Hirdetés

Aktív témák

• Vidala

senior tag

válasz Termi16 #20619 üzenetére

Én is épp ezen munkálkodom. Tegnap este végigpróbáltam néhány lejátszót (XBMC, TMT5trial, MPC-HC). Eddig egyik sem tökéletes, de a MPC-re kaptam egy linket hogyan is kéne "felturbózni". Sajnos már csak átfutni maradt erőm, legkorábban ma este tudom folytatni (sajna dolgozni is kell közben), viszont ígéretesnek tűnik. Ha bejön, akkor úgy gondolom nem nagyon kell más a gépre.

ZOmbi:
    Vacak a kábel amit vettél. Sajnos az, hogy 2,5x annyiba került mint a "gagyi" 1000Ft-os, még nem feltétlenül jelenti, hogy 2x jobb is. Fogyasztói társadalom van.

Nekem most 4 db HDMI kábelem van otthon. 2 HAMA (Home Theater széria), 1 amit még a TV-hez rendeltem anno, nem is tudom a márkáját, és 1 H/K, amit a DVD játékos mellé csomagoltak. Szerencsére egyikkel sincs gond, sőt mindegyik hoz egy elég jó színvonalat is (egy-két megcserélem-kipróbálommal már szórakoztam, de nem vittem túlzásba, mert amit látok-hallok alapvetően minőségnek mondható). Persze olyanra még nem volt alkalmam, hogy mondjuk egy 5x annyiba fájó Audioquest, vagy Futuretech kábellel tudtam volna összehasonlítani őket. Persze egyik sem 1K v. 2K-s kábel így sem.

Aktív témák