Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #29277 üzenetére
Akkor vissza adtad Józsi XLR-jeit?
-
MALK
tag
sziasztok, az álltalam sokat emlegetett emlegetett onkyo erősitő a mai nappal megvásárolva
igaz még hangfalak nincsenek hozzá de jóérzés hogy ittvanajánljatok létszi hangfalakat vagy szetteket, használt is jöhet nyugodtan előre is köszönöm
-
Tamoo
nagyúr
válasz
xtremetuning #29292 üzenetére
Engem most elszomorított, hogy alázza a 3808-at.
Fordítva könnyebben válnék meg tőle.
+ jön az, hogy ezek a cuccok mennyire túlzások a belépő Concepthez... Sztereóban semennyire...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #29290 üzenetére
Gyere Pappa, de hozzál XLRt is, plz, Ákos még nem készült el.
Még valami: félre ne értsetek, nagyon bódog vagyok a hanggal, el tudom fogadni ezt a hibáját. Csak, ahogy mondod, ki kéne a jelenlegi láncból hozni még egy kis mélyet. Eszembe nincs variálni,csereberélni, ha nem is akkora élmény, mint Nálad, de azért meg-meg borsódzik a hátam. Sokakkal ellentétben a lánc hibáinak ismeretében is szeretek rajta zenét hallgatni. (amikor épp ad valaki kölcsön egy kurta XLR kábelt)
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #29288 üzenetére
Most már jobb lesz, ha átugrok valamikor. Egyre gyanúsabb ez a sztori.
Most vetted, nehogy már ne hozzunk ki belőle mindent... -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #29285 üzenetére
Játszok kicsit az alátámasztásával (tüskék, márványon valszeg kicsit levettek a mély mennyiségéből), reflexnyilást is sztem újra kinyitom (bár sokat nem használ, méterre van bármitől), meg pakolászom kicsit.
Ez nem kerül semmibe.Ott lett furcsa, hogy valami nem smakkol, hogy átvittem tablát, 1-2 kábelt másik láncba, és odaát a mély mennyisége drasztikusan megnőtt olyan drótoktól, aminél nálam nem változott szinte semmit. Tehát valami kioltja cegén elac mélyeit.
Az is lehet, hogy meginvitálom Hivox Zolit, mégis csak ebből diplomázott.
BBéci:tudom. Mivel a középtartományban a 247 tetszett legjobban, ezért inkább a nem túl acélos mélytartományt feladtam (248,249 sem drasztikusan jobb mélyben). BE nekem meg mint mondottam, a hatáshajhász mivolta miatt nem bejövős. 507,509, vagy nemtom melyik volt a kornerben, nah az kéne.... 3 utas létére újra jó volt a közepe, magasa jóval kifinomultabb,mint 24xé, és gyomrozni is tud. 2 év múlva új ár ötödéért használtban talán...
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #29283 üzenetére
Úgy emlékszem, az Impact kivételével mindegyik tudja azt a trükköt. Régi Yamahám is valami hasonlóval (servo) hirdette magát.
A 249 BE sem gyomrozott.De ha arra vágysz, fellógatlak a zsákom helyett.
Majd az 507 megadja, ami a többiből hiányzott, de előtte valami komolyabb B&W fog érkezni hozzám nemrég tudtam meg. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #29283 üzenetére
Veloban Béci Papa az embered....
Nálam a JL nem figyel semmit
, csak a döbbent arcokat...
Egyébként meg semmi baj nem lenne az Elacoddal, csak meg kellene normálisan hajtani + nem kéne hozzám mászkálnod...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #29281 üzenetére
csak, hogy tudjam, az milyen velo sub lehetett, aminek valami érzékelő figyeli a membrán mozgását, és visszacsatol az erősítőbe? Ez marketing, vagy hasznos dolog?
BBéci: nem kétlem. Ez is remegteti kanapét, rezgeti ajtót, és még reflexhez képest pontos is, feszes is. de nem gyomroz
BEnek egyébként hifisebb, tökösebb hangja van,mint a simának. Ezért vettem simát, meggyőződésből
Valamint 2x akkora légtérfogat (ha nem több) és nem norma revo hajtja.
-
BBéci
legenda
válasz
Én is szeretem a feszes, kemény mélyhangokat és nálam a 247 BE pontosan elegendőt adott, erre Ricsi a tanú.
-
xtremetuning
addikt
válasz
2db JL Fathom 110 csodákra képes és nem is kerül millába darabja....
Tessék, ez még elég gyors is lenne zenéhez... -
törölt tag
válasz
gyurczy #29265 üzenetére
Mint a tápkábel, mint a hangszórókábel mint az interkonnektek kábelek váltóáramot vezetnek. De úgy tudom hogy az egyenáramnál is egy bizonyos szintig a külső rész vezeti az áramot az elektromos megosztás miatt mert ugye a negatív töltésű elektron taszítja a másik negatív töltésű elektront és mivel a fémekben a fémes kötés miatt az elektronok szabadon mozoghatnak így egy pontig a vezető keresztmetszetének középpontjan a feszültség értéke 0. Természetesen az áramerősség növekedésével már betelitődik az atomok közti tér is az elektronokkal. És 1 bizonyos ponttól már akkora az elektronsűrűség hogy a vezető minden belső pontját egyformán telitik kívül pedig megnő az elektron mennyisége a szigetelő határán a felületi feszültség miatt.
-
Dorian
félisten
válasz
muzsikpeti #29267 üzenetére
Köszi szépen a felajánlást
Élnék majd vele, ha aktuális lesz!
Ill. aki csatlakozna, szívesen látom, sör leszTermészetesen a rendszeremet a saját szintjén kell kezelni, orgazmust ne várjatok
Mondjuk sztem nálunk 4-nél többen nem igazán férünk el normálisan.(De még egyszer. Nem vitattam az ezüstözött tápkábel jóságát, csak azt írtam, hogy nem értem (és szeretném tudni) milyen okból jobb tápkábelnél az ezüstözés. Ill vitattam az értelmét a rendszerhez képest a durva túlkábelezésnek)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #29269 üzenetére
Cegén elacoknak nem ártana némi hátszél. Aztán igazán nem szólhatok semmit.
Hogy nem én vagyok teljesen elrugaszkodott, valami ilyesmi mellett dolgozott sztereo láncon jelenleg 1db millás sub, és jó ideje keres még egy ilyet a tulaj, hogy szimmetrikus legyenNem sietem el, mert valóban zenére alkalmas sub a tapasztalak alapján nem 300,hanem inkább milla körül kapható.
egyébként alulbecsültem az Ethoszt. 20w, nem 14
Muzsikpeti: valóban nem rosszak Józsi drótjai. Dögösek,dinamikusak. Ellenben a 85rugós XLR helyére betettem egy hasonló új árú Valhalla drótot, amit használtan 42ért vettem, és azóta nem huztam ki őket.
-
t-bali3
senior tag
válasz
xtremetuning #29100 üzenetére
Többek között ezért is érdekelnek engem az Anthemek most nagyon.
-
gyurczy
őstag
válasz
Tekintettel, hogy hasonló cipőben járok, mint Dorian, ha lehet, akkor én is csatlakoznék, illetve ha összeáll addigra a rendszer (amire van esély), akkor akár házigazda is lennék szívesen.
-
Patice
nagyúr
válasz
Húú azt szívesen meghallgatnám.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #29261 üzenetére
Gondoltam, hogy azt kiszúrod...Te kis mély mániás...
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
Dorian #29109 üzenetére
Figyel csak, látom nagyon nincs tapasztalatod a tápkábelek terén. Pedig hidd el ,sokkal nagyobb jótékony hatása is lehet, ha jól választod meg mint az IC-nek.
Ha minden igaz pár héten belül, nálam lesz néhai, Hydra sound kábeleinek teljes palettája, tudjátok, szoktam neki fotózni. Van neki pár elég komoly tápkábele, ezüst is!
Felajánlom ,hogy el viszem hozzád és meghallgathatod őket, utána újra tárgyaljuk a véleményedet -
Patice
nagyúr
"Nem akarom tovább hergelni egyik tábort se, de azt továbbra sem értem, hogy miért akarnék én NAS/torrent/média szerver funciókat betenni a nappalim közepére? Annak a pincében/padláson a helye, a tv mellett legyen max. egy esztétikus kis doboz, ami csak akkor "zümmög", ha használom. Egy 7/24es cucc szerintem ebbe nem fér bele."
Pedig nekem pont a nappaliban, a TV mögött zümmög (hangtalanul) a NAS-om. És nem hallom max. 50 centiről.
Adatmentést egy USB-s külső lemezre készít a fontos adatokról. Egy USB-s dokkolót szintén rákötve meg lesz lehetőségem cserélgetni a merevlemezeket. Éppen amire szükségem lesz. (Kicsit olyan érzés lesz lassan, mint régen a videókazikkal. Kb. akkora méretű is.
) A tárhelyet meg Raid0-val egybe formáztam oszt csókolom.
-
Tamoo
nagyúr
Visszatért a Hivox sztereóm. Volt most rövid összehasonlítás a Denon 3808-al ami sajnos igencsak alulmarad.
pedig bíztam benne, hogy nem, ráadásul sokkal komolyabb kábelekkel volt a Denon bekötve. (legalább 10x-es szorzó) Szívás, nem akarom megtartani a Hivox-ot.
-
cekkk
veterán
válasz
access_denied #29262 üzenetére
Engem az se érdekel
Ez mind olyan technológia ami projektorral lenne jó, a 3D és a 4K is
De hidd el lesz aki megveszi a 32 colos 4K tévét
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #29259 üzenetére
Örülök,h legalább az audio note valahol megjelent.
Néhány napja hallottam egy régi dacukat, inkább hallgatnám idehaza, mint az antelope goldot,pedig csak SD...Figyeled,h digital sorban vannak a legkisebb összegek? csak az LP...
Meg ami meglepett, de megfontolandó irány, hogy böszme álló hangfal mellett is volt sub. Oké, újonnan 1.2millás sub,de akkoris.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #29259 üzenetére
Ezekből van itthon valahol meghallgatható darab?
Nézem kint azért többért adják a Swans dobozokat mint itthon
Egyébként azok tényleg érnek annyit?
-
xtremetuning
addikt
-
cekkk
veterán
Még szerencse, hogy nem olvasom
Gondolom az átlag felhasználó 32-42 colos LCD 3D néző amelyet minimum 3 méterről néz, és a SBS tartalom a király, a BD iso már szentségtörés
Hozzátenném, hogy a trendek itthon mindig később indulnak és végzőnek mint kint, szóval majd eljut ide is, hogy nem kell az a 3D. Ez olyan mint amikor Kínába a spice grils vagy melyik zenekar 12-15 éves késéssel lett kint népszerű -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #29255 üzenetére
Nagyon
De az emberek többsége az akkor ezek szerint
Bár hihetetlen, hogy egy menü milyen jó is tud lenni egy htpc-n szóval egy média lejátszóhoz képest álom gyors -
jcage
tag
válasz
xtremetuning #29249 üzenetére
Persze, én elismerem, hogy jobb a HTPC egy idő után megfelelő tudással és pénzmaggal a háttérben, de ha csak 100k-m van rá, akkor viszont máris nem alternatíva.
Ja és igen. Sokan elfelejtik számolni a sw árát, ami ugyanúgy hozzátartozik a végösszeghez.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #29252 üzenetére
De nekem nem kell
Meg úgy tűnik az embereknek se nagyon, ahogy ez a CESen is bebizonyosodottAz xbmc is tud egyszerű menüt kezelni, a javas még nem megy neki
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #29249 üzenetére
TMT felesleges, ha nincs igényed a menüre és a 3Dre. XBMC ingyenes linux szintén.
De a win tényleg megtudná dobni az árat. -
xtremetuning
addikt
"ha jól értettem Xtreme szavait, ha építek 100k-ért egy HTPC-t, az semmivel nem lesz jobb, mint egy 100k-s DUNE. Viszont jóval több időt kell ráfordítani a menedzsmentjére."
Az első mondat : De, jobb lesz a kép és a hang is, de 100-ért kíváncsi vagyok, ki épít hivatalos !!!! gépet.
(Windows 7, Total media, stb mind pénzbe kerülnek hivatalosan, csak ezt a sok kis rosszcsont nem számolja bele az árba ugye......)
Második mondatod : Igen, ahhoz hogy stabil is legyen, mint egy célgép (lsd. dune), már több kell és ez keveseknek jön össze. -
jcage
tag
válasz
Warter #29239 üzenetére
Amíg egy 200k-s, battery kites kontroller is képes simán eldobni úgy a tömböt, hogy nem tudod megmenteni sem te, sem a gyártói support, addig én egy duál kontrolleres, saját OS-es storage alatt nem tudnék biztonságos tárolót mondani. Szóval igen.
@Cekk: 1 hdd torrentre, 3 hdd RAID5 és máris nem megy mind a négy egyszerre.
@Warter: Ha csak egy lett volna, igen. Mondjuk úgy, hogy egy MSA1500 és egy Thecus 8800pro sem győzött meg arról, hogy ne csináljak mentést a Netapp és EMC storage-ra. Nyilván ezek nem otthoni cuccok, de azért az látszik, hogy még egy millás NAS se tud azért 100%-ot.
-
-
Warter
addikt
RAID, adatbiztonság: Olyan hardveres RAID-et szerintem itt senki nem tudna üzemeltetni otthoni körülmények között, ami valóban biztonságos. Ergo marad a szoftveres, ami nem 100%-os, ezért adatmentés mindig kell.
Miért ne tudna? Mi kell szerinted ehhez? Pilóta vizsga? Vagy több milliós hardver?
-
cekkk
veterán
Na igen, de a nasnak én megint nem látom értelmét akkor ha pont a belső hálózaton, a hálózati lejátszáshoz nem tudod használni. Mert akkor berakod a dolgozó szobádba, ott fog menni egész nap? Ugye ha RAID5lesz akkor mind a 4 vinyó pörögni fog, ha arra megy a letöltés. Így majd az fog az őrületbe kergetni
-
jcage
tag
RO off
Nem akarom tovább hergelni egyik tábort se, de azt továbbra sem értem, hogy miért akarnék én NAS/torrent/média szerver funciókat betenni a nappalim közepére? Annak a pincében/padláson a helye, a tv mellett legyen max. egy esztétikus kis doboz, ami csak akkor "zümmög", ha használom. Egy 7/24es cucc szerintem ebbe nem fér bele.
Plusz ha jól értettem Xtreme szavait, ha építek 100k-ért egy HTPC-t, az semmivel nem lesz jobb, mint egy 100k-s DUNE. Viszont jóval több időt kell ráfordítani a menedzsmentjére.
RAID, adatbiztonság: Olyan hardveres RAID-et szerintem itt senki nem tudna üzemeltetni otthoni körülmények között, ami valóban biztonságos. Ergo marad a szoftveres, ami nem 100%-os, ezért adatmentés mindig kell.Ha valamit kihagytam, vagy félreértettem, azért elnézést.
Csak kezd megint olyan érzésem lenni, mint amikor mostanában tv-t is választanak az emberek, hogy mennyi mindent kell tudjon a cucc és az alap funkciója (kép minősége) már senkit sem érdekel...
Üdv,
J -
Dorian
félisten
válasz
Patice #29213 üzenetére
"szerintem a réz kábelek ezüsttel való bevonása olyan jó dielektromos tulajdonságokkal ruházta fel a kapott vezető szálakat, mint pl. a rendkívül alacsony fajlagos ellenállás, ami a gyors, pontos hangért felelős"
Ennek semmi értelme. A dielektrikum az elektromos szigetelőként viselkedő anyagokat jelenti. A leírásban ez alatt sztem a teflonra gondoltak.
-
-
access_denied
senior tag
Most majd lehet röhögni, de a pótolhatatlan cuccaimat egy USB-s RAID1-es WD-n tárolom, amin NTFS partíció van. Mivel sokat fotózok, ezért gyakran változik a tartalom, nem felhősítek
, helyette hetente backup PC local diskre. NAS-on csak film, zene. NAS linuxos, ott a diszkhiba ellen a RAID, eszköz hiba esetén pedig a cimborám ugyanilyen eszköze véd
. Igen, szoftveres a RAID ezekben.
-
BBéci
legenda
Múltkor véletlenül kitöröltem 90 GB filmet, 2 éve egy merevlemez meghibásodásakor elveszett 30 GB. Nem tudtam mindent újra letölteni, vagy az arányom romlott volna durván.
A visszaállításnál elkövettem egy durva és idióta hibát, ugyanarra a merevlemezre akartam, persze kevés sikerrel. Pedig tudtam, hogy azt nem szabad, de siettem, kapkodtam. -
cekkk
veterán
válasz
access_denied #29214 üzenetére
De amikről most beszélünk nassok mind linux alapúak.
A szoftveres raidnél meg ha tönkre megy a vinyó ott még nehezebb vissza állítani. Ellenben a hardveresnél ott kiveszem és beteszem és megy is. Ezekbe az olcsóak ugye szoftvereset tudnak.Meg hát a raid se magától fog oda teremtődni. hiába egy kész megoldást vesz az ember
BBéci
De mint ahogy fentebb is írták a RAID nem fog megvédeni téged a törléstől. Ha onnan törölsz olyan mintha egy lemezről törölnél.
-
ginola
addikt
A Denon 2808-hoz a Dali kínálatából mi lenne az ajánlott Zensor, vagy Lektor?
-
kabar
senior tag
válasz
access_denied #29210 üzenetére
Létezik adatbiztonság a RAID-en túl is. (szerintem) Én hiszek az automatikus ciklikus mentésben is, amit szintén be lehet állítani, mondjuk minden munkanap végére, plussz hetente mégegy, egy harmadik helyre. NAS-on belül nagyon gyors. De mondjuk ha filmes nagyságrendben gondolsz, akkor inkább RAID, vagy vegyesen is lehet.
-
Patice
nagyúr
válasz
Dorian #29122 üzenetére
A Stelth kábelek leírásában nem azt írták, hogy az ezüst a jó dielektrikum, hanem (szerintem) a réz kábelek ezüsttel való bevonása olyan jó dielektromos tulajdonságokkal ruházta fel a kapott vezető szálakat, mint pl. a rendkívül alacsony fajlagos ellenállás, ami a gyors, pontos hangért felelős.
Mindez persze nem csak az ezüstözés eredménye. A teflon szigetelés, a kábelek geometriája (gondolom más keresztmetszetű erek vannak csavarva) és maga az egész kábel felépítése adja ezt az egészet.
Tonyónál a HTA elé berakva a tápszűrőt jött az első kopp, aztán a bejáratott "közepes" LESSLOSS kábelt is bekötve rátett a hangzásra még egy lapáttal. Igaz, hogy "túlkábeleztünk" és máris több volt a kábel + a tápszűrő értéke, mint amennyibe az erősítő került, de ha azt veszem figyelembe, amit Béci mondott: "egy kábel nem tud hozzátenni a hanghoz csak elvenni" és elgondolkozom rajta, akkor megint csak arra a véleményemre jutok, amit már sokan lehurrogtak:
Igen is érdemes drága kábelekkel kábelezni, mert tényleg csak a felét, negyedét halljuk annak, amit egy adott erősítő, hangfal tud.
El akartam adni a hangfalkábelem. Nem nagyon kapkodtak érte. Inkább megtartom, mert van olyan szintű, hogy egy komolyabb láncot is ki fog szolgálni. A többire meg spórolok.
-
gyurczy
őstag
válasz
Dorian #29122 üzenetére
(#29122) Dorian Amíg a mi szintünkön +100ezer Ft befektetéssel pl. klasszisokkal jobb erősítőt vehetünk a korábbihoz képest, akkora hangi előnyt biztos vagyok benne, hogy nem ad a gyengébb erősítő, százezres kábellel.
De jó ezt itt olvasni végre! +1!
(#29138) BBéci A Popcorn már a C-300-al is ezt csinálta. 1 éve kint van, 8 fw frissítés volt, és még mindig nem 100%-os a cucc.
(#29147) xtremetuning Ez engem is érdekel. Mi a fizika a jelenség mögött? Miért ez a hatása az ezüstözött réz tápkábelnek? Meg úgy általában, miért szól jobban egy jobb tápkábellel az adott eszköz, mint egy gyengébbel?
Szerk:
Patice: Oké, de hol az egészséges határ? Akkor mégsem elég a 15-20%?
-
cekkk
veterán
80/25ös net mellett lejön az gyorsan
De ha neked olyan kell akkor olyan kell.access_denied
Az ellen semmi, bár nem tudom linux alatt milyen adat vissza állító programok vannak, ugye ha nem írsz arra a helyre ahonnan letörölted akkor azért jó eséllyel vissza tudod állítani az adatokat.
-
kabar
senior tag
Szerintem rendben van ez így. Legyen meg egy NAS-od, vagy HTPC-d. Lehet, hogy a rendelkezésre álló extra lehetőségek még módosítanak az igényeiden. Tekintve, hogy egy Cat6 kábel választ el a következőtől. De az is lehet, hogy ellenállsz a kísértésnek. De hatalmas dolog az, hogy nem cipelsz semmit sehova, csak elindítod a letöltést a kocsiból , munkahelyről, bárhonnan, hazaérsz és megnézed. Mondjuk sört azt tényleg nem ad. Én mondjuk nem nagyon tartok semmilyen adatot a NAS tól eltérő helyen. Sem laptopban, sem az asztaliban (vannak azért kivételek) De ahány ház, annyi szokás.
-
cekkk
veterán
válasz
Toobee #29204 üzenetére
Arról én nem tehetek, hogy te másképpen értelmezed.Felnőttek vagyunk ez egy nyilvános fórum, az ellentétes vélemények vitték eddig is előrébb a világot, nem pedig az, hogy mindig mindenki nyalta a másik seggét mert azzal nem sokra mennék. Hülyének meg nem tekintek senkit.
Megbántani meg nem tudsz, mert nem a fórum az életem, hogy ez határozza meg a mindennapjaimat, már mint nem attól függ a kedvem, hogy éppen hányan dicsértek vagy szóltak be nekem.BBéci
Akkor viszont nem biztos, hogy van értelme a radinek, ha csak nem nagyon sok terányi olyan adatod van, amit később nem tudsz előkeríteni. fotók videókra gondolok.
De ez megint egyéni vélemény. Ha te úgy jobbnak érzed akkor úgy a jobb. -
BBéci
legenda
válasz
access_denied #29200 üzenetére
Noti kábelen csatlakozik a routerhez, nem bombázom az agyamat mikrohullámmal, ha nem muszáj.
Egy merevlemez kevés torrentre, mivel most is 230 fájl van a kliensemben és 70 vár letöltésre, de nincs szabad hely.
USB nincs a routeren, emiatt nem veszek másikat. -
BBéci
legenda
válasz
Parson #29202 üzenetére
Nyilván nem bálteremre, vagy stadionra vonatkozik.
(#29198) cekkk
Remélhetőleg rövidesen 80/25-ös lesz a netem, akkor már kevésbé lesz fontos a napi 24 órás seedelés, mert 1 óra alatt megy fel annyi, mint most egy nap alatt.(#29200) access_denied
Szerinted a mostani torrentes külső merevlemez mennyit megy naponta? Elárulom, 10-12 órát. de a laptoppal együtt. -
Parson
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest