-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallazeal
tag
Hát a Shaman csuzli az elég undorítóan rossz az biztos.
Bár szerintem csak casterek esetében lehetnének kedveltek a fegyók, mert ők nem cserélgetik le, lévén spellekkel fordítanak tempót. De alapvetően szerintem nemsok fegyvert fogunk látni ezekből hosszú távon.(szigorúan SzvSz)
Na és aki úgy dönt, hogy virraszt azoknak sok sikeres nyitást, és egy jó nagy adag legendaryt kívánok.
Én meg majd meló után holnap reggel kinyitom a kemény 20 pakkomat. -
F-ECT$
titán
Minden summonnál veszít 1-et a durability-ből?
Egyébként elég nagy tempo loss, hogy T5-ben konkrétan semmit sem tudsz emellett csinálni, és még csak nem is a turn végén tesz ki valamit, hanem a következő kör elején, de persze ha 5+ manás dögöket dobál ki, akkor hozni fogja a meccset.
-
-
Hallazeal
tag
Hát ez bizony tényleg egy nagy karika. 5. körben másra sem vágyom, csak hogy felhúzzam azokat a lapokat amiket az első két körben akartam volna... és a rá következő körben még véletlenül sem a highmanet kirakni, hanem a két 1 manás lapot. Gyönyörű kártya...inkább húzna 2db secretet.
-
rocket
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
én egy második Crusht kaptam, az elsőt se emlékszem, hogy valaha használtam volna, hát ez van, a dust az dust. plusz nyitottam egy golden Force of Nature-t (na ez milyen jó lett volna a nerf előtt), meg két sima epicet és két golden rare-t, alapvetően elég jó volt, kb. egy tetszőleges legend összejön a dustból.
-
-
itldj
aktív tag
Jól számolsz, csak neki volt egy turn 2 WG, mert hát azt nyilván minden skilles druida player megkapja kezdőkézbe mulligan nélkül is...
De legalább azóta nem a f*sz rosszabbik végén vagyok, mert jött zsinórban két (nem ugyanazt kaptam vissza...) roppant kreatív anyfin pala, meg egy face shaman trogg into coin spirit wolf, majd turn 5 doomhammer kézzel. De legalább láttam ilyen paklikat is r10 körül, mert vagyok annyira mazo hogy priesttel ladderezek. Bezzeg ha előveszem a druidát akkor zoo jön orrba szájba, meg hunter (amivel kb senki nem játszik
)
Legalább lesz időm végigtolni az X-COM 2-őt mire kijön a standard.
-
fogtunder
nagyúr
link. a mage-ek nagy része vagy mechmage, ami már rég nem játszik secretet, vagy tempo, amiben meg többnyire két mirror és egy counter van. persze, tök poén ellopni az ice blockot, de freeze mage ellen tech lapot játszani a mostani metában eléggé érdekes döntés lenne. 4 manáért meg egy valag jobb lap van, ha nem tudod használni a képességét.
-
Sirandrish
legenda
"tegnap este lejátszottam vagy 30 meccset ranked-en, 19-ről indulva, különböző druid paklikkal. a felhozatal nagy része tempo rogue, zoo, rush warrior. a watcher-token hibrid volt az első, minden egyes meccset elbuktam. utána összedobtam egy early-mid paklit, zoo ellen jó volt, de az aggro warriort ez sem érdekelte igazán, simán szétverte a fejemet.végül a massan féle dupla kombó + dupla sunfury verziót próbáltam be, ezzel már tudtam olyankor is nyerni, ha én kezdtem, vagy ha nem pont tökéletes nyitó handem volt. WR kb. 20% és rank 19-18-ról beszélünk."
Szóval nem..elvileg a 30meccsből mindet elbukta..
Azt tudom hogy a WR mit jelentF-ECT$ Hát ez elég durva..szerencsére én ilyet nem tapasztalok. Persze nem is rankedezek, de az tuti hogy ha ilyennel találkoznék hogy 30/30lose, akkor már a játék RÉG nem lenne a gépemen
-
-conrad-
addikt
-
netpeti98
addikt
Remek akkor, megoldható, hogy valakit ráveszek, hogy játszon, és pluszba egy virtuális gépet bekapcsolok a hálózatba (ha minden igaz megoldható). Ugye a virtuális gépek használatát nem tiltják?
Szerk: megoldható WMware playerrel:[link], már csak azt kellene kideríteni, hogy mennyire ellenzi a Blizz ezt a módszert.
-
-
whitezo88
nagyúr
így van, ezért jó counter a Handlocknak: óriás ellen Hex, ES Tw drake ellen, stb.
Chronos85: jelenleg is ezzel tolja, mostani, és tényleg erős. majd szólok ha streamel vele.
Tigerclaw: a fagyasztás CSAK a direkt támadást akadályozza meg (pl íjjal), a hero power más. ahogyan ha Ragnarost fagyizod, fog tudni lőni.
-
nem neztem videot mert ami idom volt ra jatekkal toltottem.
azt az uzenetet meg nem is figyeltem mert tudod hogy van ez. mikor tudjuk mit kell csinalni nem alunk le olvasni az angol szoveget...
nemtunt fel az sem hogy tobb lap dobasat irjak. bar nem is figyeltem annyira a vitakra. na mind1. volt hogy ket magas lap melle a cserelt harmadik is megint magas volt akar arenaban is meg hasonlok..
de ahhoz keppest meg igy is eleg jo arannyal nyertem.
de legalabb van ket uj fokozat. medium: csak egy lapot cserelj. hard: ne is cserelj -
Sirandrish
legenda
Ha nem lettem volna lethalba akkor lehet elgondolkodom rajta hogy mivel is üssem meg, de így csak az lebegett a szemem előtt hogy szijjelzúzzam
whitezo88 Csak néhány random meccset veszek fel, azt is inkább a saját szórakoztatásomra, illetve ha megnézi pár ember akkor hátha tudnak mondani valamit hogy esetlegesen mit rontok el, mint most pl csoki kolléga.
oxox: Kicsit nyugdíjas volt a tempó az elején
Egyébként ragna nagyon jó választás volt, mármint azt craftolni...szeretem nagggyon -
-
DjDanee87
addikt
Nekem egy bajom van ezzel a craft guideal. Egyet értek velük, hogy a felsoroltak a legértékesebb lapok, tehát azokat éri meg megszerezni leghamarabb. Bár nálam Argent Commander mellett a Defender of Argus is az elsők közt lenne.
Problémám viszont azzal van, hogy a legendaryk túl drágák és ugye a pakli bontáson kívül (ami totál random) a másik lehetőség a craftolásuk. Én emiatt nem is craftoltam idáig semmit. Nem terveztem/tervezem hogy pénzt tennék a játékba azon az 1 aréna belépőn kívül amit az arany legendary miatt megtettem eddig. Így viszont totál a szerencsére vagyok utalva, hogy lesz-e, illetve melyik legendarym lesz meg egyáltalán. (Eddig másfél hónap alatt 1 VanCleefet nyitottam). Van egy csomó legend amikkel szívesen játszanék, de sajna nincsenek meg. Így inkább amellett döntöttem, hogy nem craftolok egyelőre semmit és kivárom hogy legyen dustom legendre, ami rengeteg idő sajnos.
Ennek a döntésemnek a mellékhatása, hogy a 2 sokak által legerősebb lap nincsen még meg, pedig le tudnám craftolni azokat 2x2x100 dustért: argent commander, defender of argus. Csak ugye a lap széttörése sokkal kevesebb dustot ad, mint amennyibe kerül a craft, tehát az a 400 dust amiből le tudnám őket most craftolni későbbi nyitásnál már nem hozná vissza a most elköltött mennyiséget és még később lenne olyan legendem amivel szívesen játszok.(#985) F-ECT$: Ha nem vagy gyűjtő akkor igen, mert gyakorlatilag haszna nincs annak, hogy gold egy lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest