-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Ed Parker #33447 üzenetére
Én is, de a trekking gépeket kedvelem, az aszfaltos utakat csak kényszerhelyzetben hagyom el.
Fiatal koromban Favorit nevezetű félverseny bringával tekertem sokat.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kovi703
tag
Ti zensorokhoz és marantz 5007 hez milyen tapkabelt ajanlanatok? Vagy inkább jobb lenne egy szűrős elosztó?
-
ginola
addikt
Ma sajnos sikerült hallgatnom egy Clarus Callisto szettet rokonoknál Denon 3805-el, valami szörnyű, semmi részlet, csapnivaló hang...
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
A mostani gépem nekem is hibrid,mert én is inkább városban tekerek.
[ Szerkesztve ]
-
Highend55
tag
Üdv,
2napon belül megérkezik az új Hifim a következő dolgokból áll össze :
Marantz PM6004 Integrated Amplifier
Tannoy Mercury V4 + Cambridge Audio 4MM BANANA PLUGS + Audioquest FLX-SLiP 14/4 Cable (Bi/Wired)
Minőségbe mire számithatok ? Blue-ray,zenehallgatásra szántam.
-
TCr
veterán
Javaslom keress a gravírozás szóra, olyat keress, ahol vitt mintából is tudnak gravírozni.
Highend55: bugyuta kérdésre vársz értelmes választ?
Tamoo-nál érdemlegesebbet szerintem itt senki nem tudna hozzászólni.Biztos fasza lesz. Ez megfelel?
[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Pepszi
tag
Tudom, hogy már sokan beírtátok, de segítenétek mégegyszer összeszedni, hogy a dali concept 6-ot a fórumon ki mivel hajtja?
-
yps12
csendes tag
Sziasztok,
UMC-1-hez milyen kábelt ajánlotok végfok felé?
Ebből van egy pár eddig füles láncban, érdemes belőle építkezni?
Köszi.
-
MunezXBK
nagyúr
Egyik barátom bevásárolt egy AVC-A1HD-t, milyen hangfalak ajánlottak hozzá?
-
Patice
nagyúr
válasz MunezXBK #33487 üzenetére
Sztereó felálláshoz vette vagy házimozihoz?
Vegye figyelembe az új árát és az ár 1x-2x kategóriában nézelődhet. Használtan persze olcsóbban is találhat hozzá valót.
Hogy melyik jó, azt csak saját tapasztalat, meghallgatás alapján tudja majd igazán eldönteni.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
gyurczy
őstag
Mozira jó cucc az és elég olcsóért hozzá lehet jutni. Feljebb az UPA-5 van (használtan) és az XPA-5, de ha zenélni nem akarsz, akkor ezek szvsz feleslegesek.
Toobee-t piszkáld végfok ügyben van egy igen jó képességű Rotel-ja, ha nem akasztasz rá óriás hangfalakat akkor simán jó lehet és UMC-vel is füleltük már.
-
Steady74
addikt
Sziasztok,
milyen beállítást javasoltok egy ilyen subhoz? A subon lévő potik beállítására gondolok, még nem volt a rendszeremben sub, emiatt totál 0ról indul a tudásom.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest