- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
arcane golem tescos változat, 5ért 12 output, leeroy meg 8ért ugyanennyi 1 shadowsteppel. de a belcher/ghoul/loatheb után valóban alig van már miracoli, esetleg a maligodba még lehet fantázia, az a tauntcity ellen is jó, vagy átlő rajta, vagy egy 8-as blade furryval takarít mindent, így handlock ellen erősebb is amúgy. tíz alá levered, kirakja az óriásait tauntolva aztán csak les mikor hullik minden egy malygos prep flurry után.
-
Zedz
addikt
Leeroy nerf után a miracle rugót szerintetek mivel lehet majd játszani? Arcane golem? Malygos? Tudtok ajánlani valami hatásos csoda rugót Leeroy nélkül? Fel akarok készülni a jövőre...
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #20392 üzenetére
Ja, a bot sámán deckben népszerű, és kezdik átvenni az élő játékosok is. Egyébként már bennem is többször felmerült, hogy a totemtengert ki kellene használni, ehhez jó a BL és a Sea Giant is. De valahogy hosszú távon mindig az jött ki, hogy ezek eléggé szituációs lapok.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #20390 üzenetére
-Argent Squire helyett esetleg mehet Undertaker
-Harrsion helyett: Gnomish / Azure / Acidic Swamp OozeA többi jó ha megvan, esetleg Al'Akir helyett lehet még valami nagy legendet betenni (pl Ragna), de az nem lesz ugyanaz.
Ja, és 22-e után könnyebb lesz vele az élet, mert a hunterek azért elég könnyen meg tudják enni bármelyik sámán decket.
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
-
Redcaster
őstag
valaki valami hatásos shaman decket tudna linkelni? 2 wint kéne összekaparnom napihoz, de zsinórban 5-öt vesztettem
-
Devas
őstag
válasz Sirandrish #20383 üzenetére
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
SLYM
veterán
válasz GoTReX #20349 üzenetére
nem költöttem rá, viszont helyette sokat játszom. commonból megvan minden lap, majdnem az összes rare is. a fontosabb epicek közül is csak a 2 preparation nincs meg, mert még nem nagyon tolom rogue-al. legendek közül megvan majdnem minden ami számít: cenarius, antonidas, tirion, alakir, jaraxxus, grommash, cho, mukla, tinkmaster, rivendare, leeroy, old murk-eye, greenskin, feugen, harrison, loatheb, stalagg, cairne, hogger, maexnna, sylvanas, black knight, gruul, kel'thuzad, ragnaros, alexstrasza, onyxia (az elején még jó ötletnek tűnt egyesével leirogatni )
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #20378 üzenetére
Én már ezért játszok egyre kevesebbet, túl nagy a szerencse faktor benne. Múltkor volt egy legalább 7-8 wines druid arena deckem, erre 0:3 lett, mert mind a három meccsen kezdéskor a kezemben nem volt 5-nél olcsóbb lap (első 3 kör hero power kb. már egyenlő a vereséggel) annak ellenére, hogy tele volt a deck a olcsó lapokkal és a mana curve is jó volt. Volt a deckben 4 swipe, és a 3 meccs alatt egyik sem jött fel. GG.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz whitezo88 #20371 üzenetére
ez 6:3 lett aztán egy 1:3 rogue is beficcent. hát, amilyen jól indult olyan rossz lett a vége. minden elismerésem a 12 wineseknek, de ahhoz így kb száz aréna utána tartom hogy mák kell, hogy ne húzzon lethalt az ellenfél, te meg igen. és hiába van 2-3 clear a deckben ha nem jön be na mindegy.
-
DaveNo1
veterán
lol, Kripp 20 legendes rogue deckkel játszik
You are not prepared.
-
salaam
senior tag
Úgy általában abban a hitben élek, hogy az RNG-nek tényleg kevés köze van az arénához és inkább a draftolás/skill dönti el a dolgot. De hogy életem első 12 wines arénáját egy ilyen paklival sikerül összehozni, hát borzasztó Csináltam már 2 legendes drafttal 0-3at, erre is azt mondtam volna kb. deck (Volt még 2 execute, 1WV, 1Undertaker,1Cleave és egy Commanding Shout)
-
whitezo88
nagyúr
Outskilled. Deathlord into topdeck swipe.. [link]
-
thesound
addikt
Én a naxx-ot vettem pénzért, a pack-okat meg csak goldból. Most jutottam el rank 13-ig egy secret-DR hunterrel, júluisban telepítettem fel a játékot, de kb. augusztus óta játszok aktívabban. Játszottam eddig vagy 8-10 arénát is goldból, de katasztrófálisra sikerült mind (pár kijött nullszaldósra ).
Egyelőre függő vagyok, csak valahogy arénázni kellene megtanulni. Kíváncsian várom mikor és mi lesz a köv. kieg. (ok, ok ~100 új lap, de egyelőre mást nem tudunk, talán a blizzcon után).Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Devas
őstag
válasz ígyvanferi #20364 üzenetére
Én se költöttem még egy forintot sem a játékra és elég gazdag lapkészletem van már szerencsére. Aki hamar akar fullos decket, annak azt tudom tanácsolni, hogy NE craftolja el a dust-ot. Üljön rajta amennyire sokáig csak tud. Minden kaszthoz van összeállítva saját paklim, de a hunterrel meg warlockkal nem nagyon játszok, azok nem szimpatikusak. Nekem szezon végén Rank 12 volt eddig a rekordom, de nem látok annyi potenciált még egyenlőre a kártyáimban, hogy 10 alá juthassak.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
F-ECT$
titán
válasz GoTReX #20357 üzenetére
Attól függ, hogy mennyi időre köt le. Én pl lassan 1 éve játszok vele, ha mondjuk a wow-hoz mérem az árait, akkor az 1 év alatt az alapjáték + havidíjjal elvitt 40e Ft-ot, annyiból meg itt is megvan majdnem az összes értelmes lap, ami meg hiányzik, az goldból pótolható. Annyi a különbség, hogy itt érdemes előre egy nagyobb összeget beruházni, és utána nem kell azon görcsölni, hogy mikor lesz meg ez vagy az a kártya. (Persze nem árt, ha van pár kevésbé fájó hiány, hogy legyen miért packokat bontani.)
Dive ever, work never.
-
ígyvanferi
addikt
Én sem költöttem még, nem is arénázom magam halálra, így viszonylag szegényes a készlet, főleg legendek terén. De azért néhány használható decket így is össze tudtam állítani. Van egy sztenderd sámánom, most bepattintottam egy sea giantet, doomhammer, BL, egyéb shaman cuccok. Warlockból zoora futotta, hunterből szintén csak a közkedvelt midrange-et tudtam összerakni Leeroy nélkül. Aztán egy egyénileg értelmezett DR priest, viszonylag jól ment eddig a néhány próba alapján 13. szintig. Használok még egy budget paladint és kb. ennyi. Druiddal még esetleg merek rankedre menni, ha muszáj, de mage-et, rogue-t, warriort már nem erőltetem. Mondjuk ezen a szinten még talán nem halálra ítélet ezekből sem valami budget verzió, de inkább megőrzöm a maradék hajam.
Egyébként csak most kezdtem úgy rankeden játszani, hogy nem questet csinálok. Hatalmas előrelépés pl. az, hogy szezon közepén már 13. rankon vagyok. Meglátjuk sikerül-e először 10 alá bemennem. -
kervantas
aktív tag
válasz Redcaster #20359 üzenetére
Nekem még anno egy packban volt Jaraxxus-al Csúnya healelős emberek ellen elég jó.
Amikor még nagyon kezdő voltam betörtem 2 Harrisont meg az első legendemet, Geddont is, persze most milyen jó lenne a ctrl warimba.
Azon gondolkoztam, hogy a Deathwing lehet jó lenne bele, mivel a 2 Shield Blockon meg az Acolyteokon kívül nincs card draw benne, és sokszor nem elég. Control vs Control meccsben jó lenne elméletben, gyakorlatban meg felhúznám 2. körben.
Majd meglátjuk lesz-e Leeroy törés, és ha igen mi lesz belőle. -
fogtunder
nagyúr
-
DaveNo1
veterán
Pár tízezret beletoltam, mert nincs időm sokat játszani, viszont szeretek deckeket fejleszteni, és próbálgatni, ehhez pedig nem árt sok jó lap. Egyszer vettem egy 40es packot meg többször 15-öset. Meg kell hagyni szerencsés is voltam, volt olyan, hogy 15-ös packban 3 legend is volt, ezt azóta se felejtettem el
Érdemes amúgy pár hősre ráállni, és azokat fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
GoTReX
őstag
válasz fogtunder #20354 üzenetére
Én még csak most ismerkedek a CG-vel,valószínüleg ha nem a WoW világába tartozna ,akkor bele sem kezdtem volna. A Blizzard árait amúgy sem tartom reálisnak magyar pénztárcára mérve. Persze minden hobbi drága,de nálam nem ez a vezérfonal,csak időtöltés kis fejlődéssel.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
fogtunder
nagyúr
válasz GoTReX #20353 üzenetére
én vettem az elején 40 csomagot, utána még asszem 3-4x15-öt elszórva, de azokra már nem mondanám, hogy megérték. az első 40-ből viszont össze bírtam rakni egy használható druid paklit, amit utána több szezonon át fejlesztgettem, és szinte csak azzal játszottam.
nincs baj azzal, ha az elején csak egy classra koncentrálsz, csak ne törj be olyan lapokat, amik egyébként jók, és csak azért nem használod, mert az adott hőssel nem játszol, én pl. törtem anno cabal shadow priestet is, elég szar érzés volt craftolni, mikor utána kellett, gyakorlatilag buktam 700 dustot egyetlen kártyán.
meg ugye az is számít, hogy pénzed, vagy időd van-e. ha még mindig fősulin lennék, tutira nem költöttem volna rá egy fityinget se, de mivel évi kb. 2-4 játékot játszom, belefért, hogy vegyek pénzért lapokat.[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
GoTReX
őstag
Köszi a válaszokat! Akkor nem vagyok etéren elmaradva. Bár lehet elkövetem azt a hibát ,hogy zömében van 1 pakli (Hunter) ami 98% használok és tolom. A többi a Daily miatt kerül elő ,és nem sok fogalmam van róla.A "single" vagy Scenario nem is tudom itt hogy hívják engem is érdekel. Az megkerülhetetlen,de a pakli vásárlás Shop-ban az nem annyira csábít.
-
Mister_X
nagyúr
Én majd Naxxramast fogom megvenni, deck az van ingyen, jelenleg egy lap van warlocknak amit le kellene craftolni a saját deckembe, Paladin meg megvan egy darabig a jelenlegi settinggel.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
whitezo88
nagyúr
gyorsan le akartam darálni a huntert, de ez eléggé tableflip szitu volt... [link]
-
GoTReX
őstag
Nagy átlagban mennyit szoktatok költeni deckre,ha egyáltalán költötök valós pénzt egy játékra. Csak kíváncsiság,mert én egy forintot nem tettem bele,és ennek arányában lassan is bővül új lappal a készlet.
-
salaam
senior tag
-
salaam
senior tag
Hyped - Neirea meccs VGVN 3-on valami brutális volt. Szerintem életemben nem láttam még ilyen izgalmas meccset, mint a mage-miracle
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #20342 üzenetére
A. Adakozatam, B. Bizonyára sok, aki ennyit ilyen célra tud áldozni, C. Ezt én is tudom, D. Nyilvánvaló, sok pár dolláros adakozással semmi fenntartásom nincs, ebből vesznek jobb hardwert, tartják fenn a minőségi streamet, vesznek paklikat stb, de azért az már durva mikor repülnek az ilyen több 100 dollárok (láttam élőben már 1000-et is).
You are not prepared.
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #20341 üzenetére
Pár gondolat:
-Adakoztál már bármilyen célra?
-Nem tudhatod, hogy mennyi pénzük van, nekik 1000 dolcsi lehet annyi, mint neked 100 Ft.
-Ha senki sem adna pénzt, akkor egy csomó streamer nem, vagy nem ennyit tudna streamelni.
-A legtöbb donate egyébként szerintem 2 dolcsi.Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
-
F-ECT$
titán
Redditen egy csávó "kipörgette" a játékot:
-Az összes sima és arany kártya (legendekből 1, többiből 2)
-Minden hős lvl 60-as
-Minden hős arany-Mellesleg ezek után van még neki 22k goldja, és 135k dustja is.
Ehhez kellett:
-1 év, amiből 63 nap a játékidő (azaz napi 4 óra átlagosan)
-11357 ranked játék, amiből 6473-at nyert meg (57% wr)
-4445 pack nyitásNem írta le, hogy tolt-e arénát, valószínűleg nem, így az összes kártyához kellett kb 5000$-t költenie.
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
válasz ígyvanferi #20334 üzenetére
Amaz enragelt worganjét (2 hp-n volt, és volt lent 4 másik egység + 2 hős, ez ugye 6 target a bombernek) kinyírta a saját mad bomberje pedig közel volt a lethal, végül bukott is. Gyanús, hogy benne lesz heti funny and luckyban
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Devas
őstag
Hát ez tetszett. Enrage effektet leszedte az Equality.
-
ígyvanferi
addikt
válasz DaveNo1 #20332 üzenetére
Meg is nyerte. Bár a legendek nem játszottak.
Most néztem a saját bontási statisztikám, lenyűgöző 0,6%-ban nyitok legendet. A nagy átlag ugye 1%. Bár a minta nem sok száz, de akkor is, már igazán ideje lenne mondjuk egy golden Leeroy-t pattintanom.
És ezzel most egy időre megint letudtam a sírást a rossz szerencsém miatt.[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Hafu pickup: Deathwing, Onyxia, Doomhammer + csomó jó lap
You are not prepared.
-
Mister_X
nagyúr
Ma már kétszer volt olyan, hogy rögtön a meccs kezdetekor nyomott sz ellen egy concede-et. És többször voltak olyan lvl20-asok, akik golden basic cardokkal és legendarykkal vertek meg
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
LBandi
aktív tag
Azért az durva hogy forsen 32 órás ébrenlét után is milyen play-t nyom, úgy hogy sokan fikázták a draft-ját.
[ Szerkesztve ]
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
GoTReX
őstag
10perce lebeg a kártya a board felett,és nem történik semmi.Dumálgatni tudunk....Szokott ilyen lenni?
-
salaam
senior tag
Trumpnak nincs meg a Voidcaller
-
Redcaster
őstag
Értem, köszi mindkettőtöknek
-
F-ECT$
titán
válasz ígyvanferi #20309 üzenetére
Rank vagy casual? Ha utóbbi, akkor ne csodálkozz, ha előbbi, akkor szar keze volt, és yolozott.
Dive ever, work never.
-
salaam
senior tag
Ha valakit érdekel, Lord of Arena van, Amaz, Trump, Reynad,Tides, Hafu, Massan, Forsen és Nadia játszanak, és Kripp+Reckless a kommentátorok!
-
ígyvanferi
addikt
Az mennyire mindennapos, hogy rogue az 5. körben kirakja Leeroy-t, üt arcba majd Concealeli?
Ez így még önmagában talán nem is gáz, de paladinnal voltam 27 vagy 28 hp-n. Persze nem jelenti automatikusan, hogy nálam is van a consec vagy pyro+eq kombó, de persze nálam volt.
Golden portrés volt ráadásul. Két körrel később meg feladta.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Van két lapom, amit nem tudok hova tenni: Angry Chicken (arany) és Brawl. Mindkettőt bontanám, érdemes meghagyni valamelyiket?
-
SLYM
veterán
ollie veled találkoztam arénában?
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Sirandrish #20302 üzenetére
Persze-persze, azt megvárom.
-
Sirandrish
legenda
válasz EmptyParadox #20301 üzenetére
MÉG NE!!!
Majd ha módosítanak rajta..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
EmptyParadox
senior tag
Ahaaa, köszi srácok, akkor ez tisztázódott nálam végre. Be is töröm a golden Leeroy-omat akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla