Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
achilleuss
tag
Na, érkezik Amerikából a másik lézerfej a Denon DVD-3910 lejátszóba. 70e-ért vettem használtan+6e postaköltség. Aztán Amerikából rendeltem egy Hitachi HOP1000 eredeti lézerfejet a Global Albani-tól/ [link] . De ez se 100-as. A pesti denon szervízből/Totelszervíz kft./ az írták, hogy nem biztos , hogy teljesen kompatibilis a HOP 1000-el a 3910. Kérdésemre azt válaszolták, hogy a Hitachi HOP1200S a megfelelő hozzá, de mivel nem tudnak megbízható helyről rendelni eredetit, így nem javítják. Megrendeltem a HOP1200S-t is, 29e
ugyanonnan a Global Albani-tól. Ezzel is megy, a HOP1000-el, a Mátrix 4-et csont nélkül végigviszi, pedig a kétrétegűekkel szokott vacakolni. Egy számtek üzletes ismerős 10 agyonhasznált kétrétegű dvd lemezemről készít egy-egy másolatot/legális eredetiről egy másolat/ és kíváncsi leszek, hogy szaggat e ugyanannál a résznél, abban bízok, hogy hiba nélkül viszi majd a másoltat. Ha nem , akkor nem az a gondja. Egy másik szerelő azt mondta, hogy a softverfrissítésre kéne rámenni, a neten van hozzá, de nekik nincs idejük keresgélni. Persze ez egy 2006-os cucc, és tán 2010-ben beszüntették a gyártását, utána nem valószínű, hogy volt hozzá újabb frissítés. De végülis egy 2010-es frissítés is megfelelő lenne szerintem, ha ennek sérült valamilyen szinten a softvere. Viszont hallottam olyat is, hogy softverfrissítés után még jobban vacakolt a szerkezet, lehet hibáztak a frissítésnél, azt is el lehet rontani. Rendeltem még egy kínai HOP1200S utángyártottat is/ 6e /, lézerfejjel fel vagyok szerelve, 3 új lézerfej..
Nemrégiben cd-t játszottam vele, azt csont nélkül viszi/amivel elindul, mert ott is válogat/. Olyan brutál hangzása van az új HOP1000 fejjel, hogy ha csak cd-t tudnék vele hallgatni ilyen minőségben, már akkor megérte/nekem
/a ráköltött mani. De azért a cél a házimozizás, lehetőleg minél több dvd filmemmel.
A régi fej, ami benne volt, Hitachi HOP1200N-R-el/közel sem valószínű, hogy az volt benne az eredeti, mert akitől vettem, az is használtan vette, tehát cserélgethették már benne a fejet/ csak az egyrétegűvel indult el rögtőn. A két rétegűt akkor vitte, ha az egy rétegűvel ment vagy 30 percet. Az új, HOP1000-es fejjel elindul minden kétrétegű dvd lemez, viszont sokkal lassabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest