Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gömbike
senior tag
válasz OPiiPO #59139 üzenetére
Az 5 év gyártói garancia miatt a Beko.
Ez felett pedig az igényed, pénztárcád a döntő.
Baráti körben évek óta Beko dolgozik, teljesen elégedettek vele.
Az én Elux esf 66030x gépem most lép át a 13. évébe, de az mai áron inkább 200, mint 180.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
fornettisuti
veterán
válasz OPiiPO #59618 üzenetére
Egyértelműen az előbbire, mivel eluralkodott már a fekete penész és a hőhidak/hibás szigetelés a topikon.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz OPiiPO #60280 üzenetére
Köszi, én a kombi gépekre gondoltam, ott nem írják egyiknél sem, akkor ezek szerint egyik sem az. Viszont a kérdéssel nem csak kimondottan LG-re gondoltam, hanem általánosságban, mert többször olvastam már, hogy ha muszáj kombit, akkor hőszivattyúst. Szóval akkor ez a négy modell van jelenleg forgalomban itthon?
-
arcsin
senior tag
válasz OPiiPO #60850 üzenetére
az virus, az tök más. Különben meg volt egy fickó aki nem hitt a a baktériumokban, mert nem láthatóak, azaz nem is léteznek kész pont. Amúgy van a DM-ben antibacis, virusos öblítő, nem drága és lehet használni alacsony hőfokon is. Maszkokat, alsóneműt is ezzel szoktam mosni pld. meg igény szerint...
[ Szerkesztve ]
-
BB9000
senior tag
válasz OPiiPO #60902 üzenetére
Nekem Russell Hobbs 23450-56 van. Link edigi Nagyon meg vagyok vele elégedve. Már kifutó széria, de az ediginél még van belőle. Amiket mostanában lehet kapni, azoknak nincs lehajtható része, csak a sima lap. Én kifejezetten örülök, hogy van neki, mert abban sül meg a hús, vagy a kolbász, virsli, a sima lapon meg a zöldségek.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz OPiiPO #60902 üzenetére
A Lidl/Aldi párosban is szokott lenni. Szerintem szezon kezdetekor is lesz majd. Azok jók szoktak lenni. 3 év garival.
Voice24
őstag
-
veterán
válasz OPiiPO #61037 üzenetére
Tehát a 400 eFt-os Miele mosogatógép árából kapna az illető 7 BEKo mosogatógépet. Szóval ha a BEKO 5 évet bír, akkor a hétszer annyiba kerülő Miele gépnek 35 évet kellene bírni, hogy az ár/érték arányuk egyforma legyen
(Egyébként láttam Miele mosogatógépet, annak se lehetne ráállni a kosarára, tehát a "hajlik" kifejezés ráfogható a Miele gépre is )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz OPiiPO #61039 üzenetére
Most is várom, hogy a BEKO szerviz megkapja a kompresszort, korántsincs világvége érzésem, tudomásul veszem, hogy ami elromolhat, az el is romlik.
A Miele az alkatrészeket fénypostán küldi (Ne mond, hogy a Miele sosem romlik el, mert ez műszakilag lehetetlen )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
szotyika77
aktív tag
válasz OPiiPO #61523 üzenetére
+ ribarszki
+ pjenKöszönöm mindenkinek, átértékeltem a látottakat!
És így módosítanám is a kérdésemet:
Milyen vezeték nélküli porszívót ajánlanátok az alábbi kritériumokra?
-Kb 140m2-re, ahol a padló 70% csempe, a maradék laminált padló.
-3 hosszú szálú szőnyegünk is van, fontos lenne, hogy azt is fel tudja porszívózni.
-Szeretném ha egy nagy egybefüggő felületet egyszerre fel tudjak porszívózni, ez kb 70m2, ennyit bírjon az akksija legalább.
-a keret max 140-150 ezer forint.Előre is köszönöm a segítséget!
-
M3oH
addikt
válasz OPiiPO #61669 üzenetére
Nofrost lényege, hogy nem párás a benti levegő. Ez miatt nem fagy. Viszont ez miatt száraz benne a levegő, ami nem tesz jót a friss zöldségnek, húsnak. Nem hiába vannak külön rekeszek ezekben a hűtőkben. Nyilván, ez drasztikus romlást nem jelent, csak számolni kell vele.
Nálunk amúgy is évente kap egy nagy tisztítást a hűtő, akkor ki van húzva, leolvad amúgy is. -
törölt tag
válasz OPiiPO #61858 üzenetére
Félreérted, ebben nincs sznobizmus. Egy technikai követelményt szabtam meg, ami szerintem a robotporszívóknál esszenciális. Sem árat, sem márkát nem jelöltem meg, nem is tudom, melyek azok. Azt sem tudom, hogy a fentebb linkelt porszívó megüti e az én mércémet.
Nincs harag természetesen, csak félreértettél, azt próbálom helyretenni.[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
válasz OPiiPO #61858 üzenetére
Ez nagyon félrement, vagy mást értünk sznobizmus alatt.
Szerinted megéri külföldről 50k-ért venni egy pattogó robotot, amikor hazai garival 79k-ért kapsz Lidar modulos, szisztematikus 1es Xiaomit? Melyik éri meg jobban, melyikre értelmesebb pénzt kiadni?
Egy sokkal felhasználóbarátabb, alaposabb, gyorsabb technológiának az ajánlása sznobizmus? Plusz 30k sznobizmus?
Segíts már, ha név szerint megszólítasz..
(Illetve biztos tanulságos lenne, ha megírnád, hogy milyen robotokat használtál eddig.)[ Szerkesztve ]
-
-
Digitalpimp
senior tag
válasz OPiiPO #62506 üzenetére
Hagyjad, BBéci mindent IS csinált és mindenhez IS ért, csak egy routert nem tud beállítani.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
-
-
BBéci
legenda
válasz OPiiPO #62903 üzenetére
Csak érdekességképpen: 35 évvel ezelőtt a vendéglátó iskolákban azt tanították, hogy a pálinkákat hűtve kell felszolgálni. Azóta rájöttek, hogy az barbárság.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Apple notebookok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest