- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz powerup2 #182125 üzenetére
Azt mérést csináltam amikor két figura ül a kanapén, 17 pont-os. Majd ha kiépül teljesen az atmos hangsáv is akkor megint lemérek mindent. Bár nem tudom, hogy ezt a mérést alkalmazzam-e. Csökken a dinamika ? Én ezt nem vettem észre.
Ahhoz képest, hogy a centerem MTM nem is olyan rossz az eredmény. Azt viszont halottam, és látszik mérésből is, hogy túl sok a mély hangja, bár annyira nem zavart, de így jobbnak érzem. Korábban már linkeltem, de beteszem ismét. Igaz most kicsit kísérletezek, a 100Hz körül harman görbe esetén kicsit több mélyet engedtem. Nem sokkal csak éppen hogy. Tesztelem meghallgatom és kiderül melyik tetszik.
Ez a Harman +4 görbe.
Most meg ezt próbálom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs