- Fujifilm X
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- VR topik
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
- OLED monitor topic
- Most építs gépet, amíg nem késő! — A várható áremelkedésekről
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
50 - 1
14578 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1 50 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 01:05 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silent77
veterán
-
fabula
őstag
Igen, ... sajnos ez valahogy így van. Én csak attól félek (de inkább nem is gondolok rá), hogy még pénteken se jön meg, pedig nagyon ráérős hétvégének nézek elébe. Na, attól megborulnék kicsit lelkileg, de elhesegetm egyelőre a gondolatát is

Mutass közeli fotót a frissen nyomtatott PETG tárgy minőségéről (kíváncsi lennék)
-
poli27
Topikgazda
Nem akarlak bosszantani, de én már szétnyomtattam magam, mióta megjött. Tényleg öröm vele nyomtatni, de azért jól jön a hat éves, különféle nyomtatókkal szerzett tapasztalat, kell némi anyagismeret, na meg azért itt is vannak a szokásos 3D nyomtatós trükkök, mit hogyan helyezz el, hogyan támogass, milyen irányban legyen a szál, stb. Ezeket legalább már nem kell megtanulnom
.Mindenkinek el kell kezdenie valahol
Alapanyag van, nagy része pla ugye azt a legkönnyebb
e vettem petg-t meg asa-t is 1-1 tekercset
Itthon beteg árakon vannak a filamentek.. így legalább olcsó volt 
-
fabula
őstag
Nem akarlak bosszantani, de én már szétnyomtattam magam, mióta megjött. Tényleg öröm vele nyomtatni, de azért jól jön a hat éves, különféle nyomtatókkal szerzett tapasztalat, kell némi anyagismeret, na meg azért itt is vannak a szokásos 3D nyomtatós trükkök, mit hogyan helyezz el, hogyan támogass, milyen irányban legyen a szál, stb. Ezeket legalább már nem kell megtanulnom
. -
axlfsi
veterán
Igen, ... sajnos ez valahogy így van. Én csak attól félek (de inkább nem is gondolok rá), hogy még pénteken se jön meg, pedig nagyon ráérős hétvégének nézek elébe. Na, attól megborulnék kicsit lelkileg, de elhesegetm egyelőre a gondolatát is

Mutass közeli fotót a frissen nyomtatott PETG tárgy minőségéről (kíváncsi lennék)
-
fabula
őstag
Kiviszik azt egyszer, csak nem kötik az orrodra, hogy mikor, mert ők sem tudják
. Isten hozott Magyarisztánban
. -
axlfsi
veterán
...nem is értem, mit vártál!
...hogy majd megválaszolják?!
Szép is lett volna!Amúgy szerintem ide, nekünk, a "szomszédba" tuti, de az olyan messzi-messzi falvakba, mint egy Szolnok, tuti nem (

) -
poli27
Topikgazda
-
Silent77
veterán
-
bbmt
senior tag
Remélem jövőhét csütörtök, pénteken megjön, pont szabadságon leszek

Most akkor ez az aux fan akkor kell ha bedobozolom a P1P-t? Mert különben csak szellőzik valamit a borítás nélkül. -
poli27
Topikgazda
Miert lenne kevés ? Tegnap a ph-n vettem 7 tekercset 50 e ért, meg itt 15 öt xd 86 ért jó üzlet volt..
Szerintem lehet válogatni, igaz sima színekből pla ban annyira nincs sok, de silk,matt, többszínű stb variálva van :) ! -
Silent77
veterán
-
poli27
Topikgazda
-
axlfsi
veterán
-
Silent77
veterán
-
poli27
Topikgazda
Március, 07 2023 06:39 Helyi idő, Feucht, Germany
Ezzel mi van nyaral ott, vagy elhagyták a csomagot mert olyan pici?

-
axlfsi
veterán
-
poli27
Topikgazda
-
poli27
Topikgazda
-
axlfsi
veterán
-
Silent77
veterán
-
bbmt
senior tag
Megrendeltem a P1P-t...
-
poli27
Topikgazda
-
axlfsi
veterán
-
poli27
Topikgazda
ha valaki akar venni most tegye, mától megint elérhető az EU webshopban ki tudja meddig ! : Auxiliary Part Cooling Fan X1 Series and P1P | Bambu Lab EU

-
poli27
Topikgazda
https://prohardver.hu/tema/bambu_lab_x1_es_p1p_tulajok/hsz_6-6.htmlItt leírtam mindet, silent kollégának megrendeltem az enyémmel, és feladják neki utánvéttel :) Ha pmben adsz cimet nevet stb ami a postázáshoz kell, akkor még hozzá tudom rakatni azt is utánvéttel a címedre

Én a gyerek miatt borítom, plusz hogy ne menjen bele a por, ami plusz kopást tud okozni

-
axlfsi
veterán
-
Silent77
veterán
MKI Plexi Kft.- A plexi termékek gyártója
1033 Budapest, Reményi Ede u. 4-8.Én most rendeltem meg hozzá a csavarokat, mágnes, stb.

-
axlfsi
veterán
-
poli27
Topikgazda
-
axlfsi
veterán
-
poli27
Topikgazda
Mehetne már tovább a csomag, reggel óta egyhelyben van

-
poli27
Topikgazda
Én is megrendeltem egy X1C combot az MK3S+ mellé, még szerdán, de még semmi mocorgás a német raktárban, még "Unfulfilled" státuszban van.
Addig egy kérdés amiről még nem esett szó az eredeti topicban sem. Én alkatrészeket (is) szeretnék nyomtatni, amihez egyrészt nem árt a sík ágy, illetve a méretpontosság. Mi a tapasztalatotok ezekkel kapcsolatban, illetve, hogy lehet X,Y,Z kalibrációt csinálni, ha nem pontos?Bambu Lab X1-Carbon Combo 3D Printer | Bambu Lab EU
(ETA: Estimated Arrival Date at Local Warehouses)
ETA: MID March
mert nincs raktáron, Március végén közepén lesz elvileg!
-
Dalee
aktív tag
Én is megrendeltem egy X1C combot az MK3S+ mellé, még szerdán, de még semmi mocorgás a német raktárban, még "Unfulfilled" státuszban van.
Addig egy kérdés amiről még nem esett szó az eredeti topicban sem. Én alkatrészeket (is) szeretnék nyomtatni, amihez egyrészt nem árt a sík ágy, illetve a méretpontosság. Mi a tapasztalatotok ezekkel kapcsolatban, illetve, hogy lehet X,Y,Z kalibrációt csinálni, ha nem pontos? -
poli27
Topikgazda
(160) Dobot M1 robot automation of Bambu Lab X1 Carbon 3D printer - Part 1 - YouTube
Vannak betegek
Vett egy robotot ami kiszedi az elkészült cuccokat, és automatizálja a gyártást 
-
fabula
őstag
Szállítási díjak - MKI Plexi Kft.
jha szállítanak
Az enyémet most gyártják 5-7 nap, akinek biztosra kell az írhat nekik, és akkor legyártják szerintem egyszerre őket, vagy szól nekem és írok nekik, meg utal nekem pénzt(hogy ne csináljak segget a számból), kifizetem mikor megyek az enyémért és elpostázzák ezekkel a díjakkal

Kösz az infókat.
-
poli27
Topikgazda
Szállítási díjak - MKI Plexi Kft.
jha szállítanak
Az enyémet most gyártják 5-7 nap, akinek biztosra kell az írhat nekik, és akkor legyártják szerintem egyszerre őket, vagy szól nekem és írok nekik, meg utal nekem pénzt(hogy ne csináljak segget a számból), kifizetem mikor megyek az enyémért és elpostázzák ezekkel a díjakkal

-
fabula
őstag
Nem a tető is benne van, kompletten, majd kicserélem az üvegre ha megveszem az ams-t hozzá! De az még odább van, mert kinyír a pénzügyminiszter
Rendeltem sovol fila Dryert is, meg 10 tekercs filamentet, filament tartó vákumzacsikat stb 
Köszönjük megkeresését, melyre az alábbi ajánlatot tudjuk adni:
Termék: Formára mart, furatolt pc
Kivitel: Megadott dokumentum alapján
Anyag: 3 mm tömör víztiszta poikarbonát
1 db – front panel – 320 x 368 mm – 3 800,-+áfa
2 db – left and right glass cut 2 panels – 281 x 436 mm – 3 900,-+áfa/db
1 db – rear middle panel – 328 x 109 mm – 1 500,-+áfa
1 db – top glass – 384 x 353 mm – 4 400,-+áfa
Az ár együttes rendelés esetén érvényes!
Gyártási idő: megrendelés visszaigazolásától számított 5-7 munkanapKöszi, remélem szállítanak futárral vidékre, holnap megkérdezem.
-
poli27
Topikgazda
Nem a tető is benne van, kompletten, majd kicserélem az üvegre ha megveszem az ams-t hozzá! De az még odább van, mert kinyír a pénzügyminiszter
Rendeltem sovol fila Dryert is, meg 10 tekercs filamentet, filament tartó vákumzacsikat stb 
Köszönjük megkeresését, melyre az alábbi ajánlatot tudjuk adni:
Termék: Formára mart, furatolt pc
Kivitel: Megadott dokumentum alapján
Anyag: 3 mm tömör víztiszta poikarbonát
1 db – front panel – 320 x 368 mm – 3 800,-+áfa
2 db – left and right glass cut 2 panels – 281 x 436 mm – 3 900,-+áfa/db
1 db – rear middle panel – 328 x 109 mm – 1 500,-+áfa
1 db – top glass – 384 x 353 mm – 4 400,-+áfa
Az ár együttes rendelés esetén érvényes!
Gyártási idő: megrendelés visszaigazolásától számított 5-7 munkanap -
axlfsi
veterán
Sajnos én nem tudom a választ a kérdésedre, de szerintem poli kolléga meg fogja nekünk válaszolni!
(gondolom neki szántad alapvetően a kérdést is). -
fabula
őstag
Én is pont ezt a házat néztem ki, köszi a hazai gyártó infót
. A tető nélkül gyártják le ennyiért a plexi elemeket?
Nekem már ugye meg van a P1P és egyenlőre nyomtatok vele mindenfélét, de hamarosan kell a ház is az ABS-hez meg az ASA-hoz. -
poli27
Topikgazda
-
axlfsi
veterán
Megkezdtem ennek a doboz alkatrészeinek a beszerzését! A felső panel helyett lehet használni az X1 üvegét, csak jelenleg nincs raktáron az euban... Ha AMS akarsz rátenni akkor azzal érdemes!
https://www.minux.se/humebeam/bambu-lab-p1p-vision-enclosure-current.zip 3d fileok és a plexi tervekhttps://s.click.aliexpress.com/e/_9julXz Csavarok
https://s.click.aliexpress.com/e/_DdZwSPZ csavarok ebből 10db kell de inkább 20db vegyetek.
Threaded inserts - M3 standard A csavarokhoz a vég.
6 x 3 mm Neodymium Magnets ebből a mágnesből is 10db kell
Bambu Lab P1P Gehäuse Plexiglas – NETLASER itt van a plexi kb 32e ft szállítással!
De itthon legyártják nekem kb 22e ft ért a mellékelt terv alapján cnc géppel 3mm poliból, már megrendeltem!
1033 Budapest, Reményi Ede u. 4-8.
oh, ez fasza, köszi!

-
axlfsi
veterán
-
poli27
Topikgazda
Megkezdtem ennek a doboz alkatrészeinek a beszerzését! A felső panel helyett lehet használni az X1 üvegét, csak jelenleg nincs raktáron az euban... Ha AMS akarsz rátenni akkor azzal érdemes!
https://www.minux.se/humebeam/bambu-lab-p1p-vision-enclosure-current.zip 3d fileok és a plexi tervekhttps://s.click.aliexpress.com/e/_9julXz Csavarok
https://s.click.aliexpress.com/e/_DdZwSPZ csavarok ebből 10db kell de inkább 20db vegyetek.
Threaded inserts - M3 standard A csavarokhoz a vég.
6 x 3 mm Neodymium Magnets ebből a mágnesből is 10db kell
Bambu Lab P1P Gehäuse Plexiglas – NETLASER itt van a plexi kb 32e ft szállítással!
De itthon legyártják nekem kb 22e ft ért a mellékelt terv alapján cnc géppel 3mm poliból, már megrendeltem!
1033 Budapest, Reményi Ede u. 4-8.
-
poli27
Topikgazda
...és már csak azért is "érdekes", mert egy hétvégén vettük és egy (a mai) napon adták fel irányunkba.
Ami az országba (BPestre) étkezését illeti, egy időben történik, egy járművel hozzák 100%, ..de lehet fogadásokat kötni, hogy az MPL milyen gyorsan viszi tovább. Vajon számít a megye?
Én Pest vármegyébe várom 🤞🤟😎Pest "vármegye" sicc

-
Silent77
veterán
...és már csak azért is "érdekes", mert egy hétvégén vettük és egy (a mai) napon adták fel irányunkba.
Ami az országba (BPestre) étkezését illeti, egy időben történik, egy járművel hozzák 100%, ..de lehet fogadásokat kötni, hogy az MPL milyen gyorsan viszi tovább. Vajon számít a megye?
Én Pest vármegyébe várom 🤞🤟😎Szolnok.

-
axlfsi
veterán
Én Pest vármegyébe várom 🤞🤟😎 -
Silent77
veterán
Hárman várjuk a P1P-t.
-
poli27
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
50 - 1
14578 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1 50 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ELADÓ: 16GB (2x8GB) HYPERX Fury 3200MHz DDR4 memória /gyári dual-kit/ (+gari/számlás)
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Synology DiskStation DS1019+ NAS // + 5x 4TB HGST Deskstar SATA3 lemez
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acemagic Tank 03 PC - Intel Core i7-12700H, 16Gb DDR5, RTX 3060M 12Gb, 1Tb M2, WiFi 6 - Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab MacBook Pro 14" M1 16 GB RAM/512 GB SSD - 27% Áfás
- Dell Latitude 7330 i5-1255U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
. Csak kicsit olcsóbb
.
.
...nem is értem, mit vártál! 
Szép is lett volna!