Hirdetés
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi0604
őstag
Kösd be nyugodtan a centert az egyik oldalnak.
Hidalva is köthetnéd, de akkor valószínűsíthetően eltérő lesz a hangerő, mivel több kraft megy rá, így esetedben ez nem javasolt.
A végfokon a hangerőt rakd minden csatornán maxra, vagy limitáld 3/4-en, úgyis a proci állítja majd.
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
spiky03
veterán
Szerintem nem volt olyan parás. Egy két jelenet volt csak benne olyan. Az sszony az egyik jelenetnél úgy megszorította a kezemet
De jó szórakozást kívánok hozz, és ha lehet szerintem az rendezőit nézd, az izgibb, mint a sima. Igaz én a simát láttam csakSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Toobee
veterán
Éjjel melózom, hétfőtől csütörtökig meg a suliban rohadok, úgyhogy pénteken meg szombaton van időm filmet nézni. Olyankor meg nem akarok balhét, úgyhogy 8-20-ig időszakot választom a filmezéshez
Hogy kössem be a Rotel végfokot? 6 csatornás, de nincs külön center kimenet. 3L 3R bemenet van. A centernél hidaljam a C csatornát, vagy hogy kössem össze? Ha jól veszem ki a leírásból, akkor bi kábel képes doboz kéne hozzá, úgyhogy ez kilőve. Vagy szimplán mondjuk a C csatornán csak Left bemenetre kötöm és kész? Akkor nem fogja azt hinni, hogy csak akkor kell szólnia a centernek, amikor balos hang jön? Illetve a sub innentől kezdve közvetlen a processzorra csatlakozik? Most úgy van, hogy a sub kimenetből rca a Sony sub bemenetébe és pre outban van a Proson.
Eleje-hátulja kép.
[ Szerkesztve ]
-
paye
tag
Neki még van munkája...
-
pr0bi
senior tag
Reggel volt bátorságod megnézni azt a filmet , angol dts-hd ma hangsávval? Respect Hétvégére tervezem egyébként én is megnézni sokadjára az új felállásban. Sikerült nagyon jó áron vennem egy Dali C6 párt így már teljesen homogén lett a lánc elöl a subot kivéve, beállítottam már mindent legjobb tudásom szerint. Legutóbb az UP BD-t néztem a rosszabbnak vélt magyar keveréssel, kellemes meglepetés ért, tiszta, egyenletes mélyek, szépen részletező magasok pedig csak egy belépő harman kardon avr-em van jelenleg. Ennek ellenére mindig elcsodálkozom milyen jól teljesít
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
Holnap délutáni, budapesti hallgatózásra még mindig csak Nebulo5 kíváncsi? Lesz 2 média lejátszó: Dune Duo, meg AC Ryan valamelyik verziója. Elnézést, de már nem emlékszem (ha jönne más is, akinek van, akkor több), meg kábeleket is hallgatnánk, illetve megosztanánk egymással a tapasztalatokat, iszogatnánk (van egy kis házi ez az ), ilyesmi. Erősítő fronton: Sony STR DB840, Rotel RB-956AX, Rotel RSP-976, FineArts V14. Megjelenítő egy PS51D550 lesz, illetve Dali C6 szettet szólaltatna meg az erősítő.
Más: állítgattam megint kicsit a procit, meg a Sony-t és most már egész jó lett. Fél hangerőn van a sub, és végre úgy szól, ahogy szerettem volna The Expendables-t néztem meg reggel. Nem semmi élményben volt részem. Nagyon tetszik a hangja ezzel a processzorral. Most koncerteket nézek. Ide viszont kevés a C1 sorroundnak (természetesen a többcsatornás zenékre gondolok. Konkrétan Sting és Queen van most porondon). Mondjuk ezt már a régi erősítővel is leszűrtem, de majd szép lassan fejlesztve lesz minden, ahogy a pénztárca engedi.
-
törölt tag
Fiúk!
Bbéci szabin van? Be kell vallanom, hiányzik! -
knorbi77
tag
Autókkal, motorokkal persze más a helyzet, én a kisebb elektronikus dolgokra gondoltam(pl. hangfalak), amiket kivesznek ott a dobozából, és első bekapcsoláskor már 100% hangerőn pusztítják, főleg ha jönnek olyanok akik meghallgatják külön. Meg ott bárki "szétszedheti", kitudja hogy rakják vissza, nomeg nem 1 benyomott, vagy szétkarcolt membránú hangfalat láttam már kiállítva. Szétfogdossák az emberek stb..persze egy alapos állapotfelmérés után érdemes lehet megvenni, ha pl. egy sarokban volt, és nem nagyon nyúzták.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz knorbi77 #1884 üzenetére
Te tudod...Én motorból is vettem már kiállított darabot, egy Gas Gas EC 125 személyében, ami igen pörgős kis versenyenduro, tehát valószínűleg kapott a benne lévő 380km alatt, de látszott rajta, hogy szép állapotban van és a hangja is nagyon rendben volt. Ennek megfelelően szolgált is 1,5 évet mellettem. 1 év után cseréltem dugót, addig a gyári futott. Szerintem az ilyen hangcuccoknál is nagyjából ki lehet szűrni az állapotát, ha meghallgatod. Persze javítsatok ki, ha tévedek.
-
robi0604
őstag
Pár perc erejéig vetettem össze régebben az 520-ast a 420-al, amikor az egyik kollégámnak néztük és tántoríthatatlan volt az ÚJ készülékektől, 508-as Onkyo meg mindenhol elfogyott.
Hangban nagyon minimális eltérés mutatkozott Mission szettel, talán egy minimálisan dinamikusabbnak hatott.
A bemérőmikrofon jó szolgálatot tud tenni és szerintem jelen esetben megéri a különbséget.Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
Toobee
veterán
Erről még annyit, hogy voltam megint nézelődni, mert volt egy lyukas órám, és észrevettem, hogy az egyik front takarójának ki van törve 2 patentja. Szóval lehet alkudozni, csak hívni kell a boltvezetőt. Volt bent egy D-Link NAS is, amiért 35-öt kértek, de mondtam, hogy ez meg az van vele, és mondták az ottani srácok, ha megvárom a boltvezetőt, akkor biztosan tudok majd alkudni, mivel utolsó darab és külseje se 100-as. Nos, ezt a logikát követve, szerintem 45-ért elhozható a JBL, ha jó a dumád.
-
Patice
nagyúr
Én a Pio + JBL kombóra szavazok.
A Pio a jelölés ellenére el fogja bírni a JBL 4 ohmos hangszóróit is, max. jobban fog egy picit melegedni, de nem vészesen. Ezt meg tudod egyszerűen oldani úgy, hogy hagysz elég helyet az erősítőnek szellőzni.
Nem tudnád meghallgatni őket, hogy tudj dönteni hangzás alapján?
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
rm250
csendes tag
Sziasztok,
LEGYETEK SZÍVESEK SEGÍTENI TANÁCSTALAN VAGYOK, MA MEGVENNÉM AZ ALÁBBI 2 SZETT KÖZÜL AZ EGYIKET.
5.0 vagy 5.1 szettet szeretnék vásárolni kis pénzből, új Eltax Experience 5.-0 39k és nagyon jó áron 50k-ért új JBL SCS 178-at.
Pio VSX 421 erősítőhöz lenne filmnézésre.
Melyiket ajánlanátok jobban?
Az erősítőm 6ohm-16ohm jelölésű, az SCS csak 4 ohmos!köszönöm!
-
Patice
nagyúr
válasz douggutaby #1875 üzenetére
Pár hsz.-el feljebb írták, hogy a budapesti bécsi úti MM-ben van akciósan JBL SCS 178 5.1-es hangfalszett + Denon 1311 házimozi erősítő 100.000-ért. (Ha budapesti vagy...)
50-ből nem fogsz tudni még használtan sem venni rendesen szóló házimozi rendszert. Inkább gyűjts még rá.
Nagyon sok olcsó ajánlatról olvashatsz még a topikban. Olvasgass vissza pár oldalt, keress rá a cuccokra, amiket itt írtak és látni fogod mennyiből jönnél ki.
Vagy még nézelődj a használtpiacon, AVX-en, Avforum-on, stb.
-
douggutaby
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó szettet?
LG 32LK530-as TV-m van (illetve beszerzés alatt), azért kicsi a tv, mert eleve nincs sok hely a kanapé és a tv között, szóval nem nagy teret kell betölteni. A legfontosabb az ár, jó lenne 50 alatt megoldani, ha egyáltalán lehetséges ennyiért minőségibb cuccot venni.Köszi
-
Ed Parker
nagyúr
Ok srácok, hiszek nektek
Csak fő az óvatosság.
-
-
Patice
nagyúr
válasz bulgesz777 #1868 üzenetére
Vagy az erősítő oldalánál is lehet esetleg tévedni. De az sem kizárt, hogy egy kis gyári hiba van tényleg a dobozban.
Mióta használtad így ?
-
-
Patice
nagyúr
válasz bulgesz777 #1864 üzenetére
Polaritás helyesen vannak bekötve?
-
bulgesz777
tag
Helló!
van egy érdekes problémám:
van egy kenwood krf-v5050d típusú 5.1-es házimozi erősítőm. jelenleg 2 db pioneer cs-770 hangfalat akarok rákötni, de azt tapasztaltam,hogy amikor winamp-ban álíltom a balance-t,akkor külön külön sokkal szebb mély hangokat adnak a hangfalak,mint együtt. na ennek meg mi az oka. az erősítőn nincs balance állítás. cd/dvd bemenetre van kötve a számítógép. más hangfal nincs az erősítőn. összekötő kábel: 1 jack-2rca. hangfalak egyenként 8Ohmosak, az erősítő kimeneteire 6-16ohmos hangfalakat lehet kötni. várom segítő válaszotokat. -
Patice
nagyúr
válasz Ed Parker #1855 üzenetére
Pl. Kácsa Audiótól Bennic Polipropilén fóliakondik nem rosszak, de kicsit drágák. Náluk találsz szerintem mindent ami kellhet, de nem lesz olcsó.
Máshol is nézz körbe, keress kis hangtechnikai boltokat, aztán kérdezz utána, hogy miket , milyen márkájú cuccokat forgalmaznak. Vannak olcsóbban is gyöngyszemek az biztos.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz bajnokpityu #1860 üzenetére
Szeretek kisérletezgetni, karbantartó vagyok, szerelek állandóan valamit.
Gondoltam nem okoz gondot, ha gépeket szét tudok kapniNa majd meglátjuk
-
bajnokpityu
félisten
válasz Ed Parker #1859 üzenetére
Ez elég alap.
Nem is az ezüsttartalom a poen,hanem a fölösleges újabb kontakt.
Rubiban eleve minden forrasztott volt,ezért ezt nem említettem. Váltóban a kondik Hivox szerint simán eltérhetnek 5-10-20%al is, nekem nincs annyi tapasztalatom, nekem 1%on belül volt a kiirt értékek mindegyike, ráadásul teljesen szimmetrikus volt.
Az még a furcsa dolog, h elég drága kondiknál(főleg fóliakondik) simán 10% pontosság a gyártói limit. Míig egy gyengébb hangú bipoláris elkónál meg akár 1%.de ne vezessen meg, jó lesz az
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz bajnokpityu #1857 üzenetére
Köszi Pityu.
Akkor marad a régi egyenlőre.
Más forrásból tudom, hogy az egyik amit meg szoktak csinálni, a saruk cseréje ezüst tartalmú ónnal forrasztásra, mert ott szokott kontakt hiba lenni.Szabika: http://www.nakamichiplug.com/
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Nézd, a tuningnak akkor van értelme, ha alapvetően tetszik a cucc,csak van 1-2 tulajdonsága, amin lehet javítani tuninggal.
Tehát nekem a kifejezett célom a tuninggal az volt,hogy szélesebb legyen a sweet point, ne 20cmes helyen ülve működjön+érjen össze a szinpad, váljon le a hangfalról a zene.
Azt a kábelt, amit előtte bepróbáltam hangfalkábelnek, és bevált, ugyanazt használtam hangfalon belül. Tehát mivel tudtam milyen irányba változik a konkrét belenyúlástól,ezért csináltam meg. Persze fostam,h nem jön be, és mindent visszacsinálhatóan dokumentálva csináltam, de végül jobb lett.
Pl jelentősen részletesebb hangot nem lehet igy csinálni. Nagyon durva kiemeléseket sem lehet eltüntetni. Csillapitáscsere meg két élű,inkább áthangolás,mint előremutató. Ezzel is óvatosan. Mély hangoknál pl visszaraktam a gyárit, csak kicsit egészitettem ki.
Váltót kiszámoltam, hogy mit kéne rajta változtatni,h a frekimenet egyenletesebb legyen,majd végül fázishibák miatt maradt az eredeti érték. Ezt igazából ki sem próbáltam, tapasztaltabbak tanácsára hagytam a francba..
Ha nem genius kategória,akkor bizz a gyártóban,h értett hozzá.
-
lacima
tag
Most nézem, hogy nem is Y kábellel van bekötve csak az erősítőből kijövő szimpla RCA kábel a sub egyik bemenetére van kötve a bal oldalira. Y kábellel jobb lenne?
-
lacima
tag
Ennyire rossz lenne ez a sub?
-
rm250
csendes tag
Sziasztok,
5.0 vagy 5.1 szettet szeretnék vásárolni kis pénzből, használtan találtam 35k-ért Eltax Universe 5.0-t és az MM-ben nagyon jó áron 50k-ért új JBL SCS 178-at.
Pio VSX 421 erősítőhöz lenne filmnézésre.Melyiket ajánlanátok jobban?
Az erősítőm 6ohm-16ohm jelölésű, az SCS csak 4 ohmos! -
Patice
nagyúr
Hangfal tuning alatt a belső kábelezés cseréjét és a keresztváltó alkatrészeinek ugyan olyan értékű csak jobb minőségű alkatrészekkel való cseréjét értem. Esetleg még csillapító anyaggal is lehet játszani.
Hálózati szűrő/kondicionáló alatt inkább hiVOX Alces szintű dolgokat értettem.
A mostani tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy MINDEN kategóriában van értelme jobb tápkábeleket, jobb IC-ket, jobb hangfalkábeleket használni. Rengeteget számít. Ezekkel lehet úgymond hangolni is a rendszert. Lehet egy ilyen csere után jobban fog tetszeni az egész rendszered hangja. (Pl. Valhalla tápkábelek, fel-fel tűnnek AVX-en. Borsos az áruk, de megéri. )
-
Patice
nagyúr
Én nem cserélném egyből a cuccokat inkább tuningolnám.
Hangfalakat, aztán hangszórókábeleket, betenni az egész elé egy hálózati szűrőt, IC-ket is meglehet nézni, hogy jobb minőségű elférne-e. Erősítő tápkábele cserélhető? Ha nem akkor azt is megcsinálni rajta.
-
lacima
tag
Hali!
Gondolkozom, hogy kicserélem egyelőre a házimozis cuccomat. Szerintetek mit ér a jelenlegi rendszer ami Celestion F20-as frontokból, F35c centerből, F10 háttérsugárzóból és S80 subból áll. Az erősítő egy Yamaha RX-V450. Először mit lenne érdemes kicserélni az erősítőt vagy a hangfalakat? Még annyit, hogy legalább 6 éves biztos van a cucc, de nagyon megkímélt nem sokat használtam sokáig nem is ment egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
válasz Ed Parker #1836 üzenetére
Simán . Meg is venném. De azért számoljunk. Front 250+center 80+surr 100 + sw 100+kábelek 60. Ez így 540 és ezt kínálná 600-ért. Az, h mennyiért vette kitérdekel? És ahogy most a használt piac áll sztm még sokat is írtam az árakra.
De basszus 1 napot nem voltam netközelben, erre éppen eladtak 1 Cobalt 800cc--t(65k-ért). Már jó pár hónapja kerek egyet...erre pont most, de már el is adták..[ Szerkesztve ]
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
knorbi77
tag
Gondoltam én is feldobom a képeimet Véleményeket szívesen várok!
A jobb oldalon látható a tegnapi, vadiúj subom.
Sub + Front + Center
Front + Center + Sub
Surround[ Szerkesztve ]
-
Pgabor79
aktív tag
válasz bajnokpityu #1825 üzenetére
Nekem felüdülés volt a 1,5-ös noname madzag után! Hatalmasat javult a hangzás!
-
Pgabor79
aktív tag
Na, hát ilyen lett a rendszer:
(HK255, JBL ES80, ES20, ES25C, ES250PW, DUNE HD DUO, SONY KDL-40EX700 Oehlbach 4,0 - 2,5mm hangsugárzó kábel, KCO-SUB3 sub kábel)
A média szekrényben az üvegajtó természetesen mindig nyitva van mikor aktív a rendszer. A kislányom miatt muszáj volt feltenni.Kandallót nem fikázni, azzal még nem vagyok teljesen készen! SK kivitelezés. Szerintem azért nem rosz egy informatikustól! (Ugye?)
[ Szerkesztve ]
-
T-Tboy
tag
Mondjuk, végül is a 7x90W is 630W-ra jön ki.
De nem erről szól a történet, hanem én a maximális tápfelvételre (áramigényre) gondoltam.
Onkyo tulajoktól hallottam már olyat, hogy pl. gyári adatként 800 vhány Watt volt a készülék hátulján és mérni meg bőven 1000W feletti áramfelvételt mértek.[ Szerkesztve ]
https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi
-
T-Tboy
tag
Mozinál azokkal a beállításokkal amikkel én használom a 605-öst nekem elég hangerőben a 50-55-60-as szint. Sokszor szinte sajnálom a kis alapkategóriás 5.0-ás szettem, hogy hogy dühöng rajtuk a Onkyo (de bírják).
Ezért is írtam, hogy elviselnék egy jobb 5.0-ás szettet hozzá amivel igazán meg tudná mutatni, hogy mi erő lakozik még benne.
Hálistennek kertesben lakom magam is.https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi
-
T-Tboy
tag
válasz Ed Parker #1813 üzenetére
Én nem a folyamatos leadott teljesítményre írtam a 630W-ot, hanem a készülék hátulján van rajta, hogy mekkora a készülék maximális áramfelvétele. Ez a 630W, nem a csatornák folyamatos, leadott összteljesítménye.
A Pana-m 5x100W volt 1kHz-en és 5x80W 20-20000Hz-en mérve, 230W-os táp.
A Onkyo-m meg 7x140W 1kHz-en (6ohm) és 7x90W 20-20000Hz-en (8ohm), 630W-os táp.[ Szerkesztve ]
https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi
-
MaTTeS
senior tag
Nekem olyan Onkyom van. Dali Concept 6-ok vannak rákötve. A hangerőt 0-100 között lehet szabályozni, ezt a menüben 70-ben limitáltam. Mozizni 55-60 között szoktam, 65-ös hangerő az egy idő után már bántóan hangos a fülemnek és brutálisan falbontó. Ha ezt panelban játszanám el, már rég nem lennék köztetek. Erő és tartalék van benne az nem kétséges.
[ Szerkesztve ]
-
T-Tboy
tag
válasz knorbi77 #1807 üzenetére
Panelba egy szerényebb mély is tud eléggé tisztességesen (hangosan) szólni.
Ott jó a akusztika a sok beton miatt, a lépcsőház is könnyen zenghet.
Bátyámnak van egy Panasonic egybe szettje (nekik jó, tökéletesen megfelel), álló frontokkal, pici center és hátterek és hát a mélyláda sem vmi combos db., de oda az is bőven elég hangerőre. Még azt sem tudják kihasználni. Persze, míg kertesben lakott bátyám is addig szerette Ő is a ütős sztereó rendszereket (Ő anno csak abban utazott, sztereó rendszerben).https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi
-
T-Tboy
tag
válasz Ed Parker #1808 üzenetére
Igen, ennyi van a 605-ös Onkyo hátuljára "vésve". Nem tudom, hogy ez mennyire fedi a valót mert nem mértem, de más Onkyo tulajoktól olvastam már olyat is, hogy a gyárilag ráírt max. tápigényt bőven túlteljesítették, ergo, jóval nagyobb táp van benne mint amit rájuk írnak.
Persze, lehet, hogy ez nem mindegyik Onkyo vasra igaz, nem tudom.
Mindenesetre, nem az a szitu mint mikor egy gagyi pl. autós erősítőre ráírják, hogy "1500W" és közben meg van benne egy 20 vagy 30A-es bizti és jó ha a 1/5-ét tudja valósan.https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi
-
T-Tboy
tag
válasz Ed Parker #1800 üzenetére
A tartalékot a centerre vagy a erősítőre írod? Mert a erősítő tartalékai szerintem nagyon is rendben vannak.
A Pana erősítőm tápja 230W-os volt (gyári adat szerint) a Onkyo-é meg 630W (gy. a.).https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi
-
apazaza
csendes tag
Sziasztok,
bár igyekeztem visszaolvasni, és sok hasznos infót szedtem össze, de konkrét javaslatokért mégis hozzátok fordulnék.
Szóval szettet szeretnék venni, főleg filmekhez, de zenét is ezen hallgatnék. Panasonic TX42G20 tévém van, AC Ryan lejátszón nézem a filmeket, a nappalim kb 16m2. Ja, a legfontosabb, az anyagiak. Nagyjából 100e körül gondolkodom, ami nyomós érvek felsorakoztatása mellett 150e-ig tornázható fel. Nem tudok az apróhirdetésekből összeválogatni, de ha valakinek van konkrét ajánlata, nem ragaszkodok hogy új legyen.thx
-
fenix
csendes tag
Helo 1 gyors kérdés melyik kábelt vegyem?
Inakustik Atmos Air 187 Silver
Qed Silver Anniversary XT -
ginola
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- RME ADI-2 Pro AD/DA 2x AKM4490 768kHz 32bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest