érthető lenne, de így...
El kell engedni a rank hajhászást: játssz olyan deckkel, amit szeretsz / amivel hatékony vagy, és ne nézd a rankot. Ha sorozatosan kikapsz, abból próbálj meg belőle tanulni (ha lehet), vagy próbáld ki azt a decket, hogy lásd az erősségeit, gyengeségeit.
Ha folyton azon görcsölsz, hogy topdeckelnek ellened, akkor írd fel a saját topdeckjeidet is a másik ellen, hogy azokra is emlékezz
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
Épp Massant nézem, rank 11 környékén sorra kapja a bot ellenfeleket (shaman, hunter, lock elég változatos botok).
You are not prepared.
-
Redcaster
őstag
válasz DaveNo1 #19783 üzenetére
Arénát addig nem éri meg feladni, amíg nem vagy kénytelen egyik picknél wispet felvenni Amilyen badass paklikkal (több truesilver, consec, flamestrike, swipe stb) lehet menni 2-3 wineket, addig egy ilyen gynegébb paklival is lehet menni több wint ha elkapsz egy jó sorozatot ne add fel
-
Zedz
addikt
válasz DaveNo1 #19787 üzenetére
Nem legyőzhetetlenek, csak nehezen lehet őket megverni. De igazából ha összeraksz egy jó dekket az aggrok ellen és megtanulsz ellenük a játszani, akkor a ladder 80%-át meg fogod verni mert kb. ekkora részt tesznek ki ezek a dekkek. Vagy csatlakozol a zombi sereghez. Én pappal egész jól helytállok ezek ellen, esetleg próbáld meg azzal. Most majd miracle rugót akarok játszani, csak még folynak a kalkulációk egy Leeroy crafthoz.
-
DaveNo1
veterán
Most kezdtem volna, úgyhogy csak rank18, kedvenc zoo után jött még egy hunter aki két kör alatt intézett el, úgyhogy még bőven 20 hp felett voltam:
Buzzard + Unleash the Skills + Wolf + Animal Comp természetesen Hoffert adott neki, 1 beastje fenn maradt így következő körben Hero Power + Leeroy + Skill Command.
Ezek után elegem is lett, nincs türelmem úgy látszik ehhez.
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #19783 üzenetére
én tegnap csak tökéletes mana curve-öt játszó zoo-val futottam össze. kirakom chowt, erre imp+coinc+ww, t2 egg, t3 juggler+abusive, t5 doomguard, 1 lapot dobott. nálam közben se holy nova, se auchenai, se circle. bezzeg ha én játszom napi miatt tuti, hogy jön kézbe a doomguard első lapnak.
-
DaveNo1
veterán
Na jó nekem egy időre elegem lett ebből a játékból.
Paladin arena draft: 0 fegyver 0 eq 0 conc 0 guardian, konkrétan 0 alap paladin lap. És a többi is hulladék lap.
Ladder: lock 7. körben 1 lap a kezében soulfire, tap, Doomguard, természetesen mindkettő lap eldobás nélkül. Welcome to the balance world. Ha fogok is ladderezni az tuti Hunterrel lesz, pont az ilyenek miatt.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
-
fogtunder
nagyúr
van a mostani draftomban egy druid of the claw és egy starfire, egyiket sem láttam 5 meccs alatt, bezzeg a nourish mindig feljött az első pár körben, a wild growth-t majdnem mindig 5-7. körben húztam, amikor pont nem ér szart sem...
(#19775) NyalokAA: a deathrattle Naxx óta a kijátszás sorrendjét követi, viszont a kör végi képességeknél ez nincs teljesen tisztázva (lásd pár hete a KT bug, mikor saját magát élesztette újra, miután ragna lelőtte), lehet a secreteknél sem, de amúgy melyik lényt raktad ki legelőször?
[ Szerkesztve ]
-
NyalokAA
aktív tag
Mage vs Mage
nekem fent egy secret ( duplicate )
sludge butcher ( 3/1 ) undertaker ( 3/2 ) mad scientist ( 2/1 )
kaptam az arcomba egy flamestrikeot , duplicate proccolt és kaptam 2db undertakert ? milyen alapon ? Ilyenkor , hogy aktiválódik a secret ? néha belekavarodok ezekbe a deathrattlek sorrendjébe
-
Redcaster
őstag
válasz whitezo88 #19769 üzenetére
A vicc az, hogy lehet bármilyen jó draftod, card draw, aoe, ha azok nem jönnek fel, akkor meg vagy lőve... Múltkor draftoltam paladint, 3 consecration, 3 truesilver, 2 bok, 2 cult master. Örültem mint majom a farkának, hogy ezzel meglehet a 12 win, erre 2:3 lett Mind3 meccs azon ment el, hogy nemjött fel sem a consecration, sem a cult master, így nem tudtam belehúzni a lategame minionokba
-
whitezo88
nagyúr
mivel körönként dobálták ki a 5-6-7 dropokat, kellett. Nem volt dead lap sosem, de nem volt high dropom, így endgameben mindig elvesztettem a tempót. 3-4 dropokkal nehezen lehet tartani a boardot hosszabb távon, főleg mert húzást se tudtam bedraftolni. (se int, se acolyte)
-
F-ECT$
titán
válasz Watto1991 #19765 üzenetére
Kb minden megvan, ami kell. Persze hiányzik 10+ legend, de egy Onyxiát vagy Hoggert nem hiányolok. Harrison hiányzik még, van is rá dust, de egyelőre nem tudnám berakni a deckjeimbe, így nem craftolom le.
Epic-ből is hiányzik 1-2 darab, de azok se hiányoznak. (Pl Pirate kártya még hiányzik, mert nem kaptam meg a Parrot-ot.)
Sirandrish: a 100 lapos kiegre gyúrok, számolgattuk, hogy a 100 laphoz kell kb 60-80 packot venni, és mivel nem tervezek pénzt áldozni rá, így goldból szeretném majd megoldani.
Dive ever, work never.
-
Zedz
addikt
válasz whitezo88 #19769 üzenetére
Szükség van 3 polyra? Szerintem abból a lapból elég az 1 is, vagy ha a mellette lévő pick nem olyan jó, akkor gondolnám meg a második polyt. 2-3-4 manás lapokkal nincs semmi baj, arénában ahogyan én eddig tapasztaltam ha megszerzed az early gamet, akkor nagy eséllyel nyerni fogsz. Igaz nekem tegnap a meccseimet Ragnaros és Anto bácsi hozta, de folyamatosan tisztán tudtam tartani a boardot, így mikor lerakásra került a sor akkor kb. gondtalanul végezték a dolgukat a nagy lapjaim. Nekem tegnap egy board clear sem esett, azokkal lehet meglett volna a 7-8 is.
-
whitezo88
nagyúr
-
Redcaster
őstag
válasz Sirandrish #19763 üzenetére
Gondolom az új kiegészítőre készül, amit még ennek az évnek a végére ígértek
-
-
Devas
őstag
Én most ezzel a saját készítésű "low-budget" Deck-el játszok. Lap hiányában ennyire futja, lassan elkezdem nyitni a Naxxramas szárnyakat is. Elég jól teljesít eddig, a Rush jellegű ellenfelek kiégnek a végére a sok heal miatt és elég jó (akár endgame) kombók vannak benne (poison, shield, humility).
A végéről egy Stormwind Champion lemaradt.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Mister_X
nagyúr
válasz F-ECT$ #19759 üzenetére
Jó-jó, de mire?
Succubus-szal nem volt eddig rossz tapasztalatom, általában akkor játszom ki, amikor nincs mit discardolnia. Magma Rager, Lord of the Arena - na igen, ezek lettek például berakva Faerlina miatt (nem szedi ki egyből a Magma Ragert).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Sirandrish #19723 üzenetére
Előre félek a végkimeneteltől
A többieknek, köszi az olvasmányt. Eddig talán ez a legsikeresebb* paklim:
Warlock
2x Soulfire
2x Mortal Coil
1x Power Overhelming
2x Voidwalker
2x Frowstwolf Grunt
2x Succubus
2x Drain Life
2x Shadow Bolt
2x Magma Rager
2x Shattered Sun Cleric
2x Hellfire
4x Ogre Magi
2x Sen'jin Shieldmasta
2x Darkscale Healer
1x Nightblade
2x Archmage
1x Lord of the Arena*legsikeresebb mérve: vele jutottam el legtovább heroic Faerlina ellen és ezzel hoztam vissza a korábban említett, AFKnak indulók 16/30-as meccset.
Picit belenyúltam a pakliba Faerlina miatt (lecseréltem pár nagyobb költségű lapot), de sajnos nem rémlik, hogy mit szedtem ki (aki megmondja, az kap egy szóbeli vállveregetést )
+1 kérdés: Blood Knight Battlecry-a mit csinál?
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
F-ECT$
titán
válasz Redcaster #19755 üzenetére
Oh, így már ok, de ennyi hozzászólást nehéz megjegyezni, főleg azt, hogy ki írta
Én most járok 2600 goldnál, cél a 6000 karácsonyig, szóval én főleg csak play-t fogok tolni, arénát csak akkor ha kedvem van hozzá, a pénzszerzés/pakliszerzés nem cél vele.
Dive ever, work never.
-
Redcaster
őstag
válasz F-ECT$ #19753 üzenetére
Pár oldallal ezelőtt írtam a "taktikámat" pénzszerzéssel kapcsolatban:
Adott 500 gold, amiből befizetek arénára. Marad 350. Függetlenül az arénában elért eredményemtől, legutóbbi esetben pl. 270 gold, a következő arénára már csak akkor fizetek be, amikor 650 goldom lesz, így a 150-es beugró után már pozitív a mérlegem a kezdeti 500 goldhoz képest az aréna eredményétől függetlenül.
Ezt a tendenciát követve mindig 150-el kitolom a határt, tehát 800, 950, 1100 stb. gold után arénázok egyet. Ezt azért találtam ki, mert sajnos sokszor becsúszik 3 win alatti aréna is, ami finoman szólva sem nyereséges, így fenn tudom tartani a folyamatos pénz- és pakligyűjtést -
F-ECT$
titán
válasz salaam #19749 üzenetére
Érdemes elolvasni a Topic összefoglalót, ott frissül folyamatosan a legend lista. Illidant már próbálták pár deckben (pl: Token druid, Voidcaller lock), de sosem állta meg igazán a helyét.
Valószínűleg én is törném a helyedben, mert egyelőre nem tűnik úgy, hogy bárhol használható lesz, és a változtatására sincs sok esély.netpeti98: Igen, hiányzik a heal (főleg ha visszatekintünk a wow-ra, ahol az egyik heal class), leginkább a Farseer lehetne használható, de olyan tömött a 3 mana a sámánnál, hogy nem szokott beférni. Alex se túl gyakori, tehát meg kell oldani 30 hp-ból a dolgot.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Redcaster #19750 üzenetére
4 wintől megéri arénázni. Még nem lesz nyereséges, de többet kapsz a goldért, mintha packot vennél. 7 wintől önfenntartóvá válik, de gyakorolni csak arénázással tudsz rá, szóval lehet olvasgatni, meg streamet nézni, de azt kitűzni, hogy 6-7 win alatt hozzá se fogjon eléggé ambiciózus.
Nekem a múltkori arénám 11:3 lett, és már vagy 3 napja gyűjtögetek, hogy nehogy veszteséges legyen
Ezt nem igazán értem. Mi köze a 11 winnek a gyűjtögetéshez és a jövőbeli nyereséghez/veszteséghezDive ever, work never.
-
netpeti98
addikt
Csak én érzem úgy, hogy a sámánból hiányzik a heal? Gondolkoztam alexen, de ugye craftolni kellene.
-
Redcaster
őstag
Ha rám hallgatsz, akkor naponta maximum 1 arénát tolsz le, amíg magabiztosan nem tudod hozni a 6-7 wint, mert ennél kevesebb winnel napi több arénával nem lesz nyereséges. Nekem a múltkori arénám 11:3 lett, és már vagy 3 napja gyűjtögetek, hogy nehogy veszteséges legyen, mert az igencsak eltudja venni a kedvemet
-
salaam
senior tag
Ilidant érdemes tartani? Van manapság bármilyen deck, ahol használható?
Mármint, ott még sajnos nem tartok, hogy minden kártyát összegyűjtsek, még mindig van olyan kártya, amit inkább lecraftolnék abból a dustból, csak attól tartok, hogy az elmúlt két hétben nem néztem streamet és mondjuk kitalálták az Illidanes ramp druidot, vagy valami hasonlót
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
-
zws
senior tag
válasz F-ECT$ #19746 üzenetére
Ha feldobja a Windspeakert mindig beválogatom, sok esetben nyerhet, ha van lent 1 nagyobb lapod, ha meg Rockbittered is van, akkor még jobb. Előző összeállításban 3at is húztam, hozták az elvártat. Igaz nekem mindig is a sámi volt a kedvencem, szerintem nincs konkrét countere.
[ Szerkesztve ]
-
zws
senior tag
Az utóbbi 1 hétben visszaálltam az arénázásra, nem gondoltam volna, hogy 6 aréna után 2 legend(Gromash, Illidan) és egy epicet is bontok majd, ráadásul mindkét legend 3-4 wines körből lett, a két 8 win-esre nem járt semmi extra.
Viszont én azt vettem észre, hogy sámánnál nagyon sokat beszopják a windfuryt és a bloodlastot is -
fogtunder
nagyúr
volt egy auto retire druid draftom megint, az egyetlen aoe egy abomination benne, meg olyan csodás lapokat kellett beválogatnom, mint a nourish és a mana addict. most tartok vele 3-2-nél, a második és harmadik meccset elbuktam, mert megint szürreális dolgok jöttek (mage 4db falmestrike-kal), de a soul of the forest és a poison seeds kétszer is mentette meg a seggem, ez volt az egyik:
-
Ps Vita
őstag
válasz F-ECT$ #19728 üzenetére
na most már 5-1
egyszerűen annyira jó ez a pakli late gameben,hogy íhajj
ancient of war + ancient brewmaster kombó elég fasza
ha baj van akkor meg ott van Ragnaros,esetleg a Faceless...
mondjuk szerencsém volt,hogy mindig időben feljöttek/húztam őket ancient of lore-ral
de igazából innen már örömjáték,eddig a legjobb arénám(max. 3 win volt egy alatt eddig a kb. 5 arénámból) -
Sirandrish
legenda
válasz Redcaster #19730 üzenetére
Hajlanba 2 meccset nyertem így egymás után
Kár hogy 40spelles küldi volt, így sz*rt se ért a winEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zedz
addikt
Mágus, vadász vagy a jó öreg warrior a legjobb pick arénára? Médzsre tippelek, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
-
Redcaster
őstag
válasz DaveNo1 #19729 üzenetére
Nem hiába panaszkodnak a playerek blizznek, hogy nerfeljék a coint... a megoldás jó, de a kivitelezés kevésbé, főleg rogue és mage esetén nagyon op: előbbinél combót lehet indítani vele, másodiknál meg esetleges 1. körös mana wyrm + coin + mirror image szépen megnyeri a meccset az 1. körben
-
DaveNo1
veterán
válasz xavix13 #19727 üzenetére
Már-már OP arena pakli...ebből is látszik túl nagy az RNG szerepe a játékban. + ahogy Forsen fogalmazott tegnap a Coin is túl OP, értem a szerepét, de ha az 1. játékosnál az első kör üres kör, a következőnél meg coin 2 manás jó lap/vagy kombó van, akkor hatalmas hátrányba kerülhet az 1. játékos.
You are not prepared.
-
F-ECT$
titán
válasz xavix13 #19727 üzenetére
Tényleg durván jó a pakli, van benne early, mid és late game (talán ez utóbbi kcsit kevés, de nem vészes), laphúzás (igaz csak 1 kártyával), fegyver, fegyver leszedés, single leszedés, aoe viszont nincs, bár ez fegyveres classoknál kisebb gond. Én lazán betippeltem volna rá a 8+ győzelmet, 12-t még akkor se tippelnék, ha constructed deckkel mehetnék
Ps Vita: az előbbi példából látszik, hogy nehéz tippelni, én a tiédre 5-7 közé tenném a végét a spellhiány miatt.
Dive ever, work never.
-
xavix13
őstag
Életem legjobb rugó draftját sikerült összerakni arénán.
Akár constructedre is elment volna, tipikus 12-0 pakli. [link]
Erre sikerült összehozni vele egy 2-3-at, a pofám leszakad komolyan.0-1-el indítottam, tempo rugó mirror, nála volt a coin+ringleader, 8-9 körre tudtam átvenni a boardcontrolt, volt 2 db 7/8 tauntom, de sajna csak 4 hp-m, topdeck eviscerate kivégzett. (Köv. körben ő a halott)
2. meccs pap ellen, Coin ringleaderrel kezdtem egész jól álltam, de a 4 körös circle kombó, majd később még 2 holy novával + 1 holy fire-el nem bírtam. (Lényei se voltak szarok, yeti, dark cultist, azure drake meg minden ami kellett ott volt.)
Gyors nyertem 2-t magek ellen, hozzám se szagoltak, működött a pakli ahogy kell.
3. meccs pala ellen, 6 körre kivégzett. [link]
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Sirandrish
legenda
válasz Mister_X #19717 üzenetére
Lesz ott annál még sokkal de sokkal viccesebb is.
Amúgy vegyél fel friendbe..1-2 meccset lenyomhatunk majd ha gondolod
Andrish#2666[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ps Vita
őstag
ez az aréna draft milyenek számít?
első fele
második fele
szerintem egész jókat sikerült választani,eddig 1-3[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Mister_X #19719 üzenetére
olvasd el a bevezetőben a hearthstone kifejezések magyarázatát, abban ez is benne van többek között, sokat fog segíteni a fórumok megértésében.
egyébként a zoo egy warlock pakli sok olcsó, kis mana igényű lénnyel, amik egymást buffolják. ha üres a kezed, nem tudja használni a hero powert és pikk-pakk kicsinálod. itt találsz pakli javaslatokat a heroic arachnid quaterhez.
-
Mister_X
nagyúr
Oké, nem megy Heroicon Faerlina
-
DaveNo1
veterán
Shaman egész jó a mostani metában, lehet vele verni Huntert és Warriort is + Zoo ellen sem esélytelen ha feljön időben a storm.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Mister_X #19710 üzenetére
ez jól hangzik, de életben nem túl erős. kell hozzá sok lap és ladderen mindig lesz rá válasz, amivel több lap megy a kukába. épp ezért nem jó ott a hagyományos divinte spirit inner fire kombós pap sem, ahogy lightspawn sem gyakori 18 felett már. én nagyon régen nem láttam ilyen paklikat, és streamerek sem játszanak vele. most meglepően erős a deathrattles tempó pap viszont.
Amúgy ha sok HP-s olcsó taunt kell papba arra jó a Deathlord. sok dmg-t kell belenyomni, a deathrattle lutri de inkább valami battlecryos lapot dob ki (Black Knight, Argus, stb, value), ha meg silencelik akkor a DR is elmegy.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Redcaster #19708 üzenetére
Minden kör elején regenerálja magát. De mondjuk gyenge, ezért nem is foglalkoznak vele. Lerakok mellé egy Sunfury Protectort vagy Deffender of Argust és megduplázom a HP-ját - nabumm, 4-6 mana környékén egy 1/8 vagy 2/10 HP Tauntos lap, amit vagy elpusztítasz egy kör alatt, vagy nem Persze fog rajta a Polymorph, Hex, Hunter's Mark, Shadow Word: Pain, Sap, Neutralize, stb. de jobb tartogatni ilyeneket is a pakliban és akkor összerakni mondjuk, amikor az ellenfél már kijátszotta a fenti lapokat.
@F-ECT$: Anub'rekhan megvolt második próbálkozásra, most Faerlinával szenvedek. Az idegesít a legjobban, hogy le tud pakolni egymás után 4 Worshippert is...
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz pachito #19707 üzenetére
2 szárny: 9€ vagy 1400 gold.
Mister_X: úgy van megcsinálva, hogy a kártyákat könnyen össze tudd szedni (normál bossok és class challenge-ek.) A heroic nehéz, de mindhez van pakli javaslat, azokkal néhány kísérletből megvan majdnem az összes. 2-3 viszont eléggé nehéz még így is.
Dive ever, work never.
-
pachito
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogyha a 2 utolsó szárnyat szeretném kessből megvenni az mennyi lesz?
-
Mister_X
nagyúr
Plague Quarter nehéz? Gondolkodtam rajta, hogy megveszem (pontosabban az egész Naxxramas pakkot 18€-ért), elkélne a priest paklimba egy-két Stoneskin Gargoyle
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #19699 üzenetére
nekem akkor volt ilyen, mikor screenshot helyett véletlenül lezártam a kijelzőt iPaden, olyankor lerakja suspendbe a progit és mikor feloldod, újra csatlakozik. szerintem ez csak egy megerősítő üzenet, hogy nem veszett el az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Hogwarts Legacy teszt
- Star Trek
- Opel topik
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook