Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stubi28
tag
válasz Silentfrog #2798 üzenetére
Pedig én pont ma láttam egy LG tipusút a tesco-ban! A pontos tipusra sajna nem emlékszem, de tény, hogy dvd player mivolta mellet, külön ki volt emelve, hogy játsza a .mkw file-okat is, és természetesen HDMi kimenetes, felkonvertálós, usb-vel ! 24000Ft
-
törölt tag
válasz Silentfrog #2793 üzenetére
Elég a scart, nem kérdéses.
Olyan dvd játszó nincs ami vinné az mkv-t még ha avi van benne akkor se!!! Ezt jegyezd meg: mert akkor a pal-nál és az ntsc-nél nagyob sorfelbontást is kezelnie kellene ami csak a BD playerek tesznek meg. Ez szabvány. MKV pedig konténerfile amibe sokminden belefér és nem kodek mint az avi.[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
Ha azt akarod, hogy a DVD lejátszó mkv-t is lejátsszon, akkor lehet inkább Blu-ray lejátszókat kellene nézned. Az viszi a DVD-t is.
Van egy eladó Samsung Blu-rayem, esetleg ha érdekel...
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Stubi28
tag
A tegnapi próbálkozások után megszületett a hármas. Már csak ki kell találni melyik legyen a befutó...
LG BD370 ?
LG BD570 ?
Samsung BD-C5300?Tudásban nagyjából megegyeznek, mindegyiken van optikai kimenet (is) és emberi áron kaphatóak.
melyiket ajánlanátok leginkább? (wifi nem fontos)-silentfog nem neked akart menni, csak megint rohanok...-
[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
Sziasztok!
Ide is irok mert nem tudom a kérdésem melyik topicba illik bele.
Szóval.:
Venni akarok egy uj dvd lejátszót usb bemenettel.
A kérdésem az lenne,hogy jo e nekem a scart csatlakozású vagy ragaszkodjak a hdmi összekötéshez? /sokon van már hdmi,de nekem kell 5.1 kimenet,usb,és ha hdmi-t is szeretnék rá igy összesen már a duplájába kerül a lejátszó/
Mivel az usb-n a lejátszó nem képes nagyobb felbontású mkv.kit . fájlokat lejátszni,igy nem teljesen mindegy,hogy mivel kötöm össze a dvd lejátszót és az lcd tv-t? -
Tamoo
MODERÁTOR
Pioneer VSX-920-ról valakinek vélemény? 35e ráfizetést megérhet a VSX-421-hez képest?
-
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz malagutif122 #2785 üzenetére
Keverőn keresztül nem tudod az 5.1-es hangot "átvezetni" az erősítőbe.
Én anno ezt úgy oldottam meg, hogy két hangkártyát használtam. Egyet keveréshez, meg egyet minden másra. Winben meg kiválasztottam mindig amelyik éppen kellett.
Lehet még a hangkártyáról 2db jack elosztóval, de ez sem túl jó megoldás.[ Szerkesztve ]
-
malagutif122
tag
sziasztok
van egy 2csatornas DJ keverőm és egy 5.1 usb hangkartyam
hogy lehetne megoldani a számitógépel öszekötést ugy hogy a gépen is 5.1 legyen a hangzás?
ugy akarom hogy mind a kettő rá legyen kötve a gép és a keverő is ja meg van egy erősitőm is mind a hangkartyara legyen kötve hogy ha ki van kapcsolva a keverő akkor is 5.1hangkartyarol menjen a hang.
Trust Sc5500p a hangkartya tipusa
a keverő Reloop rmx 20bf igy ki tudjatok keresni milyen bemenetek vannak rajtuk -
sting2
addikt
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Patice
nagyúr
válasz bajnokpityu #2777 üzenetére
A NAD C315BEE eddig nekem bevált. Eddig sosem éreztem, hogy ez lenne a szűk keresztmetszet a láncomban. Tesztjében pl. Dali Ikon 2-eseket szolgált ki, ami jóval többe kerül még az erősítő eredeti listaárához képest is.
-
bajnokpityu
félisten
annyira nem tartom fontosnak moziznál, hogy tegnap este a centert tuningoltam meg, és ha lesz időm, akkor a hátterekkel folytatom.
baj az,h olyan idióta kapacitásokat használnak bennük, hogy esélytelen 1:1ben cserélni.egy kapacitáserdőt meg nem sok kedvem van vásárolni.(meg gyárilag bennic fólia és bipolár van a rubi cuccokban,ami ha nem is jó, de nem alja)nem nagyon ajánlom a 316ot.gyárilag sztem tere gyenge, és nem valami élvezetes egyébként sem. 315os sztem jobb volt.
[ Szerkesztve ]
-
robi-k
őstag
Érdekelne a véleményetek:
Sokat morfondíroztam már azon, hogy a bevált és szeretett Denon AVR-2310 házimozi-erősítőt zenehallgatáshoz meg kellene támogatnom egy jó analóg sztereó erősítővel.
Sok-sok olvasgatás, gondolkodás és az anyagi helyzet felmérést követően most egy Yamaha A-S700 sztereó erősítő tűnik a legjobb választásnak ár/érték arányban. Mindenesetre a tesztek, felhasználói vélemények és összehasonlítások más sztereó erősítőkkel ezt látszik alátámasztani.
Szerintetek mennyire jó a választás? Vagy esetleg mit ajánlanátok?
-
Dorian
félisten
Amúgy ez Furutechből belépő szint, ha jól tudom. Nem igazán vannak információim, mert csupa orosz oldalt dob fel a Gugli. Kácsásokat kérdeztem még róla.
Gyanítom, hogy további bejáratás során alakul még, mert az illető néhány órát használta csak azt is évekkel ezelőtt.Frontoknál, centernél Excalibur van.
Ed Parker:
Én is húztam-halasztottam ezt a háttérsugárzó-kábelcserét, mondogattam magamnak, hogy úgyis alárendelt szerepük van, stb. Robinak Ő hívta fel a figyelmem a hirdetésre. Új árán nem vettem volna meg, azért elég hosszú kell belőle ahhoz.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Ed Parker
nagyúr
Nem, ez teljesen korrekt hozzáállás, de ez jó, ha tetszik a hangja.
Nekem ezek a proson kábelek a Supra után annyira nem tetszenek már
Ez nem színezi a hangot, a mélyek tiszták, az énekhangok is szebben szólnak,nehéz leírni,de jobb.
Persze itt is ahogy nálad, elég nagy az árkülönbség és ez hangban is hallható.
Ez a proson 2x2,5mm2 700Ft/m a Supra meg 2x2mm2 3500Ft/m, gondolom érted miért nem rögtön ezzel kábeleztem az egész 5.1-et? -
Dorian
félisten
válasz Ed Parker #2765 üzenetére
Most gondolom hülye vagyok, hogy a később eladnivaló régi kábelemet lehúzom, de a véleményemet sosem adom el párezerért. Szóval a régi (Neotech 1,5mm2) ehhez képest mosott volt, az újjal a tisztább magasak és a több részlet miatt sokkal jobb a rendszer tér-leképezése. Hozz kell tenni azt is, hogy a Neotech 400Ft/m, ez meg 1270 újonnan.
priusz:
Használtan vettem 7000-ért a 2x7,5m-t. Amúgy keresztmetszet alapján való kábel-megítélésről csak annyit, hogy ez is ugyanakkora, 1,5 vagy 2mm2-es.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Az új surround-kábelem viszont nagyon bevált. (a Furutech) Nem is tudom örüljek, hogy verjem a fejem a falba, hogy eddig, éveken keresztül az 5.1-es térhangzás nem volt az igazi. Vissza fogom majd kötni a régi kábelt próbaképp, de ennyi audiomemóriám azért még van
-
Patice
nagyúr
Csak megjegyzem, van egy eladó bártfay-m...
-
Toobee
veterán
Az én Rotel végfokom 6*40W-ot tud, egy 400-as tápból. Először is nagyon be voltam kakkantva, hogy nem lesz elég, mert a Sony papíron 100-at tud csatornánként, és, ha jól emlékszem egy 500-as tápból teszi mind ezt, tehát valamit nagyon eltaláltak, mert semmilyen formában nem keletkezik veszteség De szerencsére teljesen elégnek bizonyult a 40W csatornánként, amiből zenehallgatásnál olyan 14-17W-ot használok el, mozizásnál meg 24-28-at, tehát van még benne tartalék.
-
bajnokpityu
félisten
Nálad én sem hallottam semmi komoly bajt. Nálam nem volt jó,de igy is szerettem volna fogalmazni. Zoli szerint a roti jól kezeli a kábel kapacitását, mikor rákérdeztem,h ez lehet-e a baj.
Bártfay sem igazán jó a mélyekben. Az inkább olyan kerek egész, lassú, nyugis kábel. Szerintem énekhangokban, középorientált hangszerhangokban árához képest nagyon jó. Sok láncbeli problémát elfed, de ezen tulajdonsága miatt ki sem hozza maximumot a cuccokból.
De asszem ezerszer inkább bártfay, mint pl az audioquest indigo+, ami meg elképesztő a mélyekben, és 160órányi járatatás után sem volt közepes a többiben.
Nem is értem, miért mondták anno a "tapasztaltak", hogy tc4el pariban van. -
Dorian
félisten
válasz Festina86 #2759 üzenetére
Nekem sincs gondom az Exc magasaival. A mélyek először gyengék voltak, huzamosabb bejáratás kell neki. Azért a saját topikjában a több év alatt folyamatosan érkező sokezer dicsérő hsz. is magáért beszél. Jóval drágábbakat is cseréltek erre a kábelre.
Bártfay2000 viszont pariban van vele, és árban olcsóbb. Aki a nyugodt, kevésbé dinamikus hangot szereti, annak jó lehet, bár inkább zenére, mint filmre.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Festina86
tag
válasz bajnokpityu #2755 üzenetére
Amikor feltettem a kérdésemet a topikban kábel ügyben mindenki csak ezt a három embert mondta, így aztán bartfay kimaradt. Vallhala legolcsóbb kábele 3x annyiba kerül mint az exc, és ez azért túlzás lenne egy es80-hoz. Volt nálam kétfajta Titan I-es is, egy lágyabb csöves erősítős jellegű( na ez az én ízlésemnek nagyon nem jött be), meg egy feszesebb precízebb. Az exc magasaival nekem nem volt gondom, inkább a mélyekben vert oda neki a precízebb titan I-es. Nem vagyok 100%-ban elégedett az exc-al mivel a titan I rámutatott a hiányosságaira. Most maradt az exc, de a későbbiekben biztosan cserélni fogom, de előtte 1-2 más fejlesztést elvégzek.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ha minden jól megy elviszik a VSX-421-emet.
új VSX-920-ra (avxen hirdetett) ~35e-t kellene ráfizetnem. Szerintetek megéri, vagy tudtok jobbat? (nem baj, hogy jobb mint amit a jelenlegi hangfalszettem megérdemel) -
bajnokpityu
félisten
válasz Festina86 #2752 üzenetére
Magyar hangfalkabelbol csak exc,es bartfay volt. Fuggetlenul,h 2-3x annyi az exc, a bartfay boven pariban van. Az exc nalam csunyan torzitott magasban, ezert sokkal kellemesebb volt a bartfay, ami meg nyugodt, visszahuzodo. Tapkabeltol fuggetlenul. Azonos ar eseten is bartfayt vennem, bar vannak hibai.
Ic bol volt tobb exc,nehai,valhalla nalam, utobbi sokkal-sokkal jobb, es ehhez kepest meg olcsonak is mondanam.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Böngésztem a NAD T787 adatlapját, eléggé hihető a 7x120 W, amit egyidejű terhelésre és mérésre adnak meg, ehhez képest a sokak által magasztalt Netdepó 7x200 wattot ír. Menjenek a sunyiba!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Gabesz87 #2749 üzenetére
Az erősítők 5-7 csatornára megadott teljesítménye már jó néhány éve számháborúvá fajult. Csak azok foglalkoznak vele és hiszik el, akik egyáltalán nem értenek hozzá. Itt a topikban rengetegszer leírtuk, hogy azok a számadatok egy csatornán és egy bizonyos frekvencián mért értékek, aminek gyakorlati jelentősége a nullához közelít.
Tavalyi évig, néhány gyártó - H/K, NAD, Arcam - a tényleges, egyszerre az összes csatornát terhelve és mérve, ráadásul 20-20000 hertzig terjedő frekvenciára vonatkoztatva adta meg a teljesítményt. Sajnos ők is rákényszerültek a parasztvakításra, mert elég hülyén mutatott a közel 700000 forintos H/K AVR 760 7x75 wattja a tizedannyiba sem kerülő, belépő kategóriás Pioneer 5x130-a mellett. Ugyanezt lehet elmondani a NAD erősítőkről, viszont az Arcam még tartja magát. AVR400: 1,5 kilowattos táp, 7x90 W teljesítmény. Korrekt.
Az említett Pioneer egyszerre az összes csatornán legfeljebb 5x60 wattot ad le, ami egyébként bőven elegendő az átlagos, mindennapi mozizáshoz. Ráadásul szinte sosem fordul elő, hogy erre szükség legyen.
Igen, jó az a páros. A hangdobozszett messze többet tud, mint a Pio 520, de azt később lecserélheted például egy 921-re, netán 1021-re, ami illik majd hozzájuk.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Festina86
tag
-
Festina86
tag
Én ilyet használtam régen hozzá[link]. Aztán tuningoltattam a hangfalakat és cseréltem excalibur hangfalkábeleire a frontokhoz meg a centerhez. Egyébként a régi kábelem is meglepően jó volt, azt hiszem 1000ft/m volt az ára, Néhai Titan I-el és Excalibur hangfalkábeleivel hasonlítottam össze és meglepően jól szerepelt. A frontokhoz mindenképp valami jobb minőségűt vegyél azok meghálálják.
-
Gabesz87
veterán
Elolvastam még a legelső hozzászólásom elött csak nem emlékeztem rá hogy ott benne van.Bocs.Viszont a teljesítményt illetoen nem adtál egyértelmu választ.szóval legurrogas helyett inkább segíts kérlek.Mondtam h.nem vagyok szakértő,nem ertek az elektronikahoz.röviden:jó ez a hangfal-erosito páros?köszi
-
Viper26
nagyúr
Tényleg tud pár dolgot, még a végén nekem is kelleni fog.
BBéci:
Azért a problémák amiket említettél elég zavaróak lehetnek.Bár talán lesz update.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
BBéci
legenda
Szerintem abban az árkategóriában a legjobb minőséget a Dune TV-101 képviseli. Remélhetőleg rövidesen megoldják a hang-akadási és visszatekerési problémákat!
Gabesz!
Te még hiszel a mesékben? 5x130 W??? Betegre röhögöm magam.
Mellesleg elolvashatnád az első hozzászólást, kevesebb butaságot kérdeznél. Az Ohmokra gondolok.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Nem értek annyira az ilyenekhez, de ha az erősítő által leadott teljesítmény nagyobb, mint a hangfal ajánlott értéke, az nem gáz? Pl. látom, hogy az Infnity Alpha 30 polchangszóró ajánlott erősítő teljesítmény tartománya 10-100W. Én egy Pioneer VSX520-at szeretnék szerezni valahonnan, és ennek 5x130 W a kimenő teljesítménye.
Illetve az impedancia érték eltérésével kapcoslatosan ugyanez a kérdés: A hangfalaké 8 ohm, az erősítő 6Itt egy kis leírás az Infinity hangfalról: [link] Borsos áruk volt ezeknek akkoriban
Ill. az erősítő: [link]
Amúgy van számottevő különbség a VSX421 és 520 közt?
-
skoos
őstag
AVR 360 + JBL ES80 szetthez keresgélnék kábelt. Arany középút. Legyen olyan, amit érdemes, de ne hagyjam ott a gatyámat. Ilyet találtam, lehet hülyeség, javasoljatok Ti! Az 5.0-hoz olyan 30m kéne...
-
BBéci
legenda
válasz rayoliviero #2730 üzenetére
A különbség a hangzásra gyakorolt hatásban van, ugyanis a tápkábel is része, fontos szeme a láncnak. Belépő rendszerben is van jelentősége, de a tiédben másra, nagyobb előrelépést okozó fejlesztésre érdemes költeni 30000 forintot.
-
sting2
addikt
Sztereó cuccról van szó.
Halkan zenélve feltűnt az a jelenség, hogy a bal front egy kicsit halkabb, kb : 40-60 az arány.
Feljebb rakva a hangot, eltűnik vagy nem hallom ki a zenéből.
Hallja a párom is..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Ed Parker
nagyúr
válasz rayoliviero #2723 üzenetére
Sztem sem hallanál sok különbséget az új hangfalkábellel, a linkelt tápkábel sem dobna sokat a rendszeren.
-
DjKoxi
senior tag
válasz rayoliviero #2723 üzenetére
Az a kábel ahhoz a hangfalhoz, abban a rendszerben, TÖKÉLETES. Sztem.
-
ginola
addikt
30 e Ft környékén milyen médialejátszót ajánltok, ami jó minőségű?
-
sting2
addikt
Szerintetek az edzett üvegpolcos, masszív, nehéz, alacsony kivitelű tv-hifi állvány, ront a hangzáson?
Mert össze dőlt a jelenlegi állványom a kb : 60 kg - súlytól és muszáj vadásznom valami BestBuy-t..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
rayoliviero
veterán
Értem, kösz a választ. Én az 500 Ft-os tápkábellel is meg vagyok elégedve.
Viszont hangfal kábelt lehet érdemes lenne vennem, mert a régi gondolom úgy rossz ahogy van.
Yamaha RX V361
Jamo S406
Wharfedale Power Cube 10+: ehhez az egyhez van normális kábelem (Inakustik Rhodos Y)Ilyet használok az 5 Jamo hangfalhoz:
Ezeket cseréljem le? Ha igen milyenre (max 5 m hosszúak lennének darabonként)?
-
Viper26
nagyúr
Hangerő állításnál néha van halk pattogás, többnyire akkor ha egyszerre 20dB környékén sikerül állítani fel/le...ez mennyire normális dolog?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
knorbi77
tag
Szerintem nem szó szerint értette a teljesítményt, hanem úgy, hogy nincs arányban az erősítő és a hangfalszett, nyilván simán elhajtja a hangfalakat a H/K. Szerintem szép darabok ezek a studio-k, biztos jók is mert elvileg a JBL jó. Tehát szerintem Ő azt akarta mondani, hogy egy ilyen H/K-hoz keményebb/jobb hangfalak illenek.
[ Szerkesztve ]
-
still2
tag
Még egy dolog. A HK 355 erősítő adatlapján a teljesítmény 5/7-csatornás módban: 5/7 x 65 Watt. A JBL Stúdió 180 adatlapján az ajánlott erősítőteljesítmény 20 - 200 Watt. Én laikus vagyok és nem értem hogy miért kicsi ez a hangfal az erősítőhöz. Továbbra is várom a véleményedet vagy véleményeteket a hangfal minőségével és hogy passzol-e ehhez az erősítőhöz.
-
knorbi77
tag
válasz Stubi28 #2712 üzenetére
Nekem is csak rossz emlékem van LG-vel, soha többé nem veszek olyat az biztos
Egyébként üzembe helyeztem a PolkAudio PSW110-et, először megdöbbentett hogy milyen nagy, aztán most épp BF3-azok, előtte zenét hallgattam, az már lejött hogy nagyon erős, és ebben a 18nm-es nappaliban lesz egy kevés tartaléka azthiszem..Még szoknom kell a látványt, hangilag rendben van, de arról inkább 1-2 hét múlva, hosszabb használat/bejáratás után tudok írni, hamarosan jönnek képek ha végre átrendezgettem ezt/azt
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz rayoliviero #2713 üzenetére
Hogy pont ez mennyire jó nem tudom (én ennyit nem adnék tápkábelért, a 15ezresemmel maradéktalanul boldog vagyok) de zenénél (megfelelő színvonalú rendszer esetén) a színpadképben, a magasak tisztaságában és a mélyek pontosságában lehet észrevenni különbségeket tápkábelek esetén.
-
rayoliviero
veterán
-
mike710
aktív tag
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni,hogy a jelenlegi árak mellett milyen házimozi szettet lenne érdemes vennem ugyanis meghalt a más lassan 5 éves Samsung ht ds 450-em(ne is mondjatok semmit tudom gagyi.. ) Kicsit komolyabbat szeretnék ezúttal viszont a keretem mindössze 170.000 Ft.Megköszönném ha ennyiből kitudnánk valamit ügyeskedni közösen. Szívesen meghallgatok minden tanácsot és véleményt.A lényeg,hogy kis szobába kellene és álló hangfalakból kettőt tudnék csak elhelyezni hely híján,szóval a kisebb hangszórókból álló szettel jobban kijönnék,előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Stubi28
tag
Sokat gondolkodtam a hétvégi Blu Ray játékos vásárlásán, és szerintem a következő lesz a befutó:
Panasonic DMP-BD75E
Van esetleg valakinek ilyen játékosa, illetve tapasztalata az .mkw file-ok és az usb-ről filmezéssel kapcsolatban?
DVD playereket meg eladom, és nézek valamit helyettük amin van optikai kimenet, és usb lejátszási lehetőség. -
Gabesz87
veterán
Infinity termékekről van vkinek tapasztalata?Egyik haveromnak van egy komplett Infinity alpha 5.1 rendszere,használaton kívül,és nekem adná.Annyit tudok,h.az állók Alpha 50,a "kicsik" alpha 20 tipusuak, a sub pedig egy meretes JBL pár perc keresgélés után úgy látom jókat írnak róla.
-
Peak
addikt
én néztem és hallgattam ezt a hangfalat, "pici" lesz a 355öshöz.
A 355ös a legerősebb legbrutálabb a családjában, ezért én kevésnek érzem a Studio180at hozzá...Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest