- Milyen széket vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #18999 üzenetére
Én nem is arenázom már egy jó ideje, mert folyton felhúz, hogy mik jönnek szembe, nekem meg a fost adja csak, ha nagy ritkán kapok legendet, abban sincs köszönet. Kezdőként most lehet ki is fordulnék a játékból, alap lapokkal szinte sehol sem tudsz érvényesülni, arénában tapasztalat híján alig van esély nyerésre, a kezdő gold meg gyorsan elfogy. Nem pay 2 win lett a játék, hanem pay not 2 get your ass ownd all the time.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
DaveNo1
veterán
Arenaban Druidnál: 3 swipe, 3 wrath, 2 starfall, 2 KOMBÓ...na ezért kezdem Arena-t is megutálni. Legújabb Pala draftomban van egyetlen egy conc, más pala lap nem is jött (0 hammer, 0 kard, 0 guardian, és naxxos lapok se nagyon jöttek )
You are not prepared.
-
Redeckt
tag
Az ismerkedési fázisban történő arénázással én sem értek egyet.
(#18993) Stauffenberg: Az említett utánaolvasáson felül, pedig nyugodtan linkelhető az éppen aktuális deck. Segítünk kiszelektálni belőle a kevésbé értékes lapokat.
Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
F-ECT$
titán
Casual játékot hagyd, az elején főleg arénázni kell, majd utána rankedezni.
Ezzel nagyon nem értek egyet. Mi értelme 0-3, 1-3 arénákat menni, amíg nem megy a játék?Én ezt javaslom a kezdőknek, ha nem akarnak pénzt költeni:
-Mind a 9 hőst lvl 10-re fejleszteni (normál és expert ai-kat végigverve kb meg is van)
-minden hőshöz megcsinálni a basic decket
-rohadt sokat játszani play-en, akár ranked, akár casual
-megcsinálni az összes elérhető (rejtett) questet
-ha van idő, akkor stream nézés (főleg aréna: kártyaválasztás, alap trükkök megismerése)
-napi questek folyamatos teljesítése
-ha már megvan az alap ismeret, akkor napi max 1-2 aréna, addig míg nem megy önfenntartóan
-és persze Naxx első szárny még ebben a hónapban ingyen: a sima bossokat és a class challenge-eket érdemes megcsinálni a lapokért, a többi szárny majd ráér, ha gyűlik egy kis goldDive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Stauffenberg #18993 üzenetére
Nincs semmi, amivel befolyásolni lehet, így 2 dolgot tudsz tenni:
-kellő laphúzást teszel a pakliba
-több kisebb mana igényű lapot teszel be, így jó eséllyel a kezdeti körökben is tudsz játszaniDive ever, work never.
-
-
Zedz
addikt
válasz Stauffenberg #18993 üzenetére
Sok dolog miatt érezheted magad szerencsétlennek, pedig egy kis odafigyeléssel lehet ezeket ki tudnád küszöbölni. A fenti leírásokon felül ajánlanám ezt az oldal: http://mana-addict.com/
Ezen az oldalon a fenti menü segítségével könnyen elnavigálhatsz a kezdőket nagyban segítő leírásokhoz, tanácsokhoz. Segítenek megérteni a játék mikéntjét, és pakli építésben is segítségedre lehet.
Lehet a paklival lesz a baj. Persze vannak rossz lapjárások, de egy jó paklival és a másfél perced kihasználásával azért lehet szép eredményeket is elérni.
Az rnd faktort pedig kezelni kell, ez benne van a játékban. Számításba kell venni, és úgy kalkulálni.
Szerk.:
Casual játékot hagyd, az elején főleg arénázni kell, majd utána rankedezni.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok!
Még csak alig 2 napja kezdtem a játékot és nem mondhatnám, hogy túlságosan tapasztalt vagyok a CCG terén, régen haverokkal ökörködtünk a Hatalom Kártyáival, de nem mélyedtünk el a taktikákban. Elolvastam itt az első hozzászólást meg az onnan nyíló leírások egy részét.
Az világos, hogy saját paklit kellett összeállítanom, jelenleg a Mage és a Druid classok vannak 10-es szint fölé tornázva, így a basic lapok ezeknél vannak meg. Figyeltem a mana curve-ra, tettem be kártyát az első körökre, van sok 4-6 mana igényes minion meg néhány olyan spell amivel lehet takarítani és a late game-re is gondolva tettem be táposabb dögöket.
Én tolok el valamit, vagy a játék szívat engem? Elég sűrűn megesik az, hogy az első körökben beadja a nagy mana igényű lapokat, majd nagy nehezen kiszenvedem őket a táblára, de eddigre az ellenfél már átveszi a kezdeményezést és nála már egy komplett hadsereg van ami sok kicsi sokra megy alapon elgyepálja a kirakott minionokat. Aztán mire végre van bőven manám akkor a late game-ben meg sorra beadja a csekély harci értéket képviselő lapokat. Meg a játék elején feldobja a kezdő kártyákat, tele nagy mana igényűekkel (5-6, aztán elküldöm őket vissza, erre behoz helyettük 7-8 mana igényű lapokat... anyád).
De most is mentem egy kört druidával egy shámánnal szemben, egészen late game-ig domináltam, nálam volt fent több minion és elég gyorsan leszedtem az ellenséges hero HP-ját is. Már csak 3 HP volt rajta, nekem még fullon 30 HP + 4 shield, amikor kirakott rengeteg apró miniont meg egy közepes taunt lapot, nekem meg elfogyott minden a tábláról és nem jött egy normális draw sem, pedig annyit el tudtam érni, hogy levertem őt 1 HP-ra, már az is elég lett volna ha a druidámmal megfejelem, de szó szerint SEMMI normális lap nem jött amivel sebezhettem volna a taunt lapját és mivel már legalább 8 minionja volt kint, én bármit raktam ki ellenük, pillanatok alatt szétkapták. Így történt, hogy míg ő 1 HP-val molyolt hátul, addig engem 30 HP + 4 shield-ről szépen lemorzsoltak és buktam a kört. Pedig a pakliban még ott voltak szép számmal ütőképes lapjaim (pl: 2db Starfire, 2 db Swipe és egy Ironbark Protector meg több közepes minion).
Van valami befolyással a deck-ben lévő lapok sorrendjére? Az odáig oké, hogy így friss húsként még béna vagyok és emiatt sem nyerek meg minden kört, de sokszor érzem úgy, mintha összeesküdött volna ellenem a randm faktor és hiába vannak olyan lapjaim amiket tök jól ki tudnék játszani, azokat nem akarja beadni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #18990 üzenetére
egy másik trap hunterrel lement 2.ra
ami sebzést kaptam a 8as meg frostbolt meg pár kisebb dög. [link] -
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #18987 üzenetére
ez kb Grobb szinten van. tökéletes húzás kell. egyrészt a counterspell folyamatosan a frostboltot countereli nem a 8at sebzőt, ha megint eljutok valameddig akkor meg ez van: [link]
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #18983 üzenetére
Én Hunterrel és alig kellett próbálkozni..fentebb linkelte valaki a decket
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Redcaster
őstag
-
whitezo88
nagyúr
ki mivel tolta le Sapphi HC-t? már csak az kell és nem bírom 30 alá tolni hiába fogynak el a lapjai. reddites fagyi magel próbálkozok de esélytelennek tűnik...
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
Kel'Thuzadot szerintetek milyen pakliba lehet jó belerakni?
-
Redeckt
tag
Én is ezt mondtam. Szórakoztatásra, ill. minnél hamarabb tudatni az ellenfeleddel, hogy jó eséllyel ajándék win-t kap.. erre kevés jobb van nála.
Ha egy Mogu'shan Warden-t még bele tudsz préselni a deckbe, akkor garantált, hogy min. 10-ből 3-an beszarnak a nevetéstől, és esélytelen hogy onnantól komoly koncentrációra lesznek képesek. Ez lehetne a "Devas taktika"!Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
Gyuri27
félisten
Ez a paladinos küldi ritka moslékra sikerült.
Ismét gratulálni kell a blizznek.Amd - Radeon - Ryzen
-
whitezo88
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
Eszembe sem jut minden 1manas lap de az ziher hogy legalább 5 jobb van nála
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #18973 üzenetére
nem igazán értem, hogy ha a deathrattle végrehajtási sorrendjét meg tudták csinálni, akkor a kör végi képességeket miért maradtak ilyen kuszák. ugyanúgy a kijátszás sorrendjét kellene figyelembe venni, mert elvben mindegyik egyszerre aktiválódik. persze, ritkább eset sokkal, mert jelentősen kevesebb lapnak van ilyen képessége, de akkor is.
-
F-ECT$
titán
válasz netpeti98 #18970 üzenetére
Mint írtam is, ez nem így lett tervezve, ez bug. Bizonyíték
Dive ever, work never.
-
Redeckt
tag
A Dark Cultist egy Priest lap. Te a Cult Master-re gondolsz szerintem. Laphúzásra érdemesebb egyébként más alternatívát választani.
A Goldshire Footman pedig az ellenfelek mulattatására remek , de, ha nem ez a cél, akkor vedd ki gyorsan.
Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
-
pethYeti
addikt
Ma volt egy új advanture mód. 4-szer rakott össze ugyan azzal a zoo bottal. Egy élmény volt. Remélem még több bot lesz és lesz bot bajnokság is....
-
xavix13
őstag
válasz pethYeti #18955 üzenetére
Érdekes múltkor meg azt nyilatkozták hogy maga az adventure mód fejlesztése tartott sokáig, és a jövőben sokkal gyorsabban jöhetnek majd a kiegek. (Főleg így hogy csak lapok lesznek szerintem karácsony környéke bele férhet)
Más: So troll Kel'Thuzad
Funny and Lucky Moments - Hearthstone - Ep. 60One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
pethYeti
addikt
Azért ez az új kieget én nem várnám erre az évre, lásd mennyi idő volt mire a nax eljutott hozzánk. Annyit mondott a designer csávó hogy még hozzá se kezdtek csak tervben van és már beszélik mit hogy kellene.
-
whitezo88
nagyúr
válasz EmptyParadox #18952 üzenetére
Műsorokat csinált, leginkább a Value Town volt az ismert. amúgy streamel is bár elég uncsi szerintem.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz F-ECT$ #18948 üzenetére
Eléggé követem mind a HS, mind az SC2 scene-t, és mindkettőnél nagy hírt kavart ChanmanV "távozása". Hallottam a reddit-es drámájáról is. Viszont, én vagyok az egyetlen aki kb. semmit sem látott tőle, és kb ezeken kívül nem is hallott róla? Pedig mindkét community-t alaposan követem.
-
NyalokAA
aktív tag
Összefutottam az első oozeos(blessing of kingses) paladinnal már vártam 6 mannából 2 db 5/6 os lény kemény ..főleg , ha egy truesilver védi a seggüket.. egymás után 2 körben is eljátszotta . kiporolta rendesen az arcom :..
más: megnézegettem ezeket vgvn tournament videókat ez az amaz gyerek hihetetlen máker egész tournamenten volt vagy 2-3 meccsen rossz keze a többin olyan top deckjei voltak meg lapjárása , hogy beszarás. Az biztos , hogy külön rng védőangyala van
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #18949 üzenetére
Én karácsony előtt azért nem számítanék rá.
Szerintem direkt hagytak ki bizonyos típusú kártyákat az adott class lapjai közül, így nem várom, hogy a druida kapna removalt, aztán persze ha mást nem tudnak kitalálni, akkor ez is elképzelhető.
+1 legendary / class sem valószínű szerintem, bár a ~100 lapba akár be is férhet.
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #18948 üzenetére
Huh annyi új lappal rendesen fel lehet kavarni az álló vizet. Remélem minden hős kap 2-3 új lapot és nem többnyire neutralokból áll majd a kiegészítő.
Szerintem az lenne a legjobb ha minden hős kapna 1-2 common 1 rare 1 epic és 1 új legendary lapot többnyire azokból a típusokból melyekből most hiányt szenved (például druidnál normális remove lap, shamannal heal).
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
F-ECT$
titán
ChanmanV tegnap elbúcsúzott a HS-től és az utolsó adásban feltűnt egy HS senior game designer is, pár érdekesség:
-a következő kiegben "csak" lapok lesznek, kicsit kevesebb, mint 100 db
-új fajta booster packból lehet majd őket megszerezni - ez szvsz jobb, mintha a régiekhez keverték volna őket, persze kérdés, hogy marad-e a 100 goldos ár
-egyelőre nincs tervben a 2v2
-nem akarnak több silence kártyát a játékhoz adni, helyette új mechanika lesz: közvetlenül a deathrattle-re ható kártyák
-a pala class challenge szar lettDive ever, work never.
-
Sturdiridge
tag
kicsit hunterkedtem rankeden, teljesen jó csak leeroy hiánya elég sokszor kijön sokat segít azért hogy ilyen lett a hunter dekkk.
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #18942 üzenetére
Csak azt írtam hogy most több lehetőség van az óriások kiiktatására, első körös shade elég erős tud lenni. Én is szeretem a druidát, de szerintem a mostani metában az egyik leggyengébb class lett normális remove spellek hiányában. Swipe se annyira erős már úgy, hogy se thalnos, se azure drake nem fér bele rampba (hunter ellen még jó, mert ott sok az 1 hp-s lény, de például zoo locknál már kevésbé).
(Amúgy most handlock sincs sok, mert warrior és midrange hunter megeszi, és a zoo is ha nem jönnek a moltenek.)
Nálam most amúgy ez a top5 legendary: Loatheb, Sylvanas, Ragnaros, TBK, Harrison (utóbbi a meta miatt feljött nagyon, amúgy Leeroy lenne).
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #18942 üzenetére
Csak azt írtam hogy most több lehetőség van az óriások kiiktatására, első körös shade elég erős tud lenni. Én is szeretem a druidát, de szerintem a mostani metában az egyik leggyengébb class lett normális remove spellek hiányában. Swipe se annyira erős már úgy, hogy se thalnos, se azure drake nem fér bele rampba (hunter ellen még jó, mert ott sok az 1 hp-s lény, de például zoo locknál már kevésbé).
(Amúgy most handlock sincs sok, mert warrior és midrange hunter megeszi, és a zoo is ha nem jönnek a moltenek.)
Nálam most amúgy ez a top5 legendary: Loatheb, Sylvanas, Ragnaros, Cairne, Harrison (utóbbi a meta miatt feljött nagyon, amúgy Leeroy lenne).
You are not prepared.
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #18941 üzenetére
Ok, 2x verted a 2-ből, de 20-ból valószínűleg 10 alatt maradnál. A druida a második kedvenc classom volt a mage nerfek után, de sajnos se single, se aoe clearje nincs. Persze így is el lehet vele karistolni.
Más: frissült a legendek leírása az összefoglalóban, 1-2 új legendnél még csak tippeltem, majd kiderül hogy alakul a meta. Ami érdekes, hogy Thalnos hogy eltűnt, és Leeroy is kevesebb deckben szerepel, mint régen.
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #18937 üzenetére
Handlockot most kétszer is vertem druiddal. Első kör innervate-shade, mire kijött az első giant mark of the wild segítségével mert 9/9-es volt a shade. Hard remove spell viszont nagyon hiányzik, az egyetlen class aminek nincs tisztességes remove spellje.
You are not prepared.
-
Mate-HS
csendes tag
köszi a választ
Hearthstone battletag: Máté#2958
-
F-ECT$
titán
Mai mindfuck játék. Sámán 6 hp-n, kezemben Gorehowl. 3x egymás után rollolt taunt totemet, de az utolsó már nem tudta megmenteni
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
-
whitezo88
nagyúr
rampba nagyon durva a KT, ha nem tudják azonnal leszedni.. pala ellen kétszer éledt már fel a 2/4 meg az 5/5
KÉP
tiriont kirakta, silence, a két lény beletrade, majd élednek is újraF&S párost is betettem, vicces t3-ban kiinervatelni őket.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Dennis next level arénán: üres boardon 2/3as ghoult t4-ben shadow madnesselni, majd ütni egyet. wow.
és ilyen ember ellen vesztek
[ Szerkesztve ]
-
Mate-HS
csendes tag
Segítség kellene!
ezen a laptopon elfutna a HS?Hearthstone battletag: Máté#2958
-
whitezo88
nagyúr
arénán a 2. és 3. lose is azért volt, mert 8. körben kaptam pofába a 2 fireballt. amúgy a 8 meccsből 6 volt kb mage.
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #18922 üzenetére
A topdeck + rng ideiglenes szériákat okozhat, de hosszú távon kiegyenlítődik. Persze van úgy, hogy rank 1 5 csillagról esel vissza miatta rank 5-re, meg olyan is, hogy rank 5-ről 80% win rate-tel elmész 1 este alatt legendig.
Egyszer már számolgattam, hogy Trump-nak a Free Mage deckjével kb 200 win kellett a legend rankig, ez 55-60% körüli win rate-tel olyan 320-350 meccs. 1 meccs legyen nettó 8 perc, és adjunk hozzá 2 percet, mert egy kis szünet van a meccsek között. Így kijön kb 55 óra.
Tegyük fel, hogy egy átlagos játékosnak a nem free deckkel kb ugyanennyi idő kell legendig. 1 héten mondjuk tud játszani 5 napot, napi 2 órát. (Magamból indulok ki, 8 óra meló után már többre nem nagyon van esély, mert elfáradok.) Így kijön kb 40 óra játékidő, ami ha végig ranked, akkor is kevés.
Aki rá tud szánni ennél többet, annak persze meglehet, lásd Slym, aki napi 4-5 órát tolja. Nem tudom, hogy a hónap elején kezdte-e, de még nincs meg neki a legend (21-ik napnál járunk, igaz, nem csak rankedezik), bár jó esélye van rá.
Dive ever, work never.
-
-
whitezo88
nagyúr
csak egy pöppet idegesítő... és le se lehet szedni sehogyse (max Tinkmaster ha lenne...) [link]
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #18920 üzenetére
Azért van egy negyedik tényező is: topdeck + lapjárás (RNG). Legyen bárki bármennyire jó játékos ha rossz a lapjárása sehogy se tud nyerni. Most néztem kora délután Hafut, elérte a legendet, de néha hatalmas missplayeket csinált, néha meg olyan topdeckje volt, hogy csak na (például pont 5 sebzés kellett neki, és erre felhúzott egy kill commandot). Persze hiába van valakinek mindig jó lapjárása, ha nincs ideje és nem látja át a kombókat (+ nem gondolkodik előre 1-2 körrel), akkor nem éri el a legendet.
Szerintem egy átlagos játékos egy jó deckkel (aktuális metába illeszkedve) napi 3-4 óra játékkal el tudja érni 10-20 nap alatt a legend szintet, de ehhez kell minden nap legalább ez a 3-4 óra folyamatos ladderezés.
You are not prepared.
-
NyalokAA
aktív tag
Pala dob egy blessing of kingset a yetire , hogy leszedje a mountain giantem aztán onnantól a lentebb látható fogadott .. a targetelhetetlen imba yeti
ugyanez minionnel , targetelem a yetit és a mellette lévő imp mastert akarja megölni ?
gg
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz salaam #18919 üzenetére
A jó rankhoz 3 dolog kell, amik úgy viszonyulnak egymáshoz, hogy minél jobb az első kettő, annál kevesebb kell a harmadikból:
-pack
-játéktudás
-idő
Ez kb rank 5-ig igaz, utána ha az első kettő nem elég jó, akkor az idő kvázi a végtelenbe tolódik. A fórumról már többen is elértek rank 2-5 közé, de a napi 1-2 óra játék ennél többre nem igazán elég, a legendhez egy átlagos iq-val rendelkező játékosnak napi 3-4 óra kell. (Kolentonak, Trumpnak és társainak néhány nap is elég, de akkor napi 8+ órában tolják, és a tudásuk is jobb az átlagosnál.)Dive ever, work never.
-
salaam
senior tag
válasz Sturdiridge #18917 üzenetére
Decket kéne váltani, vagy esetleg mutass egy decklistet, mert tényleg az van, amit giorgio mond. A skillfactor szerintem nem játszik, mert még rank 5 környékén is olyan jönnek szembe néha, hogy azon gondolkodom, hogy vajon a játékot hogy sikerült elindítaniuk?!
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sturdiridge #18917 üzenetére
én naxx előtt druiddal nyomtam szinte folyamatosan, az első két szezonomban kb. ugyanazen a szinten rekedtem meg. ha gyenge a class a metában, akkor kb. ez az a szint, ahonnét már szenvedős feljebb jutni.
-
Sturdiridge
tag
bekakilok hogy nem bírom átlépni ezt a szaros 15ös szintet egész nap ezzel szívok
-
salaam
senior tag
válasz Sturdiridge #18915 üzenetére
Én igen, bár most a következő szezonig szüneteltetem, de az újban is nagyobbrészt azzal játszanék.
-
Sturdiridge
tag
valaki nyomatja most hunterrel?
meg jelöljetek be légyszi barátnak ! Lamb#2200
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
SLYM
veterán
válasz Sirandrish #18909 üzenetére
igen
-
-
SLYM
veterán
rank 2 [link]
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
ez a KT valóban idegesítő. első próbára palival 2 hpja maradt, ha nem a spectralt veszi el nyerek (vagy ha 2-vel többet talál be az avenging). utána 2 próba még az armort se tudom leverni...
[ Szerkesztve ]
-
zws
senior tag
válasz Sturdiridge #18905 üzenetére
Valszeg 1 volt a paklijában, azonban a kártya leírásban is szerepel, hogy kör elején kicseréli egy kezedben lévő lappal Tehát vissza kerül a kezedbe és kirakhatod újra.
-
Sturdiridge
tag
az előbb egy olyan druiddal nyomtam aki kirakott ellenem 3 alarm-o bot- ot, akkor hogy van ez? abból több lehet egy pakliban mint kettő? lerakott egyet a 2. körben ami lehozott egy stormwind- et, majd valamikor az 5dik körben az lehozott egy faceless- t, majd még egyet valamikor a 7dik körben. whattahell ?!
-
Sturdiridge
tag
hát nem. én is ezt mondom. megyek párat casual- on aztán majd meglátjuk hogy érdemes- e rankedre merészkedni. most priest-tel próbálok feljebb haladni a létrán, össze- vissza jönnek az ellenfelek de legalább nem botok like yesterday
[ Szerkesztve ]
-
Watto1991
senior tag
válasz Sturdiridge #18901 üzenetére
Nagyon jónak tűnik a deck.
Viszont: Még a Naxx elején volt egy Shaman deckem, simán hozta a győzelmeket, de most, hogy a végéhez értünk, küzdöttem, hogy összejöjjön az 1 győzelem az 5 győzelmes shaman quest behúzásához ! Kb 6 meccset kellett játszanom, hogy 1 győzelmem legyen. Nem a sámánoknak kedvez ez a meta szeirntem. -
pethYeti
addikt
válasz Sturdiridge #18901 üzenetére
Kicsit most gyengült szerintem a Shaman, na nem sokat de naxx előtt azért erősebb volt.
-
Sturdiridge
tag
köszi szépen ! most gyűjtök a szárnyra mert eddig elszórtam a pénzt paklikra... lehet hogy akkor gyakorolnom kéne vele mert nem hiszem el hogy nem tudok 5meccsből legalább 3at megnyerni vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Android szakmai topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook