- Vezetékes FEJhallgatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
Megy vele a myiptv , nekem is fent van:
Azonban gyakorlatilag használhatatlanná tette az egyik IPTV adás (Ausztrál sport adó) a Dune-t.
Nem érte el a szervert valamiért és belefagyott, Ez még nem lenne gond, csakhogy megjegyezte a Dune mi volt az utolsó IPTV adás és reboot után folytatni akarta ugyanonnan.Magyarán újraindult majd megint belefagyott. Telnettel sikerült csak lebeszélni a hülyeségéről. Ezért talán a kódba is bele kéne matatni, a /mnt/config/resume_state.properties file-ba ne pakolgasson semmit.
-
dh66e
veterán
Értem,legalább tudjuk mi a helyzet bár ettől ez még hiba a számomra ha többször újra kell indítani.
Azért a változásokról írhatnál,ha van egyáltalán mert most heggesztem a pluginokat amik a korábbi fw-kre íródtak és nem akarok kísérletezni csak ha már stabilan mennek aztán rakom is fel őket. -
Ejelhar
senior tag
Visszavonva az előző két hsz:-)
Én se bízom az új csapatban, de úgy tűnik amit itt előadtam, az vaklárma volt.
Ne vészes, de egy áramtalanítás kijár az új firmware telepítése után. Vagy egy-két reboot, mert valszeg nem takarít rendesen az új szoft, legalábbis elsőre.
Pár reboot és áramtalanítás után most okaynak tűnik. DTS rendben, BD menü rendben, hálózat sebessége szintén.
-
dh66e
veterán
Mert beta verzió.
Most hőbörög majd a sok orosz a fórumokon aztán javítják ha tudják.
Viccet félretéve ahogy olvasom robik bejegyzéseit a mplayer topicban a gyártótól sok jóra nem számíthatunk a fejlesztői gárda lecserélése miatt.
(#42) szagabor
Az időjárás jelentés a régieken is fog működni....nemsokára. -
Ejelhar
senior tag
Nem tom, mintha kicsit lassabb lenne.
Egy Smart H1-en nézem, a régi gyorsabb volt szerintem, legalábbis szemre. Majd még jobban körbeszagolom, de ez elsőre feltűnt, a "121018_0846" firmware után -amivel túlképpen semmi bajom nincs- ez némileg lassú.
Akkor, ha ha a menüben az applikációkat választom. Lejátszásnál vagy aközben nincs gond.
-
mivamma
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata?
Ne kérdezzétek miért ma ébredt öntudatára (elvileg már nem béta verzió).
-
holden72
tag
Tud valaki mukodo megoldast DUNE-re tag-elt felirat lejatszasara (dölt betuk megjelenitese).
Koszi -
M@trixfan
addikt
Nem jobbra-balra nyilas, hanem rendes tartalom alapú navigálás létezik Dune lejátszókhoz iOS-re? Olyanra gondolok mint amilyen az A-400, illetve a Mede8er scrapper alapú felülete.
-
mivamma
senior tag
Jó reggelt!
Mi történhetett, hogy ez a hibaüzenet fogad a telefonomon ma reggel?
Minden működik rendesen, csak néha feldobja ezt a hibát.
Sony xperia p-----Dune Base 3.0Üdv
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Na végre "nethez" jutottam ami kb arra jó hogy elolvassam a topicot.meke11
Max a myiptv-t ha felteszed és vadászol hozzá streameket akkor nézheted,de irtják őket rendesen szóval nem egy stabil dolog amit szeretnél.Volt ilyen plugin egyébként az orosz fórumon de kilőtték elég hamar. -
meke11
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki küldeni egy valamirevaló XXX plug-int?
Előre is kösz.
-
lemmy9
őstag
Youtube-ot lehet varázsolni valahogy Dune-re?
-
mivamma
senior tag
Sziasztok!
Tapasztalatok alapján mekkora HDD-t kezel egy HDI DUNE HD Base 3.0 lejátszó?
-
nfsu17
veterán
most perpill az, hogy mindjárt kivágom a francba ezt a lejátszót.
b3-ról indultam, frissített b4-re, nem is volt gond.
de az a gond, ami miatt frissítettem, az még mindig jelen volt.
az interlaced anyagoknál ha motion adaptive volt a deinterlace beállítás, akkor villant egyet a kép belepörgetéskor, kilépéskor, stb.
feltettem a b5-öt, és megjavult ez a deinterlace gond.
viszont most meg a dts, és ac3 5.1 hangoknál lipsync van, azaz picit csúszik a hang a képhez képest.
feltettem a köv. b5-öt, ez sem javította meg.
most a 2. b5-re meg nem engedi feltenni a b4-et, mert nem támogatott fw verzió.
most próbálom, hogy az előtte lévő b5-re downgrade-elek.
ha nem sikerül, akkor nagyon morcos leszek. (elindult a b5 downgrade) -
nfsu17
veterán
Akinek újabb fajta dune van, és szoktak interlace-d sd/hd anyagot nézni, azoktól szeretnék kérdezni valamit.
Van itt olyan? -
dh66e
veterán
Néha a legegyszerűbb dolog nem jut az ember eszébe.
Mindenkinek!
Örülök hogy van igény a topicra.
Idővel majd szerkesztem az 1.hsz-t is bekerülnek a pluginok is amiket összebányásztam eddig(myiptv,extendrc) és lesznek még újak is de egy kis ideig nem tudok foglalkozni ezzel mert nem leszek itthon.
Addig is jó fórumozást! -
Lala6
őstag
De jó, új téma
Nekem hosszú évek óta tökéletesen muzsikál egy Dune HD Lite 53D. Nem mai darab, de tökéletesen elégedett vagyok vele. Villám gyors a menüje, rengeteg mindent tud, és nem utolsó sorban gyönyörű a képe. -
Ejelhar
senior tag
Meg kéne nézni a beállításokban is.
Nekem például úgy van beállítva, hogy az "Enter"-t nyomva csak egy file-t játszik, a "Play" nyomva viszont az összes könyvtárban lévőt. Igaz ez a képekre is.De ugye a beállítástól függően lehet azonos viselkedése is a két gombnak, szerintem nálad ez lesz a gond, mindkettőnél az van mondva, hogy csak egy file-t játszon.
-
-
gyeniko
őstag
Most megpróbáltam, de ugyanaz: egy képet tesz a képernyőre, de tovább nem lép. Akármennyit várok, nem megy a slideshow, ha léptetek, arra nem reagál semmit. Ha újra megnyomom a "play"-t, akkor a bal felső sarokban - minden egyes megnyomásra - ki/be kapcsolja a diavetítést ("diavetítés ki", illetve "diavetítés be").
-
dh66e
veterán
B1-em van azon megmondom őszíntén még soha nem is néztem fényképeket,de legalább most tőled megtudtam hogy működik rendesen ez a funkció.
Nem tudom hogy a tiéden milyen fw van mert ha korábbival működött akkor azt kéne ehhez visszarakni ha pedig nem volt frissítve akkor az űjabbikkal kéne kísérletezni,amennyiben ez megvolt akkor nincs tippem. -
gyeniko
őstag
De jó, van is 1 kérdésem: Dune BD Prime 3.0 lejátszóm nem játssza le folyamatosan (slideshow) a fénykép (jpg, jpeg) fájlokat, léptetni sem lehet velea képeket egymás után. A következő fájl megtekintéséhez vissza kell lépnem a fájlok listájára, a kurzorra továbblépni a következő fájlra és azt ismét elindítani. A beállítások ugxyanazok, mint a másik 2 Dune-men (Smart D1 és Smart B1), azok lejátsszák folyamatosan, illetve léptetni tudom a képeket. Mi lehet az oka ennek?
-
dh66e
veterán
Ide jöhet minden Dune modellel kapcsolatos kérdés,tapasztalat,progi.
Általános információk,specifikációk,letöltések:
dunehd.hu
dune-hd.com
dune firmware letöltés
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elden Ring
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Quantum ES4 // ÚJ // Számla+Garancia //
- Microsoft Surface Headphones 2 Fekete Bluetooth USB-C 3.5 mm Jack (over-ear)
- Samsung UE55KS8000 4K SUHD - Quantum dot display
- Újszerű, hibátlan LG OLED55C21LA - garanciával!
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest