- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Ezek a Red Magic készülékek számomra jelenleg a piac legszebb készülékei!
-
roli543
őstag
A design elképesztő!!
De! Tudom, hogy ez alapvetően játékra kihegyezett mobil, de az a kamera szett… azért na.Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
12 000 m2-es gőzkamra? (vapour chamber? )
[ Szerkesztve ]
Az emberi szem nem lát többet UFS 2.1-nél
-
hardver1985
tag
Igazi vágódeszka
Megbízhatóságom: 275 pozitív...
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Igen, akkora VC van benne. A magyar megfelelője kapcsán még mindig van bennem kétely, hogy párakamra, gőzkamra, melyik a helyes, de szerkesztőségileg a gőzkamrát szavaztuk meg.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
válasz viragdani01 #5 üzenetére
GSM Arénán 12000 mm²-t írnak, ezért néztem furcsán a 12 ezer négyzetméteren
Vapor chamber oké, én sem tudom mi lenne a magyar neve, megszoktam, hogy nem fordítom azt le
Lirion: Igen utána néztem, úgy logikusabb
[ Szerkesztve ]
Az emberi szem nem lát többet UFS 2.1-nél
-
Predatorr
őstag
Legalább tudjuk, hogy bűn forró a telefon. Vajon mi tartja össze a gőz nyomásán?
Nem szavazni kéne, hanem tudni."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
prolad
addikt
Jó a dizájn, jók a HW képességek, főleg az akku. Kár, hogy a pletykált 7+ hüvelykes kijelzőt nem kapta meg, így inkább csak közepes, mint nagy.
-
ledgeri
nagyúr
... tök jó, hogy egyébként léteznek szótárak....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
szemy94
senior tag
Az zavar ezekben a készülékekben, hogy 1 android frissítést tudnak biztosítani a csúcs hardver mellé, mikor elbírna sokkal többet is. Tudom, alig van már különbség az android verziók között, de csak jobban örülnék, ha azt érezném, hogy foglalkoznak a telefonnal. Főleg, ha 1 év múlva akarja megvenni az ember, hogy kicsit essen az ár, azt látja, hogy ott a vége a támogatásnak (+1 év biztonsági azt hiszem van).
Amúgy tetszik szinte az összes Red Magic, nagyon adja ez az ipari dizájn, csak a fent leírtak miatt nem veszem számításba őket.[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Nagyon jól néz ki ez a dizájn .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
sharm
tag
S24 Ultra, te vagy az?!
-
Alaaf Pi
senior tag
A párakamra biztos nem jó, de a gözkamra is problémás, mert az is mást jelent. Viszont nincs jó ötletem, mit lehetne használni.
-
yanna
addikt
Összességében bejövős.
-
.LnB
titán
Én még mindig egy One Plus 7T Pro-t használok. És sokszor eszembe jut, hogy miért nincsenek manapság olyan telefonok, amiknek szép teljes a kijelzője, nincs kameralyuk és hasonló rajta.
De akkor van, itt van ez is.
A másik ami fontos lenne nekem, a nagy akksi, jó üzemidő. És az is elég durva ennél. Ráadásul elég jól is néz ki. Viszont én nem játszom, nem is érdekel.A legnagyobb baj mégis az számomra, hogy nem is ismerem ezeket a márkákat. Ez a Red Magic is teljes homály nekem, de az itt (kommentek közt) említett Nubia-ról is épphogy hallottam..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz saabonline #28 üzenetére
A kürtö sem jó, mert ez egy zárt valami. Az angol vapor megfogalmazás viszont a fázisváltásra utal, ami bármely magyar verzióban kimarad- esetleg forralókamrás lehetne.
-
Busterftw
nagyúr
Mindkettő ZTE almárka, Redmagic a gaming fókusz, a Nubia pedig inkább fotós,mainstream vonal.
Persze én is jobban örülnék, ha a 7 Promat egy méltó OnePlus utódra tudnám cserélni, de sajnos ahogy mondod értetlenül állok azelőtt miért nincs több innováció ilyen téren.
A 7Pro 7t Pro népszerű telefon volt, pedig drágább volt anno, mint a sima 7.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Busterftw #30 üzenetére
A mai napig jól elvagyok vele. Bár én aztán tényleg keveset nyomkodom. Úgy is vagyok vele, hogy amíg ez bírja, én nem cserélem le.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tea
- PlayStation 5