Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Teljesítmény teszt táblázatban a két telefon neve fel van cserélve
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Igen!
A Sima gyorsabb mint a "Pro"◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
enginev3.0
félisten
válasz
MaxxDamage #2 üzenetére
Meg még olcsóbb is, szóval azt kell venni
a 4. oldalon is van egy elírás A MUIU platform zenelejátszója
Amúgy nagyon jók lettek, én kicsit bánom hogy nem Snap a proci, ettől függetlenül gondolkodom egy Pro-n, kár hogy a rolleres dologról már lecsúsztamA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hdavid1
csendes tag
A telefotó kamerával nem lehet 50 MP módban fotózni? Hátha úgy egy kicsivel több részletet lehet kinyerni, mint a sima 2x-ből.
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
CamelX
csendes tag
S20-ról váltottam a 13T Pro-ra és nagyon happy vagyok
a rollert is megkaptam és már el is adtam, úgyh árba nem tudok belekötni. A 144hz-es OLED brutálszép, és a hardver brutál kihajtja. Netflixen dolby vision a beépített hangszóróval lerakta állam rendesen. Kamera jobb mint S20, azért ez nem meglepő. 120W-os töltés meg... Minek ide wireless töltés? Ez embertelen gyors
Továbbra is nehezemre esne ennél többet kiadni mobilért még ha sokkal több pénzem is lenne, de ez így ennyiért, perfekt.
-
Lasy
veterán
Hol tudom a kamera felbontás állítani?
+36702778032
-
Kijelző nagyon jó, egy kis összehasonlítás 15 pro-val.
Mind 2 maximum fényerőn és hdr videóval tesztelve.
A napfényes, automata fényerővel készült, hogy mennyire tudják felvenni a fényerőt.
De csak a menüben barangolva, manuális max fényerőben fényesebb volt a 15 pro.
[link] [link] [link] [link]Honor Magic V2 - Sony Xperia 1 Mark V
-
supershape
csendes tag
Szerintem 13T PRO az 512 GB-os 340 eFt-ért.
-
lolal
senior tag
Ez a 13T Pro nagyon ott van a szeren. Minden elismerésem a Xiaomié. Még egy Apple telefont is megérhetné lecserélni rá akinek régebbi típusa van próbaképpen.
9# Elit3Zotya: Szvsz az első és második linkelt képen szerintem azért látható a részletgazdagabb és szín korrektebb megjelenés az Apple eszközén, de azért azt tegyük hozzá, hogy nem egy árkategóriában versenyeznek, szóval felesleges az összehasonlítás. Nyilván a nitszámban erősebb a Xiaomi, de itt kimerül. Ár érték arányban viszont megsüvegelendő ez a megjelenítő.Nil novi sub sole!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
supershape #10 üzenetére
Nem értem a mondatot? Hiányzik az állítmány...
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
-
jeni
félisten
válasz
enginev3.0 #3 üzenetére
ennyivel terhelhető a roller:
Maximális terhelhetőség 90 kg
ami nem sok. -
elfelejtette
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
elfelejtette #14 üzenetére
Ja igen, így már érthetőbb.
12/512-es kerül ennyibe. Valószínűleg elírás a tesztben.
[ Szerkesztve ]
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
-
Lagtec94
újonc
iPhone 14prot váltottam erre, kamerán kívül másba nem érzem hátrányát ennek a készüléknek.
-
lolal
senior tag
válasz
foglaltvagy #18 üzenetére
Apple felhasználóként mondom, hogy mindenki ellopja az adataidat, de azért a nagy cégek jobban figyelnek erre. Xiaominál szerintem kifejezetten. Nyilván egy noname dzsunkán umidigi umicumi doogee digidugi -n nem ajánlanám a komolyabb adatok pénzügyi tranzakciók végzését, de egy átlag lakótelepi/kertes házas jóska az OTP - jét szerintem kezelheti egy xiaomiról.
Nil novi sub sole!
-
Élőben nem látható semmilyen pixel, pedig én különösen érzékeny vagyok erre. 400ppi alatt, szerintem már látszanak a pixelek..
Úgy tűnik, nem vettem fel a felbontást a videón a xiaominál..
Szebb hdr videók alatt a xiaomi képe, többen is néztük.
Hogy mi és mennyire élethű egy ilyen hdr videó, azt az tudná megmondani aki készítette.
De ha nem hdr és automata fényerővel néztem, akkor fordult a kocka és az iphone képe volt a szebb..Honor Magic V2 - Sony Xperia 1 Mark V
-
WhiteWalker
nagyúr
Itt a nagy szám háborúban , ahol repkednek a 8 és 12 giga memóriák , a rendszer (MIUI) a megnyitott weboldal lapokat még mindig újra tölti?
Mert baromi bosszantó , hogy ez iPhone készüléken működik itt meg egyáltalán nem , eddig legalábbis.
A megnyitott appokat nem is említem inkább.
( Tudom le lehet lakatolni, meg lehet turkálni az akksi kezelésében , de ez se user barát )[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
WhiteWalker #22 üzenetére
Ez aksibarátabb, Ha merül az a baj.
Mert fog, ha a memóriaban marad akkor is.
Igen, amúgy mindent lehet azért megtenni, hogy jobban merüljön. Lakatolni, kapcsolni mindent is.
Neked eddig le volt lakatolva a 4-5 főbb app. Lemerültem 1 nap alatt, most másfél kettő úgy, hogy a rendszerre bízom magam.
Volt lehetőségem kipróbálni mindkét verziót.
És pont neked írtam le ezt [link]
El kell dönteni mi a preferencia. Nekem óriási különbség van akkuban így.
Amúgy egy ilyen erős hardvernél nincs nagyon kérdés, megnyílik minden. Email, Messenger minden késlekedés nélkül megjön.Egy stock droiddal szerelt tablettel egyidőben minden értesítés megérkezik.
És egyiknél sincs "lakat".
El kell engedni ezt a skatulyát.[ Szerkesztve ]
-
szkaroly
senior tag
válasz
Aki az ICloud hack áldozata volt valószínűleg másképp vélekedik.
Poco X3 Pro
-
lujo10
aktív tag
Köszi a tesztet
tetszenek a telók.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
WhiteWalker
nagyúr
Igen olvastam, köszönöm is
Nem is megnyitasi sebesség lett volna a kérdésem,mert az nem is kérdés egy ilyen hardveren , hanem a weboldal újra töltés. Ha nem megy akkor meg minek a fene nagy memória...Ha nem írom bele a lakatolás opciót , akkor jönnek a hardcore MIUI fanok és írják , hogy "le köll lakatolni"
-
heavygrip
aktív tag
Na a 13T lesz az asszony új telója. Egy 10 note lightot fog váltani. Anno amikor megvette fikáztam, hogy olcsó kinai vacak stb. Most 3,5 fél éves tökéletesen működik azóta is...a fene se gondolta volna hogy ilyen frankó mobilokat gyárt a Xiaomi.
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Rhino82
tag
Végre itt a teszt!
Én most vettem fontolóra egy 13T vásárlását egy 12X mellett.
Illetve képben volt még az S23 is, de mivel 2 év hűséggel szolgáltatónál nekem 180-ba jönne ki a 13T...így nem hiszem, hogy nekem egy 100-assal többet megérné elkölteni az S23-ra. -
ggeleven
őstag
Vicces, én meg Mi Note 10-nek (sima, nem lite) keresek hamarosan utódot, de inkább csak kényszerből, kicsit sérült kijelző miatt. 13T lehet felkerül a listámra, elég jónak tűnik minden fronton (már ami nekem fontos).
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
adam055
újonc
Tény hogy a szürkeimport nem feltétlenül egy jó dolog de amennyibe kerül a 13T Pro, annyiért már a csúcsmodellt a 13-Pro-t is el lehet csípni ami azért mindenben jobb
Xiaomi 14 Pro/Casio G-Shock GW9400 Rangeman
-
joey04
titán
Az alapmodell tényleg jó kis vétel, ha 3x lenne a kamera, kb hibátlan vétel lenne. Főleg, mert a 2x kamera nem remekel, szerintem van olyan készülék, ami szenzor zoomból jobban megoldja a 2x-et.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
sfefe
őstag
válasz
Azt ugye tudod ezt bármelyik rendszerre irhatod.... Telefon, számítógép akármi...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
klaya86
senior tag
Halál unalmas és jellegtelen telefonok. Oké nem rosszak, főleg a 13t ár érték arányban rendben van. Én egyedül a xiaomi 13nál éreztem azt, hogy szintet léptek designban, minőségben, kamerákban.(Szerintem eddigi legjobb Xiaomi) Ez két T megint egy tucat telefon.
-
Roland861010
addikt
válasz
Pár napja nézegetem Safari böngészőben a fényképezőgépeket azóta az instagram és Facebook is csak ilyen híreket dobál fel.
Sőt a Facebook ilyen árukat dobál fel marketen is .
Ma már mindenki is lopja az adatodat.iPad 11Pro M2 Cellular + iPhone XS + Apple Watch SE Cellular
-
Matuka1990
csendes tag
Xiaomi 12T pro használtam eddig.
Oda adtam a fiamnak és
Vettem magamnak pár napja egy 13T pro-t.Nem tudom mi az oka de hátha ti tudjátok.
Az első a térerő .
Sokkal stabilabb volt a 12t pro.
Az internet ugyanez.
Vodafone ugyanaz a csomag mindkét telefonál. Működik rendesen de néha eldobja a netet a 13T pro. Az elődje nem csinált ilyet.Lehet a procihoz köze ? Vagy az nem felelős érte egyáltalán ?
Van bármiféle komolyabb teszt a play áruházban amit tudnék futtatni párhuzamosan a két telefonon és ki írja magyarul hogy a két telefon közül ténylegesen rosszabb a vétel az egyik a másiknál ?
A másik az üzemidő .
Oké tudom hogy 120w meg minden, de nem mindegy szerintem milyen hamar merül le.
A 13T pro szerintem ebben is gyengébb az elődnél . (12t pro)Ugyanitt roller eladó
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Én csak azt nem értem, hogy a PocoF5 és az F5 Pro mire vár, hogy megjelenjen hivatalos hazai forgalmazásban, tök jól elférnének a T modellek mellett.
-
netboy
senior tag
A közelség érzékelőről nincs infó. Tudja valaki hogy oldják meg 13T és pro ban? Én 12x ről váltanék egyrészt a VW anomália miatt. Másrészt a közelségérzékelő miatt mert mint a vásárlás után rájöttem, a 12X ből kispórolták azt a 100Ft-os optikai érzékelőt és a kamerával próbálják megoldani ami pedig nem működik sehogy. Mint egy belépő telefon, zsebben hívás fogadás, beszélgetés közben fejtől elemelve nem kapcsolja be a kijelzőt.... Vicc.
Mivel ilyen előfordulhat ebben az árkategóriában, a tesztelben irjatok erről is...
-
Fecó 11
kezdő
Nekem volt egy Mi 9 T Pro. Imádtam, nagyon jó készülék volt: Csak az idegeimet kikezdte a MIUI.. Eladtam, de nagon sajnáltam! Most milyen a MIUI 14?
-
carr
őstag
gyárilag beépített normálisan működő hívásrögzítő ezeken sem lesz már?
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
yerico
senior tag
Nem sok, mert ez egy egyszerűbb roller, de nem fog megmakkanni, ha 95 kilós embert cipel. Nagyobb ember meg vegyen olyan rollert, ami elbírja, mert azért az átlag felnőtt férfi 80 kilós, szóval aki dagadt - én is -, az eszerint vásároljon. Amúgy a roller legfőbb baja, hogy idióta módon nem lehet rendesen összecsukni, tehát a szállítása nehéz.
A telefon amúgy k..va jó (13T Pro 512Gb), egy X3 Pro-t cseréltem le rá, nem mondom, hogy megváltozott az életem tőle, de simán átköztötem, átvitte az SMS-eket és a képeket is, adott a szilikontok, amit mindig használok, szóval a következő 2 évre megvan a telefonom. -
osonte
senior tag
Tajvani rom zárt bootloaderrel, gyári MIUI tárcsázó, üzenetküldő és naptár: [kép] [kép] [kép]
Minden hívást rögzít és észre sem lehet venni, hogy tajvani rom, ha nem tudja valaki. Minden magyar és már frissítés is érkezett rá.Egy jó tanács, csak gyártói oldalról töltsön le rom-ot aki cserélni szeretne, mivel én először nem onnan töltöttem és szoftveresen téglázta a telefont, pár órám ráment, mire a "rendszer megsérült vagy megsemmisült" (angolul) feliratot helyre tudtam hozni...
[ Szerkesztve ]
-
osonte
senior tag
A múltkor valaki beillesztette, azt hiszem a Xiaomi 13 fórumba lépésről-lépésre a folyamatot. Ugyanaz lesz ennél is.
Vázlatszerűen le tudom írni és segítek is ha elakadsz.
A bootloadert nyitni kell hozzá (általában 1 hetet kell várni) és Miui Unlock, illetve Miui fiók kell hozzá. Amikor kinyitod a bootloadert, akkor töröl mindent a telefonról. Utána le kell tölteni a tajvani romot az adott telefonhoz (2x kell kitömöríteni) és MiFlash-el fel kell tenni, ami alapból vissza is zárja a bootloadert. Gyári kábelt használj hozzá. Ez eléggé vázlatos leírás, de hosszabb leírni, mint megcsinálni, illetve ennyi a lényege.
-
janeszgol
félisten
Szerintem:
13T: különösen ajánott
13T Pro: ajánlottSamsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
badika
tag
Én is boldog tulajdonosa lettem egy 13T pro készüléknek. Szuper telefon. Roller eladva így kb egy árban a sima T-vel így simán különösen ajánlott. S23-at akartam venni, de egyáltalán nem bántam meg, hogy nem az lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- iPhone 12 PRO 128GB grafit gyönyörű állapot kártyafüggetlen, FULLDOBOZOS!
- Samsung Galaxy S20 Plus 5G 128GB Black, Független, Újszerű Állapotú, Fóliás, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB White, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Fehér, 1 Év Garancia
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független gyönyörű akku 100%
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest