- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nah akkor itt és most be is fejezem a HS-t.
74 packból kaptam egy telibevert Legendet? Azis Pala legend amival soha a büdös életben nem játszok?
A 74 packból legalább 50 a 40dustos kategória? Mi ez gyerekek?Igaza van a Blizzardnak..inkább nyalja meg még 2szer az amcsi köcsögök cerkáját...
Nem tudnám felajánlani a nyitásomat valamelyiknek?Gondoltam hogy sz*r lesz, de ez kritikán aluli
-
Sirandrish
legenda
Bocsi, biztos volt róla szó, de mostanság nem követtem az eseményeket.
Lesznek új küldik amikért packok vagy gold jár? -
Sirandrish
legenda
40-50packból 2 legend? Az nem valami sok
Nekem 70 paklira lesz elég goldom, meg vagy 6 legennyi dustom, remélem abból kijön az új kieg "java" -
Sirandrish
legenda
Még mindig cserélnék 80g-t, 80g-re
-
Sirandrish
legenda
80g csere valaki?
-
Sirandrish
legenda
válasz
ígyvanferi #59410 üzenetére
Nekem is. Mint minden W&L vagy Brawl pack. Esküszöm még egyikben sem volt soha semmi
-
Sirandrish
legenda
Én nagyon örülök az új questeknek. Kaptam olyat hogy játsszak ki 10combo kártyát meg 30 murlocot.
A Rouget mindig kerültem..valahogy sose tetszett, de most mégis összeraktam egy tök poén decket és 2 meccsből meg is lett, ráadásul mindkettőt lehoztamA Murloc meg..valahogy az sem fogott meg..sosem játszottam, de most összeraktam egy Warlockot és az első meccset be is húztam vele, pedig gyakorlatilag egy nagy nulla ez a deck is
A lényeg a lényeg..végre változatos a játék. Jómagam csak a napi questeket nyomom le mert se időm, se kedvem többet játszani, de most legalább azokon nem alszom el
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #58533 üzenetére
Elkelt.
-
Sirandrish
legenda
Ismét lenne egy 80goldos questem cserére.
Jelezze akinek van és "cserélné" -
Sirandrish
legenda
válasz
AsakuraDave #58378 üzenetére
Nem...itt te vagy a pro aki alig kezdett el játszani de már megmondod hogy mi hogy merre, aztán mégsem boldogulsz.
Az hogy más T1es deckel megy az téged miért zavar? Probléma a "nobrain" , de más által megalkotott deck kell? Hát miért nem gondolkodsz, és találsz ki jobbat? Hisz ezt a játékot kikapcsolt aggyal is lehet játszani... -
Sirandrish
legenda
válasz
AsakuraDave #58376 üzenetére
Hát csinálj egy saját decket. Tier 1-2es netdeckel akarsz bizonyítani? Ejnye..
-
Sirandrish
legenda
válasz
AsakuraDave #58367 üzenetére
Többen és többször bebizonyították már hogy basic lapokkal és/vagy nagyon olcsó deckekkel is el lehet jutni legend rankig. Szóval hajrá...ha akkora pro vagy akkor most is be tudod bizonyítani..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jumbozorz #58353 üzenetére
LV10ig huzzál fel minden hőst, akkor megkapod a basic lapjaikat.
Ha egyik Tier 1-2es deck sem tetszik, és mindenképp saját paklival akarsz játszani, akkor játssz saját palival. Lehet nem jutsz olyan messzire mint 1-1 netdeckel, de nincs is annál nagyobb buli mint amikor saját paklival alázod a Tier1es paklikat.
Hogy átlásd jobban a játékot, játssz sokat, vagy ha időd engedi akkor nézhetsz streameket is. -
Sirandrish
legenda
válasz
AsakuraDave #58345 üzenetére
És jönne a többi "nobrainer" amire neked nem lenne dustod, és majd azokra panaszkodhatsz naphosszat.
Azt hiszem mindenki nevében mondhatom....alig várjuk... -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #58328 üzenetére
elkelt..
-
Sirandrish
legenda
80goldos küldit adok egy 80 goldos küldiért cserébe
-
Sirandrish
legenda
válasz
AsakuraDave #58110 üzenetére
Imádom az ilyet...aki jobb nálam az nolife-er
Nem, nem az csak időben kezdte.
Én 1-2 különleges akción kívül nem költöttem a játékra, csak és kizárólag a napi questeket toltam be már jó ideje, és most is csak annyit csinálok. Több mint egy évet ki is hagytam, és mégsem érzem magam hátrányba.. -
Sirandrish
legenda
válasz
EmptyParadox #57954 üzenetére
Persze hogy adok ki pénzt olyanra...de attól az még nem jó üzlet
60 gurigáért meg inkább egy Aston Martint vennék, a maradék 59,9999-et meg benzinre költenémsaen Nem bántottam én senkit
-
Sirandrish
legenda
válasz
micafighter #57950 üzenetére
& Szalontai
Pont ezt mondom én is. Neki lehet hogy pont ez kell 10 dollárért, meg lehet neki ez jó biznisz volt, de egyébként nem az. -
Sirandrish
legenda
Valaki magyarázza már el hogy ez a sakk hogy működik mert a fejemet már a falba verem.
Két ugyanolyan board egymással szemben..az ő figurái 2-t ütnek míg az enyém egyet. Hiába helyezem akárhova, le se sz*rja... -
Sirandrish
legenda
válasz
EmptyParadox #57559 üzenetére
Azaz..köszi.
Valamiért Hunter rémlett. -
Sirandrish
legenda
Volt egy olyan Class Challenge hogy minden 1 manába került és csak 1 manád volt minden körben.
Nem emlékeztek véletlenül melyik volt az? -
Sirandrish
legenda
80G-s biznisz valaki?
Elkelt
-
Sirandrish
legenda
válasz
micafighter #57373 üzenetére
Teljesen mindegy hogy konkrét lapra gondoltál-e.
Még a magyar kártyában is van RNG, nemhogy ebben. -
Sirandrish
legenda
válasz
micafighter #57370 üzenetére
"csináljanak egy RNG nélküli játékmódot."
Tisztában vagy vele hogy ez egy kártyajáték?
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balathruin #57315 üzenetére
Nem ettől az tuti. Aki kihívja a másikat, annak a küldetése lesz "aktív".
-
Sirandrish
legenda
Szerintem én megint parkoló pályára teszem na HS-t. Most hogy lett új gepem , van mit bepotolni és már az utóbbi napokban a napikat is nehezemre esett letolni. Úgy hiszem jobban járok így mintha kényszerből ülnék le játszani. Épp ezért viszont délután elnyitom a 4k goldomat, szóval tessék szurkolni
Ha nyitok egy yoggot azért öt kipróbálom
-
Sirandrish
legenda
válasz
mhmpista #56842 üzenetére
Igen, mivel lényegében ő lesz a hősöd onnantól.
Lényegében nem felhealel 15-re, csak lecseréled a herodat rá.Reno mindenképp utána jöjjön, hisz ha Lordot 30 HP-ra rakod le, akkor is 15 HP-ja lesz..
Fordított esetben Reno előbb mert úgy "hasznosabb" sokkal..Szerk: mármint hasznosabb tud lenni..
-
Sirandrish
legenda
válasz
balisz #56826 üzenetére
Mert nem volt mit craftolni. A classic legok közül gyakorlatilag minden fontosabb megvan, a Nax után meg pihenőpályára került a játék.
Viszont így abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy a kövi kieget tizenpárezer dustal nyitom, szóval amit nem nyitok ki a remélhetőleg 50-60 (annyi goldot remélem összeszedek addig) pakliból, azt lecraftolom majd aztán isten áldjaSzerk: Még Alexből és Onix-ból is van 1-1 "felesleges" egyébként.
-
Sirandrish
legenda
válasz
micafighter #56814 üzenetére
Köszi
-
Sirandrish
legenda
5 Classic legend hiányzott, nyilván olyat kaptam ami már megvolt. Antonidas..
Annyi "szerencsém" van hogy eddig goldenbe volt meg, szóval azt most betörhetem.
A 10pakliba nem volt semmi..2 epic oszt kalap kabát..Más: Van valami brawlban jól működő Druid deck? Druidos és Brawlos küldim is van
(#56811) DaveNo1 Milyen deck? Mi van benne?
-
Sirandrish
legenda
Ez a welcome bundle mikor lesz?
-
Sirandrish
legenda
válasz
EmptyParadox #56609 üzenetére
És ezt hol tudom megvenni?
-
Sirandrish
legenda
válasz
EmptyParadox #56609 üzenetére
Oh...nekem 5 class legend hiányzik... igaz, egyik sem kell dr ennyiért még a gyűjtő szenvedélyem is előtérbe kerül
-
Sirandrish
legenda
Kötözködés? Távol álljon tőlem...
De most őszintén? Nem ez van mindig? Nem csak tőled....kb bárkitől.
Amitől kikap az OP. Mert a Warrinak fegyvere van, mert a Lock lapot húz, mert a Mage Portalozik, etc etc etc.
Minden népszerű deck le van oltva.Ez önmagában nem baj, de legalább had örüljek már 1-1 kirohanásnak..nem ártok én azzal senkinek
-
Sirandrish
legenda
válasz
micafighter #56559 üzenetére
Hát éppen ezaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- BestBuy topik
- Politika
- Óvodások homokozója
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest