- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thuglife
senior tag
Szerintetek egy Pioneer BDP-150es BD lejátszó ki tudna váltani egy Dune Lite wifi médialejátszót? Általában csak mkv-t játszok le vele, no meg flac & ritkán mp3. Ezeket usb-n csatlakoztatva külső vinyóról elvileg a Pio is lejátssza..
-
törölt tag
válasz
Atti1112 #29584 üzenetére
Ha a tévéd ARC képes akkor a makiavelli által leirt megoldás lesz jó. Ha nem akkor a tévédről is kell egy optikai kimenet (valóban arra való) és ezt az erősitőbe kell csatlakoztatni. Igy viszont megmarad a gép és a tévé közöttti HDMI öszeköttetés,ekkor viszont 2 optikai bemenetes erősitő felel meg neked. Vagy ha nincs optikai kimenete a hangkártyádnak akkor koax kimenet kell,igy viszont mindegyik HM erősitő megfelel neked. használtan is vehetsz, itt a hardveraprón vagy az AVX.hu-n.
-
makaveli666
senior tag
válasz
Atti1112 #29587 üzenetére
Na. Ez úgy fog kinezni, hogy: a tv optikai kimenetet bedugot az erositobe. A számítógépbol jön egy hdmi, jelenleg ez megy nálad a tv be. Ez mostantól majd megy az erositobe, így ugye felszabadult a tv-d hdmi-je, oda pedig az erősítő hdmi outjabol fog menni a tvbe. Így a gépeden a zöld dugóban lehet dugni a fulest. Ajánlom a Netdepo oldalt, és válassz egy erősítőt... kb ezeknek a feltételeknek bármelyik megfelel. Valami ilyesmi is tökéletes szerintem. De majd a hozzáértők lehet tudnak mást mondani.
-
Sefter
veterán
válasz
xtremetuning #29592 üzenetére
Kategórián belül igen..
Te is szívesebben dolgozol 1,9 némettel mint 2,5 franciával.. -
Harsonás
tag
Sziasztok van egy ilyen szubom. Az lenne a kérdés hogy képes-e egy sztereó hangfalpárt kierősíteni a benne rejlő erősítő vagy csak önmagát erősíti. Ha képes milyen módon kell bekötni.
-
5000watt
aktív tag
Sziasztok.
Én egy 2.1 es rendszert szeretnék összeállítani.
Jamo D 260 Hangfalpár venném meg .
Később meg Jamu subot mellé
Zenére is filmezésre is.vajon milyen erpősítő lenne a legjobb erre a célre ?
-
Atti1112
aktív tag
A TV-n már csak a "optical digital audio out" szabad,mert a HDMI fel van használva, a "nagy" PC-vel összekötöttem,így tudnak TV-zni a szobájukban a nálam lévő PC-ről.Tehát az optical digital audio out-ot kéne felhasználni.
-
Atti1112
aktív tag
válasz
makaveli666 #29585 üzenetére
Köszi,csak nagyon kezdő vagyok ezen a téren.Tudsz olyan erőlködőt,ami olcsó és megfelel nekem erre a célra ? Vagy erre nem jó egy olcsó házimozi ? Nekem elég lenne egy "2 hangfalat rákötök és kész ".Meg mondom ,ez a gyerekszobába kéne ,a TV hangja elég ótvar,ettől csak jobb lehet egy bármilyen hangszóró megoldás és akkor a PC-t is hallgathatnák nem kéne a fejhallgatót használni és mindkét gyerek hallhatná egyszerre a PC vagy a TV hangját.Meg hogy mit hová kéne kötni ? A PC-ből kijövő (zöld csatlakozó) jack dugó az erősítőbe,ugye ? A TV-ből kijövő HDMI szintén az erősítőbe és választok.De ha a PC fülesről kéne ,hogy szóljon,akkor ki kell húzni a zöld csatiból az erősítőbe emnő kábelt és bedugni a füles csatiját ,ugye ? Csere-bere nélkül is megoldható ez ? A PC alaplapján csak ,ki,be, és mic van.Ötlet ?
-
Atti1112
aktív tag
Egy gyors és amatőr kérdés : Van egy lapos TV ,meg egy PC alaplapi hanggal.Hogyan lehetne a legolcsóbban megoldani ,hogy a PC-t és a Tv-t összekötni egy erősítőn keresztül,az erősítőben lenne 2 hangfal és egy távirányítóval vezérelni ,kapcsolni,hogy melyik szóljon ! ( A TV,vagy a PC) De ez még semmi
Azt is jó lenne megcsinálni,hogy ha a TV szól az erősítőn keresztül és a PC-be meg bele van dugva egy füles,akkor a TV az erősítőn keresztül meghajtja a 2 hangszórót,a PC meg szól a fülesen keresztül.Vagy: ha a PC megy az erősítőről,akkor meg a TV a saját hangszóróján szóljon.Magyarul lehessen kapcsolni az erősítőt a távkapccsal,mikor melyik eszközt szolgálja ki.Kivitelezhető ez vajon ? A TV-n van egy optical audio out,gondolom itt lehet a tv-ből a hangot "kinyerni" az erősítőbe.
-
BBéci
legenda
Ha a tévé méretéhez illő optimális távolságból nézted volna, akkor bizonyára nem kérdezel ilyesmit, mert jól látható, hogy felezett a felbontás.
Ha WiFin kapta a tévé a filmet, akkor alapállásból nem lehetett más, csak mkv, mert a beépített lejátszók nem ismerik fel a frame packed 3D-t. -
blakey
titán
A FULL HD 3D-hez olyan lejátszó kell ami erre alkalmas, 3D Blu-ray lejátszó és egy-két médialejátszó, más még nem játsza le. MKV-ból nincs FULL HD 3D csak butított, ezt minden médialejátszó lejátsza. Wifin a FHD 3D nem megy át, egyszerűen sok a wifinek.
Javaslom nézz utána a 3D-nek és a különböző formátumoknak. -
MALK
tag
hangfalak
Erre valaki? -
törölt tag
Köszönöm a tisztelt egybegyűlteknek a válaszokat!
-
BBéci
legenda
-
törölt tag
Ruhaszárítókötél... ez vicces.
Tudnátok boltot linkelni, vagy más megoldást javasolni olcsón?
Egy DVI, meg egy hdmi kimenetem van és 15m távolságom. Nem a minőség az első, mert csak net meg office menne a monitoron, a TV-re kötve megy majd a filmezés, az meg csak 2 méter táv. -
BBéci
legenda
válasz
#44794060 #29566 üzenetére
Azt szoktuk javasolni, hogy kábeleket a régi, jól ismert gyártók kínálatából célszerű választani. Amit megvettél, az dzsunka termék, ezt igazolja az, amit tapasztaltál. Vidd vissza!
1-2 méteres hosszban még valahogy szuperálnak a gagyik is, de 10 m felett csak valóban minőségi darabokat szabad használni. Azokat sajnos nem kapod meg 10000 forintért.
A linkelt bolt kínálatában csak ruhaszárító kötél helyett használható drótokat látok, felejtsd el Őket! -
törölt tag
Sziasztok!
Javasolták, hogy itt rontsam a levegőt, hát megteszem!Kérném a kedves segítségeteket!
Vettem egy hdmi kábelt. 15 méteres.
(adapter.hu link)ez van ráírva: E301195 AWM Style 20276 80C 30VVW-1 PAK HENG
Max 720p-t tudok kicsikarni belőle, az sem túl szép. 1080i remegés, 1080p elsötétülés.
Egy Brazos és egy AOC 2434PW monitor között van a kábel.Vigyem vissza, kérjek egy másikat, próbálkozzak más megoldással, vagy várjam meg a következő világvégét?
Köszönöm, hogy drága időtöket rám szánjátok! Nem leszek hálátlan! (Igazából, de.) -
Sefter
veterán
válasz
xtremetuning #29559 üzenetére
Jobb a 30cm magnat, mint a 20cm Dali...?
Naugye)
-
MALK
tag
nem jutok dülöre a hangfal témában
ti milyen hangfalszettet vennétek 400 eur bol? hasznalt is johet.
Onkyo ht-r558 erositohoz, mozizashoz. -
Sefter
veterán
válasz
cintula187 #29556 üzenetére
Sejtettem, tettem volna smiley-t csak telefonról macerás...
Vikthor:
Ahogy a csajok is hangoztatják..nem a méret a lényeg... -
adott egy 20nm-es szoba, érdemes egy 5.1-es felálláshoz a surround hangsugárzóknak 165mm-nek lennie vagy elég a 133mm-es?
-
cintula187
addikt
-
Sefter
veterán
válasz
cintula187 #29544 üzenetére
"A marantz ilyen "felesleges" szolgáltatást nem rak bele látom"
Azért ne a 80 ezres Marantz-hoz viszonyítsd a 150 ezres Pio-t.... mint írtad a 1603-ban már van lan is, az van egy árban a pio-val újonan...
-
cintula187
addikt
válasz
Oldfighter #29546 üzenetére
Bögreszettről szó sincs!
A 1603 -ban is van már hálózati funkció. Igazából én a pc vel szeretném összekötni hogy onnan streamelni a zenéket. Alternatív megoldás lehet egy media lejátszót csatlakoztatni hozzá vagy nem tudom képes -e a pioneer bdp-150 erre.
Használtak között ha látok valamit belinkelem mérlegelésre
-
ginola
addikt
A Dli Lektor egy kategória a MA Silverrel?
-
putyu10
aktív tag
Valakinek van véleménye/tapasztalata a magnat motion 140-rol?
-
gogi?
tag
Helló abban kérnék segitséget ,hogy szereztem egy 5.1 hangfalszettet de nincs hozzá erősítőm . Milyet kellene vennem ,hogy vigye a passzív sub-ot . Miként jelölik az erősitőkőn , hogy aktív vagy passzív sub köthető rá . ilyenekben gondolkozom : Technics SA-AX530 - Kenwood krf-v5090d
-
Oldfighter
senior tag
válasz
cintula187 #29544 üzenetére
Nézd, ha a keretbe belefér nyugodtan válaszd a Pio modelljeit.
Marantznál 5007-tól kezdődnek a hálózati csatlakoztatás körüli dolgok.
A kívánságlistád további pontjait nehezen lehetne ennél is szerényebb készülékekből teljesíteni. Gondold meg a használt piac lehetőségeit az erősítők terén is. Én a minap láttam 150-ért egy éves Marantz SR-6005-öst.
Kompakt, egydobozos vacakokat felejtsd el! Ezek még vissza is fejlődtek. -
MALK
tag
Sziasztok, canton hangfalakról mi a velemenyetek tapasztalatotok?
-
cintula187
addikt
válasz
Oldfighter #29543 üzenetére
Hangfalat 150.000 max meg szeretném úszni. legfeljebb mélyláda jönne később
A fene, hogy a marantzot ajánlod
Annyit tudok róluk, hogy zenére kiválóak, mozira nem vettem még számításba. PIo 922 őt venném meg szívem szerint (nem az EISA díja miatt!), de a 826 körüli szériája is megfelelő lenne. Megvagyok nélküle ha muszály, de fontos lenne a hálózati csatlakoztatás. A marantz ilyen "felesleges" szolgáltatást nem rak bele látom
Avval van tapasztalat, hogy az ilyen kompaktabb erősítők nem e gyengébbek a nagyobb társaiknál? Tudom fejlődés van, de azért mégiscsak. Mivel panelbe lesz az is fontos, hogy kis hangerőn is dinamikus legyen. -
Oldfighter
senior tag
válasz
cintula187 #29492 üzenetére
Az általad említett hangdobozokkal nincs semmi baj, népszerűek, mindenféleképp hallgasd meg vásárlás előtt, ha eddig ez elmaradt. Árat nem mondtál ezekre, de gondolom nagyságrendileg közel szeretnéd tudni az erősítőre fordított összeghez ha használtban gondolkodsz.
Ami az erősítőt illeti, 100e-ből újonnan a belépőszintek jönnek ki, itt nehéz elfogadhatót ajánlani, főleg ha FLAC is a tarsolyodban van, mert ahhoz azért minőségibb készülék illene. Egy kis Marantz-al én próbát tennék ( 1403-as ha jól tudom, a legújabb modellszáma) Talán kicsit több, mint 100e, de zeneiségben ennél lejjebb én nem adnám, főleg, hogy mozira is tökéletes. -
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #29540 üzenetére
Köszi
Nem olyant kerestem, aminél nincs jobb, hanem olyant, amit ki tudok és akarok is fizetni
Mondjuk 10-15 ezer közt. (és Forintban)De amúgy a sok variálástól már baromira elment a kedvem, simán lehet, hogy begurulok és veszek egy 3m-es AQ Cinnamon USB-t, akármennyire is megy rajta az áram és szarok a farmra, nem kell koaxot is venni, a meglévőt meg eladni. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez a Belkin nem elég.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
lepence #29526 üzenetére
Külön rendszert javaslok én is a filmekhez. De ehhez számba kell venni a szoba méretét is, hogy mekkora teljesítményű erősítőt illetve milyen típusú hangdobozokat válasz. Innentől jöhet az ízlésed, hogy pl milyen karakterisztikájú hangzást részesítenél előnybe. Ha sok koncertet tervezel nézni, akkor Denon, illetve Marantz, ez utóbbi részletezőbb, dinamikusabb. Filmekre Onkyo vagy Harman Kardon....Pioneer semlegesebb. De ezek csupán az ismertebb márkák képviselői.
-
Dorian
félisten
Szerintetek a sztereó rendszeremhez mi az minimum koax kábel, ami minőségben nem lesz gyenge keresztmetszet? Mivel 3m-es kell, ilyenek nincsenek használtam, így kénytelen vagyok újat venni
-
cintula187
addikt
erre valaki?
-
blakey
titán
válasz
bajnokpityu #29535 üzenetére
Ez már szubjektív, az biztos, hogy a 13-as nem a legszebb és finoman fogalmaztam.
-
gyurczy
őstag
Szerintem ennyire nem fekete-fehér a dolog. Igen, létezik az a kategória, amit írsz, bögreszettel, stb. De utánuk nem mindjárt azok jönnek, akik inkább lenémítják a telefonjukat, mert szarul szól, és üzenetrögzítőjük sincs, mert nem veszteségmentesen rögzít. Eleve sokan vannak akik csak olvassák a topikot, illetve sokan, akik többek között innen próbálják felszívni azokat az információkat, ami alapján próbálják meghatározni az otthoni rendszert vagy annak bármilyen irányú fejlesztését.
Ha ebből indulok ki, akkor fontosnak tartom azt, hogy az elhangzó vélemények, tanácsok mellett szerepeljen az a paraméter, ahol az igaz, szükséges, ajánlott, stb. Néhány hónapja vagyok ebben a topikban aktív, néhány kivétellel eltekintve csak annyit tudok rólatok amit itt olvasok, nem ismerem többségetek rendszerét, stb. így én sem mindig tudom a helyére tenni a dolgokat, főleg, ha az elsikkadó információ miatt esetlegesen két hozzászólás között ellentmondás alakul ki.
Nem szőrszálhasogatni akarok, de mivel ez szakmai fórum és tegnap volt szó a színvonalról, ez szerintem ugyan úgy hozzá tartozik.
-
blakey
titán
válasz
bajnokpityu #29533 üzenetére
Nem azt állítottam, hogy csúcs de "jobb" mint a 9-es. A 1909 kevésbé zenei mint a 1911, és igen jobbnak vélem a 11-est, nem felszereltségre, csatlakozások számára gondolok.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
blakey #29529 üzenetére
De bácsi, az utolsó két sorod ban emlitett a tendencia ellentétes.Vagy szerinted a 11es volt a csúcs,és előtt-utána gyengébb?
Azt gondolom, hogy ha kb arányban marad a folyamatos fejlődés a folyamatosan egyre olcsóbb gyárthatósággal, akkor adott kategóriájú cuccot kb az inflációval növelt értékért kapni.
-
BBéci
legenda
válasz
gyurczy #29531 üzenetére
Talán nem túlzás, ha azt állítom, mi ebben a topikban nem vagyunk mezei userek.
A mezei user nem tudja megkülönböztetni az MP3-at a FLAC-tól, de nem a hallása miatt, csupán azért, mert leragadt a mjúzikcenternél és le sem tölt veszteségmentes formátumokat. Házimozira vetítve, bögreszettje van, életében nem hallott valamirevaló rendszert és moziba sem jár. Hagyjuk Őket!Én is külön ösvényt alakítottam ki a kismegszakítótól, spéci elosztót és tápkábeleket használok, mert javítják a hangminőséget. Pontosabban, kihozzák a készülékekből a maximumot.
-
gyurczy
őstag
válasz
xtremetuning #29486 üzenetére
(#29486) xtremetuning Miért lenne szelektív az olvasás? Sok helyen eleve adott a hálózat, a mezei user-nek csak akkor jut eszébe, hogy hozzá kéne nyúlni, ha mondjuk ráz a zuhany alatt a víz, vagy lángol a vezeték a falban, vagy olvassa az itteni topikot.
Ellentmondást véltem felfedezni, erre világítottam csak rá.
De ez csak az én maximalizmusom. Cseppet sem követendő példa !!!
Na ez a mondat hiányzott a 29475-ből, így már egyértelműbb a helyzet.
(#29527) bajnokpityu +1
-
blakey
titán
válasz
lepence #29512 üzenetére
Denon, mindkettőm volt. Nem is egy kategória.
(#29527) bajnokpityu
Szerintem a 11-es jobb, mint a 9-es, inkább másképp fogalmazok, zeneibb, ez annak jó aki azt szereti.igazából eleve a 2xxxkategóriától kezd használható lenni.
Ez évjárat függő, a mai 2xxx-es kb 2 évvel ezelőtt 19-esnek felel meg. -
bajnokpityu
félisten
válasz
lepence #29526 üzenetére
Sztem felejtsd el a 1911es kategóriát.
Úgyis hamar eladnád.Sztem nekem gyengébb sztereo láncom van,és a 2309esnél rezeg a léc.
Szorozd meg még azzal az általánosítással, hogy a 9es denonokat ha jól tudom jobbnak mondták a 11eseknél, denon meg igazából eleve a 2xxxkategóriától kezd használható lenni.Tudom,csak totózok, de nem is mondtam biztosra, vannak kivételek is, de francnak veszel meg egy modern HM erősítőt, új árán,ha esélyes, hogy eladod?
Emotiva, és kategóriájában nézelődj, szerintem.
-
lepence
tag
válasz
Oldfighter #29523 üzenetére
Akkor nekem, jóval feljebb kéne mennem,ahogy utána olvasgattam..........
most Linn Majik, Mimik-en hallgatok zenét + Magneplener MMG -
TCr
veterán
Srácok, a QTX SOUND QM-12S mélynyomóról, illetve a Yamaha YST-SW 315 mélynyomóról tud valaki valamit mondani?
Úgy néz ki lehetőségem nyílik végre sub-ot venni, most ezeket találtam a használt piacon.
-
Dorian
félisten
válasz
Oldfighter #29523 üzenetére
Azért írtam teljesen egyértelműnek, mert szerintem azonos kategóriában is jobbak a Denonok, ez meg nagyobb is.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
lepence #29521 üzenetére
Ezek szerint a sok csatornás hang felé nyitnál, gondolom előnyben részesítve a zenei hangzást is. Erre valóban a Denon erősítők alkalmasabbak, de ettől függetlenül ha több tanácsot vársz, akkor több infó is kéne a továbbiakban.
Az 1. hsz gondolom megvolt....
BBéci: A kategória differencia miatt valóban a Denon élvez előnyt, de ugye ott van még a hangkarakterisztika kérdése is. De most már azért közelebb kerültünk a megfelelő válaszhoz.
-
BBéci
legenda
válasz
Oldfighter #29520 üzenetére
Szerintem ebben az esetben is egyértelmű, hogy Denon.
-
lepence
tag
válasz
Oldfighter #29520 üzenetére
Köszönöm.
Eddig csak audiót halgattam,,,,,,
Hangszoró, még csak a régi Magnepan MMG van............. -
torma1981
veterán
válasz
TazLeacher #29516 üzenetére
. Okés. Már megijedtem.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
Csabroncka #29480 üzenetére
Bevallom, mióta itt is felvetettem a témát a saját hangrendszerem lecseréléséről, nézegetem a használt piacot, amellett, hogy tartózkodok a használt műszaki cikkek vásárlásától. Mire odaérek, hogy nyugodt szível vásárlása adjam a fejem, csakis, még garis terméket fogok górcső alá venni. Láttam pár remek készüléket, az általad ajánlott LX szériából is és kedvemre is lenne a minősége.
Meglátom mi lesz még, most egyelőre az anyagi helyzetemnek kéne stabilnak lennie. Idén még át szeretnék váltani digitális vételre is, az se lesz két fillér.
-
torma1981
veterán
válasz
TazLeacher #29511 üzenetére
Szia!
neked volt már egy komplett rendszered nem? Onkyo Tx-508 ,Mission 5.0 meg PWS 110.
-
lepence
tag
Hello!
Kezdő lennék, mit válasszak
Onkyo tx sr 508 vagy Denon AVR-1911?
Köszönöm. -
kabar
senior tag
válasz
xtremetuning #29506 üzenetére
Megértem. Majd ha egyszer lesz időd, már a kulcsszó, vagy link is segítene. Csak utánaolvasni, nem írni, ahogyan ezt szoktátok is ajánlani. Azért köszi a választ!
-
kabar
senior tag
válasz
TazLeacher #29490 üzenetére
Csak halkan, bátortalanul kérdezem, a bögréket nem lehetne az erősítőhöz csatlakoztatni? Kis hangerőn csak nem fekszik meg egyik sem. De majd lenyomnak a nagyok.
-
pr0bi
senior tag
Elvi kérdés : a kábel hosszúsága befolyásolhatja az átvitel minőségét? Rosszabb minőségű hosszabb vagy rövidebb kábel ? >15m, ha a keresztmetszetet nem vesszük alapul.
-
gomzol
tag
válasz
TazLeacher #29498 üzenetére
Hm, mivel én még nem láttam olyan optikai elosztót, aminek több bemenete és egy kimenete lenne, gyanítom, hogy csak a rákötendő eszközökből jövő optikai kábelek (már ha egyáltalán van mindegyiknek ilyen kimenete) cserélgetésével érhető el a cél.
De majd a szakik megerősítenek vagy megcáfolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Hálózati / IP kamera
- DOOM - The Dark Ages
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Autós topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos autók - motorok
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest