Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• achilleuss

tag

Na, érkezik Amerikából a másik lézerfej a Denon DVD-3910 lejátszóba. 70e-ért vettem használtan+6e postaköltség. Aztán Amerikából rendeltem egy Hitachi HOP1000 eredeti lézerfejet a Global Albani-tól/ [link] . De ez se 100-as. A pesti denon szervízből/Totelszervíz kft./ az írták, hogy nem biztos , hogy teljesen kompatibilis a HOP 1000-el a 3910. Kérdésemre azt válaszolták, hogy a Hitachi HOP1200S a megfelelő hozzá, de mivel nem tudnak megbízható helyről rendelni eredetit, így nem javítják. Megrendeltem a HOP1200S-t is, 29e :D ugyanonnan a Global Albani-tól. Ezzel is megy, a HOP1000-el, a Mátrix 4-et csont nélkül végigviszi, pedig a kétrétegűekkel szokott vacakolni. Egy számtek üzletes ismerős 10 agyonhasznált kétrétegű dvd lemezemről készít egy-egy másolatot/legális eredetiről egy másolat/ és kíváncsi leszek, hogy szaggat e ugyanannál a résznél, abban bízok, hogy hiba nélkül viszi majd a másoltat. Ha nem , akkor nem az a gondja. Egy másik szerelő azt mondta, hogy a softverfrissítésre kéne rámenni, a neten van hozzá, de nekik nincs idejük keresgélni. Persze ez egy 2006-os cucc, és tán 2010-ben beszüntették a gyártását, utána nem valószínű, hogy volt hozzá újabb frissítés. De végülis egy 2010-es frissítés is megfelelő lenne szerintem, ha ennek sérült valamilyen szinten a softvere. Viszont hallottam olyat is, hogy softverfrissítés után még jobban vacakolt a szerkezet, lehet hibáztak a frissítésnél, azt is el lehet rontani. Rendeltem még egy kínai HOP1200S utángyártottat is/ 6e /, lézerfejjel fel vagyok szerelve, 3 új lézerfej.. :DDDNemrégiben cd-t játszottam vele, azt csont nélkül viszi/amivel elindul, mert ott is válogat/. Olyan brutál hangzása van az új HOP1000 fejjel, hogy ha csak cd-t tudnék vele hallgatni ilyen minőségben, már akkor megérte/nekem :) /a ráköltött mani. De azért a cél a házimozizás, lehetőleg minél több dvd filmemmel. :) A régi fej, ami benne volt, Hitachi HOP1200N-R-el/közel sem valószínű, hogy az volt benne az eredeti, mert akitől vettem, az is használtan vette, tehát cserélgethették már benne a fejet/ csak az egyrétegűvel indult el rögtőn. A két rétegűt akkor vitte, ha az egy rétegűvel ment vagy 30 percet. Az új, HOP1000-es fejjel elindul minden kétrétegű dvd lemez, viszont sokkal lassabban.

Új hozzászólás Aktív témák