-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Á látom, köszi az infót és a tippet.
Vannak dolgok...
-
Gyuri27
félisten
-
Redcaster
őstag
válasz ricshard444 #18392 üzenetére
Igen, új patchel Win8 alatt problémák merültek fel a játékkal, tele van vele Blizz fóruma, fagyások, laggok és minden más finomság. Nem a gépeddel van probléma, egyszerűen a Win8 nem tetszik a játéknak, nem tehetsz mást, mint vársz, mert már dolgoznak az ügyön
-
netpeti98
addikt
válasz ricshard444 #18392 üzenetére
A múltkori patch óta nem szereti a játék a W8-at.
-
Redcaster
őstag
válasz ricshard444 #18389 üzenetére
Oprendszer?
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Sziasztok.
Mit tudok tenni abban az esetben ha vásáorlni akarok, és 3 napja csak Waiting for authetication? -
válasz ricshard444 #18387 üzenetére
Ezt ebbe a topikba akartad írni?
Ha igen, meg kéne nézni, hogy más játék alatt is előfordul-e.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ricshard444
veterán
Láttatok már olyat, hogy megáll a kép 5-10 secre és addig semmit nem tudtok csinálni?
A gép sem reagál, csak az alapvető dolgokra.Pár hete kezdte el, először azthittem, hogy az SSD-nek van baja, ezért áttettem HDD-re, de ugyanúgy csinálja, mit ne mondjak, elég idegesítő.
Vannak dolgok...
-
Muton
addikt
ezen a paklin mit kellene változtatni?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #18384 üzenetére
Ez miért fegyver?
szalontai Ha Tiriont "másol" secrettel akkor megkapja az ő fegyverét halál után
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
nem bírom megcsinálni a warrior napi küldit. annyira gyenge a control warrior hogy döbbenet. iszonyat lassú, és egymás után jönnek a szirszarokat kidobálgató paklik, reinces shamanok, minden. most 5-t vesztettem épp zsinórban. még a facehunter is 30-0 ra vert, mert nem jött se WW, se Block, se semmi ami kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Redeckt
tag
Meccseltem egyet Athene -vel:
Stream nem volt.. Emote annál inkább!
Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
whitezo88
nagyúr
válasz F-ECT$ #18372 üzenetére
igen de rendkívül idegesítő volt a pap ellenfél így is. most q miatt warrira váltottam, druid t2 yeti t3 drake majd wrath, aztán folytatta loatheb into sunwalker, tökéletes curveje volt. azt csúnyán vesztettem... előtte is majdnem ugyanezt játszotta a másik druid de azt legyűrtem. az az érdekes, hogy nekem ilyen kb 100ból egyszer jön össze.
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
ok, thx
már csak azt nem értem, h miért rak olyanokkal folyton össze, aki 4-5 legend kártyát is kirak, mikor nekem majdnem csak alap paklim van...
-
Vesztéssel nem lehet, de mivel a ladder minden hónapban resetelődik, ezért visszaesel. Korábban úgy volt, hogy mindenki 25-ös lett, most már attól függ, hogy hányas rankon voltál.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sirandrish
legenda
Ha 20as vagy ebben a szezonban akkor a következőben 23as szinten kezdesz és nem 20on. Szóval az állításod téves
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Muton
addikt
de 20 alá nem lehet visszaesni, szóval nem lehet már nem elérni...
-
whitezo88
nagyúr
Deathlord into Kodo into Tirion t5
[link] -
Sirandrish
legenda
Minden szezonban el kell érned a 20at..
Legalábbis amelyiknek a hátlapját szeretnéd..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Muton
addikt
hi!
ha már egyszer elértem a lvl 20-at, akkor minden season card backet megkapok, ha belépek és játszok párat a season-ban?
-
DaveNo1
veterán
Tegnapi verseny: döntőben Realz majdnem fordított 3:0-ról Amaz ellen egy démonos lock deckkel, jó meccsek voltak Utolsó meccsen kijött Jaraxxus nagy hibája, hogy mellette semmit se lehet csinálni abban a körben így csak egy sima heal...(esetleg egy kisebb lényt le lehet ütni, ha nincs a boardon egy nagyobb tauntos lény)
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
úristen milyen troll deckkel vertek el... 2 felguardos warlock és ment mindennel arcba (2 POval meg végén soulfrevel ölt meg és a 2. SF is ott volt a kezében...)
-
Sirandrish
legenda
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Sirandrish #18361 üzenetére
Adott game-en belül meg kell halnia Stalagg-nak és Feugen-nek is. Mindegy milyen sorrendben. És amikor a 2. meghalt, akkor jön Thadius.
-
Sirandrish
legenda
Ez a Feugen konkrétan mikor idézi Thadiust?
Lenyomtam már párszor a Shamanos challenget, és sikerült is kijátszanom párszor, de nem találtam logikát abban ahogy idéz (vagy nem idéz).Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Buddhha
tag
Sziasztok!!
Dekk-építgetés közben találtam..
Nem tudom ki tudta, de kis hazánk is kivette a részét a HS szépítésből!
Boros & Szikszai
Boros Zoltán
Szikszai GáborÜdv!
Buddhha----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
F-ECT$
titán
válasz Redeckt #18354 üzenetére
Koreai szerveren volt ilyen, miután 50g helyett 2000-et adtak, és visszavették.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Tényleg jó ez a sámán vombo combo, vagy mégse
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
Na most megtörtént velem is, hogy eldobtam három lapot, és visszakaptam ugyanazt a hármat. Lassan tényleg fel kéne vennem ezeket
You are not prepared.
-
Zedz
addikt
válasz ígyvanferi #18343 üzenetére
Én akkor lepődtem meg amikor az 1000. winnél megdobtak 300 golddal, pont kijött a 4000.
-
Redcaster
őstag
Nekem is adhatnának
(#18345) F-ECT$
És mivan akkor, ha valaki elkölti, és nincsen miből levonni?
-
F-ECT$
titán
Azért ne verd el az összeset, mert van akinek visszavették a véletlenül odaadott részt.
Dive ever, work never.
-
ígyvanferi
addikt
Ne mondjátok el senkinek, de kaptam 700 goldot "csak úgy". Megint nem játszottam már két napja, most belépek, 1320 gold. Wtf? Mondjuk valamiért az rémlik, hogy 520-am volt legutoljára, de abban nincs sok logika, hogy adnak 800 goldot.
Így akkor összességében 535 gold pluszban vagyok, kvázi fájdalomdíj. Nem tudom mennyire volt ez a második teljes unlock költség visszatérítés tudatos a blizz részéről, de nem bánom persze. Így legalább holnap ki fogom tudni nyitni a 4. szárnyat (előtte mondjuk még vár a teljes 3.) -
Fr0z3n
őstag
Ez a csomag bontás is egy vicc lassan. 2 nap alatt 3 nyitott csomagban 3 Far sight
-
tamastoth
csendes tag
válasz whitezo88 #18338 üzenetére
Nekem tegnap Rankeden sikerült az, hogy 21 HP-ja volt a Warriornak, lent volt nála egy Armorsmith, egy Kor'Kron Elite és még valami. Nekem volt egy Deadly Poisonnal buffolt Assassin's Blade-em, a kezemben pedig Leeroy, Shadowstep, Blade Flurry meg még 2 lap. Kiszámoltam, hogy simán nyerek, ha ütök a fegyverrel, Leeroy + Shadowstep, és Blade Flurryvel széttöröm a fegyvert, mert ez 22 seb. Aztán nagy örömömben elrontottam a sorrendet és ütöttem, Leeroy, Shadowstep, majd mondom amíg visszajön a kezembe eltolom a Blade Flurryt... és akkor jöttem rá, hogy ostoba vagyok, mert az Armorsmithet elfelejtettem Így köv körben el is vert, 10 HP-ja lett az 5 Armor miatt, amit adtam neki. Inkább nem is játszottam többet utána.
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #18338 üzenetére
Én ma idegességemben Shadowpriest mellett Holy novaztam. (Lopott Storm az összes 3 hp-s lénybe kettőt sebzett, úgyhogy kicsit begurultam, és figyelmetlenül novaztam, így nem csak az ellenfél, hanem a saját boardomat is letakarítottam.) Végül azért nyertem, de ez tényleg gáz volt
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
ilyen se volt még.. starfirezni akartam az ellen 5/5ét és magamat lövöm fejbe... WAT
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #18332 üzenetére
Sajna nem.
Napi Sylvanas nálam is volt: Kinyírtam a Sylvanasommal az ellenfél Sylvanasát, erre odafelé ment a lopás, vissza már nem......gondolom a deathrattle sorrend miatt volt ez, ami még múltkori patchben jött be.
Ami még kedvencem, hogy Shockadinoknál mindig ott van a Divine Favor, de tényleg mindig. Szerintem még nem játszottam úgy Shockadin ellen, hogy ne lett volna ott mindig a kezében 4-5. körben, és körülbelül mindig ezért is buktam, mert 3 manáért húzott 5-6 lapot. Ha van lap amit kivennék a játékból az tuti a Divine Favor lenne.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
xavix13
őstag
válasz DaveNo1 #18331 üzenetére
Ugyanezt ma velem is eljátszották.
Handlockkal mind a 4 lényem meghalt és az ellenfél sylvanasa maradt meg.
Ma nagyon nem adta a handlock, hihetetlenül szarul húztam, plusz a hunterek is megaláztak, mindnél ott a 2 hunters mark, deadly shot, killcommand, meg ami kell.Viszont csodarugóval meglett egyből az 5 wines quest, loatheb ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
DaveNo1
veterán
Napi RNG: van lent 4 lényem, ellenfélnél 1, eltol egy brawl-t, az ő lénye győz, + a knightom egy ragnarost dob ki neki. Abszolút win szituációból vesztettem. Ha ebben a játékban nincs valami beépített szívatás, akkor semmiben sincs.
Akár még a funny and lucky moments-be is beférne akkora shit volt.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
tamastoth
csendes tag
válasz Redcaster #18327 üzenetére
Itt találsz mindegyik Heroic Naxx bossra stratégiát. Meg minden másra is választ, ha keresel az oldalon
http://mana-addict.com/category/strategiak/naxxramas-strategiak/[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
válasz Redcaster #18319 üzenetére
Ha jól emlékszem nekem pár próbálkozás után sikerült ezzel a paklival leverni. A Wild Growth-t ha jól emlékszem kicseréltem Healing Touch-ra és talán 1-2 minionon is módosítottam, de már nem emlékszem pontosan. Majd kitapasztalod, ha megpróbálod.
[ Szerkesztve ]
PSN: Nifty_Ghostface
-
Sirandrish
legenda
válasz Redcaster #18327 üzenetére
Hjaaaa hát az úgy gáz...nekem 2 is van..adjak egyet?
ááh mekkora ziccer ez a tradeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Redcaster
őstag
válasz Sirandrish #18325 üzenetére
És olyankor mit csináljak, ha nincs Alexem?
-
Sirandrish
legenda
válasz Redcaster #18323 üzenetére
Pappal nekem sem ment.
A lapok sose jöttek jól..csak 1szer de aztán úgy végeztem mint te.
Alexes freeze mage-el viszont lement nekem ice block nélkül is..én azt javaslom.D4v3 Nah így nekem kb sose jöttek a lapok
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Szerintem a freeze mage elég gyenge most, átrohannak rajta, ráadásul Loatheb winlap ellene. Másfél hete egyet se láttam a játékban, és versenyeken is kiesett a pikszisből.
A népszerű deckek (zoo lock, midrange hunter, token druid) hamarabb pukkasztják az ice blockot, minthogy alex esetleg lejönne, a kontroll warrior és pala pedig armor up vagy healt tol a kritikus pontokon és annyi.
You are not prepared.
-
Redcaster
őstag
Kész feladom... Nothot egyszerűen lehetetlen megverni hc-n...
-
D4v3
őstag
Délután csak "prók" rankedeznek vagy mi van? Lock, hunter, lock, hunter... Még jó, hogy elcraftoltam mindenemet egy freeze mage-re.
-
Sirandrish
legenda
-
Redeckt
tag
-
fluidpwn
tag
válasz Sirandrish #18311 üzenetére
Én is kezdő vagyok, de az általad belinkelt oldalak közül én csak a Wiki-n találtam használható tartalmat. Az egyik oldalt konkrétan már vagy 2 hónapja nem frissítették, ha jól látom.
-
Sirandrish
legenda
válasz fluidpwn #18310 üzenetére
Magyar HS oldalakat kért Ollie így linkeltem 3at amit a google kidobott.
Egyikre sem járok, így egyikről sem tudom mennyire hasznos, viszont aki most kezdi az biztos talál rajta néhány hasznos tippet magánakEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fluidpwn
tag
válasz Sirandrish #18309 üzenetére
A Wiki jó, de a többin semmit nem látok (akármilyen szemmel is nézem). Viszont ami a kezdőbejegyzésben ki van rakva ott úgy látom van nem kevés hasznos dolog. (erre értem)
-
Sirandrish
legenda
-
fluidpwn
tag
válasz Sirandrish #18304 üzenetére
Hát nem sok érdemi tartalom van itt. :S
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #18305 üzenetére
Direkt megjelöltem idővel hogy mi az ami "érdekesebb"...a kalózos rockbiteres cuccos nem volt közte...csak a vidiben szerepelt
dejaris Tudom de elég jó a vidi az elejétől a végéig..csupán jeleztem hogy nekem melyik a kedvencem
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz Sirandrish #18296 üzenetére
Ha az idosavban kattintasz jobb gombal, akkor tudsz attol a pillanattol is linkelni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #18299 üzenetére
Kalóz rockbiter rockbiter wf copy
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook