- AI a játékokban és azon túl
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz xavix13 #86318 üzenetére
Havonta kb kap egy kis balancet az aréna. Patch 25.0.4 Patch 25.2.1
Ha folytatják az eddig bejáratott menetrendet, akkor március-április hónapokban kapunk új kieget. Rota is lesz, wildba vándorolnak a 2021 évi szettek, de még előtte a jelenlegi kieghez még kapni fogunk egy miniszettet, fog egy kis változást hozni a metába.
-
kchryss
veterán
válasz xavix13 #67212 üzenetére
Király parti lehetett.
Kár hogy nincs replay, megnéztem volna.
Handbuff palával ha jól elkapja a buffot nagyon könnyű sok win-es arénát menni. Én pár napja mentem egy 12 win-es run-t, abban 3 Grimmestreet Outfitter, 2 Grimmestreet Enforcer, 1 Smugglers Run volt. De ez még pont az új kiegészítő előtt volt. Most szerintem könnyebb fordítani, sok minden bekavarhat. Talán izgalmasabb lesz így az új aréna. -
Mister_X
nagyúr
válasz xavix13 #67212 üzenetére
Néztem is, hogy milyen frost lockdown draftod volt. Megjegyzem, pár dolognál fogtam a fejem - másképp csináltam volna a priest elleni meccsedben... vagy logikusabban. Nézőpont kérdése. Pl.: amikor fent hagytad a 6 mana 8/8-as cuccot és helyette a kisebb lényt trade-elted le.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
balisz
senior tag
válasz xavix13 #60007 üzenetére
Én closed beta fázisban játszottam vele, jó kis játék. A játékmenet megfelelően összetett, de mégis nagyon jól folyik a játék annak ellenére, hogy egy körben vagy 3 fázis. Azt esetleg tudja valaki, hogy volt-e már wipe? Mert én azért hagytam abba, mert tudtam, hogy lesz, úgy nem láttam sok értelmét játszani.
-
whitezo88
nagyúr
válasz xavix13 #59524 üzenetére
Viszont van benne egy bug amivel nyertek is ellenem: Evolve eseten fullos lenyek jonnek. Viszont master of evoval nem. Kipakolt par 7 dropot, evolve es ott volt a 8:8 lightrag meg kelthuzad maris...
H3lios: en az elmult hetekben Battlefield1-ezek, tenyleg megvaltas olyan multi jatekkal jatszani ahol nincs (ekkora) rng faktor es a graf is lelegzetelallito.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz xavix13 #58931 üzenetére
Simán küldizni eljárok oda - mint ahogy sokan -, de a "komolyabb" játék mindig is Standardon lesz. Ami miatt most kezd feljönni népszerűségben, az az, hogy a Standard iszonyat egyhangú lett, míg a Wild a "komolytalansága" miatt sokkal többféle deckkel fut.
Btw lett már innen Legend valaki Wildon?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz xavix13 #58927 üzenetére
Vicces, hogy régen, még standard előtt mennyire elege volt az emberek többségének a ladderből, most meg egyre többen járunk wildra. És sokan jobban szórakoz(unk?), mint az elműlt hónapokban.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
DaveNo1
veterán
válasz xavix13 #33546 üzenetére
Mit panaszkodsz, most kerültek be "új hősök", ja bocsánat 10 euróért vehetsz gifeket, ahogy fórumokon is írták
Amúgy számomra is ellaposodott a játék, dailyket próbálom csinálgatni már csak, hogy következő kiegészítő legyen goldom, de elég nehezen veszem rá magam. Az a baj, hogy BRM hatalmas csalódás számomra, szerintem Naxx mind tartalom mind hangulat szempontjából fényévekkel jobb volt. (Sárkány szinergia lol, részben erre akarták felhúzni az egészet, aztán berakták egy vagon sárkányt ami csak arénában jó )
Ez a Brawl meg kvázi egy parasztvakítás.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz xavix13 #24886 üzenetére
Control deckek ellen nincs gond, de ha nem jön fiery war axe, akkor gyakorlatilag semmi esély sincs a gyors deckekkel szemben. Más kérdés, hogy végig vacak lapjárásáom volt, de amikor 5. körben brawl-t toltam Mechmage ellen, akkor sem volt esély mert utána ismét tudott boardot csinálni, végén meg fireballokkal kivégzett.
Tényleg az tudna segíteni a játékon, ha megemelnék a hp-t, mert túlságosan felül vannak reprezentálva az agrodeckek, akik jobbára csak arcra mennek, és ha nincs tökéles lapjárás sehogy se tudod kivédekezni.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
xavix13
őstag
válasz xavix13 #23794 üzenetére
És megint 4. körös win
Nem nagyon gondolják fenyegetőnek az első körös Micro masinát az emberek, itt is a mage ahelyett hogy megpingelte volna rögtön, inkább rakott egy loot hoardert a 2. körben, mindez 8-1-nél. Meg is szívta szépen
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
whitezo88
nagyúr
válasz xavix13 #23712 üzenetére
6 wint mentem US-en átlagos palával most, 3. losenál magenél sorban topdeckelt jót ellenem, és beleszámít, hogy a tauntom helyett az ogre pofánvágott még 4 lény mellett, köv körben üres kézbe behúz egy polyt a másik tauntomra és átüt a tigrissel... pure skill. mindegy itt nem számít.
[ Szerkesztve ]
-
NyalokAA
aktív tag
válasz xavix13 #21293 üzenetére
Én pl új paklikat tesztelgetnék , de nem lehet. Rankeden nem játszok teszt paklival mert nem .
Casualon meg az a helyzet , ha van 10 meccs az átlagban úgy néz ki 4 zoo lock , 3 dr priest , 2 dr hunter , pár secret mage és szökő évente lehet látni a többi kasztot, decket.
Kezd borzasztó unalmassá válni a meccsek 99% a úgy indul , hogy undertaker+coin+ zombiechow vagy leper gnome .
Amennyiben jó kontroll meccseket akarok játszani az kb arénában van , de oda meg ugye nem azt a paklit viszem amit szeretnék . -
JNashville
senior tag
válasz xavix13 #20658 üzenetére
Igazad van, az Aco gyakran fog csak egy lapot adni, de ha jól játszol vele, szinte mindig kettőt tudsz vele húzni vagy kiszedsz egy removalt vele az ellenféltől. Plusz, mivel a Mage a best arena class, nem kérdés, hogy ellene és mellette is megéri kivenni.
Abomination üres asztal mellett kiszed még egy ráütő 6hp-s lényt is, én spec szeretem. Belcherrel ne is hasonlítsuk össze, az konkrétan az egyik legjobb Naxx lap. Swordsben igazat adok neked, túlértékelem a lapot.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
sagem
addikt
válasz xavix13 #20620 üzenetére
Az összes eddigi esport játékhoz kellet az "azonnali reagálás" képessége, itt nem a reflexről vagy hasonlóról beszélek, hanem, hogy a játékosnak valós időben, pár másodperc alatt kellett döntés hoznia. Mindegy, hogy FPS, RTS, vagy MOBA ez mindenhol adott volt. Szerintem a "komolyabb" kártyajátékok is attól komolyabbak, hogy gyorsabban kell reagálni (s erre kevesen képesek, jól, hosszútávon), nincsenek körök, kijátszás után el kell döntened, reagálsz e avagy sem, s ettől tényleg komplexebb lesz a játék.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
P00By
nagyúr
-
DaveNo1
veterán
válasz xavix13 #19727 üzenetére
Már-már OP arena pakli...ebből is látszik túl nagy az RNG szerepe a játékban. + ahogy Forsen fogalmazott tegnap a Coin is túl OP, értem a szerepét, de ha az 1. játékosnál az első kör üres kör, a következőnél meg coin 2 manás jó lap/vagy kombó van, akkor hatalmas hátrányba kerülhet az 1. játékos.
You are not prepared.
-
F-ECT$
titán
válasz xavix13 #19727 üzenetére
Tényleg durván jó a pakli, van benne early, mid és late game (talán ez utóbbi kcsit kevés, de nem vészes), laphúzás (igaz csak 1 kártyával), fegyver, fegyver leszedés, single leszedés, aoe viszont nincs, bár ez fegyveres classoknál kisebb gond. Én lazán betippeltem volna rá a 8+ győzelmet, 12-t még akkor se tippelnék, ha constructed deckkel mehetnék
Ps Vita: az előbbi példából látszik, hogy nehéz tippelni, én a tiédre 5-7 közé tenném a végét a spellhiány miatt.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz xavix13 #19332 üzenetére
KT-t sokan win more lapnak tartják, tehát "fölösleges", amivel nem értek egyet még constructedben sem. Ha taunt mögé tudod tenni, és az ellenfélnek nincs direkt leszedése, silence, board clearje, lethalja, akkor általában meg is nyeri a meccset, de erre egy 8 manás legendarynak "joga" van. (Sokkal többször eldől már a meccs az 3-4 manás minionoknál, ami nem feltétlenül jó.)
Ennek ellenére én egyelőre nem látom a helyét a control wari deckben, de a priest, shaman, pala és legfőképp a druida deckbe be tud férni.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
for3l
senior tag
válasz xavix13 #19277 üzenetére
Így van. Eddig mit tudtál kirakni első körben? Boar arcra? Timber kutya üres boardra? T2 Hiéna üres boardra? Esetleg coin Animal Companion, de ha nálad volt a Houndmaster, akkor arra raktad el a coin-t. Max a krokodilt lehetett T2-ben játszani, de az meg kikopott a beast pakliból szép lassan (a többiben meg benne sem volt).
-
DaveNo1
veterán
válasz xavix13 #19277 üzenetére
2. körre volt krokó, igaz a haunted creeper sokkal jobb lap. Inkább jó 1. körös drop nem volt (kiskoca annyira nem jó, azt mark targetre kell tartogatni), a webspiner viszont iszonyat jó, mert ad +1 beastet ha meghal. Loatheb is nagy erősítés a midrange hunterbe, imádom ezt a lapot. Aki meg csapdákkal operál, annak nagyon jól jött a mad scientiest, ráadásul ez is olcsó drop.
Előbb egy lassabb Zoolockot (tojásokkal ment az elején) boardcontrol mellett 6. körre 3 hp-ra ütöttem le midrange hunterrel, úgy hogy én még bőven 20 hp felett voltam (6hp-t lifetappel bukott, de azért így is durva ez a gyors sebzés kiosztás egy midrange decktől). Azért ez sokat mondó...
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Zedz
addikt
válasz xavix13 #19143 üzenetére
Azért rankeden belül is szintenként változik meta. Más lvl 15 környékén, más lvl 10 és más lvl 3 környékén. Ahol most én vagyok (pont lvl 10.) ott még teljesen jó a handlock, a pap és a warrior. Hunterrel csak elvétve találkozom, érdekes módon mostanában megint sok lett a Zoo.
-
Devas
őstag
válasz xavix13 #19008 üzenetére
Nem beszélhetünk laphátrányról, hisz valamelyik 1 manás lapodat helyettesíti. Úgy kell elképzelni a szitut mondjuk, amikor a játék közepén feljön neked kézbe a Leper Gnome, na akkor képzeld el hogy mi lenne ha az egy Footman lenne.
Ezért mondom ki kell próbálni.Redcaster:
Megfelelő időben kell kijátszani. Ha berakod a lényeid sűrűjébe és elviszi egy területi képesség akkor így jártál. De ha felfogja egy erős lény ütését, már megérte. De ha bármilyen egy célpontos képesség hatástalanítja, az tutira nem lesz költséghatékony.[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Sirandrish
legenda
válasz xavix13 #18600 üzenetére
Leeroy befejezésre van bent, de mint mondottam nem biztos hogy marad. Kodo helyett meg Cabal lenne ha lenne..
F-ECT$ Még próba alatt van a Kodo..Slecher megy majd a helyére valszeg
Pyrot meg nem szeretem..combozni valóban jó de alap 2es dropnak nem szeretem használni[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
alpihun
senior tag
válasz xavix13 #18583 üzenetére
Jelenleg ilyen.
A haunted creeper mi helyére férne be, illetve hogyan lehetne ezt még csinosítani?
Szabad hunter lapjaim: snipe, eaglehorn bow, egy második arcane shot. Neutralba meg free és pár common van, amit craftolni is tudok ezért nem sorolom. Meg egy black knight amin nagyon gondolkodom, rengeteg meccset hozott már vissza, a maexxna szvsz hülyeség ide.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
törölt tag
válasz xavix13 #18194 üzenetére
Egyáltalán nem állítottam,hogy hú de perfekt játékos vagyok,sőt!
Mindössze kritikát mertem megfogalmazni a játékkal kapcsolatban,ami egyes személyekből érdekes reakciót(igen ,pont ahogy mondod gyerekeset) váltott ki.
Annyit mertem megjegyezni ,hogy túl nagy a véletlen faktor erre gyak. le vagyok hülyézve.
Kicsit félreérted a dolgokat, nem az én "skillemet akarom bizonyítani"(mert azt nem tartom sokra,mondjuk kevésre se) ,hanem az ilyen okos gyerekek "skilljére" lennék kíváncsi.
Bár sejtettem ,hogy ezt nem fogod majd fel magadtól.
Tudod másokkal ellentétben én a játékot kritizálom,nem pedig másokat![ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz xavix13 #18194 üzenetére
"1. Bocs, de nem érek rá ilyen gyerekes hülyeségekre.
2. Csipkebokorvessző."Borultam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
-
Sirandrish
legenda
-
whitezo88
nagyúr
válasz xavix13 #17049 üzenetére
csak sokan azt hiszik nincs se boost se exploit semmi emögött, igen, trollkodik, de sokan komolyan veszik. WoW-ban is már kapott legalább 1x bant, mert exploitolt a world firstökkel kapcsolatban.
most azt mondja, closed betában #1 world volt (vagy grandmaster vagy mi). max akkor mikor egyedüliként játszott
itt uccsó kommentben is írnak róla mást [link] eszembe is jutott, hogy D3-ban ezernyi dollárral fizetett gearre, hogy pár showoff achit elérjen. De Kripp ezek nélkül érte el pl a w 1st hc diablo killt, meg még egyebeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vissza a PC Masterrace-re
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- ÚJ! darkFlash DK100 fekete
- Pixel 9 Pro 128GB Obsidian garanciális (ingyen foxpost) eladó.
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan
- Ritkaság! Huawei Mate 20X 5G 256GB 8GB RAM
- Dell OptiPlex 5050 SFF i5-7500 / 8-16 GB DDR4 / 256 GB NVMe / DVD-RW / 1 év Garancia + Számla!