Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
Lehet ám subbal is muzsikálni, filmeknél meg pláne jól jön.
-
-
TCr
veterán
Felteszek egy talán buta kérdést: léteznek / kaphatók olyan sztereó erősítők, amiken van subwoofer pre-out?
-
törölt tag
válasz
tipcsibacsi #31881 üzenetére
Jó a proson de ezekhez az erősítőkhöz gyengus, jobb kell. Nagyobb dynavoice megfelelhet.
-
törölt tag
válasz
tipcsibacsi #31878 üzenetére
Két front és egy centert. Sub és sur ráér,de mindkettő fontos.
Márka: Dali, Polk, Kef,Monitor audio,Dynaudio, JBL,focal de sok van ezeken kivül is
-
tipcsibacsi
tag
válasz
#09634560 #31871 üzenetére
Köszönöm.Tisztult a kép.
Sajnos egyenlőre 150-től nem tudok többet hangfalra költeni.
Erősen gondolkodom, hogy először csak két frontot és egy centert veszek és majd kiegészítem később a hátsó kettővel meg a szubbal.
Vagy esetleg jobb választás a két front plusz szub először?
Mit javasolsz?
Esetleg ebben az árkategóriában milyen típusú hangfalakat ajánlanál?
Tehát 150 ezerből két front center vagy két front szub és milyen márka jöhetne szóba és nem álló frontokat akarok hanem polcsugárzókat a hely miatt.Tehát a front és a center is amennyire lehet kisebb méretű legyen.Tudom ez nem kicsit befolyásolja a teltebb hangzást de ilyen kompromisszumot tudok kötni. -
anonym1s
őstag
-
törölt tag
válasz
tipcsibacsi #31870 üzenetére
-
tipcsibacsi
tag
válasz
#09634560 #31869 üzenetére
Nem értelek, milyen infot nem adtam meg?
Utána néztem már ezeknek és mind a kettő tetszik csak nem tudok dönteni.
Amit a denon 2113 vagy a pioneer 922 tud az nekem bőven elég így elsőnek szinte nulláról indulva.
Használtakat is néztem de óckodom, talán hangfalból még vennék is használtat. -
törölt tag
válasz
tipcsibacsi #31868 üzenetére
Se rákeresés, se 1. sz hozzászólás, se viszaolvasás??? Visszatartod az infókat?Akkor hogy a bánatba segitsünk?
-
tipcsibacsi
tag
válasz
ginola #31867 üzenetére
A szett még utána vagy vele együtt jönne.
Kb ugyanannyi lenne a keret mint pl a denon 2113-asra.
Ja és csak polcsugárzó 20 nm-re.
Fontos még, hogy külön szobába kellene, hogy szólhasson egy sztereo hangfal.A Pioneer jobb volna mint a denon?Mert olcsóbb a 922 és kb ugyanazt tudja mint a denon.
Eddig nekem még a denont ajánlották. -
ginola
addikt
válasz
tipcsibacsi #31866 üzenetére
Mennyi lenne a kereted, milyen szetted van stb.
-
Thom!
veterán
válasz
tipcsibacsi #31862 üzenetére
Annyi pénzért megkapod tőlem a Onkyo TX-NR807 azt megeszi mind2 reggelire?
-
törölt tag
válasz
Orientálódj a Pioneer felé és azt vedd meg. Jobb mozira és zenére is. Vagy hazsnáltat és sokkal jobbat vehetsz ezektől. Thom gépe pl. nagyságrendekkel jobb mozin,v. populáris zenén: állva hagyja simán mindkettőt.
#31866: Thom Onkyója. nem fogsz csalódni benne.
Kettő közül pioneer, de mi tart vissza az Onkyótól? Mindent tud, nagyobb, jobb és 3D-s is. -
ginola
addikt
válasz
Inkább használtat vegyél, jobb úgy az ár/érték arány!
-
tipcsibacsi
tag
Erősítő vásárlás előtt eddig a Denon 2113-as lett kinézve, de szemezgetek a Pioneer VSX-922-vel.
Ne tegyem?
Összehasonlításban szinte ugyanazt tudják a funkcióit tekintve.???????
-
access_denied
senior tag
válasz
Oldfighter #31851 üzenetére
Köszönöm, elsőnek jó az irány, sajnos prioritás miatt korlátozottak az anyagiak. Az erősítőt nem a teljesítménye, sokkal inkább a hangzása és a Zone2 funkció miatt választottam. Mindenesetre örülök, hogy válaszod igazodott az elképzeléseimhez mind árban mind márkában (előbbi lényegesebb). Sajnos ránéztem a Tannoy Revolution 5.1-re, hasonló membránok vannak benne, mint a D500-ban. Hmm... az ár viszont sok
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Hogy mukodik az ARC funkcio? Az erositon be van kapcsolva es a teven is az ARC jelu hdmi-be van dugva a kabel de megsincs hang amikor teve musort nezek. Hogyan kell ezt mukodesre birni?
Teve: Panasonic P50X50
Erosito: Pioneer VSX-922 -
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #31848 üzenetére
Engem is érdekelne
Kinézetre a készülék állványai jönnek be nagyon. -
tjojo
tag
Na fasza.. Sikerült vagy az erősítőt, vagy a Dune-t elb@sznom...Most nézem melyik kaksizhatott be. Valószínűleg a Dune.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
access_denied #31847 üzenetére
Ha az ár adott és valóban nem kiegészítő hangdobozokat keresel a meglévő frontok mellé, akkor a Tannoy Mercury V jó vétel lehetne ( netdepon 200e), de ehhez még kell egy mélyláda is pluszban. Azonban az erősítőd komolyabb szettel is elboldogulna. Ehhez már a használt piacon kéne utánanézni, ha tartani szeretnéd az ársávot.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #31848 üzenetére
Elég sok fajtát látok a galériájában, melyiket ajánlották?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #31844 üzenetére
Milyen áron mennek? Akár nekem is szóba jöhet?
-
access_denied
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy Yamaha RX-V673 és egy Tannoy D500 font mellé szeretnék 5.1 szettet venni. A szoba mérete kb. 16nm. Tetszik a Tannoy HTS 201, de azon az áron amennyiért lehet kapni (230e Ft), talán van jobb is. Nem fogom tudni kiaknázni a sok-sok wattot, olyan értelemben igen, hogy szebb a hangzás. Ebben kérnék iránymutatást. Köszönöm.
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #31843 üzenetére
Köszi! Végignyálazom
Madridista83:
Ha olcsóbbak kellenek Házimozi-Hi-Fi webáruházakban nézelődj (pl Netdepo), illetve ezekre is vethetsz egy pillantást. Aprón is van néha, illetve Hi-Fi-s aprón általában DIY gyártók is vannak.
Hogy melyik bomba vétel, azt nem tudom, de 20 e Ft alatt újonnan valószínűleg elég egyszerűek vannak...(#31845) Ed Parker
Az egész keresgélésem abból indult ki, hogy olcsóbb kellene. Ha nem számítana a pénz már megvettem volna az eredetit. -
Ed Parker
nagyúr
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #31843 üzenetére
Mindenki jót írt róla. Olyanok is, akik tényleg vájtfülűek.
Majdnem én is azt csináltattam, de végül..... -
i@lex
őstag
Sziasztok!
Én is állvány vásárlás előtt állok. Tudnátok a JBL 130 hangfalaknak ajánlani egy viszonylag jó ár/érték arányú állványt?
Előre is köszönöm.
-
t-bali3
senior tag
válasz
xtremetuning #31839 üzenetére
Sajnos nem tetszik a dizájnja, meg annyiért már a gyárit venném.
A Valhalla állványokat hol találom? AVX? -
t-bali3
senior tag
válasz
xtremetuning #31837 üzenetére
Már ott gyanús, hogy TV-t is rá lehet tenni, csak az az igazság, hogy szimpatikusabb, mint a falra akasztás.
Hangfalállványban az Atacama mennyire elismert gyártó?
A DUO6-ot néztem most ki a Focaloknak.
Eredetileg az Aurora 6 tetszett, de az már nem kapható és üveg is, amit szintén ki kellene próbálni mennyire bejövős. -
t-bali3
senior tag
válasz
cintula187 #31810 üzenetére
Én meg okos, hogy megvettem
Érdekes volt, mert nagyon sokáig senki nem csapott le rá, aztán mikor felkerült a 807v valahogy minden beindult.Egyelőre nem tudtam rendes erősítővel kiszolgálni, de nagyon tetszik. Talán picit sok a magas jelenleg.
(#31811) xtremetuning:
Ez is felejtős szerinted? -
Nova96
őstag
Üdv megoldható úgy bekötni a kábelt, a tévébe, hogy a box is 5.1-be menjen?
Vagyis most úgy van box-> házimozi és tv-n a kép mily meglepő
De úgy akarom tv,box->házimozi Mert pl. ha laptopról megy a film akkor csak a tv hangszóróiról tud menni a lásuk be elég gyér.
Előre is köszi. -
xtremetuning
addikt
Túlgondoljátok. Simán kib@ssza az ablakon. Gond letudva.
-
Ribi
nagyúr
válasz
cintula187 #31819 üzenetére
Felgyújtja mielőtt felkerülne a falra. Csak ezt te még nem tudtad
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #31818 üzenetére
Azt nem látom, hogy ezek tölthetőek -e de ez izgat most a legkevésbé. Viszont mutattam asszonynak a fali diffúzorokat, hogy néznek ki (távoli tervek) és nem is kapta fel a vizet, hogy hogy néz ez majd ki a nappaliban?
Mármint ez
-
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #31816 üzenetére
Ok, az tökéletesen érthető.
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #31811 üzenetére
Üveg asztalt nem onnan, abból ill tv állványból a STELL -ek tetszenek. Hangfal állványra ennyit szánnék max. 20-30.000 /pár
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #31814 üzenetére
Nem emlékszem... eskü.
2 kis 2 polcossal olyan jól ellenék, valami jóféle használt cuccal...
Hivox ZOli is ajánlotta az üveget, de tuning után. De nemtom hány gyártó ragaszt ólomlemezt az üveg alá.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #31812 üzenetére
Nem akartam ennyire nyilvánvalóan célozni. Meg kell hallgatni, akár be is jöhet neki. Sokan használlják.
Neked meg rég elmondtam a tutit, de látom majd csak a saját károdon fogsz rádöbbenni...
Szerk : akkor most utoljára . Parancsolj
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Faggatom haverokat ezekről a megfizethető állványokról, de ezekről lebeszéltek. MDFről, üvegről egyaránt. Tölthetőség is egy mágikus feature (kérdezettek szerint),ami igazából töltve csak dögleszti a hangot, meg jól néz ki az adatlapon. Azt mondják, akik sokat játszottak az elmúlt években.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Azért, ha lesz módod, előtte hallgasd meg az üvegasztalokat az otthoni cuccoddal.
Már ha elfogadsz tanácsot... -
-
Toobee
veterán
válasz
cintula187 #31805 üzenetére
Nálam volt Zensor 1. Beraktuk frontnak is. Jobb, mint a C1, de nem sokkal. Egyikkel se zenélnék. Feljebb kellene nézelõdnöd, a használtak között. Az állványt se felejtsd ki a kalkulációból.
-
Sefter
veterán
válasz
cintula187 #31805 üzenetére
akkor miért nem nézel használt concept-et? a zensor 1 90/pár annyiért használt concept 6-ot kapsz...vagy nem fér el az álló doboz?
-
Sefter
veterán
válasz
cintula187 #31803 üzenetére
a zensor nekem kilőve...sokallom az árát a concepthez képest...ha már annyival többet szánnék rá Lektort néznék
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest