- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BrandonXXV
aktív tag
Köszi az útmutatásokat.
Mondjuk ez jó vétel lenne?
[link] -
z123456z
őstag
-
Cheif
tag
válasz
BrandonXXV #70039 üzenetére
nekünk a jar platinum vált be eddig a legjobban
-
arcsin
senior tag
válasz
BrandonXXV #70039 üzenetére
Nekünk a por vált be. Mülleres Blink por(Müller szombat alkalmával érdemes venni), Finish.
-
arcsin
senior tag
válasz
balint82 #70037 üzenetére
Nálunk nagy hely van a konyhában és elgondolkoztunk egy side byside-on, de a kinézeten túl nem sok előnye volt egy sima kombi hűtőnél. Ha csak a nyers számokat nézed, a litert már rájössz hogy átb.szás.
Inkább egy magas, sok polcos hűtő. Mi végül ilyet vettünk, ez nagy.
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Mosogatógéphez keresnék valami jó mosogatótablettát.
Kinek mi vált be? Van most valami best buy akciós, ami megéri?! -
balint82
senior tag
válasz
Hauptmann #70007 üzenetére
2012-ben vettünk egy elég nagy Lg-t, hibátlanul teszi a dolgát. Nagyon szeretjük csak kinőttük :(.
Most egy kicsit gondban vagyunk, mert side by side - t szeretnénk, de 4 ajtós, italadagolósból, amit nem kell a hálózatra kötni elég kicsi a választék.
Valószínűleg LG lesz 2 ajtós, door in door kompromisszummal. -
szabog74
aktív tag
válasz
Hauptmann #70033 üzenetére
Beko 5 év garanciás hűtőt vettem 3 éve (RCNA406I30W), nincs baj vele, tényleg működik a no frost is. Nem rég költöztünk vidéki amerikai konyhás lakásba, lehetne halkabb is a kompresszora, eddig nem tűnt fel a hangja. 40dB sajnos itt már jól hallható. Ha cserélem, akkor csak ezért.
Egyébként vettem már több Beko gépet (mosogatógépek, sütő is), baj egyikkel sincs, persze az árkategóriát nem szabad elfelejteni. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
Hauptmann #70007 üzenetére
LG
Mi mostanában Electrolux-ot vettünk (de felülfagyasztósat), mert annyi volt a büdzsé, nagyon lejjebb meg nem akartunk menni. Müxik, a hangja szokható, ha egy helyiségben alszunk vele, de látszik a lemezek hepehupaságán hogy ez egy büdzsé Elux.
Nagyon jegesedik amúgy, de attól tartok Bekoval vagy más kissebb márka olcsóbb termékével se lett volna jobb, sőt...
-
Hauptmann
veterán
70007-re valaki esetleg? Vagy legalább melyek azok a hűtőgép márkák, amik vállalhatóak?
-
E.Kaufmann
veterán
Kis lakásba gyerek miatt keresnék olcsóbb légszűrő/párásító berendezést, de a legtöbb vagy egyik, vagy másik, szűrőt venni kell hozzá folyamatosan, de közben találtam egy ilyet, ami elvileg mindkettő, és csak vizet kell bele tenni meg néha elmosni a szűrőt, viszont abszolult semmi infó nincs róla itthon: [Beurer LW 230]
Valakinek van tabasztalata ezzel a készülékkel/gyártóval, esetleg nem sokkal drágábban (max 100e HUF) valami hasonlót tud ajánlani?
Tehát párásítson és szűrje is a levegőt, ha nem is egyszerre, de választható módon. -
-
d@minator
addikt
válasz
Viktor0610 #70027 üzenetére
Az L újabb modellnek néz ki.
A leírás alapján van hozzá + résszívófej és + kefe fej. Mosható szűrő, nem HEPA. 25W szívóerő.A régihez nincsenek ilyen tartozékok. HEPA szűrős. 7W szívóerő.
-
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #69266 üzenetére
A hosszú távú tapasztalatot majd az idő szolgáltatja, de 2 hónap aktív használat után azt mondom, hogy egyelőre bizony jó választás volt ez a Bosch fagyasztószekrény.
Ennyire csendes "hűtőgéppel" még nem találkoztam. Alapjáraton gyakorlatilag hangtalan, és egy nagyon-nagyon enyhe búgást is csak akkor lehet hallani, amikor bekapcsolom a "Super" (gyorsfagyasztó) funkciót.
A gyorsfagyasztás pedig pazar. Fél óra alatt tökéletes hőméréskletre, szinte "jégkristályosra" fagyaszt bármilyen italt, és nagyon hatékony a nagy darab húsok, zöldségcsomagok gyors lefagyasztásában is. (Mindezeket a felső három fiók valamelyikében kell elhelyezni.)
Jegesedést szerencsére nem tapasztaltunk a gép belsejében, működik tehát a "No Frost".
-
KMT
addikt
LG hűtők visszamelegedési idejét valaki megtalálja hivatalos adatok között? Az árukereső néha mutatja, de hogy honnan veszi és biztos-e, nem derül ki.
Pontosabban, ezekét tudja valaki biztosra? GBB72SWVGN, GBB72SWUCN
-
Nem tudom, jó helyen járok-e, de nem találok infót a témában.
Kinéztem egy állóporszívót: Gorenje SVC216FMLW, drágábban látom a nagytesót (SVC219FMW), de nem tűnik jobbnak, a szívóerő pl. lényegesen kisebb a leírás alapján, illetve azt sem látom át, mi a különbség a kettő között.
Szerintetek? -
Nestra
csendes tag
válasz
Flowtation #69972 üzenetére
Szia, LG mosógépem ugy 4 évesen kezdett el rodeozni a fürdőszobában. Aztán a férjem megtisztította a lábait (valahol olvasta), azóta nem megy sehová
Nem mondom, hogy ez a baj, de egy próbát megér.Ezek a gumis izék alul ha elkoszolódnak elveszítik a tapadásukat,
-
attiati
veterán
jól meggyőztem magam, hogy veszek egy Laica Clear 1000 víztisztító kancsót és szembejött ez:
Asztali víztisztító
Használ ilyet valaki? Ugyanolyan jó minőségű betét kapható hozzá, mint mondjuk egy Laica BiFlux?- Szűrőbetét kapacitása: kb. 3.000 liter (180 naponta cserélendő)
- Kezdeti költségek, termék ára 10.000Ft (1db szűrőbetéttel)
- Fenntartási költségek: szűrőbetét ára kb. 3000Ft/db -
KMT
addikt
Sziasztok! A Bosch Serie 4 (pl. KGN39VLEB) és a Liebherr pl. CN 4313 hűtője esetében a no frost funkció mennyire hatékony vajon? Tényleg nem kell a fagyasztót sem leolvasztani, vagy csak marketingrizsa?
-
BBéci
legenda
válasz
herdsman12 #70016 üzenetére
Így jár, aki vaksi és nem veszi fel az olvasószemüvegét. Én is mosógépet
véltem látni.
-
tcarina
csendes tag
Sziasztok!
Keskeny mosogatógépből (45cm széles) valami jó ajánlatot tud valaki? -
Hauptmann
veterán
Lassan érik a hűtőcsere.
Ami fontos:
-alulfagyasztós
-a mostani hűtőtér 206 liter, a fagyasztó 63 liter, kb. ekkora kéne most isSemmi extra nem kell. Mik mostanában az ajánlott márkák, esetleg konkrét típusjavaslat?
-
z123456z
őstag
Most vettem egy Beko sütőt. Már több, mint fél órája megy max hőfokon, de még mindig büdös és füstöl. Meddig tart ez vajon? Ránézésre szép, de az ajtó picit csálén áll, engem zavar, asszony még nem látta. Minden Beko ilyen? Semmi kedvem ismét szerelni meg cipelni. Eddig sanszos, hogy az első, egyben utolsó Beko termékünk.
-
tzimash
őstag
válasz
Intel fan11 #70000 üzenetére
Lehet itt több eséllyel kapsz választ:
https://prohardver.hu/tema/akvarisztika/friss.htmlTakarítva mikor volt a szűrő? Lehet csak fullon van "ganyéval" és nem tudja áramoltatni a vizet már.
pjen #70001
Remélem, hogy benne volt, átfutottam a használatit, de nem tér ki ilyesmire külön.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest