- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz
Piftuka #87681 üzenetére
ez alapján úgy döntöttem hiába olcsó volt 18 ezer forint HISENSE H20MOBP1HI, 20l, 700W
vissza küldöm főleg hogy kiderült ez az inverter technológia is csak marketing fogásezen a 2 gondolkozok helyette
Whirlpool MWP101W
Panasonic NN-E20JWMEPG
ez a kettő jelenleg egy árban vanPanasonic csak holnap estig akciós
-
balojazz
aktív tag
válasz
Piftuka #87699 üzenetére
Ez valószínűleg így van. De talán (mondom: talán) még nem veszett el teljesen a minőség a tömeggyártásból a háztartási gépeknél. Alapvetően 2 taktika működhet még. Az egyik, hogy tripla áron telerakod a konyhát és a fürdőt Miele gépekkel, de ez kb azt jelenti, hogy a jó-közepes minőségű másfél-2 milliós géppark helyett (LG-k, Boschok stb) 4-6 milkát költesz, és ez is csak akkor működik, ha a Miele még nem adta lejjebb. A másik, hogy maradsz a jó-közepes minőségnél, és reméled a legjobbakat (és javítgatod), de ez sem olcsó. Az egyetlen vigasztaló ebben, hogy egy mai jó-közepes termék jóval olcsóbb az átlagfizetésekhez mérve, mint volt anno egy elnyűhetetlen Hajdu mosógép vagy Gorenje/Zanussi hűtő, és valószínűleg a régi ár/fizu szintjén vannak a Mielék is. Szerintem és talán. De javítsatok ki, ha nem így van.
-
BBéci
legenda
válasz
Piftuka #87679 üzenetére
Nem kell "amerikainak" lennie a konyhának ahhoz, hogy megfelelő számú aljzat legyen kialakítva. Nálam 8 db van (4x2) az U alakú pult fölött, ami mindenre elég. Plusz 3 db (2+1) a hűtőszekrény és a mikró számára, de azok nem láthatóak, mert a készülékek takarják öket.
Ettől függetlenül némelyik kábel tényleg bosszantóan rövid, például a szendvicssütőmé. Ennek ellentétje a kávégép és a kávédaráló vezetéke, azok feleslegesen hosszúak. -
Gabesz87
veterán
válasz
Piftuka #87681 üzenetére
Épp tegnap morfondíroztam, hogy a Gorenje-Hisense az valahogy ko-operációban van? Nekünk egy side-by-side Hisense hűtőnk van, 3 éve a ház vásárlásakor kevesebb mint fél áron megvettük a tulajtól. Épp befér a fal és konyhapult közé, 79,x cm széles. Tegnap csak kíváncsiságból megnéztem, hogyha újat kéne vennünk, mi a felhozatal, és ebben a szélességben csak Gorenje, Hisense van. És szinte ugyanúgy néznek ki, ezért is gondoltam, hogy lehet valami kapcsolat köztük. Egyébként mi teljesen elégedettek vagyunk ezzel a hűtővel, jó nagy, tágas, csendes. Kb. 9 éves lehet.
-
-
ribarszki
őstag
válasz
Piftuka #86460 üzenetére
Ennyit tudok segíteni:
- A Cloernél ahogy kilöki a kenyeret, akkor a kenyértartó tálca mindig fent marad. Vagyis csak akkor megy le, ha lenyomod a kart, hogy levigye a kenyeret, de utána ha a pirításnak vége, vagy megszakítod akkor felugrik. 5.5 cm-re van a kenyértartó a pirító tétjéről. Olyan 3.5cm széles és 25 cm hosszú kenyér belemegy.
-
-
-
BB9000
senior tag
válasz
Piftuka #86449 üzenetére
A ZOKURA Z1237 pirítót nézd meg.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
Piftuka #85928 üzenetére
Szerintem arra gondolt a Béni bácsi, hogy az új porszívó vételétől elállnál(14 napig lehet, de csak ha online vetted), és legyártatnád a műanyag alkatrészt, viszont azért nem olyan egyszerű ez az egész folyamat. Azt tudjuk, hogy 17k az új alkatrész, és talán 1 év garancia lenne rá, de ez a nyomtatott vajon mennyibe fájna + mennyi a szállítás, milyen tartós lesz, vállalnak-e garanciát s mennyit, stb. Vagy mennyi idő alatt csinálják meg? Ha valami gond lenne, akkor ki állja az újabb szállítási költséget például, de át kell gondolni, hogy a gyárinak mondjuk a feléért megéri-e, mert azért nem gondolom, hogy 1-2 ezer Ft-ból megoldható, de mindegy is, mert nem az én dolgom, csak itt dilemmáztam rajta.
-
Beni2360
félisten
válasz
Piftuka #85928 üzenetére
Kiszereled a csókot az az alap méret, rögzitő pont és felső hiányzó beömlő csonk mérete ott van. Már csak a másik képen mutatott teljes kép átmérő és magasság mérettel és máris tudja szerkeszteni fénykép és a csonk szerint a teljes alkatrészt. És műanyag 3D nyomtatóval percek alatt kinyomtatja a gép. Van ezeknek topikjuk ahol a két kép alapján megtudják válaszolni, hogy meg oldható vagy sem.
-
Beni2360
félisten
-
Reynaldo
junior tag
válasz
Piftuka #85810 üzenetére
Írjál csak, hátha segítenek, és tanulságnak is jó lesz, ügyfélkezelés, stb. Közben meg nézz szét a hirdetési oldalakon, pl. jófogáson is vannak hibás Miele porszívók 5000-ért, hátha egyiknek passzol az alkatrésze, még ha nem is pont ugyanaz a C2 típus. Akár érhetnél tőlük képet a konkrét alkatrészről.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
Piftuka #85736 üzenetére
Ha nyilvánvalóan tervezési hiba, és elismerték, akkor a minimum az lenne, hogy méltányosságból küldjenek egy ilyen alkatrészt. Írnék a Miele gyári ügyfélszolgálatnak, de nem az itthoni, hanem a németeknek.
Másik amit megpróbálnék, egy közeli szerszám/barkács szaküzletben biztos lehetne ilyen spec. szerszámot venni. (Egyszer volt ilyen jellegű gondom, bevittem az üzletbe, ahol a szaki kiszedte a spec csavart, és rakott helyette normál kereszthornyú csavarokat, így nem is kellett szerszámot venni) Kiszerelném, és elvinném egy műanyag hegesztőhöz, hátha meg tudja oldani. -
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #58307 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos 4 év után probléma van a Miele Complete C2 géppel!
A mostani takarítás után szétszedtem, és a porzsák mellé szívott egy csomó koszt. Szépen kitakarítottam, készítettem egy toldót, ami a zsákba illeszkedik, zsák önzáró gumipereme tökéletesen körbeveszi, a fedlapon lévő szívócső lyukba is tökéletesen illeszkedik, de a gégecsőnek a gép oldali csatalkozója valószínűleg nem 100%-ban jól zárü módon ér hozzá.
Ezért továbbra sem zár tökéletesen.
Rákerestem a net-en, és egy videóban ezt találtam:
A MIELE Magyarország honlapján rákerestem az alkatrészekre és ezt találtam:
A rajzon látható alkatrész a gégecső csatlakozó kompletten, és a rajz alapján annak része a "hosszú csőr", ami illeszkedne a porzsákba.
Nekem olyan hosszú, szürke csőr (ami a porzsák lyukjába illeszkedik) új korában sem volt a gépemen!Íme:
A fedlapon, azon a részen, egy nem túl magas, félkörív illeszkedett a zsákba, ami eddig ellátta a dolgát, de már meg van kopva a félkörív szélein, és gondolom emiatt engedi a széleinél a beszívott szennyeződést a porzsáktérbe...
Hovatovább nekem a '90-es" alkatrésznek csak a felső, külső része fekete. Úgy tűnik, hogy a gégecső-hüvely, és a fotómon látható belső része fekete. Mintha nem egy alkatrész volna eleve.
Pedig elvileg ilyen az alkatrész: [ANNEAU ARGENT-SILBER]
- Akinek van közületek Complete C2 gépe, megtenné, hogy lefotózza, hogy az ő gépének a fedlapja ott a csőcsatlakozásnál hogyan néz ki? Van benne "extra" szürke csőr? Vagy olyan, mint az enyém? (Nekem a 2017, SFAF3 szériás gépem van gyári címke szerint.)
De legalább, kérlek, írjátok meg, hogy mi a helyzet a ti gépetekkel!- Illetve, ha valaki volt hasonló cipőben, legyen kedves írja le, hogyan oldotta meg!
Köszönöm előre is! -
Dorian
félisten
válasz
Piftuka #73819 üzenetére
Nekem ebben a nagy gépkeresésben arra kellett rájönnöm, magamban tisztába tennem - magamnak bevallanom, hogy nekem nincsenek túlságosan nagy és kifinomult igényeim porszívóval kapcsolatban.
A korábbi Philips Performer is tökéletesen megfelelt a 10 év alatt amíg működött. (A korábbi olcsóbb porzsáknélküli, meg vízszűrős porzsáknélküli valóban egy kalap szr volt, annyira nincsenek lent az igények) Igazából a mindenféle műanyag részek tönkremenete miatt vált egyre kevésbé használhatóvá, kényelmetlenné. Nyáron aztán "úgyismindegy neki" felkiáltással a glettelés, festés, stb. porát, meg cellulózrost fújt szigetelést szívtam vele felújítás után, minden (utángyártott) porzsákot tiltásig. Esélyesen ennek eredménye, h most bedöglött. (Anyámnak amúgy ilyen, ill. a mostani változata van, ő gyári porzsákot használ és megnézte, nincs por a zsák körül a gép belsejében.)
Bevallom, főleg kíváncsiságból választottam a Bosch-t, ill. kedvelem is a márkát. Holnap érkezik. Ígérem, hogy némi használat után fogok írni róla, de az első mondatom miatt előre látom, hogy majd az lesz, hogy "Tök jó ez a porszívó, minden oké vele". -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Piftuka #73755 üzenetére
Érdekes tapasztalatok. Korábban volt egy kärcher porszívónk, az nagyon adta, azóta is visszasírom, mert nagyon penge szívóereje volt, csak sajnos az egyik családtag leégette a motorját teljesen.
Vettünk helyette egy philips PowerCyclone tulajdonságú csodamasinát, viszont nem igazán azt hozta amit elvártunk volna tőle. A szívóereje elég gyenge a résszívó feje nagyon rövid, a szőnyegből nem szedte ki rendesen a port sem, de megtartottuk, felújításkor és utána is jól jött.
Az albérletbe a felújításig vettünk egy Roidmi x20 vezetéknélkülit, mert úgy voltunk vele hogy oda jó lesz. Hát nem lett jó, iszonyat gyenge az is, viszont a kárpittisztító keféje isteni.
Most vettünk itteni ajánlásra Miele C3 cat&dog gépet 116ért, mert két macska és egy kutya van. Remélem ez már beváltja a hozzá fűzött reményeket. Kifejezetten tetszik, hogy hosszú kábele van, így nem kell 4x is átdugni másik konnektorba és a szívóereje is kifejezetten erős. -
Dorian
félisten
válasz
Piftuka #73743 üzenetére
"A Miele porszívója mára... nagyon drágán... tulajdonságait illetően több olyan hiányossággal, amelyekkel viszont a konkurens márkák termékeinél nem kell számolni.
Nem árt ha ezzel is tisztában van az, aki porszívót szeretne vásárolni."Most veszek porszívót, szeretnék vele tisztában lenni.
1. 80-90-es kategóriát néztem, ha a Miele nagyon drága akkor ennek azt kell jelentenie, h az ugyanilyen árú Bosh, Philips porszívó jobb?
2. Mik az említett hiányosságok? -
Grande Ale
őstag
válasz
Piftuka #72618 üzenetére
Hát tényleg nem tudom mit csináljak. Teljesen igazad van, jól megszivtuk. Viszont voltunk a média Marktban mosógépet nézni, hát... A mi Miele gépünk mellett mintha játék gépek lennének, és ezt tök komolyan mondom. A feleségem kinyitott a hatos szériás boscht, az ajtó, az automata adagoló, minden. Vicc. Azonnal azt mondta, hogy meg kell csináltatni a mielet, és megmondom őszintén, én is afelé hajlok. Megcsináltatjuk, és simán benne van még 10-15 év. Ezekbe ezt nem látom...
-
-
Zoona
aktív tag
-
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #72353 üzenetére
Sziasztok!
Személyesen is megnéztük a gépeket. Lemértem a dobátmérőt, dobmélységet (avagy szélességet) is mindegyikben, és teljesen egyforma értéket mutattak mindegyik márka keskeny modelljében.
A felültöltősök mindegyike is egyezett, de több cm-rel kisebb szélességű dobbal rendelkeznek, mint a keskeny előltöltősök.
Marad az előltöltős, egyébként adott kategóriában (és árkategóriában) az Electrolux még tetszetősebb dizájnnal is rendelkezett, mint az AEG. (Szerintem utóbbit csak akkor érdemes megvásárolni, ha valaki tényleg megyőződéssel hiszi, hogy szignifikánsan jobb minőséget kap a pénzéért. Mert egyébként nagyon "ikrek" voltak az egyes Elux-AEG "párok"...)
A kiszemelt Electrolux gépeken kívül, még ez volt nagyon szimpatikus:
LG F2WV5S8S0E
8,5 kg, max. 1200 ford./perc, Gőzmosógép, TurboWash™, AI DD™ és WiFi funkció, Keskeny kialakításAz egyetlen 45 cm mély gép, amelynek nem 50, hanem ~53-54 cm volt a dobátmérője, és nem ~27, hanem ~33 cm a dobmélysége.
Talán az ékszíjmentes mechanika ("DirectDrive" meghajtás) ennyi plusz helyet enged a gyártónak a nagyobb dob elhelyezéséhez?
Bárhogy is...
- Van bármelyikőtöknek tapasztalata kérlek ezzel a géppel?
"En bloc" az LG jó választás, vagy maradjunk az Electrolux-nál?
Köszönöm még egyszer a segítséget ebben!
-
d@minator
addikt
válasz
Piftuka #72381 üzenetére
Természetesen mivel ez egy külön nyomógombbal aktiválható és ha nem nyomod be simán végigmegy a mosóprogram.
Van amelyik márkánál alap a gőz van amelyiknél feláras. Ha ez a felár magas inkább érdemes olyan extrára költeni ami neked hasznos. pl. nagyobb dob, nagyobb centri, aquastop, automata mosószeradagoló, plusz víz funkció, wifi, dobvilágítás, alacsonyabb centri zajszint stb. kinek mi. -
d@minator
addikt
válasz
Piftuka #72373 üzenetére
Valahol volt egy teszt a gőzmosógépekről. Több ismert márka volt benne. Nem tisztított jobban, a foltokat sem vitte ki jobban, nem is fertőtlenített. A fogyasztást növeli és a programok hosszát. Néhány programon elérhető csak.
Saját tapasztalat ugyanez. Az ing kevésbé gyűrött de vasalni így is kell. A szárítógép jobb eredményt ad.
Csak gőz használata ruhafrissítésre eredménytelen Talán egy jobb gőzölővel magasabb hőmérséklettel eredményesebb lenne így csak marketing.
Nem a Covid hozta divatba. Vevőcsali. Gőz, ózon, fény, ezüst, buborék stb.. -
törölt tag
válasz
Piftuka #72297 üzenetére
"A tiétekbe belefér egy paplan, megbírkózik a nagy, vastag takarók, sok törölköző mosásával is?"
Erről inkább az asszonyt kérdeztem, minden kérdésre igennel válaszolt, szóval ha ez szempont akkor bírja az efféle gyűrődést is.
Igen a dobméret nagyjából adott ezeknél, a víztöltettel variálnak így tud egyik többet a másiknál. -
Nagya21
addikt
válasz
Piftuka #72298 üzenetére
HAli!
Elux márkabolt megbizható, jó, nyugodtan vehetsz tőlük, jók a videóik is.
Inverter motor: csendesebb, kevesebb mghibásodás, jobban vezérelhető, bonyolultabb elektronyika.
Nekem keskeny elöltöltős van 7kg/1200-es centri, immár 5,5éve, nagyon szeretjük.
Nagyon jó a time manager funkció, amivel a mosási programokat rövidíthetsz, de ezt a gép saját kútfőböl is megteszi, miután ment pár percet.
Üdv Nagya
UI: 3hónapja ilyet vettem az aldiban 93k-ért tartaléknak
Most volt megint 99990-ért, egy kollega is vett innen a fórumról, ő használja, dicséri. -
törölt tag
válasz
Piftuka #72266 üzenetére
Igazán nincs mit. A szervíz alatt a konkrét szervízelhetőségét értettem (ott dolgozom, egy markafüggetlenben) van alkatrész emberi áron és relatíve könnyű estek. Itthon egy EW6T3262H van nekünk ez olyan közepesen hangos. Ha fontos a halk működés ott a whirlpool zen széria [pl. TDLRB 7222BS ] abból is ki lehet fogni jókat, egy rápillantást megérhet.
-
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #72240 üzenetére
Viszont ha már ennyit beszéltünk a dobméretről, és a mosógépekről...
Felültöltős gépek közül melyiket ajánljátok?
- Ahogyan beszéltük, fontos, hogy nagy méretű ruhanemű (takaró, paplan, stb.) is beleférjen, ha egy mód van rá.
- És kiemelten fontos a mosószer adagoló könnyű tisztíthatósága, tartóssága.
(~20+ éve volt egy Whirlpool felültöltősünk. Annak az adagolója olyan volt, mint egy labirintus kicsinyített mása, mindenhol tele műanyag élekkel, puklikkal, és szétszedni sem lehetett, emiatt kitisztítani sem. A hivatalos szerviz pedig a gép új árának 1/3-áért akart bele újat tenni.)Láttam, hogy a Candy gépeket írják 8 kg kapacitással, de mindegyikről annyira rosszak a felhasználói vélemények, hogy "en bloc" elvetettem a cég termékeit.
Ha alapvetően elégedett vagyok az előltöltős Electrolux gépemmel, akkor az ELECTROLUX EW6TN3262H a jó választás?
(Egyébként mi a különbség a ELECTROLUX EW6TN3262 modellhez képest?
-
BB9000
senior tag
válasz
Piftuka #72176 üzenetére
A dobméret csak egy szempont a sok közül. A szervizelhetőség, a tartósság, a mosási minőség, a kinézet, az ár, mind mind szempont volt nálam mosógép választáskor.
Amiről kevesebb szó esik, az a mosási minőség. Ennek két mércéje van nálam:
1: mennyire jönnek ki a foltok a ruhákból,
2: mennyi mosószermaradvány marad a ruhákban.
A Bosch gépemmel alapjában véve meg vagyok elégedve, de. . .!!
A Bosch-t is kötik az EU szabványok, emiatt végletekig lecsökkenti a vízfogyasztást! Én jól meg szoktam pakolni a gépet, mert mindig sok a mosnivaló. Ahhoz, hogy számomra elfogadható legyen a mosási minőség, ahhoz kézzel után kell töltenem vízzel a gépet minden alkalommal. Erről már írtam korábban is. itt: 70444 -
törölt tag
válasz
Piftuka #72176 üzenetére
Méri a lof@szt már bocsánat, a motoráramból próbálja megsaccolni, de ordas nagy kamu az egész. Ugyan mivel mérné, egy nyamvadt nyúlásmérő sincs bennük.
Én azt tapasztalom, hogy amelyik több ruhát tud befogadni, annak azért masszívabb a csapágyazása meg a dobcsillag is erősebb higy bírja a plusz terhet.
-
BB9000
senior tag
válasz
Piftuka #72155 üzenetére
A mókusok nagyon könnyen vakulnak.
A lényeg a mondanivalómban az volt, hogy a vásárlók "töltetsúly"-t alapvető tulajdonságként kezelik és vakon elhiszik, amit a gyártó odaír, és ez alapján választanak mosógépet. Ezt kihasználva úgy trükköznek a gyártók, hogy ugyanolyan a dobbal, - így teljesen azonos dobmérettel- rendelkező mosógépeikre más-más töltetsúlyt írnak. Egy kiragadott példa a Bosch kínálatából: a WAN28160BY és a WAJ24062BY pontosan ugyanazzal a dobbal rendelkezik, amelynek űrtartalma 55 liter. Az egyik gép 8 kilós, a másik 7 kilós töltetsúly-kategóriában van. Olyan is nagyon gyakran előfordul, hogy két mosógépnek, amely ugyanabban a töltetsúly-kategóriában van, nagyon eltérő a dobmérete, ebből kifolyólag egyikbe kényelmesen belefér a nagypaplan/ágyhuzat, bármi nagyobb mosnivaló, a másikba meg cipőkanállal se lehet beletuszkolni ugyanazt.
-
BBéci
legenda
válasz
Piftuka #72111 üzenetére
SK vágod a hajadat vagy valaki segít?
Többször gondolkoztam ilyesmin, de mindig arra jutottam, hogy egy ügyes fodrász biztosan jobban vágja a hajamat, mint én egy szál géppel. Szeretek úgy menni emberek közé, hogy a frizurámmal is elismerő pillantásokat váltsak ki, ahogy a ruházatommal és a globális kinézetemmel. Hiú majom vagyok? Igen, elismerem. -
Nagya21
addikt
válasz
Piftuka #72059 üzenetére
HAli!
Kerámia kés jóval keményebb mint az acél.
Csak az egyik kés kerámia, élezi a másik acél pengét.
Én azért ezt is egy egy csepp olajjal megkenem.
Microsoft Word - Minta_neu_2022.docx (scene7.com)
product detail (lidl.hu)
A Lidl-s is ilyen, nekem az van itthon, a cégnél bent egy régebbi tipust használok.
product detail (lidl.hu)
Üdv Nagya -
fradi81
veterán
válasz
Piftuka #72042 üzenetére
Nekem is ez van kovid óta kb 100x használtam, az tény hogy jól be kell nyomni a kábelt mert kieshet, de ha feszül a kábel hosszabbítót kell használni. Nekem az a pöcök tört el leejtéskor ami kinyitáskor megtartja a fedelét de szerencsére ez nem okoz gondot mert visszapattan a helyére.
Az olcsó wahl nem biztos hogy hű a nevéhez.
Ha most vennék szerintem egy ilyet próbálnék ki: [philips hc3505] -
Walsh
csendes tag
válasz
Piftuka #72042 üzenetére
Hello!
Két éve vettem egy Wahl 9243-2216 HomePro szettet.
Nem voltak nagy igényeim, első hajvágóm volt. Kb 20-szor használtam. Meg vagyok elégedve vele. Két észrevétel: nekem hosszabb használat után nagyon felmelegedett a géptest. Mióta van gyakorlatom, azóta gyorsabban letudom a vágást, így most már ez nem probléma. Lehet más gépek is ugyanígy felmelegednek, nincs összehasonlítási alapom.
A vezetőfésűk lehetnének erősebbek is.
De ennyi pénzért egy szavam sincs erre a gépre. Fix a kábel. -
törölt tag
válasz
Piftuka #70496 üzenetére
Német Amazon játszik?
Nem tudom, szállítanak e otthonra, nekem másképp mutatja, én az UK-ban élek. De általában igen. -
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #69266 üzenetére
A hosszú távú tapasztalatot majd az idő szolgáltatja, de 2 hónap aktív használat után azt mondom, hogy egyelőre bizony jó választás volt ez a Bosch fagyasztószekrény.
Ennyire csendes "hűtőgéppel" még nem találkoztam. Alapjáraton gyakorlatilag hangtalan, és egy nagyon-nagyon enyhe búgást is csak akkor lehet hallani, amikor bekapcsolom a "Super" (gyorsfagyasztó) funkciót.
A gyorsfagyasztás pedig pazar. Fél óra alatt tökéletes hőméréskletre, szinte "jégkristályosra" fagyaszt bármilyen italt, és nagyon hatékony a nagy darab húsok, zöldségcsomagok gyors lefagyasztásában is. (Mindezeket a felső három fiók valamelyikében kell elhelyezni.)
Jegesedést szerencsére nem tapasztaltunk a gép belsejében, működik tehát a "No Frost".
-
Dani_kp
addikt
válasz
Piftuka #69228 üzenetére
Én a kocsimban vittem haza, teljesen fektetve, majd fel a 4-re, mi 4 órát vártunk vele utána beüzemeltük. Ennek 4 éve, azóta nem volt baja, reméljük nem is lesz. Illetve 3 éve költöztünk kertesházba, ott utána talán vártunk egy napot. De mivel 2-3 napig "költöztünk", így nem volt gond akkor kivárni.
Ugye itt attól is függ, hogy meddig van vízszintes állapotban. -
snipy
tag
válasz
Piftuka #67192 üzenetére
Szia!
Ilyen Baseust én is csak az Aliról tudtam rendelni, idehaza nemigen volt rendelhető sehol. Nekem teherautóba kellet és nagyon jó kis lámpa.
Az általam ismert 2 Baseus shop egyike sem árulja.
Itthon ezt [link] [link] [link] találtam, nem tudom milyen. Az unboxing alapján akár jó is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged