- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi és Hifi kábelezés!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
válasz Sturdiridge #18899 üzenetére
Szerintem ez teljesen jó. Esetleg ha meglesz Al'akir akkor az axe helyére mehetne az, de amúgy se ér semmit az a fegyver, meg én bloodlust helyett talán inkább Loathebet raknék bele.
Még annyi hogy amíg nincs Al'akir addig bloodlust nem rossz szóval inkább az axe helyére mehetne loatheb.
[ Szerkesztve ]
-
Sturdiridge
tag
kicsit megkésve, de csak most tudtam felrakni, itt a shaman dekk. mit kéne rajt változtatni mit gondoltok? -
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #18890 üzenetére
Az tuti...főleg a Challengek..legalábbis nekem azok a nagy kedvenceim.
Igaz hogy szerintem a Druid és a Rouge (első kettő) volt a legjobb, aztán már volt 1-2 ami full baromság mint pl a Warlock féle amit én pl nagyon vártam, de csalódás lett. A Warriort sem komázom, mert kb minden meccs ugyan úgy zajlik..ha van ideje felbuffolni a zöld taknyot akkor megfoghat, ha nincs akkor esélye sincs. A Mage-é és a Hunteré meg messze a legötletesebb. Lényeg a lényeg..rakhatnának be még néhányat minden herohozF-ECT$ Akár..jöhet minden csak tartalom legyen és ne Heroic
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tomazin
veterán
csak nálam nem megy a játék?
-
netpeti98
addikt
Hát nem tudom, nekem a naxx több játékélményt adott mint a ladder. Valahogy féléve még több varázsa volt ennek a játéknak. Persze van egy csomó hiányzó kártya még és a napi küldetéseket is vissza fogok járni megcsinálni. Kíváncsi leszek milyen témájú lesz a következő kieg.
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #18888 üzenetére
Ja, én akár olyan challengeket is szívesen látnék, ahol már van fenn egy board, és esetleg a 2 kézben lévő kártyák is fixek.
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #18887 üzenetére
Nyilván bosszantott hogy ilyen közel a végéhez nem lesz meg.
De őszintén mondom...örülök hogy vége...nem csak ezeknek hanem a komplett NAXX-nak.
Akár 10-20 challenget szívesen látok kasztonként, de ezek a Heroicok adtak néhány őszhajszálatEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
-
Sirandrish
legenda
Kár hogy nem vettem fel...darabokra szivatott de csak-csak meglett..
Így nézett ki az utolsó kör..
Nem tudom mennyire látszik de a Loot Horderrel topdeckeltem a mind blastot...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
netpeti98
addikt
-
Watto1991
senior tag
Naxx down.
Heroic KelThuzad ezzel lett meg. Jó párszor neki kell esni, hogy t4-5 körülre meglegyen a 16/16os deathlord, onnantól sima. Az ilyen lepper gnome, lighhtspawn stb csak azért van benne, hogy kitöltse a 30 lapot...
Sapphiron hunterrel ment le, csapdák + leeroy + uth-re épülő.[ Szerkesztve ]
-
pluhi
tag
válasz Sirandrish #18879 üzenetére
[Ezzel] levered pár próbából. Tükkös harc, mert az elején kell a sok heal+control, utána viszont éles váltás van és kell egy tuti board wipe (erre tartalékolsz egy equality combót). Hozzátenném, hogy priesttel folyamat a buffolt Deathlordot rántotta át meg a Lightspawnt, pallynál meg az 1/1-es szutykot. Lehet full random, mit húz át, nemtom. Ja, és pofa nélkül MCzi a Spectral Knightot is, ami azért lol.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Kel-hez kb hozzá sem tudok érni Heroicon...ha életem lapjárása jön akkor le tudom verni róla a shieldet de ott a 2 darab 5/5ös taunt kb véget is vet a játéknak. De persze 5ből 4szer simán csak spellekkel szétbasz, miközben gyönyörűen "INGYEN" megesz..
-
fogtunder
nagyúr
A Paladin Challenge paklija kb. alkalmatlan rá, hogy le lehessen verni Kelt. Négyszer annyi osztódó zselé van benne, mint amennyi buff, 1/2 meg nem ér semmit se kb. a negyedik kör után.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
-
DaveNo1
veterán
válasz Sirandrish #18875 üzenetére
Már nincs meg, 7 heal volt benne: 2 shaman 2 holy light, 2 guardian, és 1 lay on hand, szokásos pala control deck lapok, és 5 legendary: Tirion, TBK, Captain Greenskin, KT és Sylvanas
You are not prepared.
-
Sirandrish
legenda
-
DaveNo1
veterán
válasz Sirandrish #18873 üzenetére
Agro deckkel necces mert sokszor jön twisting nether vagy jégeső. Én control palával vertem le phase1-re volt 7 healem phase2-ben meg jól jöttek a tokenek amikor MC-t tolt. Captain Greenskin-t is használtam, 5/3-as True Silver elég durva volt phase2 elején
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #18872 üzenetére
Nekem Kel'thuzad nem akar lemenni..30HP alá még nem sikerült vinnem
-
Sirandrish
legenda
válasz emperorka #18869 üzenetére
Harmadikra lement..jó volt. Jelenleg a másikat próbálgatom Zoo-val de esélytelen..a 7-8. körtől veri kifele a rengeteg tauntot és a fél board belemegy 1-1 ilyen ütközetbe, szóval ez most pihen.
Tyler Durden Másikra én is rápihenek mert nem nagyon akar működni a dolog..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Sirandrish #18868 üzenetére
Gratula Nekem a leguccsó próba 1hp lett, azóta pihenek (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
emperorka
tag
válasz Sirandrish #18868 üzenetére
Na látod,mondtam én hogy krush OP grat
-
Sirandrish
legenda
válasz pethYeti #18864 üzenetére
Nem csodálom..
Én még egyszer sem próbáltam, de szerintem kb a 2. fail után feladom..nekem ez már erősen kíííín szagúEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pethYeti
addikt
válasz Sirandrish #18862 üzenetére
Nekem se jó. Előbb konkrétan itt dobott ki. Azóta agyam a plafonon.
-
F-ECT$
titán
KT bekerült már valamelyik értelmes deckbe?
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz pethYeti #18861 üzenetére
Az nem kafa..
Más: Sapphiron másnál is fél napot tölt vagy csak a játék szarakodik..vagy 30szor végigmegy a csík aztán kidob a g*cibe..
-
pethYeti
addikt
válasz Sirandrish #18860 üzenetére
Eldobja.
-
Sirandrish
legenda
A Tracking "discardja" az eldobja a maradék 2 lapot vagy visszateszi a pakliba?
-
pethYeti
addikt
Hogy rohadjon meg az egész... 2 óra szenvedés után amikor először nyerésre álok Sapphiron ellen akkor fagy ki ez a fostartály.
-
-
SLYM
veterán
csak nekem halt meg a game?
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #18847 üzenetére
a death's bite kihagyása szerintem óriási hiba. én most így játszom, bár az egyik ghoul helyére lehet berakok egy spellbreakert/facelesst. harrison meg sajnos nincs, bár lehet craftolok egyet, most éppen van rá dust.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
pk2
tag
válasz Sirandrish #18848 üzenetére
Ti tudtok valamit kezdeni sámánok ellen? Egyszerűen semmivel nem tudom legyőzni őket, szerintem ha 2 meccset nyertem ellenük akkor lehet sokat mondok, mióta meg ezt az újraéledős dolgot nyomatják még durvábbak.
-
emperorka
tag
válasz Sirandrish #18848 üzenetére
Nekem ezzel lett meg,a végén 8hp-ja maradt,perszeKrush papa a kezemben volt
Hát nekem úgy lett meg hogy amikor tudtam,használtam a hero powert,közbe meg folyamatosan takarítottam az asztalt a csapdákkal,multi shottal,meg jó időben el kell lőni a buzzard+unleasht.A csapdákat érdemes akkor alkalmazni mikor a bowot kijátszottad így azzal is tudsz arcba menni,vagy szükség esetén tradelni,de majd úgy is látod azt mit kell csinálni
-
Sirandrish
legenda
válasz emperorka #18842 üzenetére
Linkeld azt a hunter decket pls meg lökj egy taktikát, mert a Magehez sajna nincsenek lapjaim
-
DaveNo1
veterán
válasz ígyvanferi #18841 üzenetére
Az elsőt játszom én is, csak WW helyett Ysera van a deckemben. Esetleg KT-t is ki lehet próbálni, hogy mennyire illeszkedik ebbe a deckbe.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Tyler Durden #18843 üzenetére
feugen-stalagg párost se hülyeség berakni. Ekop azzal tolta épp tegnap.
-
addikt
válasz ígyvanferi #18841 üzenetére
Dánke! Az elsőből csak Grommash meg Harrison hiányzik, asszem Grom-t lecraftolom és mehet a menet.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
emperorka
tag
Kel Thuzaddal hogy boldogultatok?Nekem Sapphiron 3. lett meg hunterrel,de Kel Thuzzaddal kb. 0:30-03:00 kínlódtam.Megfogadtam addig nem fekszek le míg meg nincs,hát nem sokon múlott hogy ne aludjak egy percet se reggelig.Nagy nehezen zooval sikerült lenyomni,de az se az én érdemem volt,szerencsém is volt meg a gép is hagyta magát,pl a 3. körig nem lőtt arcba se.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz Tyler Durden #18840 üzenetére
Van egy update-elt control verzió, meg valami ilyesmi midrange, ami kevésbé drága nyilván. De ha megvannak a legendek, akkor hajrá az elsővel!
Kár, hogy Grommas eléggé alap warrior deckben, szívesen játszanék vele, de egyelőre a néhány próba alatt nem nagyon volt sikerélményem, egyszerűen hiányzik a win condition.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
DaveNo1
veterán
Mekkora hulladék lett ez a mage, nem bírok casualban összehozni vele 2 győzelmet...3 legnépszerűbb deck (zoo lock, midrange hunter, control warrior) ellen abszolút 0 esélye van.
You are not prepared.
-
Sirandrish
legenda
Most nézem hogy Ice Blockom 1 sincs..oh hát akkor tényleg nincs miről beszélni
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #18836 üzenetére
Oh hát akkor én is kipróbálom
-
addikt
válasz Sirandrish #18835 üzenetére
Megmondom most, szarul Mazópisták előnyben
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #18834 üzenetére
Szerintem kell az aoe freeze mert 45hp-t azért le kell verni..ráadásul mire a kutyák ütnek (vannak vagy 4en) addigra már körönként legalább 8-10et sebez ..de majd megmondod hogy ment
-
addikt
válasz Sirandrish #18833 üzenetére
Én most az UTH + keselyű + wolf kombóban bízok, azzal szépet oda lehet neki somni. Meg trapeket is pakoltam, csak néha olyan fosul húzok, hogy az vmi eszméletlen..
-
Sirandrish
legenda
válasz DaveNo1 #18832 üzenetére
Ice Blockból is csak 1 van, Pyrobol is csak 1 van, Antonidas meg hírből sincs
Tyler Durden Freeze mage lehet rá a legjobb szerintem, csak kb tökéletes lapjárás kell vagy esélytelen..
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz Sirandrish #18827 üzenetére
Nekem 6. próbára meglett Freeze mage-val, úgyhogy csak 1 pyrom van. Ami kell a deckbe: 2 flamestrike, 2 blizzard 2 mirror entity, 2 vaporize (ez a spell immune lovagok ellen leginkább), 2 tojás, 2 armoros secret, 2 ice block, a szokásos mage lapok, antonidas, meg 1 pyro (ha van akkor mehet a 2 pyro).
KT-val többet szívtam most reggel, pedig kevésbé nehéz szerintem, de mindig topdeckelt, végül egy kontroll palával nyomtam le (előtte phase2-ben mindig a legjobb lapjaim MC-zte és hiába volt 5-6 lap a kezében akkor is MC-t tolta, végül palánál szerencsém volt mert sokszor tolt MC-t a tokenre)
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Tyler Durden #18830 üzenetére
Én majd holnap nézem meg őket, inkább Sapphitól félek...
-
addikt
válasz Sirandrish #18827 üzenetére
Én egyelőre nem idegeltem fel magamat, tesztelgetem melyik dekk lehet jó.. Freeze mage-el eljutok a végjátékig, viszont nem tudom 45-ről lecipőzni. Warrival 1x sem jött ki a lépés, hunterrel viszont bíztatóak voltak a próbálkozások (:
whitezo88: attól lehet is, szerintem egyik, ha nem a legkeményebb boss../hcban természetesen/
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Ebben igazából 3 rendes legend van. Baron meg KT ugye nem is golden, viszont legalább erőfeszítés nélkül meg lehet szerezni őket, Loathebet kétszer linkelted, Thaddiust meg idézi Feugen és Stalagg. Na ezt az utóbbi hármat persze le kellett craftolni laza 9600 dustból, de a sok piros gombtól nehogy valaki hirtelen szívinfartust kapjon.
(#18827) Sirandrish: szerintem ilyen kell legyen egy heroic content. Én élvezem, hogy némelyiket 15-20 vagy még több próbálkozásból tudom csak leverni, mint pl. Maexxnat, Loathebet vagy Gothikot. Viszont van, amelyik meg elsőre is sikerült. Simán lehettek volna azok is nehezebbek. Persze lehet ilyenkor csak nagyon jól jön ki a lépés, a pakli is pont megfelelő, nem tudom. Nem baj az, hogy nem adják ingyen azt a hátlapot. Azt meg már a többiek szépen kifejtették, miért csak ilyen módon tudják nehezebbé tenni a harcot. Nekem nincs ezzel bajom.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Baron és Kel nem is golden
Amúgy gondolom ennek is több volt s dustja mint az esze
Tyler Durden Én tuti hogy nem szerencsétlenkedek vele..annyit NEKEM bőven nem ér egy hátlap.
Poénból ránéztem Amaz vidijére, hogy mégis hogy nyomja le...no comment..nekem ez már nem tűnik szórakoztatónak[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Sirandrish #18824 üzenetére
Cirka 20 próbát toltam heroic Szaffin, eddig 4 hp volt a legjobb próba hunterrel.. Próbáltam freeze mage, fegyveres warri, és hunter. Most kis pihi következik (:
-
Sirandrish
legenda
0 manáért megöl mindent? Köszi, nem kérem a hátlapot
-
salaam
senior tag
válasz F-ECT$ #18808 üzenetére
Deathbiteos control warrior szerintem a legjobb most laderre, mert nagyon jól megfogja a huntert is meg a zoot is. Főleg, hogy rengeteg gyenge játékos játszik ezekkel a paklikkal és simán rank 10 alatt annak. Ha meglennének a szükséges kártyáim szerintem én is azzal nyomnám, de hiányzik egy pár dolog, szóval inkább hagyom.
-
Tegnap pihenésképp játszottam, eddig még soha nem tudtam 15-s szint alá kerülni, most sikerült 12-re lemenni, hihetetlen milyen logikátlan ellenfelek vannak még itt is sokszor.
Vannak dolgok...
-
whitezo88
nagyúr
válasz ígyvanferi #18820 üzenetére
valóban, 400-800-1600-3200 a költségek.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Sirandrish #18819 üzenetére
De, 1600 a dustköltsége.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #18817 üzenetére
nem 1200?
-
Sirandrish
legenda
-
Sturdiridge
tag
vicc, 4ranked meccsből 4 bot és 1W, elegem van a botokból....
-
DaveNo1
veterán
Na Heroic Sapphiron down kb. 6. próbálkozásra egy saját freeze mage-val. Maradt 1 hp-m mindketten kifogytunk a lapokból végül fatigue ölte meg (csak 1 pyroblastom van, még egyet nem volt kedvem craftolni a boss miatt, de Antonidas legyártott 3 Fireballt, azok eléggé jól jöttek). Szerintem messze ez a legnehezebb Heroic Boss.
You are not prepared.
-
F-ECT$
titán
Craftingban miért más színű itt az Ooze, mint a többi lap?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz emperorka #18810 üzenetére
Dettó. Kicsit rövid volt ez a szárny. Értem én, hogy az eredeti Naxx-ot akarták másolni, de 700 goldért az előző szárnyhoz képest:
5 boss vs 2 boss
2 (3) legend vs 1 legend
2 class challenge vs 1 class challengeBár a pala quest csak harmadikra lett meg, olyan szar lapokat kaptam. Kel pakolta az 5 manás lényeit, nekem meg 1-2 manás szarok jöttek.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
emperorka
tag
na már ""csak"" a heroic mod van hátra
-
F-ECT$
titán
Megnyílt a szárny Eu-n is. Simán ment a vásárlás goldért.
Dive ever, work never.
-
-
salaam
senior tag
válasz F-ECT$ #18805 üzenetére
Hát igen, eléggé megy most, mert tényleg nem túl nehéz és a kártyák sem túl drágák. Egy gyengébb játékos is simán lemegy vele rank 10 környékére. Webspinner óta én is sokat játszom, bár én még a második szárnyas trap és fegyver nélküli reynad huntert. Valahogy nem jön be a trapes verzió. Abból viszont tényleg rengeteg van. Druidot és rugót szerintem napok óta nem láttam. 20 meccsből 10 hunter, 5 zoo lock/paladin, 3 priest/warrior és 2 paladin. (Nagyjából)
Bár mostanában eléggé megakadtam rank 4-en és kezdtem letenni arról, hogy valaha elérek legendig. Az utóbbi három szezonban, mire leértem rank 5-4-3--igm meguntam az egész rankedet és már csak ahhoz van/volt kedvem, hogy arénázgassak meg murlock paladint nyomjak casualon.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz fogtunder #18769 üzenetére
Viszont nagyon hasznos lehet a handlock most. 15 zoo után a 16.-nál reflexből controlra és nem rushra muliganelek, az összes dmg lap a pakli aljában maradt, mert kb. akkor kezdtek feljönni amikor 4 giant volt feltauntolva és baszhattam már. Szóval meglepetésnek azért jó a handlock
-
aktív tag
válasz Sirandrish #18802 üzenetére
Igen igen már három megvan most gyűjök a negyedikre.
Wot nick : Lanoka_
-
Sirandrish
legenda
Nem fogják törölni viszont mintha említettek volna olyat hogy az első szárny is fizetős lesz. Bár gondolom te azt már "megvetted" szóval nem érint.
-
aktív tag
válasz kervantas #18800 üzenetére
Nem tudom laikusként kérdezem.Ez az első ilyen jellegű játék amivel játszom.Azt gondoltam hogy lehet ez egy event amit ha lejárt akkor kivesznek.Más játékokban előfordul ezért kérdeztem.De a hozzászólásodban minden benne volt Köszi.Nincs is több kérdésem.
Wot nick : Lanoka_
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest